Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 15. vasárnap

Játék

Meddig zárkózik fel a virtuális Vettel Monzában?

Az Alfa Romeo e-sportos csapatát is irányító videós, Aarav Amin kipróbálta, hányadik helyig tud előrelépni a Ferrari sztárjával az utolsó kockából indulva az olasz pályán.

részletek

Michelin és PlayStation - több, mint játék

A PlayStation választása a francia abroncsgyártóra esett: a videojátékpiac jelenleg legvalósághűbb versenyszimulátor-játékának, a Gran Turismónak „hivatalos abroncstechnológiai partnere” lett a Michelin.

részletek

Meddig zárkózik fel a virtuális Albon Spában?

A Red Bullba átülő pilóta a valóságban is a mezőny hátsó traktusából rajtol a Belga GP-n, az Alfa Romeo e-sportos főnökének kinevezett videós pedig a játékban nézte meg, meddig tud felzárkózni vele.

részletek

Kisorsoltuk a Magyar Nagydíj páros belépőjét

Pár héttel ezelőtt nyereményjátékot indítottunk, amelynek tétje két belépőjegy volt az e hétvégi Magyar Nagydíjra. A szerencsés nyertes pedig...

részletek

Ilyen egy F1-es kör visszafelé Silverstone-ban

Ha a valóságban erre nem is kerülhet sor, a virtuális világban érdemes kipróbálni, milyen érzés végigszáguldani a menetiránnyal szemben a brit pályán – az alábbi videós pont ezt tette az F1 2019-ben.

részletek

Sportfogadás a Formula-1 világában

A sportfogadást sokan erkölcstelennek és veszélyesnek tartják, de ésszel csinálva a megfelelő embernek kitűnő szórakozást - és ha profin foglalkozunk vele, profitot is - nyújthat.

részletek

Meddig zárkózik fel a virtuális Vettel?

Bár a valóságban a pole-ból indult és elsőként is ért célba – bár a győzelem nem lett az övé –, egy játékos kipróbálta, az utolsó kockából mire menne a ferraris német a kanadai pályán.

részletek

Bereznay is véleményezte az F1 2019-et

Bár személyesen még nem próbálhatta ki, az F1 Esports tavalyi összetettbeli ezüstérmese így is összegyűjtötte és elmondta, mit érdemes tudni a néhány hét múlva megjelenő új játékról.

részletek

Ilyen egy kör Monacóban visszafelé

A pálya néhány apró módosítástól eltekintve az elmúlt 90 évben változatlan maradt, de most megnézhetjük azt is egy videós jóvoltából, milyen lenne, ha ellentétes irányban haladnának rajta az F1-esek.

részletek

Ha Raikkönen F1-es játékokkal játszana…

A népszerű sorozatban szerepelt már Vettel és Bottas, alighanem a legnagyobb durranás azonban most jött: ilyen lenne, ha Kimi Raikkönen Formula-1-es játékokkal játszana!

részletek

Éld túl Bakut – visszafelé!

Mindig izgalmas megnézni, milyen egy F1-es pályán végigmenni ellentétes irányban, de hogy ezt verseny közben, ráadásul az egyik utcai pályán tegye meg egy videós – a végeredmény a totális őrület!

részletek

Meddig zárkózik fel a virtuális Vettel Bahreinben?

A valóságban egy megforgás és szárnycsere után kellett átvágnia a mezőny egy részén, az alábbi játékos viszont szánt szándékkal a rajtrács végéről rajtolt – de vajon meddig tudott felkapaszkodni?

részletek
Olvastad már?