Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 26. szerda

Játék

Bereznay is véleményezte az F1 2019-et

Bár személyesen még nem próbálhatta ki, az F1 Esports tavalyi összetettbeli ezüstérmese így is összegyűjtötte és elmondta, mit érdemes tudni a néhány hét múlva megjelenő új játékról.

részletek

Ilyen egy kör Monacóban visszafelé

A pálya néhány apró módosítástól eltekintve az elmúlt 90 évben változatlan maradt, de most megnézhetjük azt is egy videós jóvoltából, milyen lenne, ha ellentétes irányban haladnának rajta az F1-esek.

részletek

Ha Raikkönen F1-es játékokkal játszana…

A népszerű sorozatban szerepelt már Vettel és Bottas, alighanem a legnagyobb durranás azonban most jött: ilyen lenne, ha Kimi Raikkönen Formula-1-es játékokkal játszana!

részletek

Éld túl Bakut – visszafelé!

Mindig izgalmas megnézni, milyen egy F1-es pályán végigmenni ellentétes irányban, de hogy ezt verseny közben, ráadásul az egyik utcai pályán tegye meg egy videós – a végeredmény a totális őrület!

részletek

Meddig zárkózik fel a virtuális Vettel Bahreinben?

A valóságban egy megforgás és szárnycsere után kellett átvágnia a mezőny egy részén, az alábbi játékos viszont szánt szándékkal a rajtrács végéről rajtolt – de vajon meddig tudott felkapaszkodni?

részletek

AMTS-játékunk nyertesei

A hétvégi Automobil és Tuning Show-n kiállítóként részt vevő Autósport és Formula Magazin több fotós nyereményjátékot hirdetett meg. Két játékosunk AFM ajándékcsomaggal, egy Magyar Nagydíjra szóló páros belépővel lett gazdagabb.

részletek

Vajon visszafelé jobb a melbourne-i pálya?

Ez a játékos kipróbálta, milyen egy 2019-es F1-es autóval az Ausztrál Nagydíj helyszíne... visszafelé. Vajon jobb versenyeket produkálna, mint az eredeti? Döntsétek el ti.

részletek

Meddig zárkózik fel a virtuális Ricciardo?

Nincs is jobb hangolódás az F1-es szezonnyitó Ausztrál Nagydíjra, mint kipróbálni a játékban, meddig tudunk előretörni a Renault színeit képviselő helyi hőssel a melbourne-i Albert Parkban!

részletek

Ilyen lenne egy F1-es verseny Laguna Secában

Elképzeltétek már, ahogy húsz Formula-1-es autó száguld keresztül az ikonikus Dugóhúzó-kanyaron ? Nos, ha a valóságban nem is láthatunk ilyet, az rFactorban kipróbálta egy videós.

részletek

A-Liga: Renault-revans a Hockenheimringen

Megújulva, új szimulátorral, új külsővel, de ugyanazzal az elhivatottsággal tért vissza az A-Liga a virtuális versenypályákra, ahol a 2019-es szezonban minden második vasárnap 12 futamon mérhetik össze tudásukat a versenyzők.

részletek

Így száguld a 2019-es Ferrari Monzában

Mármint természetesen egyelőre csak annak virtuális változatán: az Assetto Corsában elkészítették az SF90-es festését és pályára is vitték azt az olaszok hazai nagydíjának otthont adó helyszínen.

részletek

Visszatért az A-Liga!

Megújulva, új szimulátorral, új külsővel, de ugyanazzal az elhivatottsággal tért vissza az A-Liga a virtuális versenypályákra, ahol a 2019-es szezonban minden második vasárnap 12 futamon keresztül mérhetik össze tudásukat a versenyzők.

részletek
Olvastad már?