Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 23. hétfő

Játék

Ilyenek lesznek a motorhangok az F1 22-ben

Bár még várni kell a hivatalos megjelenésre, a Nekrews51 nevű videós jóvoltából meghallgathatjuk, milyen hangja lesz a négyféle erőforrásnak a még fejlesztés alatt álló új F1-es játékban.

részletek

Jobb-e fordított menetirányban Miami?

Még csak most debütált az F1-ben a vadonatúj amerikai helyszín, de persze a virtuális világban, a játékban máris kipróbálták, milyen fordított irányban végigmenni a nyomvonalon.

részletek

Újraalkották a melbourne-i és imolai futamokat

A Nekrews51 nevű videós rendre lemásolja az F1-es játékban a legutóbbi versenyek legérdekesebb momentumait – nem volt ez másként most az Ausztrál és az Emilia-Romagna-i Nagydíjakkal sem.

részletek

Ilyen lenne egy kör visszafelé Imolában

Egy videós az F1 2021-ben megnézte, milyen lenne az Emilia-Romagna-i Nagydíjnak otthont adó helyszín, ha ellentétes irányban köröznének rajta az autók – vajon így még jobb lenne a pálya?

részletek

Ilyen lenne egy F1-es kör Phillip Islanden

Az Ausztrál Nagydíjak hagyományos helyszíne a melbourne-i Albert Park, de az alábbi videós kipróbálta a játékban, milyen lenne, ha a MotoGP-ből ismert pályán száguldanának az F1-esek.

részletek

Vettel robogós futárrá változott a játékban

Megihlette a Nekrews51 névre hallgató videóst a múlt heti Ausztrál Nagydíj péntekjén lejátszódó jelenet: íme, egy kör a motoros ételfutárrá avanzsált Sebastian Vettellel az Albert Parkban.

részletek

Így küzdene meg édesapjával Mick Schumacher

Mick Schumacher sosem versenyezhetett az apja ellen a Formula-1-ben, az alábbi videó viszont ad egy kis ízelítőt abból, milyen lett volna a kettejük harca egy kivételesen nehéz pályán. A felvétel készítője a Nordschleifére képzelte el a jelenetet.

részletek

Újraalkották a játékban a bahreini és szaúdi futamokat

Idén is folytatja sorozatát a Nekrews51 nevű videós, aki rendre újraalkotja az F1-es játékban az aktuális versenyek legfontosabb pillanatait. Nézzük, mennyire lett valósághű az idei első két futam!

részletek

Ilyen lehet egy gyorskör Las Vegasban

Bár még csak néhány napja jelentette be az F1 az új amerikai helyszín érkezését, az Assetto Corsa nevű szimulátorjátékban már meg is jelent a pálya első, korántsem végleges változata.

részletek

Jobb-e tükrözve a bahreini pálya?

Erre a kérdésre kereste a választ a lenti játékfelvételben a videós, aki kipróbálta, milyen az F1-es szezonnyitónak otthont adó helyszín, ha a bal kanyarok jobbra fordulnak, és fordítva.

részletek

Jön a FuturEsportS Kupa szuperdöntője

Jelenleg ez a legrangosabb hazai F1 bajnokság PC-n, e-sportolókkal és Magyarország leggyorsabb F1 pilótáival.

részletek

Ilyen egy kör a tükrözött Spában

Ahol a valóságban jobbra fordul a pálya, ott ezúttal bal kanyar van, és fordítva – ezt a szokatlan és néhol zavarba ejtő felállást próbálta ki az alábbi videós legendás belga helyszínen a játékban.

részletek