Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 5. péntek

Játék

Játssz velünk: ki a legjobb a MotoGP-ben?

A koronavírus-járvány a motoros királykategória idényét is jégre tette, de mi addig sem hagyjuk játék nélkül olvasóinkat: keressük a jelenlegi MotoGP-mezőny legjobb versenyzőjét!

részletek

Újraalkották a 2019-es idény összes balesetét

Monstre, több mint 40 perces videóval jelentkezett a futamok történéseit a játékban feldolgozó videós: ezúttal idei verseny híján a tavalyi bukásokat gyűjtötte egy csokorba az F1 2019 segítségével.

részletek

Norris kilökte Verstappent egy szimulátorversenyen

Bár a valóságban még vélhetően hónapokig nem csaphatnak össze, a virtuális világban ismét megtették – és mint az látható, nem is úszta meg ütközés nélkül a minapi versenyt a két F1-es sztár…

részletek

Ilyen lenne egy kör visszafelé Melbourne-ben

Egy játékos az F1 2019 játékban próbálta ki, milyen ellentétes irányban végigszáguldani az évadnyitó Ausztrál Nagydíjnak otthont adó Albert Park vonalvezetésén.

részletek

Virtuálisan újraalkották az idei tesztbaleseteket

A tv-közvetítéseknek hála ezúttal már a két barcelonai gyakorlás egyetlen megforgásáról vagy ütközéséről sem maradtunk le – mindezeket pedig immár az F1 2019-es játékban is újranézhetjük.

részletek

Hamilton nem száll be a gyengék játékába

A brit szerint az ellenfelek szándékosan akarják a Mercedesre rakni a terhet, hogy hatalmas esélyesnek kiáltják ki. Lewis Hamilton azonban meg sem hallgatja a játszadozó hangokat.

részletek

Túl lehet-e élni Bakut visszafelé?

Az Alfa Romeo e-sportos csapatának vezetője, az aarava névre hallgató YouTube-videós próbálkozott meg ezzel, ráadásul verseny közben – a végeredmény pontosan az lett, mint amire mindenki számít!

részletek

Újraalkották Vettel tavalyi hibáit a játékban

Úgy tűnik, az F1-es eseményeket virtuálisan újrakreáló YouTube-csatorna videósa végigmegy az összes élmenő 2019-es hibán – ha gonoszak akarunk lenni, mondhatnánk, hogy a németnél volt miből meríteni…

részletek

A 2019-es év legnagyobb balesetei – a játékban

Giovinazzi utolsó körös bukása Spában, Bottas hibája Spielbergben és Mexikóban, Magnussen autótörése Kanadában – többek között ezeket az incidenseket is újraalkották a 2019-es F1-es játékban.

részletek

Újraalkották a 2019-es év legszebb előzéseit

Verstappen Leclerc ellen Spielbergben, Mercedes házi csata Silverstone-ban, Verstappen manővere Hamilton ellen Interlagosban – többek között ezeket is újraélhetjük, ezúttal az F1 2019 játékban.

részletek

Az F1-es szezon dióhéjban – a játékban

Ausztráliától Abu Dhabiig: az F1 2019 segítségével készült videó jó párszor megnevettet minket, miközben felidézi a szezon emlékezetes pillanatait – mint a Ferrari taktikai „remeklései” –, az unalmas futamokat viszont gyorsan lerendezi.

részletek

Ilyen lenne egy F1-es verseny Makaóban

A valóságban „csak” Formula-3-as autók köröznek a legendás távol-keleti utcai pályán, de erre valók a játékok és a virtuális tér, hogy kipróbálhassuk, milyen lenne F1-es géppel versenyezni ugyanott.

részletek
Olvastad már?