DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 5. kedd

Nyereményjáték

Kisorsoltuk LEGO-McLaren-játékunk nyerteseit

Egy szerencsés nyertes mostantól a több mint 13 cm magas, 65 cm hosszú és 27 cm széles LEGO-McLaren büszke tulajdonosának mondhatja majd magát.

részletek

Játssz Shell Helix ajándékokért!

Szerszámkészlet, sapka vagy övtáska? A Shell kenőanyagok és a Formula.hu közös játékában mindössze egy regisztráció révén esélyed nyílik arra, hogy hozzád kerüljön ezen nyeremények egyike.

részletek

Most akár te is megnyerheted a hibrid motorok nagy teljesítményű motorolaját

A Shell Helix motorolaj termékcsalád egy teljesen új, nagy teljesítményű, szintetikus motorolajjal bővül, a Shell Helix Hybrid 0W-20-al, amelyet kifejezetten hibrid motorokhoz terveztek. Mivel a hibrid autók kenési követelményei eltérnek a standard belsőégésű motorokétól, ezért speciális olajra van szükségük.

részletek

Ha szerencsés vagy, vásárlásod mellé értékes ajándékokat nyerhetsz!

Az Orbico Hungary Kft., Magyarország egyik legmeghatározóbb disztribúciós és ellátási lánca az idén harmadik alkalommal szervez országos nyereményjátékot, melynek ezúttal „Megbízható törődés” a címe és a szépségápolást helyezi középpontba.

részletek

Sorsoltunk a Kiss Norbi-nyereményjátékban!

A múlt héten indítottunk játékot weboldalunkon, amelyben egy kérdés megválaszolásával Kiss Norberttel való gokartozást és ajándékcsomagokat nyerhettek a szerencsések. Most felfedjük, kiket dobott ki a gép!

részletek

Kisorsoltuk Cat S31 játékunk nyertesét

Olvasónk egy víz- és porálló, közel két méteres magasságról is bátran leejthető, katonai szabványnak is megfelelő mobiltelefonnal lett gazdagabb.

részletek

Kisorsoltuk a Magyar Nagydíj páros belépőjét

Pár héttel ezelőtt nyereményjátékot indítottunk, amelynek tétje két belépőjegy volt az e hétvégi Magyar Nagydíjra. A szerencsés nyertes pedig...

részletek

Nyerj meg egyet a Toro Rosso és a Casio Edifice új karórái közül!

A Casio Edifice David Coulthard, Sebastian Vettel, valamint a Red Bull Racing és a Scuderia Toro Rosso révén 2008 óta tervez és forgalmaz Formula–1-es kötődésű limitált karórákat. A Toro Rossót immáron negyedik éve, 2016 óta hivatalos partnerként támogatja.

részletek

Gazdára talált két páros AMTS-belépő

A szervezők és a Formula.hu jóvoltából két olvasónk páros belépőt nyert a márciusi Automobil és Tuning Show-ra. Kedden sorsoltuk ki a két nyertest.

részletek

Nyerj exkluzív gokartozást Kiss Norbival

A Formula.hu olvasói most a Goodyaer jóvoltából egy közös gokartozást nyerhetnek hazánk kétszeres Európa-bajnok kamionversenyzőjével, Kiss Norberttel.

részletek

Nyerj jegyet a TOP50 gálára egy megosztással!

Magyarország legjobb autóversenyzőit idén újfent díjátadón jutalmazzák. Te is jelen lehetsz személyesen a jeles eseményen: teendőd annyi, hogy egy posztot kedvelsz és megosztasz!

részletek

Gazdára talált a Vostok Europe karóra

Eredményt hirdettünk a Formula.hu nyereményjátékában, melynek győztese a VOSTOK EUROPE magyarországi forgalmazója által felajánlott karórát nyert, ketten pedig ajándékcsomaggal gyarapodtak. Gratulálunk a nyerteseknek!

részletek