Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 18. hétfő

BahreiniNagydíj

Vandoorne: Csalódott vagyok, ez fáj

Kevés állást érezhetnek jelen pillanatban olyan feleslegesnek a világon, mint a Mercedes tartalékpilóta pozícióját. Vandoorne az összes versenyre elutazott a csapattal, hogy aztán ne kapja meg a nagy lehetőséget.

részletek

Podcast: Teljes őrület az évad végére!

A Grosjean-baleset okozta sokkot még ki sem hevertük, máris következett a koronabomba: Hamilton karanténba került, Russell ül a helyére, Aitken az övére, ráadásul Schumachert és csapattársát is bejelentették...

részletek

Verstappen magyarázza, amit a baleset után mondott

Félreértettek – mondta Max Verstappen bahreini megjegyzése kapcsán. Ő csak azt akarta illusztrálni, hogy egy versenyzőnek tisztában kell lennie a veszélyekkel: a 60-as években sem lépett vissza senki.

részletek

Több pilóta ellenzi a balesetek ismétlését

Sebastian Vettel és Valtteri Bottas is csatlakozott azok közé, akik szerint az F1 túlzásba esett a múlt hétvégi futamon történt baleset visszajátszásaival. Vettel szerint elfelejtik, hogy a pilóták is emberek.

részletek

Grosjean: Láttam jönni a halált

„Arra gondoltam, nem lehet így és most vége, azt mondtam magamnak, hogy a gyerekeim miatt ki kell jutnom” - először adott hosszabb interjút vasárnapi horrorbalesete óta a Haas pilótája.

részletek

Verstappen a Red Bull stratégiáját kritizálta

Bár elismeri, hogy Hamilton és a Mercedes túl gyors volt az F1-es Bahreini Nagydíjon, a holland szerint több ponton is jobb taktikát alkalmazhattak volna a vasárnapi versenyen.

részletek

Podcast: 28 másodperc a pokol tornácán

28 másodpercet töltött a pokol tornácán Romain Grosjean a Bahreini Nagydíjon: naná, hogy a Formula Podcast 60., a szahíri futamot taglaló adásában is a kettészakadva lángokba boruló Haas, valamint a csodával határos módon megmenekülő pilóta volt a legfőbb téma.

részletek

Hamilton visszaszólt a kemény véleményt megfogalmazó Verstappennek

Max Verstappen nagy port kavaró kijelentést tett, miután véget ért a Bahreini Nagydíj. Lewis Hamilton visszaszólt neki, annak ellenére, hogy először ő is – részben – egyetértett a hollanddal.

részletek

Vettel: Ha nem figyelek, megint ütköztünk volna

Alaposan kiakadt ferraris csapattársára a négyszeres F1-es világbajnok annak a Bahreini Nagydíj rajtjánál bemutatott manővere miatt: szerinte a spielbergi incidensük ismétlődhetett volna meg.

részletek

Az F1 reagált Ricciardo kritikáira

Az ausztrál pilóta undorítónak tartja, hogy a Bahreini Nagydíj televíziós közvetítésében újra és újra lejátszották Grosjean balesetét. Az F1 megmagyarázta, miért döntöttek az ismétlések mellett.

részletek

Kvjat mindkét balesetben főszerepet játszott

Danyiil Kvjat vasárnap mindkét látványos, ám – hála istennek – szerencsés kimenetelű balesetben benne volt. Azonnal tudta, hogy nagy a baj, mikor a tükörbe nézett, Strollra viszont haragszik.

részletek

Kedden távozhat a kórházból Grosjean

A Haas jó hírt közölt versenyzőjéről: égési sérüléseit sikeresen kezelik, holnap elbocsátják a kórházból. Steiner jelenlegi álláspontja az, hogy Grosjean ül az autóban hétvégén.

részletek
Olvastad már?