Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 29. vasárnap

Játék

Ilyen lenne egy kör Bahreinben visszafelé

A szahíri pálya nyomvonalát jól ismerjük – sőt, idén egy másikon is versenyeznek majd –, de a játékban azt is kipróbálhatjuk, milyen lenne ellenkező irányban menni a megszokott vonalvezetésen.

részletek

Így fest visszafelé a Nürburgring

Az F1-be visszatérő német pálya nyomvonalát mindenki ismeri, az Assetto Corsában viszont lehetőség van kipróbálni mindezt ellenkező menetirányban is – egy videós élt is ezzel, alább az eredmény.

részletek

Ilyen lenne egy F1-es kör a Nordschleifén az idei Ferrarival

A WTCR ottani versenyei után és az F1 nürburgringi futamát megelőzően a virtuális világban nézhetjük meg, milyen lenne, ha a Formula-1 is a legendás, 20 km-nél is hosszabb nyomvonalon versenyezne.

részletek

Belga, Olasz és Toszkán GP – újratöltve a játékban

Megszokhattuk már, hogy a Nekrews 51 névre hallgató videós rendre újraalkotja az F1-es versenyeket: most a legutóbbi tripla futamokról nézhetjük meg, mennyire sikerültek valósághűen.

részletek

Ilyen lenne egy kör Mugellóban visszafelé

Bár a valóságban még a rendes menetirányban közlekedő F1-es autók látványát is szoknunk kell a toszkán pályán, a virtuális világban fordítva is ki lehet próbálni azt egy 2020-as Ferrarival.

részletek

Ilyen egy kör a bahreini „oválon” a játékban

Néhány napja bejelentették, hogy a második bahreini futamot, a Szahíri Nagydíjat a Ross Brawn által „majdnem oválként” jellemzett külső nyomvonalon rendezik majd – ezzel kezdhetünk el ismerkedni.

részletek

Újraalkották a szezon első hat futamát a játékban

Megszokhattuk már, hogy a Nekrews 51 névre hallgató videós rendre újraalkotja az F1-es versenyeket: most az Osztráktól a Spanyol Nagydíjig nézhetjük meg, mennyire sikerültek valósághűen.

részletek

Ilyen lenne egy kör visszafelé Silverstone-ban

Bár végül ez biztonsági okokból nem valósult meg – sőt, igazán komolyan fel sem merült –, az F1 2019-esben játékban kipróbálhatjuk, milyen lenne ellentétes menetirányban száguldani a brit pályán.

részletek

Sorsoltunk a Kiss Norbi-nyereményjátékban!

A múlt héten indítottunk játékot weboldalunkon, amelyben egy kérdés megválaszolásával Kiss Norberttel való gokartozást és ajándékcsomagokat nyerhettek a szerencsések. Most felfedjük, kiket dobott ki a gép!

részletek

Játssz, és nyerj gokartozást Kiss Norberttel!

Hamarosan startol a Kamion-Európa-bajnokság, azonban mielőtt még Kiss Norbert belevetné magát a szezonba, egy rendkívüli találkozót kínál rajongóinak. Nyerj gokartozást az Európa-bajnokkal a Kamion-Eb gumiszállítója, a Goodyear jóvoltából, vagy vidd haza a Goodyear-ajándékcsomagok egyikét egyetlen válasszal!

részletek

PC-játékok segítenek a fiatal autósoknak

Kissé ellentmondásosnak tűnhet éppen számítógépes játékokkal tanítani biztonságos autóvezetésre az európai fiatalokat, pedig a Team Fordzilla esport-csapatának versenyzői pontosan ezt teszik.

részletek

Így indíthatsz saját csapatot az F1 2020-ban

A Codemasters idei új F1-es játékának talán legkomolyabb újítása lesz, hogy akár egy tizenegyedik, saját istálló színeiben is versenyezhetünk – erről tettek közzé most egy bemutató videót.

részletek
Olvastad már?