Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 4. péntek

Verstappen

Wolff: Verstappen többet hoz ki a Red Bullból, mint amennyi benne van

Toto Wolff szerint csapatként most minden korábbinál nagyobb fölényben vannak, de ezt sokszor el tudja tüntetni a holland pilóta - megdicsérte a riválist, tudja, hogy motiváltak lesznek jövőre.

részletek

„Nem Verstappen a döntő faktor”

Úgy tűnik, hogy Max Verstappen Nico Hülkenberget szeretné csapattársnak 2021-re, de a Red Bull ezt még felülírhatja - egy korábbi F1-es pilóta szerint van szava a hollandnak, de nem ő hozza a döntéseket.

részletek

Verstappenék Hülkenberget akarják?

További türelmet kapott a csapattól Alex Albon, miközben az idősebb Verstappen úgy gondolja, fiának erősebb csapattársra lenne szüksége. Célzott rá, hogy ő és Max Nico Hülkenberget preferálják.

részletek

Az ENSZ-hez fordult Verstappen miatt a mongol kormány

Előbb a Red Bullnak, majd az Egyesült Nemzetek Szervezetének is levelet írt az ország ENSZ-nagykövete a holland portimaói rádióüzenete kapcsán, amelyben „mongolnak” nevezte Strollt.

részletek

Hakkinen: Izgalmas év elé nézünk, ha Alonso jó autót kap

A kétszeres világbajnok Mika Hakkinen szerint Max Verstappen ismét megmutatta mire képes, noha egy defekt miatt nem tudott célba érni. Alonsóról és Ricciardóról is ejtett pár szót a finn.

részletek

Horner: Hamilton nem volt annyival gyorsabb

A Red Bull F1-es csapatvezetője szerint nem kis mértékben a szerencsének köszönhette imolai győzelmét a brit pilóta – ugyanakkor gratulált a Mercedes zsinórban hetedik konstruktőri címéhez.

részletek

Verstappen: Teljesen váratlanul ért a defekt

Max Verstappen jó úton haladt afelé, hogy újabb dobogós helyezést szerezzen, aztán egy durrdefekt miatt kiesett a versenyből. Ugyanakkor meglátta az örömet az ürömben a holland.

részletek

Verstappen azt hitte, hogy közelebb lesz

Nem tudta megszorítani a Mercedeseket Max Verstappen az imolai időmérőn, a többieket viszont ezúttal is maga mögött tartotta - a Red Bull technikai hibája sem tudta tőle ezt elvenni.

részletek

Bottas szoros csatában húzta be az imolai pole-t

Egy tizednél is kevesebb különbség döntött a két Mercedes között, így a finn rajtolhat az élről az Emilia-Romagna-i Nagydíjon. Verstappen motorgondok után is harmadik, Vettel megint kiesett a Q2-ben.

részletek

Verstappen és Norris is elnézést kért a szavaiért

Mindkét pilóta vitás nyilatkozatot vagy rádióüzenetet eresztett el Portimaóban, de elmondásuk szerint senkit nem akartak megbántani. A brit szerint eleve mindent kiragadhatnak a kontextusából.

részletek

Nyilvános bocsánatkérést várnak Verstappentől

A Mongol Identitás szerint nem az a lényeg, hogy megbüntetik-e a hollandot, hanem az, hogy belátja-e, hogy ilyet nem szabad mondani és nyilvánosan megbánást tanúsít-e.

részletek

„Hamilton is szeretne többet harcolni”

Jenson Button szerint Lewis Hamilton is többre értékelné a győzelmeit, ha nem csak a csapattársa ellen kellene azokat megszereznie - például Max Verstappen még többet hozhatna ki a 92-szeres futamgyőztesből.

részletek
Olvastad már?