DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 19. szerda

Karóra

Fekete-fehér átlátszó karórákkal hódít a Casio

A G-Shock hat új modellt mutatott be, amelyek egytől-egyig az új Skeleton kollekciót gazdagítják. Az új modellcsalád egyedi DNS-e az átlátszó tok és szíj, ami időtálló és futurisztikus jegyekkel ruházza fel a népszerű G-Shock modelleket.

részletek

Öt férfi és öt női karóra karácsonyra

A karóra minden ünnep, így karácsony alkalmából is ideális ajándék lehet, amennyiben jól ismerjük a megajándékozott igényeit és ízlését. A megfelelő választás érdekében a Casio összegyűjtött 5 ideális férfi és női karóramodellt, amelyek a japán óragyártó technikai örökségét és időtálló dizájnját egyaránt megtestesítik.

részletek

Ilyen funkciókkal rendelkezik egy modern sportkaróra

Öltözékünket nap mint nap fel tudjuk dobni néhány egyszerű kiegészítővel. A nők kétség kívül ilyen téren szerencsésebb helyzetben vannak, hiszen ők számtalan olyan kelléket tudnak beszerezni, amikkel az adott napi ruhájukat egyedibbé és stílusosabbá tudják tenni. Nem csak az ékszerek állnak ilyen téren a rendelkezésükre, de ott vannak a kalapok, a sálak, a napszemüvegek és a táskák is, mint lehetőségek. A férfiaknak ezzel szemben lekorlátozódik a kiegészítők száma. Sokszor hallani, hogy egy férfinek nem is kell más ékszert viselnie, min egy szép karórát, amivel egyfajta üzentet tud közvetíteni magáról a világ felé.

részletek

Ilyen funkciókkal rendelkezik egy modern sportkaróra

Öltözékünket nap mint nap fel tudjuk dobni néhány egyszerű kiegészítővel. A nők kétség kívül ilyen téren szerencsésebb helyzetben vannak, hiszen ők számtalan olyan kelléket tudnak beszerezni, amikkel az adott napi ruhájukat egyedibbé és stílusosabbá tudják tenni.

részletek

Autósportok szerelmeseinek szánták az új limitált szériás Casio karórákat

A Casio Edifice márka idén ünnepli 20 éves fennállását. Ebből az alkalomból a japán óramárka két limitált szériás változatot is piacra dobott, amelyekkel egyértelműen az autósportok szerelmeseit célozzák meg. „Az egyik a neves japán tuning cég, a TOM’S csapata, a másik pedig a Honda Racing Teammel történő együttműködés előtt tiszteleg. Mint ismeretes, utóbbi a Casio hivatalos partnerének számító Forma-1-es istálló, a Scuderia Alpha Tauri hivatalos beszállítója” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

részletek

Ősszel érkezik a Casio pulzusmérővel felszerelt újdonsága

A Casio februárban mutatta be a GBD-H1000-res, pulzusmérővel felszerelt G-Squad karórát. A koronavírus-járvány döntően befolyásolta a modell piaci bevezetését, amely így néhány hónapos csúszásban van az eredeti tervekhez képest. A jelenlegi elképzelések szerint a GBD-H1000-res forgalmazása ősszel startolhat Magyarországon, azonban a Casio, látva a hazai igényeket elérhetővé tett egy kisebb mennyiséget idehaza a rajongók számára. Az előértékesítés a fekete, a piros, valamint a sötétszürke változatokat foglalja magában, a fehéret egyelőre nem.

részletek

Legyen tiéd ez a különleges Toro Rosso-karóra!

A Toro Rosso Formula-1-es csapata és a Casio együttműködésének egyik legextravagánsabb példánya ez a karóra, így hát elég nagy pazarlás lenne, ha feltennéd egy karóra. A csuklódon viszont jól mutatna!

részletek

Volt már hondás karórád? Legyen!

A Toro Rosso, a Honda és a Casio egyesített hatalmából jött létre ez az egészen egyedi karóra, ami most kedvezményes áron pakolható ki a Formula.hu webshopjából.

részletek

Ilyen furcsa nevű menő cuccod még nem volt: EFR-S567TR-2AER

A Toro Rosso névváltása miatt a Casio leárazta művészi alkotással felérő karóra-kollekcióját, ami a gyűjtőknek igazi örömhír: jutányos áron érhetők el a világszínvonalú, F1-es teljesítményt nyújtó időmérők.

részletek

F1-es karórák akciós áron csak a Formulán!

Vásárolj a három darab limitált kiadású, Toro Rosso- illetve Honda-tematikájú Casio Edifice karóra közül 30 százalékos kedvezménnyel, csak a Formula.hu webshopján keresztül!

részletek

Nyerj meg egyet a Toro Rosso és a Casio Edifice új karórái közül!

A Casio Edifice David Coulthard, Sebastian Vettel, valamint a Red Bull Racing és a Scuderia Toro Rosso révén 2008 óta tervez és forgalmaz Formula–1-es kötődésű limitált karórákat. A Toro Rossót immáron negyedik éve, 2016 óta hivatalos partnerként támogatja.

részletek

Tegyél szert egy igazán különleges karórára

Mindössze két darab elérhető belőle, igazi kuriózum, de most beszerezheted, ha elég gyors vagy - persze ezen felül is több limitált kiadású, speciális karóra közül lehet válogatni.

részletek