DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 8. hétfő
F1

„Történelmi teljesítmény” – Mészáros Sándor az F1 hivatalos oldalának

Mészáros Sándor szavai is felkerültek az F1 hivatalos oldalára, ahol Max Verstappen idei teljesítményét méltatták a száguldó cirkuszban legismertebb újságírók.

A minap jelent meg a Formula-1-es világbajnoki sorozat hivatalos weboldalán egy gyűjtés, amelyben az újságírói szakma F1-es berkein belül legelismertebb tagjai mondták el véleményüket Max Verstappen rengeteg rekordot átíró idei szezonjáról, melynek már öt futammal – és két sprinttel – a vége előtt bebiztosította harmadik világbajnoki címét a holland versenyző.

A Formula.hu utazó tudósítója, Mészáros Sándor mellett olyan nagyságok szavait emelte ki a száguldó cirkusz weboldala, mint az Auto Motor und Sport jártas szakértője, Tobi Grüner; a DAZN-nak dolgozó spanyol Albert Fabrega vagy épp Nate Saunders, az amerikai ESPN újságírója.



A legtöbben kiemelték, hogy Max Verstappen dominanciája mennyire lenyűgöző és nehezen megismételhető teljesítmény volt idén, s nem is lehet kérdés, hogy a lehető legjobb helyre kerül majd az FIA év végi díjátadóján a világbajnoki trófea. Mészáros Sándor szerint már-már az egyik legnehezebbnek tartott, s legszebb nyelv, a magyar is kifogy a dicsérő szavakból Max Verstappen 2023-as teljesítményét látván.

„Max 2023-ban látott dominanciája történelmi teljesítmény. Ami számomra még különlegesebbé teszi az egészet, az az a tény, hogy mindezen sikerek ellenére továbbra is ugyanaz a srác tudott maradni. Még mindig ugyanaz a földhözragadt ember, aki mindig időt tud szakítani a rajongói számára” – idézi Mészáros Sándort az F1 hivatalos oldala.

„Vicces, hogy még a mi magyar nyelvünk is – amely az egyik legszebb és legszínesebb nyelv a világon – lassan kifogy a dicsérő szavakból a győzelmei láttán. Bravó, Max” - tette hozzá a Formula.hu riportere.

A teljes cikk az F1.com oldalán olvasható. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: