DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 23. szerda
Egyéb

A blokklánc játékok lekörözik a videojátékokat, mivel a felhasználók szeretnek pénzt keresni játék közben

Az utóbbi években egyre felkapottabbak a blokklánc játékok, most azonban mérföldkőhöz értünk. Az Off the Grid blokklánc alapú battle royale játék ugyanis az Epic Games Store ranglistájának élére került, maga mögé utasítva olyan népszerű játékokat, mint a Rocket League vagy a Fortnite.

pepe1_2



A játék konzolokra és PC-re is elérhető, a játékosokat egyedülálló lootboxokkal és AR harci arénákkal vonzza. 

Az Off the Grid mögött álló Gunzilla Games fejlesztő stúdió a GUN token bevezetését tervezi, amely a játék ökoszisztémáját hajtaná.

Bár a játék még fejlesztés alatt áll, népszerűsége gyorsan növekszik.

Mialatt az Off the Grid sosem látott magasságokba tör, más P2E blokklánc projektek is pörögnek. Az egyik ilyen a Memebet Token, amely a mém érméket és a kaszinózást egyesíti.

 

Megnézem a Memebet Token oldalát

Memebet Token: A következő nagy P2E lehetőség

Ahogy a blokklánc technológia és a játékok világa egyre szorosabban összefonódik, a Memebet Token a play-to-earn modell meghatározó szereplőjévé válhat. A Memebet Token előértékesítése még csak nemrég indult, és máris 500 000 dollár befektetést gyűjtött. Ez bizonyítja, hogy a befektetők jelentős potenciált látnak a platform egyedi P2E megközelítésében.

pepe2_2

A Memebet Token lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy mém érmékkel fogadjanak, és a játékok során növeljék mém érméik számát. Ezzel újfajta élményt ad a hagyományos kaszinózáshoz képest.

Például, ha egy játékosnak 1 millió Shiba Inu (SHIB) érméje van, felhasználhatja azokat a Memebet platformon, hogy akár 10 millió darabot, vagy még többet szerezzen vele, a platform P2E mechanizmusának köszönhetően.

Ez az egyedülálló megközelítés teszi a Memebet Tokent különlegessé, és emeli ki a hagyományos játék platformok közül. A mém érme tulajdonosok számára ráadásul kifejezetten vonzó, hiszen kedvenc mém érméikkel szerezhetnek busás nyereményeket.

Az olyan mém érmék sikerei, mint az SPX6900, amelynek értéke szeptember óta százszorosára nőtt, lázba hozzák a piacot. Az elemzők szerint a Memebet Token hasonlóan kedvező növekedési pályára állhat, és komoly hozamokat kínálhat azok számára, akik időben csatlakoznak. A szakértők úgy gondolják, hogy a projektben jelentős növekedési potenciál rejlik.

 

Megnézem a Memebet Token oldalát

A Memebet Token különleges jellemzői

A Memebet Token a decentralizált játékélményre épül, amelyet kifejezetten a mém érme befektetők igényeire alakítottak. A platform játékok tucatjait kínálja, mindezt biztonságos környezetben. Mivel a platformon nincs KYC, vagyis felhasználói azonosítási kötelezettség, különösen vonzó lehet azoknak, akik a névtelenséget részesítik előnyben szerencsejáték közben.

pepe3_2

A platform a hagyományos online weboldal mellett Telegramon is elérhető lesz, ahol egyszerű, szöveges fogadási lehetőséget biztosít. A Memebet Token no-KYC megközelítése és széleskörű játékkínálata különféle felhasználókat vonz, különösen azokat, akiknek fontos az anonimitás és a kényelem online játék során.

A projekt tokenomikája szintén jól átgondolt, így átlátható: a teljes kínálat 70%-át az előértékesítésre szánják, 10%-ot likviditásra, 20%-ot pedig a játékosok jutalmazására tartanak fenn. A strukturált tokenomika biztosítja, hogy a korai befektetők profitáljanak a platform fejlődéséből, miközben az aktivitásért járó jutalmakból is részesülnek.

A Memebet Token technikai oldalról is biztonságos, mivel a platform intelligens szerződésének auditját az elismert Coinsult végezte. Az ellenőrzés során megerősítették, hogy a projekt mentes az induló kripto vállalkozásokra jellemző kockázatoktól, például a rug pull csalásoktól és egyéb biztonsági problémáktól. Ez a plusz biztonsági réteg növeli a befektetői bizalmat, és fokozza az érdeklődésüket a projekt előértékesítése iránt.

 

Megnézem a Memebet Token oldalát

Masszív jutalmak a korai befektetők számára

A Memebet Token egyik legnagyobb vonzereje a bőkezű jutalomrendszer. A korai befektetők jelentős hozamra tehetnek szert a letétek és a platformon folytatott szerencsejáték révén. A token ára a jelenlegi előértékesítési szakaszban 0,026 dollár, a következő áremelésig azonban már nincs sok hátra. A potenciális befektetőknek így érdemes gyorsan cselekedniük, mert az érme ennél már csak drágább lesz.

pepe4_2

A Memebet platform széles körű fizetési lehetőségeket kínál, többek között elfogad ETH, USDT, BNB és MATIC érméket, de a bank- és hitelkártyás fizetést is támogatja. A befektetők így könnyedén részt vehetnek az előértékesítésben az általuk szimpatikusnak vélt eszközzel.

Az előértékesítéssel járó előnyök mellett a Memebet Token egy 1000 dolláros nyereményjátékot is hirdetett, ahol 10 szerencsés nyertes fejenként 1000 dollár értékű $MEMEBET tokenben részesül. A játékban való részvételhez a felhasználóknak csak annyit kell tenniük, hogy tokeneket vásárolnak az előértékesítés alatt, és aktív szerepet vállalnak a projekt közösségi média oldalain, például a Telegramon vagy az X/Twitteren.

A Memebet Token ütemtervében ambiciózus fejlesztési célokat látunk. A csapat a későbbi szakaszokban többek között olyan funkciókat akar bevezetni, mint a Lootboxok, a VIP programok és egy affiliate program. Az első airdrop szezon, amely azokat jutalmazza, akik tokenjeikkel játszanak a kaszinóban, tovább növeli a projekt vonzerejét.

Ahogy a blokklánc alapú játékok egyre népszerűbbé válnak, az Off The Grid mellett a Memebet Token is fontos szerepet tölthet be a szektorban. A Memebet Token forradalmasítja a P2E modellt, és bevételi lehetőséget kínál a mém érme birtokosok számára. 

Ahogy halad előre az előértékesítés, a befektetők egyre vonzóbbnak tartják a Memebet Tokent, a blokklánc és a szerencsejáték metszéspontjában elhelyezkedő innovatív mém érmét.

Megnézem a Memebet Token oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

5 kriptó, amit érdemes megvenni, mielőtt Trump elnök lesz, és beindul a kripto rally

Ezt a 3 mém érmét nem érdemes kihagyni októberben

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: