DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Volt már hondás karórád? Legyen!

A Toro Rosso, a Honda és a Casio egyesített hatalmából jött létre ez az egészen egyedi karóra, ami most kedvezményes áron pakolható ki a Formula.hu webshopjából.

2



A Casio Edifice HONDA RACING Limited Edition, vagy lánykori nevén az EQB-1000HR-1AER a Toro Rosso és a Casio együttműködésének egy speciális darabja, amelyet kifejezetten a csapat motorgyártójának, a Hondának dedikált az óragyártó. A modellt fokozottan karcálló zafír kristályüveg és karbonszálas számlap jellemzi, valamint SLIM (szupervékony, elegáns) tok jár hozzá.

A Honda 2018-ban vált a Toro Rosso motorszállítójává, együttműködésük pedig már a szezon második futamán egy negyedik helyet termelt, amely a csapat történetének egyik legjobb eredménye volt. A sikeres kísérleti évet követően az energiaitalos anyacsapat, a Red Bull is a Honda-motorok köré kezdte építeni az autóját, az egyre szorosabb partnerség pedig már győzelmeket is termelt.

A Casio Edifice HONDA RACING Limited Edition 139990 forintért kirámolható a Formula.hu webshopjából.  További részletek és megrendelés ITT.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: