Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 20. szerda
Egyéb

Ha szerencsés vagy, vásárlásod mellé értékes ajándékokat nyerhetsz!

Az Orbico Hungary Kft., Magyarország egyik legmeghatározóbb disztribúciós és ellátási lánca az idén harmadik alkalommal szervez országos nyereményjátékot, melynek ezúttal „Megbízható törődés” a címe és a szépségápolást helyezi középpontba.

Az országos lefedettségű promócióban részt vesznek a hazai kereskedelem meghatározó üzletláncai és drogériai.

A promóciót szervező Orbico a Procter&Gamble-lel (PG) együttműködve, kozmetikai és vegyi márkák széles termékkínálatát kínálja évről évre kedvezményes áron a legnépszerűbb hazai üzletláncok polcain.

WD000_2020_torodes_banner_600x400pxAz országos lefedettségű promócióban részt vesznek a hazai kereskedelem meghatározó üzletláncai és drogériai: CBA, Príma, COOP, REÁL, Eurofamily, Plus Market lánc, Azúr, Privát Max. A mostani játékban a kereskedők köre kiegészült az Emag és Extreme Digital áruházakkal is, így akár online vásárlással is van mód a játékban részt venni. A láncok széles körével a szervezők több ezer háztartás és család számára minőségi termékek kedvezményes áron történő megvásárlását szeretnék elérhetővé tenni.

A promócióban 2020. október 1-től november 30-ig lehet részt venni Gillette, Head & Shoulders, Pantene, Secret, Old Spice vagy Oral-B termékek vásárlásával. A játék mellett egyes promóciós termékeket a résztvevő üzletláncok kedvezményes áron kínálnak.

A játékban résztvevő vásárlók a vásárlási blokk adatainak feltöltésével értékes heti és napi nyereményeket is nyerhetnek. Ha te is játszanál, mindösszesen annyit kell tenned, hogy pár lépésben regisztrálsz ezen a weboldalon, majd pár kattintással feltöltheted az akciós termék vásárlását igazoló blokk adatát. A szervezők kérik, hogy a blokkot minden esetben őrizd meg, hogy a későbbiekben ezzel igazolni tudd a vásárlásodat.

WD000_2020_torodes_banner_640x360px

A játékba regisztrálók között 8 héten át hetente 1-1 db, egy évre elegendő szépségápolási csomagot sorsolnak ki a szervezők, valamint érdemes az értékes, összesen 31 db Braun hajszárítóért vagy 30 db Oral-B elektromos fogkeféért is versenybe szállni, melyeket napi sorsolások alapján lehet megnyerni. Pár kattintással vásárlásod többszörösét is visszanyerheted, ha szerencsés vagy.

A promóció részletes leírását és részvételi feltételeit a www.megbizhatotorodes.hu weboldalon éred el.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?