Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

Verstappen

Verstappen alatt lerobbant a Red Bull

A tavalyi és tavalyelőtti győztes a második pozícióban haladt, amikor megállt alatta a Red Bull-Honda. Úgy véli a holland, hogy a furcsa motorhiba nélkül egészen biztosan dobogóra állhatott volna.

részletek

Ricciardo elvette a sárgánál, ahol Hamilton nem

Ismét robbant az internet, mert Lewis Hamiltont nem büntették meg azért, amiért Max Verstappentől tavaly elvették a pole-pozíciót. Ricciardo lassított a sárga jelzésnél, jutalma a 10. pozíció.

részletek

Bottas: Ez már nagyon hiányzott

A szezon első pole-pozícióját szerző Valtteri Bottas mindössze tizenkettő ezredmásodperccel előzte meg mercedeses csapattársát. A finnek nagyon hiányzott az F1, de a győzelem érzése még inkább.

részletek

Maradt remény az izgalomra, Verstappen sérült szárnnyal ment

Az első két szabadedzés a Mercedes nyomasztó fölényét hozta, a fő kihívónak tartott Red Bull meg sem tudta szorítani a Fekete Nyilakat. Ne hirdessünk még előre bajnokot, Max Verstappen sérült autóval futott.

részletek

Verstappent Hamilton is komoly ellenfélnek tartja

Noha az előző két évben uralta a Red Bull Ringet, Max Verstappen annak ellenére sem bízza el magát az évadnyitó dupla fordulóval kapcsolatban, hogy elismeri: a Red Bull talán jobb formában lesz most, mintha Melbourne-ben indult volna a 2020-as szezon. A hollandot Lewis Hamilton is komoly ellenfélnek nyilvánította.

részletek

Baj van a Mercedes motorjaival?

Egy holland riporter szerint az összes erőforrást cserélniük kell a hétvégére, még a partneristállókét is, mert valami hiba történt - ez tovább növelheti Max Verstappen és a Red Bull esélyeit.

részletek

Verstappen nem tekint magára favoritként

Bár az előző két évben ő nyert a Red Bull Ringen, mégsem foglalkozik a zsinórban harmadik győzelemmel a Red Bull hollandja – pedig csapatfőnöke szerint jobb formában van, mint volt a karantén előtt.

részletek

„Miért ne nyerhetne idén a Red Bull?”

Minden adott hozzá, hogy nagyot dobjon idén az energiaitalos F1-es istálló - van, aki szerint bizonyos szempontból már előnyben is vannak a többiekhez képest és a jó szezonrajt sok mindent eldönthet.

részletek

„Csak Verstappen lesz Hamilton ellenfele”

Mark Webber szerint a Ferrarinak semmi esélye nem lesz idén a világbajnoki címre, így ha bárki is megveri Lewis Hamiltont, akkor az csak Max Verstappen lehet, senki más.

részletek

Oconnak fájt Verstappen előléptetése

A két pilóta rivalizálása egészen a gokartos időkig visszanyúlik, ezért a 2014-ben bizonytalan jövő elé néző Ocont érzékenyen érintette, hogy ellenfele F1-es szerződést írhatott alá.

részletek

Norris Verstappentől kér tippeket Ricciardo ellen

A McLaren fiatal brit pilótája szerint csak előnyt jelenthet számára, ha már előre tudni fogja, mik jövő évi csapattársának fő erősségei és gyengeségei – és ezt szerinte a holland tudhatja leginkább.

részletek

Verstappen: A vb-cím az egyetlen célunk

A Red Bull holland F1-es pilótája nem titkolja, hogy mi a várakozás: a világbajnoki címért akarnak harcolni és már alig várják, hogy nekiállhassnak a "hadjáratnak."

részletek
Olvastad már?