Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 23. szombat

Játék

Ilyen egy kör visszafelé Isztambulban

Sorozatban második évben ugrott be az F1-es naptárba az Isztambul Park, a játékban pedig azt is kipróbálta egy videós, milyen lenne az ellentétes menetirányban száguldani a török pályán.

részletek

Mire megy egymással a két safety car?

Idén a Mercedes mellett már Aston Martin is ad egy biztonsági autót az F1-nek, ezeket pedig felváltva használják a nagydíjhétvégéken – az Assetto Corsában azt is kipróbálhatjuk, melyik a gyorsabb.

részletek

Vajon visszafelé izgalmasabb Szocsi?

A rajongók által egyik legtöbbször kritizált F1-es pálya az Orosz Nagydíj helyszíne, a játékban viszont azt is megnézhetjük, hogy vajon ellentétes irányban száguldva élvezetesebb lenne-e a nyomvonal.

részletek

Már visszafelé is száguldhatunk Portimaóban

Néhány napja került be frissítésként az F1 2021-es játékba a portugál pálya, egy videós pedig máris kipróbálta, milyen az ellentétes irányban végigmenni az algarve-i hullámvasúton.

részletek

Mire megy a 2022-es F1-es autó az idei Ferrari ellen?

Bár egyelőre csak egy bemutatóautót láthattunk a jövő évi F1-es versenygépekből, az Assetto Corsa nevű játékban kipróbálhatjuk, hogyan teljesít az új autó a 2021-es változat ellen Monzában.

részletek

Zandvoorti száguldás visszafelé a játékban

Bár a valóságban még a normál irányú nyomvonallal is csak ismerkedik a Hollandiába 35 év után visszatérő F1-es mezőny, a virtuális világban ellentétes irányban is kipróbálhatjuk a pályát.

részletek

Így fest egy F1-es kör Katarban a játékban

Mivel a hírek szerint egyre valószínűbb, hogy a losaili pálya fog beugrani az egyelőre helyszín nélküli novemberi F1-es futam házigazdájaként, az alábbi Assetto Corsa-videóval hangolódhatunk a várható dohai futamra.

részletek

Ilyen egy gyorskör Spában visszafelé

Hangolódjunk a soron következő Belga Nagydíjra: így fest az F1 2020-as játékban egy kör Spa-Francorchamps-ban, ha a menetiránnyal ellentétes irányban haladunk végig a legendás nyomvonalon.

részletek

Ilyen lenne egy kör a régi Zandvoortban

Szeptemberben több évtized után tér vissza az F1 a holland pályára, amelyet azonban átalakítottak a legutóbbi ottani verseny óta – de persze a játékban a klasszikus nyomvonalat is ki lehet próbálni.

részletek

Újraalkották a magyar káoszt a játékban

A 2021-es F1-es játékban másolták le a múlt hétvégi hungaroringi verseny eseményeit, benne többek között az első körben történt incidenssel, valamint Alonso és Hamilton parádés csatájával.

részletek

Ilyen egy fordított kör a Hungaroringen az F1 2021-ben

A valóságban aligha láthatunk majd az eredeti nyomvonallal ellentétes irányban száguldó F1-es autókat a magyar pályán, egy videós azonban kipróbálta mindezt a néhány hete megjelent friss játékban.

részletek

Így fest egy silverstone-i kör a 2022-es F1-es autóval

Még csak egy hete leplezték le a Brit Nagydíj helyszínén a 2022-es autó bemutatós verzióját, az Assetto Corsában egy videós máris kipróbálta, milyen vezetni azt.

részletek
Olvastad már?