Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

Játék

Tarol az F1 a játékok toplistáján

Egy felmérés szerint a tavalyi hivatalos F1-es játék a legjobb az autóversenyzős kategóriában – sőt, a dobogó többi fokát is a korábbi kiadások foglalták el.

részletek

Itt az F1 2021 utolsó trailere

Már csak néhány napot kell várnunk, hogy megjelenjen az EA és a Codemasters legújabb F1-es játéka – az alábbiakban az utolsó kedvcsináló előzetes videót mutatjuk.

részletek

Ilyen lenne egy 2021-es kör a régi Österreichringen

Egy videós az Assetto Corsában próbálta ki az osztrák pálya legendásan gyors korábbi vonalvezetését, méghozzá Lando Norris McLarenjével.

részletek

F1 2021: Dráma és kétjátékos karrier

Több újítással fog megjelenni egy hónap múlva a Codemasters és az EA Sports legújabb hivatalos F1-es játéka, amelyhez most meg is érkezett a kedvcsináló előzetes ezek bemutatásával.

részletek

Lenyűgöző grafikával érkezik a Forza Horizon 5

Változatos környezet, különböző időjárási hatások, méregdrága hiperautók és stílusos klasszikusok – ezekkel kecsegtet minket a Forza Horizon legújabb változata, ami november 9-én érkezik Xboxra és PC-re.

részletek

Nem a Pirelli volt a hibás, hanem a csapatok maguknak köszönhetik a defekteket?

Bakuban az egyik legsarkalatosabb pont a bal hátsó kerekek teherbírása volt, ketten is óriási sebességnél szenvedtek defektet. A gyártó arra jutott, hogy a csapatok trükközése okozta a bajt.

részletek

Melyik a leggyorsabb autó az F1 2021-ben?

A Nekrews 51 névre hallgató videós próbálhatta ki és mérhette össze a mezőny tíz autóját végsebesség szempontjából a bakui célegyenesben a Codemasters és az EA még fejlesztés alatt álló új játékéban.

részletek

Gyorsabb-e visszafelé Monaco és Baku?

Egy videós az F1-es játékban veszi végig a pályákat, hogy vajon jobb köridőt lehetne-e elérni, ha ellentétes irányban haladnának a vonalvezetésen – az alábbi részben a két utcai helyszín volt soron.

részletek

Az F1-es világbajnokság idénynyitó versenye után, április 7-én startol a Rocket League

A 2021-es Formula 1-es világbajnokság idénynyitó versenyét Bahreinben rendezték március 26-28. között, mely óriási izgalmakat tartogatott. A verseny legnagyobb kérdése az volt, hogy képes lesz-e valaki megállítani Verstappent, vagy a hollandnak sikerül-e megszereznie pályafutása 11. győzelmét.

részletek

Pilóták, akiket érdemes figyelemmel követni az új idényben

Mindössze másfél hónap múlva elindul a Forma 1 idei, 2021/22-es idénye. A március 26-i versenyhétvégén Bahreinben kezdődik az új szezon, amely egy kicsit hosszabb idő után először avat fel több olyan újoncot is, akiket már az első versenyektől kezdve nagy várakozások előznek meg.

részletek

Így csapatja Vettel az Astonnal a havas Spában

A valóságban még várnunk kell arra, hogy láthassuk ezt a kombinációt – sőt, a havat ki is húzhatjuk a képletből –, de arra jó az Assetto Corsa, hogy ilyeneket is idejekorán kipróbálhassunk.

részletek

Valóság vs. játék: újraalkották a 2020-as baleseteket

A Nekrews 51 YouTube-csatorna készítője a tavalyi szezon összes incidensét újraalkotta a legfrissebb F1-es játékban, most pedig össze is vethetjük a végeredményt a valóságban történtekkel.

részletek
Olvastad már?