Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Játék

Éld túl Bakut – visszafelé!

Mindig izgalmas megnézni, milyen egy F1-es pályán végigmenni ellentétes irányban, de hogy ezt verseny közben, ráadásul az egyik utcai pályán tegye meg egy videós – a végeredmény a totális őrület!

részletek

Meddig zárkózik fel a virtuális Vettel Bahreinben?

A valóságban egy megforgás és szárnycsere után kellett átvágnia a mezőny egy részén, az alábbi játékos viszont szánt szándékkal a rajtrács végéről rajtolt – de vajon meddig tudott felkapaszkodni?

részletek

AMTS-játékunk nyertesei

A hétvégi Automobil és Tuning Show-n kiállítóként részt vevő Autósport és Formula Magazin több fotós nyereményjátékot hirdetett meg. Két játékosunk AFM ajándékcsomaggal, egy Magyar Nagydíjra szóló páros belépővel lett gazdagabb.

részletek

Vajon visszafelé jobb a melbourne-i pálya?

Ez a játékos kipróbálta, milyen egy 2019-es F1-es autóval az Ausztrál Nagydíj helyszíne... visszafelé. Vajon jobb versenyeket produkálna, mint az eredeti? Döntsétek el ti.

részletek

Meddig zárkózik fel a virtuális Ricciardo?

Nincs is jobb hangolódás az F1-es szezonnyitó Ausztrál Nagydíjra, mint kipróbálni a játékban, meddig tudunk előretörni a Renault színeit képviselő helyi hőssel a melbourne-i Albert Parkban!

részletek

Ilyen lenne egy F1-es verseny Laguna Secában

Elképzeltétek már, ahogy húsz Formula-1-es autó száguld keresztül az ikonikus Dugóhúzó-kanyaron ? Nos, ha a valóságban nem is láthatunk ilyet, az rFactorban kipróbálta egy videós.

részletek

A-Liga: Renault-revans a Hockenheimringen

Megújulva, új szimulátorral, új külsővel, de ugyanazzal az elhivatottsággal tért vissza az A-Liga a virtuális versenypályákra, ahol a 2019-es szezonban minden második vasárnap 12 futamon mérhetik össze tudásukat a versenyzők.

részletek

Így száguld a 2019-es Ferrari Monzában

Mármint természetesen egyelőre csak annak virtuális változatán: az Assetto Corsában elkészítették az SF90-es festését és pályára is vitték azt az olaszok hazai nagydíjának otthont adó helyszínen.

részletek

Visszatért az A-Liga!

Megújulva, új szimulátorral, új külsővel, de ugyanazzal az elhivatottsággal tért vissza az A-Liga a virtuális versenypályákra, ahol a 2019-es szezonban minden második vasárnap 12 futamon keresztül mérhetik össze tudásukat a versenyzők.

részletek

Ki játszott a '80-as évek F1-es játékaival?

Így fejlődtek az F1-es játékok 1982 óta - elég mélyről indult a dolog, mára szenzációsan profi lett, de a kezdetekre azért elég érdekes visszatekinteni...

részletek

A 2018-as év legszebb előzései – virtuálisan

Nemcsak a baleseteket lehet megpróbálni lemásolni az F1 2018-as játékban, hanem a szezon legszebb előzéseit is: nézzük meg virtuálisan is Leclerc, Hamilton, Vettel és Ricciardo manővereit!

részletek

Újraalkották a 2018-as szezon összes balesetét

Bottas melbourne-i bukásától a spái tömegkarambolon át Hülkenberg év végi repüléséig – mindezeket az F1 2018-as játékban élhetjük át újra, többé-kevésbé élethűen utánozva a valóságot.

részletek
Olvastad már?