Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 24. péntek

Verstappen

Ocon és Verstappen nem beszél egymással

Esteban Ocon szerint a kettejük kapcsolata már a gokartos idők óta feszült, utána jött az F3-as bajnoki versenyfutás, majd az F1-ben is összecsaptak - az emlékezetes interlagosi lökdösődésről is kérdezték.

részletek

Mayländer: Verstappen a személyes kedvenc, ő a legjobb a világon

Rangsort állított fel a világ legjobb versenyzőiről a biztonsági autó pilótája a Formula.hu kérésére. A Formula-1 hatszoros világbajnoka nála csak a második helyre férhet.

részletek

Bottas: A Red Bull és a Ferrari is jól döntött

A 2021-es szabályok érkezésével jó ideig minden bizonytalannak tűnt az F1-ben, azonban a kirakós két nagyon fontos darabja máris a helyére került: Verstappen és Leclerc is marad jelenlegi csapatánál.

részletek

F1-Archív: Mindenki aggódik a rutintalan Raikkönen miatt

Debütálása, valamint mclarenes és ferraris átigazolása alkalmával is többen kételkedtek a finn képességeiben – de nem csak erről szóltak az F1-es hírek az elmúlt két évtizedben január 19-én.

részletek

Horner: Nagyszerű lesz Hamilton és az új generáció csatája

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner már alig várja, hogy láthassa, hogyan birkózik meg Lewis Hamilton a Charles Leclerc és Max Verstappen fémjelezte új generáció nyomásával.

részletek

Horner: Hamiltont a fiatalok elleni csata motiválja

Nemrég egy Instagram-posztban Lewis Hamilton minden eddiginél jobbnak érezte magát, és alig várta már a 2020-as szezont. Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke azt is tudni véli, miért van ez.

részletek

Verstappen dominálni akar, mint Vettel annak idején

Max Verstappen nagyon unja már a Mercedes-hegemóniát: a Red Bull uralmával váltaná le. A csapatnál mindenki győzni akar, ahogyan az évtized elején tették.

részletek

Mennyi esélye lesz Albonnak Verstappen ellen?

Tavaly ilyenkor még debütálására készülődött, most pedig bő fél éve a Red Bull pilótája Alexander Albon. Csapatfőnöke már korábban megmondta, hogy komoly meglepetést okozhat az újonc.

részletek

Berger szerint Leclerc jobb diplomata Verstappennél

Max Verstappenre és Charles Leclerc-re a jövő F1-ének potenciálisan legnagyobb neveiként tekintenek, most pedig Gerhard Berger hasonlította össze őket, aki szerint nem képességekben van köztük különbség.

részletek

Marko: Jót tettünk Sainzcal, hogy elengedtük

Mivel Helmut Marko szerint korábbi pártfogoltjuk, Carlos Sainz úgysem tudta volna felvenni a versenyt Max Verstappennel, így még jót is tettek vele azzal, hogy elengedték előbb a Renault-hoz, majd a McLarenhez.

részletek

A Honda így akarja világbajnokká tenni Verstappent

A japán gyártó kinevetett sereghajtóból bajnoki esélyessé vált alig másfél év leforgása alatt. Egy komoly hiányosságukon igyekeznek idén a lehető legtöbbet javítani, hogy meglehessen az első hely.

részletek

Verstappen a Red Bullnál mindent megkap

Apja szerint Max Verstappen az aktuális csapatánál otthon érzi magát, ezért is írtq alá a szerződéshosszabbítást. A döntésben sokat számított az, ahogy a Red Bull 2021-re készül.

részletek
Olvastad már?