DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Formula-E

Podcast: Miért szeretjük a Formula–E-t és miért nem?

Kielemeztük az elektromos bajnokság őrült szezonját, őrült befejezését, de szóba kerültek a kritikák és a negatívumok is - hallgassatok belénk!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast

Véget ért a Formula–E történetének első világbajnoki rangú szezonja, melynek szezonzáró hétvégéjére 18 versenyző utazott el bajnoki eséllyel, az őrült körforgásból pedig az autósport történetének első holland világbajnoka kerekedett ki győztesen egy Mercedesszel – de a jövőjüket már nem itt képzelik el: De Vries az F1 felé kacsingat, a csillagosok pedig az adás felvétele óta be is jelentették, hogy a következő évad végén kiszállnak a szériából. Ez utóbbi jó eséllyel összefügg a sorozat körüli problémákkal, melyek gyökerei a szabályrendszerben keresendők, s bármennyire is szeretjük a Formula–E-t a páratlan izgalmak miatt, az adásban sem hallgattuk el a bajnokság kritikáját. Tartsatok velünk!

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E50_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Az adásaink elkészítését támogatták: Ort Noémi, Varga Csaba, Tóth Zsombor, Visi Ákos, Hetyey Júlia, Varga Csaba, Móni István, Bertalan Zoltán. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast összes adása:

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: