DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 9. szombat

Tippjáték

Formula Tipper: Alonso még mindig jól hoz, de Perez győzelme is

A mai időmérőig adhatjátok le tippjeiteket a hétvégére: összegyűjtöttünk egy-két érdekes szorzót, amiken érdemes lehet elgondolkodni.

részletek

Indul a Formula.hu F1-es tippjátéka

Tippjátékkal készülünk az új szezonra: gyertek és játsszuk végig 2023-at a Formula Tipperrel! Csatlakozz a mi bajnokságunkhoz vagy hozz létre sajátot és rendezz tippversenyt barátaiddal, kollégáiddal, családtagjaiddal – íme a részletek.

részletek

Podcast: 13+1 kérdés a 2023-as F1-es szezonról

Lesz-e az idén eltiltás, ki lesz a középmezőny sztárja, kirúgnak-e valakit, hol dől el a vb-cím, visszavonul-e a Hamilton és persze ki lesz a világbajnok?

részletek

Századokra a pole-tól a bahreini győztes

Következik az Bahreini Nagydíjjal kapcsolatos nyereményjátékunk eredményhirdetése, melyből kiderül, hogy kik tippeltek a legpontosabban, s ki nyerte meg felajánlott nyereményeinket.

részletek

Újra: Tippeld meg a pole-időt és nyerj!

A szezonnyitót megelőző tippjátékunk nagy sikerére való tekintettel itt a második felvonás: saccold meg, milyen köridővel szerzik meg a hétvégi Bahreini Nagydíj pole-pozícióját, és könyvet, valamint magazin-előfizetést nyerhetsz!

részletek

A győztes egy ezredre a tökéletestől

Következik az Ausztrál Nagydíjjal kapcsolatos nyereményjátékunk eredményhirdetése, melyből kiderül, hogy kik tippeltek a legpontosabban, s ki nyerte fődíjunkat, az értékes Casio-karórát!

részletek

Jelentős gyorsulásra számítotok!

A Formula olvasóit arra kértük, hogy tippeljék meg az Ausztrál Nagydíj pole-pozíciós idejét, s miután több mint 1600 érvényes szavazat érkezett, átlagot is vontunk belőlük – ilyen időt vártok ti szombaton!

részletek

Tippeld meg az ausztrál pole-t egy szuper karóráért!

Szeretnél egy szuper, strapabíró Casio-karórát, amilyet a vízimentők is használnak? Nincs más dolgod, mint megtippelni az Ausztrál Nagydíj pole-pozíciós körét, és izgatottan várni, te saccoltál-e jobban!

részletek