Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 25. péntek

Verstappen

Bottas a mezőny élén, Hamilton a végén

A Mercedes finnje volt a leggyorsabb az Orosz Nagydíj egy ízben piros zászlóval is megszakított nyitó edzésén, megelőzve Ricciardót és Verstappent. A rekordbeállításra hajtó vb-éllovas csak 19. lett.

részletek

Verstappen: Miért jönne ide Hamilton?

Nem érdekelné, ha a hatszoros világbajnok átigazolna mellé a Red Bullhoz, ahogy az sem foglalkozik, hogy ki ellen kell versenyeznie – egyetlen célja van a hollandnak: futamokat és címeket nyerni.

részletek

Változtatott a motorján a Honda Mugello után

Kivizsgálták Max Verstappen két héttel ezelőtti toszkán kiesésének okát, és úgy érzik, sikerült orvosolniuk a problémákat, hogy azok ne ismétlődhessenek meg a következő versenyeken.

részletek

A Red Bullnál nincsenek titkok

Az elmúlt versenyen első dobogóját szerezte Alexander Albon, míg Verstappen a sorozatos műszaki gondok miatt a második helyért zajló versenyből is kezd kiszállni. Elmondták, hogyan segítik egymást.

részletek

Jordan: Hamilton a Red Bullhoz menjen

Eddie Jordan szerint a világbajnoknak Max Verstappen mellé kellene szerződnie - ő nagyon hisz a hollandban, úgy véli, hogy ő lesz a következő világbajnok és a Red Bull most sincs messze a Mercedestől.

részletek

„Verstappen megelőzheti Hamiltont és Schumachert”

Egy korábbi F1-es pilóta szerint Max Verstappenben minden megvan ahhoz, hogy lenyomja a két klasszis rekordjait a későbbiekben - persze ehhez kellene egy erre alkalmas autó is.

részletek

A Red Bull beszélni fog Verstappennel

Érthető a holland F1-es pilóta frusztrációja, de Szocsi előtt a csapat azért átbeszéli vele, hogy mi történt és hogy többször nem fog előfordulni - az nem baj, hogy frusztrált, ettől lesz az, aki.

részletek

Verstappen besokallt, érik a balhé?

Lapunk értesülései szerint csak a külvilág felé mutatja azt, hogy nyugodt és beletörődött, valójában viszont egyre feszültebb a hangulat a holland körül: nehezen emészti meg a technikai hibákat.

részletek

Verstappen feladta: „A bajnokságnak vége”

Lemondott az idei szezonról a Red Bull pilótája, és a 2021-es sikerben sem hisz. A holland a legpesszimistább hangnemben nyilatkozott, megcsömörlött a motorhibáktól.

részletek

Gasly: Legutóbb győzelem, most gyors kiesés

Bár a szabadedzéseken remekelt a legutóbbi futam győztese, az időmérőn valami nem klappolt Pierre Gasly számára. A verseny is csak két kanyarig tartott, az első baleset miatt kiállni kényszerült.

részletek

Rajtkáosz, dupla piros és Hamilton-győzelem a Toszkán Nagydíjon

Balesetek sorát és a Mercedes kettős győzelmét hozta az első mugellói F1-es futam, amely után Hamilton már csak egy sikerre van Schumacher rekordjától. Albon a dobogón, a Ferrari dupla pontszerzéssel ünnepelt.

részletek

Verstappen: Simán lerajtoltam volna Hamiltont

Már a rajtrácsra menet is komoly gond adódott a Red Bull-lal, amit végül nem is sikerült megoldani. Kiválóan rajtolt a holland, de néhány méter után látszott, hogy alig gyorsul az autója.

részletek
Olvastad már?