Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

Verstappen

Hamilton: Mindent épp ugyanígy csinálnék!

Új hétvége, régi téma – még mindig nem nyugszanak a kedélyek a Hamilton-Verstappen eset után, köszönhetően a csütörtöki újratárgyalásnak is. A holland után most itt a vétkes fél újabb véleménye.

részletek

Verstappen: Ha én csinálok ilyet, nem ünnepeltem volna így

Először állt a nyilvánosság elé Max Verstappen két héttel ezelőtti silverstone-i balesete óta. A szavaiból nem arra lehet következtetni, hogy megbocsátott volna Hamiltonnak.

részletek

Hill: A versenyzők nem használhatják fegyverként az autójukat

Az 1996-os világbajnok megérti, hogy az utóbbi időben miért osztott ki a versenybíróság több vitatott büntetést is. Minden pilóta tisztában van vele, hogy versenyautója egy fegyver is egyben.

részletek

Podcast: Viharos hétvége vár ránk?

A Magyar Nagydíj sajtónapján folytatódik a silverstone-i hétvége a Red Bull felülvizsgálata nyomán, így nem csak az időjárási viszontagságok borzolhatják a kedélyeket – de beszéltünk a pilótapiac alakulásáról is.

részletek

A szabadedzésen tesztelik Verstappen sérült motorját

Bizonyos szempontból már a Magyar Nagydíj első szabadedzése is döntő fontosságú lesz, ekkor próbálja ugyanis kideríteni a Honda, használható-e még az összetört Red Bullból kiszedett erőforrás.

részletek

Verstappen: Nekem nincs mondanivalóm

Úgy látszik, egyvalaki mégis akad a Red Bull háza tájáról, akinek már sikerült továbblépnie a Silverstone-ban történtek után. Max Verstappen köszöni szépen, nem kíváncsi a folytatásra.

részletek

Webber izgalmas hétvégét vár a Hungaroringen

A korábbi F1-es pilóta egy szoros csatára számít a Magyar Nagydíjon, bár a Red Bullt tartja erősebbnek, az ausztrál szerint Hamiltonnak nagyon fekszik ez a pálya, így nem szabad leírni őt.

részletek

Bizonytalan a Honda Verstappen motorja miatt

Továbbra sem tudni, hogy mi lesz Max Verstappen Silverstone-ban megsérült erőforrásával. Bár japánok technikai igazgatója legutóbb bizakodó volt, most már nem látják ennyire fényesen a dolgokat.

részletek

Verstappen húsz vb-címet nyerne, de…

Igencsak ambiciózusak a holland F1-es céljai, de ő is tisztában vele, hogy ez természetesen irreális. A Red Bull versenyzője állítja: tudja, mire kell koncentrálnia ahhoz, hogy sikeres legyen.

részletek

Wolff: Összeütközhet még Lewis és Max

Azt hihetnénk, bő egy hét elteltével már lecsengett a Hamilton-Verstappen karambol okozta szenzáció és kommentháború, a Magyar Nagydíj hetén azonban Toto Wolff jövőt jósolva ismét feldobta a témát.

részletek

Verstappen nem fél a riválisától

A Red Bull holland pilótája elárulta, nem foglalkozik a pályán kívüli dolgokkal, Hamiltonról pedig elmondta, hogy kölcsönös a tisztelet egymás iránt, de nagyon sokban különböznek egymástól.

részletek

Horner: Kemény volt a harc Verstappenért

A Red Bull csapatfőnöke felidézte, hogyan tudták leszerződtetni annak idején Max Verstappent. A holland pilótát a Mercedes is szerette volna a megszerezni, végül ezt a csatát az osztrákok nyerték.

részletek
Olvastad már?