Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 27. csütörtök

Verstappen

Rosberg: Verstappen tökéletes idén

A 2016-os világbajnok szerint Lewis Hamiltonon kívül Max Verstappen nyújt egészen bámulatos produkciót idén, hibátlan és rettentő gyors. A jelenlegi Red Bullban nincs több egyelőre.

részletek

Marko Kvjat menedzserével tárgyalt

A Francia Nagydíjon is lehangolóan gyenge teljesítménnyel jelentkezett Pierre Gasly, akiről egyre erősebben pletykálják, hogy a Red Bull lecserélheti. A főtanácsadó év végéig nem akar ezen gondolkodni.

részletek

Verstappen: A gokart fárasztóbb az F1-nél? Baromság

Értelmezhetetlennek tartja Grosjean állítását a Red Bull pilótája: az következne belőle, hogy Verstappen 15 évesen erősebb volt, mint manapság. Ahhoz is volt hozzáfűznivalója, hogy Hamilton kijelentése szerint le tudna vezetni három nagydíjat egyhuzamban.

részletek

Verstappen örül Vettel legyőzésének

Max Verstappen ott fejezte be a Francia Nagydíjat, ahol elkezdte: a negyedik helyen. A holland ezúttal elbukta a dobogót, de legalább az egyik Ferrarit sikerült megvernie.

részletek

Hamilton lesimázta a Francia Nagydíjat

A rajtnál megtartotta első helyét, majd domináns teljesítménnyel, egyre növelve előnyét húzta be Lewis Hamilton idei hatodik futamgyőzelmét. A Ferrari nem volt egy súlycsoportban a Mercedesszel.

részletek

Gasly látványosan alulteljesít idén

Szembetűnő, mennyire meg sem közelíti csapattársa, Max Verstappen produkcióját az idén gyengén muzsikáló Pierre Gasly. Hazai pályán sem tud bizonyítani, ezúttal a beállítást szúrták el.

részletek

Verstappen: Ennél több nem volt bennünk

Max Verstappen szerint kihozta a lehető legtöbbet a Francia Nagydíj kvalifikációjából, a megszerzett negyedik helyével. A Red Bull célja az volt, hogy a két Ferrarit szétválasszák. Ez bőven sikerült.

részletek

Verstappen nem akarta megszívatni Hamiltont

Max Verstappen könnyedén lobbizhatott volna Lewis Hamilton ellen a kettejük pénteki incidense után, ám a holland ilyen fegyverhez csak akkor nyúlna, ha a jelenleginél nagyobb a tét.

részletek

Marko: Ha Kanadát nézzük, Hamilton is büntetést érdemelne

A Red Bull főtanácsadója úgy véli, a második szabadedzésen Lewis Hamilton megmozdulása nem kéne, hogy büntetéssel járjon. Ugyanakkor a montreali események tükrében a brit is kapna valamit.

részletek

Verstappen felvenné a versenyt a Ferrarival

Új Honda-motor és ismét közel az olasz riválishoz: így írható le a Red Bull pénteki napja Franciaországban. A versenyzők célja egyértelműen a dobogó lehet a szabadedzések után.

részletek

Hamilton megegyezett Verstappennel, hogy nem kap büntetést

Péntek délután a Francia Nagydíj versenybírói magukhoz hívatták Lewis Hamiltont és Max Verstappent, hogy tisztázzák a brit második szabadedzésen bemutatott, veszélyesnek vélt visszatérését egy kicsúszás után.

részletek

Hamilton: A motorral akadt egy kis gondunk, egyébként semmi különös

Lewis Hamilton úgy érzi, semmi másra nincs szüksége az autónak, csak egy kis finomhangolásra, bár a második szabadedzésen nem tudott igazán jó kört futni. Ahogy ő mondta, sima napot zárt.

részletek
Olvastad már?