Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

Verstappen

Stewart: Verstappen a vártnál lassabban érik

A háromszoros F1-es világbajnok komoly kritikát fogalmazott meg a monzai ütközés után a vb-éllovas hollandról. A skót legenda a három rajthelyes büntetést is kevésnek érzi a történtekért.

részletek

Specialistához mehet Szocsi előtt Hamilton

A Mercedes brit pilótája szerint elképzelhető, hogy meglátogat egy specialistát, miután az F1-es Olasz Nagydíjon történt ütközésük során Max Verstappen Red Bulljának kereke hozzáért a fejéhez.

részletek

Verstappen: Láttam, hogy Lewis jól van

A Mercedes-pilóta némileg nehezményezte, hogy vb-riválisa csak úgy elsétált a baleset helyszínéről a monzai ütközésük után, a holland azonban állítja, hogy tudta, hogy nincs baja a britnek.

részletek

Alonso: Veszélyes sem volt az ütközés

Egyes hangok szerint Lewis Hamilton életét a halo mentette meg Monzában, Fernando Alonso viszont más véleményen van: a silverstone-i ütközést sokkal kockázatosabbnak érezte, az olaszországi versenybalesetnek tartja.

részletek

Hill: Max szándékosan üthette ki Lewist

Még mindig nem ülepedett le a felkavarodott por Max Verstappen és Lewis Hamilton újabb ütközése után. Lássuk, mit mondanak az incidensről jelenlegi és korábbi Formula-1-es pilóták.

részletek

Marko: Verstappen nem szándékosan tette

Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója cáfolja a felvetéseket, melyek szerint Verstappen és Hamilton monzai ütközése a végeredményen kívül bármiben is hasonlítana Senna és Prost 1990-es esetére.

részletek

„Ne a falban vagy a felügyelőknél dőljön el a vb”

Ez Ross Brawn, az F1 sportigazgatójának kívánsága Max Verstappen és Lewis Hamilton monzai ütközése után – pedig a szakember sem számít rá, hogy bármelyikük is visszavegyen a továbbiakban.

részletek

Verstappen nem ért egyet a büntetéssel

A holland versenyző és csapata, a Red Bull főnöke szerint is versenybaleset volt, ami történt közte és Lewis Hamilton között az F1-es Olasz Nagydíjon, de túl fognak lépni a történteken.

részletek

Hamilton: Büszke vagyok a felügyelőkre!

Karambollal és kettős kieséssel ért véget Lewis Hamilton és Max Verstappen újabb találkozója a pályán, a holland pedig még egy rajtbüntetést is begyűjtött. Hamilton szerint így igazságos.

részletek

„A Red Bull is tudja, hogy Max a hibás”

Újabb ütközés a világbajnoki riválisok között, újabb verbális háború csapataik részvételével. A Mercedes szerint valójában a Red Bull is nekik adna igazat a paddock legújabb vitájában.

részletek

Hamiltont meglepte, hogy Verstappen csak úgy elsétált

A Mercedes-pilóta csodálkozott, hogy vb-riválisa meg sem nézte, hogy rendben van-e a balesetük után. A hétszeres világbajnok és Toto Wolff is úgy véli, életet mentett vasárnap a halo.

részletek

Versenybalesetnek látta az ütközést Ricciardo

Ha valakinek, akkor a Mclaren pilótájának nem igazán kellett törődnie Hamilton és Verstappen ütközésével, miután Daniel Ricciardo hibátlanul teljesített, ám neki is volt véleménye az esetről.

részletek
Olvastad már?