Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 24. szombat

Verstappen

Verstappen: Csak ne nekem kelljen pedálozni...

A holland F1-es pilóta nem reagált arra, hogy mit gondol a jövőjéről - egyelőre csak 2021 végéig tervez, aztán meglátja, hogy mi lesz, ezzel nem zárta ki az idő előtti távozást. A lényeg, hogy az autóban legyen motor...

részletek

Áldás vagy átok Albonnak Verstappen?

Hátránya és előnye is van annak, hogy a mezőny egyik leggyorsabbja Alex Albon társa a Red Bullnál. Az F1 szintjén senki nem tesz szívességet másnak, de Verstappen nem is titkolózik.

részletek

Jos Verstappen: Itt az ideje, hogy a Red Bull vb-autót építsen

Max Verstappen édesapja szerint az energiaitalosoknak nem kell tartaniuk, hogy elveszítik a fiát, ha 2021-ben versenyképes autót adnak alá. A fiatal holland is sajnálja a Honda F1-es távozását.

részletek

Horner tagadta a Verstappen-pletykákat

Christian Horner szerint a motortól nem függ az, hogy Max Verstappen náluk marad-e - viszont a Renault-ról szépeket mondott, ami talán azt is jelentheti, hogy megkezdené a békülést...

részletek

Holland szakértők: Verstappent el fogja vinni a Mercedes

Mindenkit meglepetésként ért a Honda újbóli kiválása az F1-ből, nem úgy a holland szakértőket, akik a bejelentés után pár nappal elmondták, hogy ők persze előre látták ezt az egészet...

részletek

Sajtó: Verstappen kiléphet a szerződéséből

A holland sajtó szerint Max Verstappen a Hondával együtt távozhat a Red Bulltól - a szerződése ugyan tovább tart, de 2021 végén van benne egy olyan opció, amely szerint távozhat, ha akar.

részletek

JJ Lehto: Verstappen nyitva tartja az ajtókat

Max Verstappent ötödik éve próbálja a csúcsra juttatni a Red Bull, de már aligha lesz a legfiatalabb világbajnok a holland. JJ Lehto szerint Verstappen türelme sem végtelen a Red Bull-lal szemben.

részletek

A Red Bull kifutott az időből: Verstappen nem lesz a legfiatalabb világbajnok

A Red Bullnak eltökélt szándéka volt 2015-ös megérkezése óta a valaha volt legfiatalabb világbajnokot csinálni Max Verstappenből, azonban ez veszni látszik, miután a holland ma tölti be a 23-at.

részletek

Nem meghunyászkodott, csak gesztust tett a csapatnak Albon

A thaiföldi pilóta elmagyarázta, hogyan értette „köszönöm, hogy kitartottatok mellettem” üzenetét Mugellóban. Elmondta azt is, másokkal ellentétben Verstappen nem visz politikát a csapatba.

részletek

Az Alpha Tauri jobb a Red Bullnál?

Van, aki szerint az energiaitalosok autója olyan látványos problémával küszködik, ami a második csapatnál nem látszik - csak Max Verstappen miatt hoznak ilyen eredményeket jelenleg.

részletek

„Verstappen olyan, mint Prost volt”

Két szakértő is nagyon jó véleménnyel van Max Verstappenről - szerintük a Red Bull hollandja mindig a lehető legtöbbet hozza ki az autóból, bámulatos teljesítményre képes.

részletek

Egy méh akadályozta Bottast a rajt után, Verstappen nem törődött Hamiltonnal

A rajt volt a legizgalmasabb Valtteri Bottas és Max Verstappen számára Szocsiban, ezt követően eseménytelen versenyen hozták az első és második pozíciót. Mindketten boldogan nyilatkoztak.

részletek
Olvastad már?