Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 24. kedd

Verstappen

Palmer szerint Verstappen ezért nem olyan jó, mint Hamilton

Maga a holland pilóta és egy másik exversenyző viszont megvédte az ügyet - szerintük a szakértőknek nevezett valakik nem is értik, hogy mi történik, csak beszélnek valamiről, mert muszáj.

részletek

A Red Bull elnézte Verstappen első szárnyát

Valami hiba csúszott az első szárny beállításába, így Verstappennek esélye sem volt a Török Nagydíjon - nem is ott akarta megelőzni Perezt, ahol megforgott, csak egyszerűen nem lehetett befordulni az autóval.

részletek

Verstappen: Ezt a versenyt gyorsan el kell felejteni

Bár egészen a szombati kvalifikáció utolsó szakaszáig Max Verstappennek állt a zászló a Török Nagydíjon, végül sem a pole-pozíciót, sem a futamgyőzelmet nem sikerült megszereznie a hollandnak.

részletek

Verstappen csalódott a második hellyel

Végig dominált az isztambuli időmérőn a Red Bull holland pilótája, de a legvégén kicsavarta a kezéből a pole-t Lance Stroll - emiatt nyilván nem elégedett, de a futamban azért bízik.

részletek

Verstappen volt a legkevésbé csúszkáló az esőben

A pályára megérkező csapadék okán a szombati szabadedzésen még a péntekinél is mostohább körülmények fogadták a Formula-1 mezőnyét Isztambulban. Max Verstappen volt a leggyorsabb, Lewis Hamilton mért kört sem futott.

részletek

Verstappen: Szöges gumikra lenne szükség

A Red Bull kezdett legjobban a versenynaptárba 2011 után visszatérő Török Nagydíj első napján. Max Verstappen mindkét szabadedzést az élen zárta, így joggal reménykedhet a hétvége előtt.

részletek

Verstappen Leclerc előtt a második edzésen

Nagyot ugrott a tapadás és a köridők szintje a Török Nagydíj péntek délutáni edzésén. Max Verstappen ismét leggyorsabb kört futott, gyors volt a Ferrari.

részletek

Verstappen: Jövőre ilyen nem fordulhat elő

Gyors a holland alatt a Red Bull, de négy versenyt is fel kellett adni műszaki okok miatt. Idén ez még belefér, de ha 2021-ben terv szerint a bajnoki címért harcolnak, nem megengedett ilyen rossz megbízhatóság.

részletek

Wolff: Max „csillagok háborúját” idézne elő

A Mercedes F1-es csapatfőnöke a Lewis Hamilton és Nico Rosberg között látott ellenséges viszonnyal magyarázta, miért nem opció számukra a Red Bull holland versenyzője.

részletek

„A mezőny 90 százaléka nyerne a Mercedesszel”

Bár Max Verstappen saját bevallása szerint nem frusztrált a helyzete miatt és elismeri Lewis Hamilton eredményeit, túl dominánsnak tartja a rivális autóját ahhoz, hogy küzdeni tudjanak ellene.

részletek

Massa: Verstappen bajnok lesz, már csak autó kell hozzá

A brazil ex-F1-es szerint a Red Bull holland pilótája a jelenlegi mezőny egyik legnagyobb tehetsége, és most már készen áll a vb-címre, eddig azonban nem volt alatta erre alkalmas technika.

részletek

Coronel: Hülkenberget válassza a Red Bull!

Holland szakértők egyértelműen Nico Hülkenberg mellett tennék le a voksukat a pilótakérdésben. Szerintük a Perez körüli felhajtás megbonthatná a csapaton belül uralkodó békés hangulatot.

részletek
Olvastad már?