DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 18. csütörtök

Karóra

Szabadság és egyediség: ROAMER Superior Chrono II

A svájci óragyár különösen nagy hangsúlyt fektet az anyagok kiválasztására és az órák kialakítására. Arra törekednek, hogy minden egyes ROAMER óra szabadságot és egyediséget sugalljon, amely viselőjét bárhol, bármikor hűen szolgálja.

részletek

Rakéta a kézre: VOSTOK - EUROPE Energia

A VOSTOK - EUROPE Energia órák a márkától jól ismert megbízható minőséget nyújtják, melyekre minden helyzetben számíthat viselője. Nevét a Szovjet Energia hordozórakétáról kapta mely a világ legnagyobbja volt.

részletek

Extrém helyzetekre: VOSTOK - EUROPE Lunokhod

A VOSTOK – EUROPE arra törekszik, hogy órái extrém helyzetekben is helyt álljanak. Ehhez hűen szlogenjük: „For going extremes” – azaz az extrém helyzetekhez.

részletek

Különleges karóra idézi meg a versenyautók világát

A Toro Rosso Forma 1-es csapat hivatalos partnere, a Casio új modellt dobott piacra a sebesség szerelmeseinek. Az EQB-800 különlegessége, hogy a kronográf a versenyautók köridejének mérésére is alkalmas. „Ezt a modellt a Forma-1 világa ihlette, tökéletesen ötvözi a sebesség iránt érzett szenvedélyt a férfias küzdelmek világával” – jegyezte meg Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. Az új óra fémcsatos változata kétféle, kék és acél színű lünettával választható, emellett elegáns bőrszíjas változatban is elérhető.

részletek

Csuklóra is elkészült a Toro Rosso

A Casio már hosszú partnerségre tekinthet vissza a Red Bull F1-es csapatának oldalán, az idei évre pedig az együttműködést kiterjesztették a fiókcsapat Toro Rossóra is - a köteléket most egy limitált szériás karóra bemutatásával tették még erősebbé.

részletek

Nyerő ajánlat: Fordulatszámmérős karóra AFM-mel

Hamarosan eljön az idő, amikor egyetlen autósport-rajongó csuklójáról sem hiányozhat a fordulatszámmérőt idéző karóra. Előzd meg a korod, és tedd rá a kezed különleges ajánlatunkra, amit aztán a kezedre tehetsz.

részletek

Kisorsoltuk a Jacques Lemans karórát!

Múlt héten olvasóink a Monacói Nagydíj ideje alatt a Formula.hu és az Autósport és Formula Magazin által felajánlott 125.000 Ft értékű Jacques Lemans karóráért játszhattak weboldalunkon.

részletek

Játssz velünk és nyerj Jacques Lemans karórát!

A száguldó cirkusz mezőnye a héten a szezon egyik legcsillogóbb versenyhelyszínére látogat, ennek megfelelően a Formula.hu is feljebb tette a lécet a nyereményjáték tekintetében, ugyanis a Monacói Nagydíj ideje alatt egy Jacques Lemans karórát nyerhet a legszerencsésebb olvasó.

részletek

LED-es fordulatszámmérős óra az AFM mellé!

Most különösen megéri előfizetni az Autósport és Formula Magazinra, hiszen aki egy évre elkötelezi magát Magyarország autósport lapja mellett, egy LED-es fordulatszámmérős karórával lesz gazdagabb.

részletek

Könyvajánló: 1001 karóra - 1925-től napjainkig

Az alábbiakban az Alexandra Kiadó által 2013-ban megjelentetett, fenti címet viselő kötetet ajánljuk kedves olvasóink figyelmébe, amely véleményünk szerint egy igazi órarajongó könyvespolcáról sem hiányozhat.

részletek

Nem csak a külföldi sztároknak jár saját óra!

Azt hiszed, hogy csak a külföldi sztárpilóták és csapatok érdemlik meg, hogy limitált kiadású karórát készítsenek nekik, melyen az ő nevük szerepel? Akkor bizony nagyot tévedsz!

részletek