Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

Verstappen

Podcast: TOP10 – A legdominánsabb bajnokok

Hol helyezkedik el Verstappen idei éve a legnagyobb dominanciát mutató szezonok listáján? Melyik volt számszakilag Hamilton legerősebb idénye? És kik mutatták a legnagyobb fölényt az F1 történetében?

részletek

Verstappen nem akar a címvédésre gondolni

Mint ismeretes, a Red Bull holland versenyzője akár már most, a szingapúri hétvége folyamán megnyerheti második világbajnoki címét. Max Verstappen egyelőre azonban nem akar ezzel foglalkozni.

részletek

„Alonso és Verstappen stílusa különleges”

Dan Fallows, az Aston Martin technikai igazgatója érdekes párhuzamra hívta fel a figyelmet a csapathoz érkező Fernando Alonso, valamint a regnáló bajnok, Max Verstappen között.

részletek

Perez: A csapat is láthatta, hogy versenyképes vagyok, mint Verstappen

Rengeteg pozitívumot hozott ez a szezon Sergio Perez számára. Úgy érzi, megmutatta a Red Bullnak, hogy Verstappenhez hasonló teljesítményre képes, idén még szeretne győzelmeket is aratni.

részletek

Glock: Érdekes látni a fiatalokat

A korábbi F1-es pilóta, Timo Glock, aki főként a 2008-as szezonzáróról ismert, nagyon különleges helyzetnek tartja azt, hogy a fiatalabb generáció nagyágyúi összecsapnak a rutinos világbajnokokkal.

részletek

Horner: Hamilton sosem ismerte el Verstappent

Tavaly Lewis Hamilton, idén pedig Charles Leclerc lett Max Verstappen legnagyobb kihívója a világbajnoki címért folytatott harcban. Christian Horner a kölcsönös tiszteletadásban látja a legnagyobb különbséget a két pilóta között.

részletek

Verstappen: A jó légkör a legfontosabb

A csapatnál uralkodó légkört emelte ki a siker egyik legfontosabb elemeként Max Verstappen. A holland pilóta szerint ez sokat számított az elmúlt években, ezért is tartott ki a Red Bull mellett.

részletek

Sainz: Verstappen megérdemli a hihetetlen szezont

A Ferrari spanyolja szerint az emeli az élmezőny többi tagja fölé idén a regnáló világbajnokot, hogy még a gyenge napjain, egy hiba után is képes megnyerni az adott nagydíjat.

részletek

Hill: A Mercedes idén önerőből már nem nagyon nyerhet

Az 1996-os bajnok még bízik abban, hogy összejön az Ezüst Nyilaknak valahogy egy győzelem, de ehhez a Red Bull visszafogottsága, esős verseny, vagy őrült futam szükséges. Furcsa évünk van.

részletek

F1-Archív: Vettel harmadik sikere vörösben

Verstappen és Hamilton egymással küzd Szingapúrban, piros oldalfalú gumikat szeretne a Bridgestone, Zanardi felébred a mesterséges kómából. Ezek voltak szeptember 20. F1-es hírei az elmúlt húsz évben.

részletek

F1-Archív: Raikkönen nem a megfelelő ember a Ferrarinak

Ez volt Niki Lauda véleménye a Jégember átigazolásakor, de szeptember 19-én olvashattunk Verstappentől bocsánatot nem kérő Vettelről és Montoya elleni vb-finálét váró Schumacherről is.

részletek

Ricciardo: Verstappen 2018-ban vált férfivá

Megnevezte azt az időszakot Daniel Ricciardo, amikor véleménye szerint Max Verstappen érett versenyzővé vált. Az ausztrál szerint a címvédő annak idején nagyon gyorsan fejlődött.

részletek