DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Századokra a pole-tól a bahreini győztes

Következik az Bahreini Nagydíjjal kapcsolatos nyereményjátékunk eredményhirdetése, melyből kiderül, hogy kik tippeltek a legpontosabban, s ki nyerte meg felajánlott nyereményeinket.

Legújabb nyereményjátékunkban azt kértük tőletek, hogy tippeljétek meg a Bahreini Nagydíj pole-pozíciós idejét. Valtteri Bottas 1:28,769-es idővel szerezte meg a rajtelsőséget, most nézzük, kik tippeltek a legjobban, s kik örvendhetnek nyereményeinknek!

A játék 3. helyén Bagdan Gábor végzett 1:28,651-es tippjével, azaz mindössze bő egy tizeddel becsülte túl a pole-időt, jutalmas egy féléves Autósport és Formula Magazin-előfizetés. Egy egyéves előfizetés a jutalma a nála is jobban tippelő Sztojka Péternek: az 1:28,878-as válasz azonban a második helyre volt elegendő…

A győztes pedig az a Marodi Gábor lett, aki mindössze 22 ezredmásodpercet tévedett: nyereményjátékunk győztes tippje 1:28,747 volt. Nyereménye egy féléves Autósport és Formula Magazin-előfizetés, valamint egy példány tavalyi évösszefoglaló kiadványunkból, az Autósport Évkönyv 2016 című könyvből.

tippjatek-pole



Köszönjük, hogy velünk játszottatok, figyeljétek a Formulát, hiszen a szezon későbbi részében is jelentkezünk majd nyereményjátékokkal!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: