DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Verstappen

Beszólások a nagydíj után – vasárnapi F1-es hírek

Horner Wolffnak, Ricciardo Strollnak, a Ferrari és Hamilton meg saját magának szólt oda az F1-es Kínai Nagydíjat követően – összeszedtük a versenynap legfontosabb híreit.

részletek

Horner támad: És ha Russell sem akar maradni?

Megunta Christian Horner, hogy Toto Wolff „udvarol” Max Verstappennek, és ellentámadásba lendült: miért menne valaki olyan csapathoz, mely kikap az ügyfeleitől?

részletek

Az F1-es világbajnoki pontverseny állása a Kínai Nagydíj után

Verstappen győzelemnyi előnybe került Perez előtt, stabilizálódtak a pozíciók: így áll a vb-tabella öt futamot követően.

részletek

„Azt csináltam az autóval, amit akartam” – Verstappen

Max Verstappen újabb lehengerlő győzelmet aratott, ezúttal Sanghajban iskolázta le a mezőnyt – a holland nem győzte dicsérni a Red Bull autóját a leintést követően.

részletek

F1-es Kínai Nagydíj – a futam végeredménye

Verstappen győzött Sanghajban, Norris a biztonsági autónak is köszönhetően elcsente a második helyet Pereztől, a Ferrarik a 4-5. helyeken: itt az ötödik futam végeredménye.

részletek

Verstappen Kínát is behúzta Norris előtt

Öt futam alatt a negyedik győzelmét aratta az F1-es címvédő, a dupla SC-fázis sem zavarta meg. Norris viszont jól járt vele, Perezt megelőzve második a McLaren.

részletek

Verstappen-dupla, Aston-óvás – szombati F1-es hírek

Verstappen mindenki előtt jár, Alonsót Sainz miatt büntették, aztán Sainz eredményét óvta meg az Aston, Hamilton a mennyből a pokolba jutott – ez történt a kínai sprint- és időmérőnapon.

részletek

Verstappen: Élveztem a száraz pályát

Nagyon örült a tegnapi eső után a száraz körülményeknek Max Verstappen, aki simán szerezte meg a Kínai Nagydíj pole-pozícióját, és így az élről indulhat holnap a sanghaji versenyen.

részletek

Verstappen-pole Kínában, Alonso a Red Bullok mögött

A sprintnyertes a kvalifikáción is uralkodott a Kínai Nagydíjon, Hamilton már a Q1-ben kiesett, Sainz Ferrarit tört, mégis Q3-ba jutott Sanghajban.

részletek

Csak két körig tartott Verstappen műszaki problémája

Lemerült akkumulátorral ijesztett csapatára Max Verstappen a kínai F1-es sprinten, végül mégis 13 másodperces előnnyel nyert. A csapattárs lesipuskásként harmadik lett.

részletek

F1-es Kínai Nagydíj – a sprint végeredménye

Verstappen győzött az év első sprintversenyén, Hamilton és Perez még a dobogón: így alakult a szombati rövid futam Sanghajban.

részletek

Verstappen levadászta Hamiltont a kínai F1-es sprinten

Csak a negyedik helyről indult, de így is fölényesen nyerte a sanghaji sprintet a világbajnok. Norris rontott a rajt után, Hamilton és Perez a dobogón.

részletek