Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 28. vasárnap

Verstappen

„Hamilton idén sokkal többet fog nyafogni”

Merész jóslat a szakértőtől. Nem mindenki veszi annyira egyértelműnek a Mercedes idei dominanciáját. Van, aki szerint Hamilton nehezen tűri, ha nyomás alá helyezik és erre idén esély lehet.

részletek

Marko sejti, mennyivel veri Verstappen Perezt

A Red Bull főtanácsadója egyértelműen Max Verstappent látja az idei pilótapárosból is erősebbnek, de korántsem akkora mértékben, mint Gaslyval, vagy Albonnal szemben. Valóban így lesz?

részletek

Perez: Én vasárnap vagyok erős

A mexikói F1-es pilóta szerint az időmérőkön Max Verstappen lesz a mérce, de a futamokon az ő erősségei jönnek ki - magabiztos, szerinte csak idő kérdése és hozni fogja a szintet.

részletek

Verstappen és a Mercedes? A pilóta reagált

A Red Bull holland versenyzőjét a jövő egyik F1-es világbajnokának tartják, akire a Mercedes is bármikor kivetheti hálóját. Verstappen most elárulta, mennyit foglalkozik a témával.

részletek

Verstappen: Ez nyilván nem ugyanaz az autó

Bár első pillantásra a Red Bull idei F1-es gépe teljesen megegyezik a tavalyival, valójában több jelentős változás történt rajta, ami például a vezethetőségén is javított.

részletek

Perez: Az idei Red Bull szintlépés

Egymás után vezethette az RB15-öt és RB16B-t Silverstone-ban Sergio Perez, aki szerint jól érezhető a különbség a két modell között. Verstappen és Albon is akcióba lendültek szerdán.

részletek

„Schumachernek sosem volt szüksége szerződési záradékra”

Bernie Ecclestone kicsit sem lenne meglepve, ha Lewis Hamilton valóban bevédte volna magát új szerződésében Max Verstappennel szemben. Michael Schumachernek viszont sosem volt szüksége erre.

részletek

Mini autóval mini Spában száguld Verstappen

Mire lenne képes egy apró formulaautóval Spa kicsinyített másán Max Verstappen? Komikus jelenetet eredményez a fenti felállás, de mi szívesen megnéznénk a komplett F1-es mezőnyt egy hasonlóan komolytalan szimulátorversenyen.

részletek

A Ricciardo-érát idézné Perezzel a Red Bull

Christian Horner, az energiaitalosok csapatfőnöke abban bízik, hogy a mexikói pilóta ugyanolyan szoros csatát vívhat Verstappennel, mint néhány éve az ausztrál, s ez a teljes istálló előnyére válhat.

részletek

Red Bull: Tudjuk, hogy Verstappent vinné a Mercedes

Christian Horner tisztában van vele, hogy ha Lewis Hamilton a visszavonulás mellett dönt, akkor Max Verstappen lehet a Mercedes kívánságlistájának élén. Azt kell elkerülni, hogy váltani akarjon.

részletek

Verstappen kicsinálja Perezt is csapattársként?

Az utóbbi években nem sok sót ettek meg a Red Bull kettes számú pilótái, Pierre Gasly után Alexander Albon karrierjét is megakasztotta a holland ász. Sergio Perez tudja, óriási kihívás elé néz.

részletek

Verstappen elvitte egy körre a kedvesét Barcelonában

Új barátnője, Kelly Piquet ült be a Red Bull holland F1-es pilótája mellé a katalán pályán – Nelson Piquet lányát pedig szemlátomást el is fárasztotta az élmény…

részletek
Olvastad már?