DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 8. szerda
F1

Újra: Tippeld meg a pole-időt és nyerj!

A szezonnyitót megelőző tippjátékunk nagy sikerére való tekintettel itt a második felvonás: saccold meg, milyen köridővel szerzik meg a hétvégi Bahreini Nagydíj pole-pozícióját, és könyvet, valamint magazin-előfizetést nyerhetsz!

A Formula-1 új érába lépett, az autók magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak, és az ismeretlenbe való ugrás adta az ihletet, hogy az Ausztrál Nagydíj előtt meghirdessük nyereményjátékunkat: olvasóinknak a melbourne-i verseny pole-pozíciós köridejét kellett megjósolniuk. Rengetegen vállalkoztak a kihívásra, melynek győztese mindössze egyetlen ezredmásodpercet tévedett az 1:22,188-as köridőhöz képest, amellyel Lewis Hamilton a déli féltekén megszerezte a rajtelsőséget!



Ez a siker bátorított minket arra, hogy a Bahreini Nagydíj felvezetéseként ismét elindítsuk tippjátékunkat, amely a szezon végéig folytatódhat. Akiknek legutóbb nem sikerült beletalálniuk, újra próbálkozhatnak, és olyanok is biztosan sokan vannak, akik azóta kaptak kedvet egy kis játékhoz.

A feladat elsőre könnyebbnek tűnhet, mint az ausztrál versenyt megelőzően, hiszen a 2017-es szezonból már két nagydíjat lefutottak. Ugyanakkor Melbourne-ben még csak 1,649, Kínában viszont 3,724 másodperces volt a gyorsulás tavalyhoz képest: nem mondanánk, hogy gyerekjáték lesz megjósolni, milyen eredmény várható Szahírban!

 

Sikeres játékosaink nem maradnak jutalom nélkül. A legpontosabb tippelő féléves Autósport és Formula Magazin előfizetést, valamint az Autósport évkönyv 2016-os kiadását kapja jutalmául. A második és harmadik legközelebbi tippet is jutalmazzuk, az ezüstérmes egyéves, a bronzérmes pedig féléves Autósport és Formula Magazin előfizetésben részesül.

A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint az alábbiakban megadni neved, email-címed, valamint a tippelt pole-pozíciós időt a következő formátumban:

1:23,456

Felhívjuk a figyelmed, hogy a tippek feldolgozása automatikusan történik, így más formátumban leadott tippet nem áll módunkban értékelni! A játékban csak azok az olvasóink vehetnek részt, akik valós névvel és e-mail-címmel regisztrálnak. Minden játékosnak csak az első tippje számít!

 

 

A beküldési határidő a Bahreini Nagydíj első szabadedzésének kezdete, tehát április 14., péntek, 13 óra. Eredményhirdetés április 18-án, kedden.

Referenciaként a 2016-os bahreini pole-pozíciós idő: 1:29,493

Jó játékot és sok sikert kívánunk minden próbálkozónak!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: