Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 4. szombat

Verstappen

Verstappen gyakran ellógott a suliból, apja bátorította is rá

Nem szeretett iskolába járni a holland F1-es, ráadásul annak érdekében, hogy időben megérkezzen egy-egy versenyhétvégére, nem egyszer el is kellett lógnia a pénteki napról.

részletek

Verstappen kidobja a számítógépét, mert nem nyert

Jó esélye volt az újabb szimulátoros győzelemre Max Verstappennek, de a számítógépe a legrosszabb pillanatban mondott csütörtököt - a holland nem bírja az ilyet, azonnal kidobja és vesz helyette másikat.

részletek

Verstappen már Schumacherék szintjén van az exvilágbajnoknál

Jenson Button összeszedte azt a hat legjobb Formula-1-es pilótát, akivel aktív pályafutása során csatázott a mezőnyben. Egy meglepőbb név is felkerült rá: Max Verstappené.

részletek

Verstappen megint duplázott, Button utolsó lett virtuális debütálásán

A holland dominál a virtuális versenypályákon, a Redline-sorozatban ismét nem volt ellenszere. Lando Norris dobogót szerzett, Jenson Button bemutatkozása azonban cseppet sem nevezhető sikernek.

részletek

Dominál Verstappen a valódi versenyzők szimulátorbajnokságán

Dupla győzelmet szerzett, így háromból négy sikernél tart a 40 fő feletti mezőnyben. Norris dühében lépett ki a szerverről, ezért nem tudott versenyezni a GT-futamon.

részletek

Marko: Jobb lenne, ha Max elkapná a vírust

A Red Bull tanácsadója híres az erős kijelentéseiről, amelyek közé ma bejegyezhetjük a legújabbat. Szerinte Verstappen a világbajnoki küzdelemben előnyhöz jutna, ha most megfertőződne.

részletek

Verstappen „visszaadta a kölcsönt” Norrisnak

A múlt héten a McLaren F1-es pilótája forgatta ki egy szimulátorversenyen a Red Bull-ost, most a holland okozott balesetet, amelybe brit társa is belekeveredett.

részletek

Verstappen nem indul a virtuális Bahreini GP-n

Hiába az egyik legjobb szimulátoros az F1-es mezőnyben, a Red Bull pilótája nem vesz részt a Formula-1 által szervezett online eseményen, mivel elmondása szerint nem ismeri a játékot.

részletek

Az új generáció „hamar ki fog égni”

Az F1-be özönlő fiatal pilóták miatt minden eddiginél alacsonyabb a mezőny átlagéletkora, ám egy korábbi versenyző szerint ők nem fogják olyan sokáig húzni, mint például Raikkönen.

részletek

Norris kilökte Verstappent egy szimulátorversenyen

Bár a valóságban még vélhetően hónapokig nem csaphatnak össze, a virtuális világban ismét megtették – és mint az látható, nem is úszta meg ütközés nélkül a minapi versenyt a két F1-es sztár…

részletek

Bereznay Dani szétszedte az igazi versenyzőket

A világszintű versenytörlésekre reagálva vasárnap két különböző virtuális futamot is rendeztek, amelyen szimulátorjátékosok mellett autóversenyzők is „rajthoz álltak”. Az egyiken magyar siker született, a másikon Verstappen esett-kelt.

részletek

Sztárok tömkelege csatlakozott a vasárnapi virtuális futamokhoz

A Formula-1 és az IndyCar hétvégi versenyét is lefújták az utolsó pillanatban, akár hónapokig eltarthat, mire újra autóversenyt lát a közönség. Ebben a sanyarú időszakban az e-sport lehet a gyógyír.

részletek
Olvastad már?