DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Nyerj meg egyet a Toro Rosso és a Casio Edifice új karórái közül!

A Casio Edifice David Coulthard, Sebastian Vettel, valamint a Red Bull Racing és a Scuderia Toro Rosso révén 2008 óta tervez és forgalmaz Formula–1-es kötődésű limitált karórákat. A Toro Rossót immáron negyedik éve, 2016 óta hivatalos partnerként támogatja.

A Scuderia Toro Rosso az együttműködés keretein belül több olyan egyedi, a csapatra jellemző ismertetőjegyét osztja meg a Casio Edifice-szel, mint a fiatalos dinamizmus vagy az innováció iránti lelkesedés, amit a tervezők tökéletesen jelenítenek meg az időmérők megalkotásakor. Ezek, valamint a sebességre való folyamatos és szenvedélyes törekvés mindkét félnek segítenek szembenézni a 2019-es szezon kihívásaival.

Az új modellek dizájnja minden eddiginél jobban kifejezi a Scuderia Toro Rosso szellemiségét és színvilágát, így viselője még közelebb érezheti magát a száguldó cirkuszhoz.

A tervezők ezúttal három nagyon fontos momentumot ragadtak ki és ültettek át a gyakorlatba:

– Még hangsúlyosabb kék, piros és ezüst színezés a csapat hivatalos színeinek mintájára.

– Az órák számát jelző számok betűtípusa az autók rajtszámát hivatott leképezni.

– A másodpercmutatók az olasz trikolor színeiben pompáznak, utalva a csapat szülőhazájára.

A legújabb széria izgalmas dizájnját remekül kiegészíti a számlapon és hátlapon hangsúlyosan megjelenő Scuderia Toro Rosso csapatlogó.

Mindhárom most megjelenő karóra tökéletesen eltalált sportosságának és dinamikus számlapjának köszönhetően minden bizonnyal hamar belopja magát nemcsak a Formula–1, de egyéb motorsportok szerelmeseinek a szívébe is. Most bemutatjuk mi a különbség a három száguldó időmérő között.

Clipboard_3 



ECB-900TR-2A

Az ECB-900 alapmodellével megegyező funkciók sora emeli ki technológiailag a sorozat zászlóshajóját. A Bluetooth kapcsolat révén az okostelefonról rendszeresen frissíti a pontos időt és a telefonnal számos órabeállítás elvégezhető. A két digitális kijelző segíti a megjelenített információk könnyebb leolvashatóságát. A magas fényerejű teljesen automatikus LED háttérvilágítás  – gombhasználat nélkül, a kéz mozgatására bekapcsol – az analóg és a digitális részt is tökéletesen megvilágítja. Az autósportok által ihletett ezredmásodperces stopper köridő-memóriával és átlagsebesség-mérővel lett kiegészítve. Tökéletes választás az előremutató technológiáért és a minőségi autósportokért egyaránt rajongó fanatikusok számára.

 

EQS-920TR-2A

Ezt a sportos chronographot nem elem, hanem – a Tough Solar technológiának köszönhetően – a fény energiája működteti. A számlap alatt elhelyezett solarcella alakítja át a fény energiáját elektromossá, így nincs szükség többé elemcserére. Az óra töltöttségét a számlapon egy háromállású mutató folyamatosan jelzi. Ionizált kék lünetta és csatelemek, szinte világítóan piros számlapelemek erősítik a limitált modell sportosságát.

 

EFR-564TR-2A

Rozsdaálló acél kivitel, WR 10 bar vízállóság. Quartz chronograph szerkezet 1/10 másodperces mérési egységgel, a kézi stopperekére emlékeztető nyomógombokkal. Az óra értéket jelző piros számok és a fordulatszámmérőhöz hasonló segédszámlap élettel töltik meg az egyébként is meggyőző, 3D-s számlapot. Ellenálló, tartós felületet biztosító ionizációs eljárással festett kék lünetta és csatelemek.

 

NYEREMÉNYJÁTÉK

A Casio Edifice Magyarország jóvoltából két szerencsés most a lehető legegyszerűbb módon nyerhet egy-egy Casio karórát. Ehhez a cég Facebook-oldalán megjelent, ide kattintva elérhető bejegyzés instrukcióit kell követni, majd pedig karosszékünkben hátradőlve várni a sorsolás szerencsés alakulását.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: