DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 29. csütörtök

Játék

F1 Esports: Taroltak a McLaren-játékosok

Spában Bari Boroumand aratta az első sikerét, míg a részben esős zandvoorti versenyén az ezzel az összetettbeli vezetését is megerősítő Lukas Blakeley dominált az F1 Esports Pro Seriesben.

részletek

Ilyen egy fordított kör nappal Szingapúrban

Három év után tér vissza Szingapúrba az F1-es mezőny, egy videós pedig a friss játékban, az F1 22-ben próbálta ki azt, milyen ellentétes menetirányban száguldani a pályán – ráadásul az esti futamhoz képest szokatlan nappali fényben.

részletek

F1 Esports: Megvannak az első magyar pontok

Az Alpine-nál szereplő Sipos Patrik a nyolcadik helyet kaparintotta meg a virtuális Silverstone-ban rendezett harmadik versenyen, ahol a Red Bull begyűjtötte idei első győzelmét.

részletek

F1 Esports: Duplázott a McLaren versenyzője

A bahreini nyitány után az imolai fordulót is Lucas Blakeley nyerte, ezúttal a Red Bull duója ellen védekezve. A magyar színeket az Alpine-t erősítő Sipos Patrik képviselte a második futamon.

részletek

Idei F1-es autóval az 1955-ös Monzában

A Nekrews51 névre hallgató videós kipróbálta az Assetto Corsában, milyen lenne, ha egy 2022-es F1-es autó száguldana végig a monzai pálya régi, döntött kanyart is magában foglaló nyomvonalán.

részletek

Ilyen lenne egy F1-es kör a Pannónia-Ringen

A valóságban nincs esély rá, hogy az Ostffyasszonyfa melletti pályára látogasson a mezőny, de az Assetto Corsában ki lehet próbálni, milyen rajta egy kör Max Verstappen 2022-es Red Bulljával.

részletek

Melyik a fontosabb, az IQ vagy az EQ?

Az IQ, azaz az intelligencia hányados az a mérőszám, ami tükrözi az értelmi képességeinket. Ezért hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy akinek magas az IQ-ja, az biztosan sikeresebb, boldogabb.

részletek

A felejthetetlen élményt nyújtó játékszoftver története

Napjainkban az online lövöldözős játékok fénykorukat élik, hiszen afféle feszültségoldó elfoglaltságként és lebilincselő hobbiként is tekinthetünk rájuk. Az alábbiakban az egyik legnépszerűbb játékról írunk, melynek ma már megszámlálhatatlan a felhasználói tábora.

részletek

Vicces jelenetek és hibák az F1 22-ben

Eltűnő versenygép, autóra támadó bakui fal, bokszkiállás után a garázsba hajtó pilóta: a frissen megjelent F1-es játékban is előfordulnak megmagyarázhatatlan pillanatok. Ezekre reagált az aarava nevű szimulátoros videós.

részletek

Közös játék pároknak

Egy vibrátor szó kapcsán rögtön a nők által végzett örömszerzés jut a legtöbb ember eszébe. Ez a pajzán kis eszköz pedig egy pár szexuális életében is változatossággal szolgálhat. Főleg a hosszú távú kapcsolatokban érkezik el az a pillanat, amikor a viszony ellaposodik, unalmassá válik, és a jól megszokott rutin átveszi a változatosság helyét. Egy párvibrátor ezekben az esetekben is segíthet. Nézzük meg, milyen előnyökkel bír a használata!

részletek

Megérkezett az F1 22 utolsó kedvcsinálója

Már csak néhányat kell aludni a július 1-jén érkező új F1-es játék megjelenéséig, a készítők pedig egy utolsó rövid trailerrel igyekeztek felcsigázni a várakozásokat.

részletek

F1 22: Megérkeztek a pilótaértékelések

Aligha meglepő, hogy a címvédő Max Verstappen és a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton rendelkezik a legjobb összpontszámmal a rövidesen megjelenő új F1-es videojátékban.

részletek