Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 22. csütörtök

Karóra

Autósportok szerelmeseinek szánták az új limitált szériás Casio karórákat

A Casio Edifice márka idén ünnepli 20 éves fennállását. Ebből az alkalomból a japán óramárka két limitált szériás változatot is piacra dobott, amelyekkel egyértelműen az autósportok szerelmeseit célozzák meg. „Az egyik a neves japán tuning cég, a TOM’S csapata, a másik pedig a Honda Racing Teammel történő együttműködés előtt tiszteleg. Mint ismeretes, utóbbi a Casio hivatalos partnerének számító Forma-1-es istálló, a Scuderia Alpha Tauri hivatalos beszállítója” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

részletek

Ősszel érkezik a Casio pulzusmérővel felszerelt újdonsága

A Casio februárban mutatta be a GBD-H1000-res, pulzusmérővel felszerelt G-Squad karórát. A koronavírus-járvány döntően befolyásolta a modell piaci bevezetését, amely így néhány hónapos csúszásban van az eredeti tervekhez képest. A jelenlegi elképzelések szerint a GBD-H1000-res forgalmazása ősszel startolhat Magyarországon, azonban a Casio, látva a hazai igényeket elérhetővé tett egy kisebb mennyiséget idehaza a rajongók számára. Az előértékesítés a fekete, a piros, valamint a sötétszürke változatokat foglalja magában, a fehéret egyelőre nem.

részletek

Legyen tiéd ez a különleges Toro Rosso-karóra!

A Toro Rosso Formula-1-es csapata és a Casio együttműködésének egyik legextravagánsabb példánya ez a karóra, így hát elég nagy pazarlás lenne, ha feltennéd egy karóra. A csuklódon viszont jól mutatna!

részletek

Volt már hondás karórád? Legyen!

A Toro Rosso, a Honda és a Casio egyesített hatalmából jött létre ez az egészen egyedi karóra, ami most kedvezményes áron pakolható ki a Formula.hu webshopjából.

részletek

Ilyen furcsa nevű menő cuccod még nem volt: EFR-S567TR-2AER

A Toro Rosso névváltása miatt a Casio leárazta művészi alkotással felérő karóra-kollekcióját, ami a gyűjtőknek igazi örömhír: jutányos áron érhetők el a világszínvonalú, F1-es teljesítményt nyújtó időmérők.

részletek

F1-es karórák akciós áron csak a Formulán!

Vásárolj a három darab limitált kiadású, Toro Rosso- illetve Honda-tematikájú Casio Edifice karóra közül 30 százalékos kedvezménnyel, csak a Formula.hu webshopján keresztül!

részletek

Nyerj meg egyet a Toro Rosso és a Casio Edifice új karórái közül!

A Casio Edifice David Coulthard, Sebastian Vettel, valamint a Red Bull Racing és a Scuderia Toro Rosso révén 2008 óta tervez és forgalmaz Formula–1-es kötődésű limitált karórákat. A Toro Rossót immáron negyedik éve, 2016 óta hivatalos partnerként támogatja.

részletek

Tegyél szert egy igazán különleges karórára

Mindössze két darab elérhető belőle, igazi kuriózum, de most beszerezheted, ha elég gyors vagy - persze ezen felül is több limitált kiadású, speciális karóra közül lehet válogatni.

részletek

Letisztult és versenyképes: ROAMER Searock Pro

A ROAMER mind az órák tervezésében, mind kivitelezésében a minőséget testesítik meg. Hatalmas előnye az, hogy a többi svájci márkák mellett minőségben és árban is versenyképes a piacon.

részletek

Szabadság és egyediség: ROAMER Superior Chrono II

A svájci óragyár különösen nagy hangsúlyt fektet az anyagok kiválasztására és az órák kialakítására. Arra törekednek, hogy minden egyes ROAMER óra szabadságot és egyediséget sugalljon, amely viselőjét bárhol, bármikor hűen szolgálja.

részletek

Rakéta a kézre: VOSTOK - EUROPE Energia

A VOSTOK - EUROPE Energia órák a márkától jól ismert megbízható minőséget nyújtják, melyekre minden helyzetben számíthat viselője. Nevét a Szovjet Energia hordozórakétáról kapta mely a világ legnagyobbja volt.

részletek

Extrém helyzetekre: VOSTOK - EUROPE Lunokhod

A VOSTOK – EUROPE arra törekszik, hogy órái extrém helyzetekben is helyt álljanak. Ehhez hűen szlogenjük: „For going extremes” – azaz az extrém helyzetekhez.

részletek
Olvastad már?