Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 28. vasárnap

Játék

Így csapatja Vettel az Astonnal a havas Spában

A valóságban még várnunk kell arra, hogy láthassuk ezt a kombinációt – sőt, a havat ki is húzhatjuk a képletből –, de arra jó az Assetto Corsa, hogy ilyeneket is idejekorán kipróbálhassunk.

részletek

Valóság vs. játék: újraalkották a 2020-as baleseteket

A Nekrews 51 YouTube-csatorna készítője a tavalyi szezon összes incidensét újraalkotta a legfrissebb F1-es játékban, most pedig össze is vethetjük a végeredményt a valóságban történtekkel.

részletek

Láttál már Mario Kart-pályán száguldó F1-es autót?

Ma már szinte minden őrültséget ki lehet próbálni a játékokban, így például azt is megnézhetjük, hogyan teljesít egy Mario Kart-pályát Carlos Sainz leendő Ferrarija vagy épp Mick Schumacher Haasa.

részletek

A Toyota ralis múltja, jelene és jövője is bemutatkozik a WRC 9-ben

A 2018-ban konstruktőri, 2019-ben egyéni rali-világbajnoki címet szerző, és a pilóták versenyében a jövő hétvégi 2020-as WRC idényzáró monzai futam előtt is élen álló Toyota érthető módon hangsúlyos szerepet kap a FIA Rali Világbajnokság hivatalos játékában, az idén nyáron megjelent WRC 9-ben.

részletek

Ilyen lenne egy kör Bahreinben visszafelé

A szahíri pálya nyomvonalát jól ismerjük – sőt, idén egy másikon is versenyeznek majd –, de a játékban azt is kipróbálhatjuk, milyen lenne ellenkező irányban menni a megszokott vonalvezetésen.

részletek

Így fest visszafelé a Nürburgring

Az F1-be visszatérő német pálya nyomvonalát mindenki ismeri, az Assetto Corsában viszont lehetőség van kipróbálni mindezt ellenkező menetirányban is – egy videós élt is ezzel, alább az eredmény.

részletek

Ilyen lenne egy F1-es kör a Nordschleifén az idei Ferrarival

A WTCR ottani versenyei után és az F1 nürburgringi futamát megelőzően a virtuális világban nézhetjük meg, milyen lenne, ha a Formula-1 is a legendás, 20 km-nél is hosszabb nyomvonalon versenyezne.

részletek

Belga, Olasz és Toszkán GP – újratöltve a játékban

Megszokhattuk már, hogy a Nekrews 51 névre hallgató videós rendre újraalkotja az F1-es versenyeket: most a legutóbbi tripla futamokról nézhetjük meg, mennyire sikerültek valósághűen.

részletek

Ilyen lenne egy kör Mugellóban visszafelé

Bár a valóságban még a rendes menetirányban közlekedő F1-es autók látványát is szoknunk kell a toszkán pályán, a virtuális világban fordítva is ki lehet próbálni azt egy 2020-as Ferrarival.

részletek

Ilyen egy kör a bahreini „oválon” a játékban

Néhány napja bejelentették, hogy a második bahreini futamot, a Szahíri Nagydíjat a Ross Brawn által „majdnem oválként” jellemzett külső nyomvonalon rendezik majd – ezzel kezdhetünk el ismerkedni.

részletek

Újraalkották a szezon első hat futamát a játékban

Megszokhattuk már, hogy a Nekrews 51 névre hallgató videós rendre újraalkotja az F1-es versenyeket: most az Osztráktól a Spanyol Nagydíjig nézhetjük meg, mennyire sikerültek valósághűen.

részletek

Ilyen lenne egy kör visszafelé Silverstone-ban

Bár végül ez biztonsági okokból nem valósult meg – sőt, igazán komolyan fel sem merült –, az F1 2019-esben játékban kipróbálhatjuk, milyen lenne ellentétes menetirányban száguldani a brit pályán.

részletek
Olvastad már?