DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Indul a Formula.hu F1-es tippjátéka

Tippjátékkal készülünk az új szezonra: gyertek és játsszuk végig 2023-at a Formula Tipperrel! Csatlakozz a mi bajnokságunkhoz vagy hozz létre sajátot és rendezz tippversenyt barátaiddal, kollégáiddal, családtagjaiddal – íme a részletek.

A hétvégén kezdődő F1-es szezonra mi is beizzítjuk egyik újításunkat, a Formula Tippert, ami főoldalunk menüsorában a Tippjáték fülre kattintva elérhető! A szurkolók ezen a platformon összemérhetik tippelési tudásukat a Formula–1-es futamok kimenetelét illetően. A tippelés megkezdéséhez csatlakozni kell egy bajnoksághoz vagy létrehozni egy újat, azon belül lehet versengeni.

Hogy a Formula Tipper ne csak egy egyszerű tippjáték legyen, a tippelés az online fogadóirodák működésére hasonlít. Minden predikcióhoz tartozik egy szorzó (odds). Minél valószínűbb egy esemény, annál kisebb a szorzó és fordítva.

f1-tipp



Három kategórián belül lehet tippelni: a versenyzők helyezése a versenyen, a versenyzők helyezése a kvalifikáción, a csapatok helyezése a versenyen.

Tippelni az időmérő kezdetéig lehet, és mindig csak az aktuálisan soron következő nagydíjra tehetjük meg predikcióinkat. Ha a játékos meggondolja magát, az időmérő kezdetéig törölheti tippjét, és helyette újat hozhat létre.

A tippjáték működése, menete, kezelésére vonatkozó minden részlet elérhető a Formula Tipper útmutatójában – az oldalt Péter Loránd barátunk fejleszti és működteti, a szezon során pedig folyamatosan készülnek majd kisebb finomítások, javítások a még jobb felhasználói élmény érdekében. 

Bejelentkezni, regisztrálni Facebook-profillal és email-címmel is lehet, de a Facebookkal való játékhoz a Chrome böngészőt ajánljuk.

Csatlakozzatok a közösségünkhöz és induljon a játék!

tipper1

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: