Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

Játék

F1 Esports: Duplázott a McLaren versenyzője

A bahreini nyitány után az imolai fordulót is Lucas Blakeley nyerte, ezúttal a Red Bull duója ellen védekezve. A magyar színeket az Alpine-t erősítő Sipos Patrik képviselte a második futamon.

részletek

Idei F1-es autóval az 1955-ös Monzában

A Nekrews51 névre hallgató videós kipróbálta az Assetto Corsában, milyen lenne, ha egy 2022-es F1-es autó száguldana végig a monzai pálya régi, döntött kanyart is magában foglaló nyomvonalán.

részletek

Ilyen lenne egy F1-es kör a Pannónia-Ringen

A valóságban nincs esély rá, hogy az Ostffyasszonyfa melletti pályára látogasson a mezőny, de az Assetto Corsában ki lehet próbálni, milyen rajta egy kör Max Verstappen 2022-es Red Bulljával.

részletek

Melyik a fontosabb, az IQ vagy az EQ?

Az IQ, azaz az intelligencia hányados az a mérőszám, ami tükrözi az értelmi képességeinket. Ezért hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy akinek magas az IQ-ja, az biztosan sikeresebb, boldogabb.

részletek

A felejthetetlen élményt nyújtó játékszoftver története

Napjainkban az online lövöldözős játékok fénykorukat élik, hiszen afféle feszültségoldó elfoglaltságként és lebilincselő hobbiként is tekinthetünk rájuk. Az alábbiakban az egyik legnépszerűbb játékról írunk, melynek ma már megszámlálhatatlan a felhasználói tábora.

részletek

Vicces jelenetek és hibák az F1 22-ben

Eltűnő versenygép, autóra támadó bakui fal, bokszkiállás után a garázsba hajtó pilóta: a frissen megjelent F1-es játékban is előfordulnak megmagyarázhatatlan pillanatok. Ezekre reagált az aarava nevű szimulátoros videós.

részletek

Közös játék pároknak

Egy vibrátor szó kapcsán rögtön a nők által végzett örömszerzés jut a legtöbb ember eszébe. Ez a pajzán kis eszköz pedig egy pár szexuális életében is változatossággal szolgálhat. Főleg a hosszú távú kapcsolatokban érkezik el az a pillanat, amikor a viszony ellaposodik, unalmassá válik, és a jól megszokott rutin átveszi a változatosság helyét. Egy párvibrátor ezekben az esetekben is segíthet. Nézzük meg, milyen előnyökkel bír a használata!

részletek

Megérkezett az F1 22 utolsó kedvcsinálója

Már csak néhányat kell aludni a július 1-jén érkező új F1-es játék megjelenéséig, a készítők pedig egy utolsó rövid trailerrel igyekeztek felcsigázni a várakozásokat.

részletek

F1 22: Megérkeztek a pilótaértékelések

Aligha meglepő, hogy a címvédő Max Verstappen és a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton rendelkezik a legjobb összpontszámmal a rövidesen megjelenő új F1-es videojátékban.

részletek

Ilyen a játékban az első kanadai F1-es pálya

Hosszú ideje Montreal ad otthont a Kanadai Nagydíjnak, de az első versenyeknek még a Mosport Park volt a helyszíne – íme, az egykori F1-es pálya az Assetto Corsában az idei Mercedesszel.

részletek

Jobb-e visszafelé a montreali pálya?

Egy F1-es szimulátoros videós kipróbálta a játékban, milyen az, ha a Bajnokok Fala sikánja jelenti a kanadai helyszín első kanyarját és fordított menetirányban teljesíti a visszafordítót.

részletek

Így köröznének Kyalamiban az idei F1-es autók

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a közeljövőben, akár már jövőre újra Dél-afrikai Nagydíjat rendezhetnek az F1-ben – az aarava névre hallgató szimulátoros videós ki is próbálta a pályát az idei gépekkel.

részletek