DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 4. szombat
F1

Leclerc pole-ja 16-szoros pontot hozott F1-es tippjátékunkban

Volt, aki Kevin Magnussen pole-jára tett, valaki 16 helyes tippet adott le, valaki húsz fogadást veszített el: az viszont látszik, hogy még mindig érdemes csatlakozni.

Az Azerbajdzsáni Nagydíj a szezon negyedik állomásaként természetesen a Formula.hu F1-es tippjátékában, a Formula Tipperben is a negyedik fordulót jelentette, ezzel kapcsolatban hoztunk néhány érdekességet.

A Formula.hu bajnokságában 646 tipp született, amelyekből 186 lett sikeres: mint ismert, a játék lényege, hogy a valós fogadásokhoz hasonlóan itt is szorzók tartoznak az egyes tippekhez, mindenki száz pontot kap minden hétvégére, és abból kell a lehető legtöbbet kihoznia. 

A legtöbb tippet Péter Dávid tette, ő egymaga 32 fogadást kötött, ennek fele, 16 jött be (ezzel övé a legtöbb sikeres tipp is), míg a legtöbb vesztes fogadás Péter Lorándé, ő húsz jóslatot bukott el.

A legnagyobb megnyert szorzó Charles Leclerc pole-pozíciója volt: ez az esemény 16,11-es szorzóval bírt, és kilenc játékos is fogadott rá. A legnagyobb megtett, de sikert nem hozó tipp Kevin Magnussen bravúrpole-ja volt, az 120-szoros pontot termelt volna, ha a dán ismét csodát tesz.

A legtöbb pontot ebben a bajnokságban Marosi Tamás gyűjtötte a hétvége folyamán, ő 845,85 egységet csinált a kapott 100-ból. Ez is jól jelzi, hogy csatlakozni sosem késő: bátor tippekkel és némi szerencsével még most, négy forduló után is érdemes beszállni, hiszen egy-két jó hétvégével simán ledolgozható a hátrány.

A Formula Tipper szabályzata és maga a játék ezen a linken elérhető!



tipper1

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: