DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 4. szombat
F1

Formula Tipper: Alonso még mindig jól hoz, de Perez győzelme is

A mai időmérőig adhatjátok le tippjeiteket a hétvégére: összegyűjtöttünk egy-két érdekes szorzót, amiken érdemes lehet elgondolkodni.

A Formula-1-es szezon újraindulásával tippjátékunk, a Formula Tipper idény is folytatódik: a részletek és maga a (Péter Loránd által fejlesztett) játék ezen a linken található meg

Az első három hétvége során jól lehetett „keresni” F1-es tippjátékunkban Fernando Alonso sikereivel, és ez most sem változik: a spanyol futamgyőzelme 69-szeres pontszámot ér, a dobogós eredménye közel hétszerest, az időmérős dobogó pedig tizenháromszorost.

f1-alonso



Ha Lance Stroll-lal együtt szeretnénk felturbózni az esélyeket, akkor még mindig nem fizet rosszul a tipp, ugyanis például az, hogy az Aston Martin valamelyik autója dobogóra ér, 5,6-szoros pontszámot eredményezhet – viszont ne feledjük, hogy ha egy csapat eredményére tippelünk, onnantól az érintett versenyzők eredményeit külön nem jósolhatjuk meg.

Max Verstappen újabb futamgyőzelmére 3,5, Sergio Perezére viszont 14,1 a szorzó, Charles Leclerc sikere 70-es, Carlos Sainzé 30-as, Lewis Hamilton 13-as (tehát Perezénél jobb!), George Russellé pedig 45-ös oddsszal bír. 

Ami a kvalifikációt illeti: Max Verstappen pole-pozíciója 5,33-as pontszorzót érhet. 

Fontos kiemelni, hogy a sprint szétlövés és a sprintfutam különálló formátum, az nem számít bele a valós tippelésbe – csak a pénteki időmérő, valamint a vasárnapi futam eredményeire fogadhatunk.

Fontos: a tippek leadási határideje a mai időmérő kezdete!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: