Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 17. péntek

Formula

Ezek a bulvárhírek szóltak nálunk a legnagyobbat 2017-ben

Összeállítottunk egy tízes listát azokból a cikkekből, amelyek a bulvárhírek kategóriájába tartoznak és amelyek a leginkább érdekeltek titeket 2017-ben - természetesen Schumacher van fölényben.

részletek

Ezt olvastátok legtöbben 2017-ben a Formulán

Összegyűjtöttük, hogy olvasóink szerint melyek voltak a legérdekesebb tartalmak a Formula.hu-n az idei év során - van egy pilóta, aki egyértelmű fölényben van ezen a téren.

részletek

Új saját termékek a Formula webshopjában

F1-es témájú pólóval, bögrével és hűtőmágnessel bővült a Formula.hu saját termékes kínálata: a középpontban a 2018-as versenynaptár, hogy ne maradj le egyetlen futamról sem!

részletek

Formula 2018-as falinaptár: rendeld meg most!

Idén új meglepetéssel készül szerkesztőségünk: két évösszefoglaló kötetünk mellett egy jövő évi, lapozható F1-es falinaptárral is megajándékozhatod magad vagy szeretteidet karácsonyra!

részletek

Így vélekedtek ti a halóról

Mióta szerdán bejelentették, hogy kötelezővé teszik 2018-tól, a legtöbb hozzászólás a halóval kapcsolatos híreink alá érkezik. Névtelenül körképet készítettünk arról, hogyan látjátok ti a fejvédő ügyet.

részletek

Michelisz bajnoki esélye - A boltokban a legfrissebb AFM

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amely Kimi Raikkönen jövőjének latolgatása és Fernando Alonso új kalandjának bemutatása mellett a WTCC hungaroringi hétvégéjének előzeteséül is szolgál.

részletek

Találkozz Keszthelyi Viviennel az AMTS-en!

Az Audi 16 éves magyar versenyzőnője is ott lesz a hétvégi AMTS-en, vasárnap ajándéktárgyakkal, autogramkártyákkal várja az érdeklődőket.

részletek

Keresd a Formulát az AMTS-en is!

Értékes nyereményekkel és különleges, korábban sosem látott akciókkal vár titeket az Autósport és Formula Magazin a hétvégi AMTS-en, ráadásul velünk is találkozhatsz, és véleményt mondhatsz a Formuláról!

részletek

Boldog új évet kíván a Formula!

A 2017-es esztendő első cikke természetesen nem szólhat másról, mint hogy röviden visszatekintsünk a mögöttünk hagyott évre, s nagyon boldog új esztendőt kívánjunk minden kedves olvasónknak!

részletek

Két év alatt ötvenmillió kattintás a megújult Formula.hu-n!

A ma két évvel ezelőtti Orosz Nagydíj volt az első F1-es futam, melyet már a megújult Formula.hu-n követhettetek végig velünk – az alábbiakban röviden visszatekintünk arra, mit hozott az elmúlt 24 hónap.

részletek

Nyerj Ferrari-ajándékcsomagot egy válasszal!

A Formula.hu négy versenyen át tartó nyereményjátékában szerencsés játékosunk egyetlen helyes válasszal hátizsákból, sapkából és kulacsból álló ferraris csomagot nyerhet. Itt az utolsó lehetőség a nyerésre!

részletek

Nyerj Ferrari-ajándékcsomagot egy válasszal!

A Formula.hu négy versenyen át tartó nyereményjátékában szerencsés játékosunk egyetlen helyes válasszal hátizsákból, sapkából és kulacsból álló ferraris csomagot nyerhet.

részletek
Olvastad már?