DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap

Szahír

Pitwall: Nincs vége a történetnek

Sem a Red Bull sikersorozata, sem a Horner-ügy nem ért véget – a múlt hét legfontosabb sztorijai között persze sok másról is szót ejtünk.

részletek

Podcast: A csapategység diadala(?)

Szerdán azt hittük, véget ért a Horner-ügy, de a vihar egyre csak fokozódik, Verstappent viszont ez sem zavarta meg – a paddock pedig a Red Bull-sztori mellett a pilótapiactól volt hangos Bahreinben.

részletek

Szombaton maradhat a Bahreini Nagydíj?

Bahreinben a vasárnap már hétköznap, így a helyi rajongók számára előnyös a szombati futamrendezés – de a nagydíj első embere tudja, hogy nem lehetnek önzőek ebből a szempontból.

részletek

Vasseur: 50%-ot faragtunk, de ez nem elég

A francia szakember szerint jó helyzetben vannak, sokat fejlődtek egy év alatt, de hosszú még a szezon. A Ferrari-főnök Leclerc fékhibájáról is beszélt.

részletek

Domináns siker Bahreinben – szombati F1-es hírek

Bottal ütötték a Red Bull nyomát a szezonnyitón, áll a bál az RB-n belül, az FIA-elnök a Horner-ügyről beszélt, drámai véget ért a katari WEC-futam – ezek voltak szombat F1-es hírei és sztorijai.

részletek

Hamilton jobb hétvégére számított

A megbízhatóság és az utolsó etap került a mérleg pozitív nyelvébe Lewis Hamiltonnál – viszont a negatívba is jutott bőven. Messzebb járnak a Red Bulltól, mint várta.

részletek

Horner a csapategység diadaláról beszélt

Nem tudtak volna ilyen remek eredményt elérni, ha nem lenne egységes a csapat – erről beszélt a verseny után Christian Horner, aki leszögezte, hogy jövő héten is ő lesz a csapatfőnök.

részletek

Így zajlott az F1-es Bahreini Nagydíj

Max Verstappen kezdi az élről a szezonnyitó F1-es Bahreini Nagydíjat, mögötte Leclerc és Russell áll a rajtrácson. Kövesd velünk élőben a futamot!

részletek

„Kissé váratlan” – Verstappent meglepte a pole

A Q3 előtt egy felvonást sem zárt az első helyen az F1 címvédő világbajnoka. Pályafutása 33. pole-pozíciójából szoros Bahreini Nagydíjra számít szombaton.

részletek

Russell őrült versenyben bízik holnap

A harmadik helyre kvalifikáló George Russell arra számít, hogy sokadmagával együtt csak a második helyért küzdhet az F1-es Bahreini Nagydíjon – de bízik „valami őrületben”.

részletek

Így zajlott az F1-es Bahreini Nagydíj időmérője

A harmadik szabadedzésen a Ferrari volt a leggyorsabb, de a lényeg csak most következik: kövesd velünk az F1-es Bahreini Nagydíj időmérőjét!

részletek

Sainzé az utolsó bahreini F1-es szabadedzés

Kissé csendesen indult az évadnyitó F1-es hétvége utolsó szabadedzése Bahreinben, de aztán aktivizálták magukat a versenyzők – spanyol elsőség az időmérő előtt!

részletek