Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 23. hétfő

Formula-E

„Max nem lenne verhetetlen a Formula-E-ben”

Nehéz dolga lenne az elektromos szériában Max Verstappennek Jean-Eric Vergne szerint. A sorozat kétszeres bajnoka úgy véli, a holland az F1 legjobbja, de a Formula-E-ben gondjai lennének.

részletek

Mortara minden támadást visszavert és nyert

Többször vissza kellett szereznie a vezetést a támadó módok eltérő aktiválása miatt, de végül a pole-ban induló venturis győzött az első berlini futamon. Vergne és Vandoorne nagy csatában a dobogón.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

A MotoGP Le Mans-ba látogat, a Formula-E Berlinben duplázik, az IndyCar mezőnye pedig már Indianapolisban versenyez – mutatjuk május középső hétvégéjének menetrendjét és a tv-közvetítéseket.

részletek

FE: Vandoorne taktikázott a legjobban

Egy fordulatos verseny végén a Mercedes első monacói győzelmét szerezte Stoffel Vandoorne. A legendás pályán a belga pilóta stratégiája volt a legkifizetődőbb, így az élre állt a tabellán.

részletek

MotoGP, Formula-E, IndyCar: ne maradj le!

Április utolsó és május első napjai is hemzsegnek az autó-motorsportos eseményektől két és négy keréken egyaránt – mutatjuk a teljes hétvégi időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

FE: Evans hatalmas felzárkózás után győzött

A kilencedik helyről indulva nyerte az első Róma ePrix-t a Jaguar pilótája, aki ezzel a negyedik különböző győztes lett a Formula-E 2022-es szezonjában. Frijns és Vandoorne még a dobogón.

részletek

A Mercedesnél szimulátorozik Nyck de Vries

Bár állítólag nincs napirenden a holland pilóta F1-es szereplése, a brit sajtó értesülései alapján más a helyzet. A hírek szerint a Formula-E címvédőjét készenlétben tartják, ha szükség lenne rá.

részletek

Vergne-éket sokkolta a darus incidens

Furcsa körülmények között ért véget a Formula-E szaúd-arábiai nyitányának második futama, amely után több pilóta is kritikus hangot ütött meg a versenyirányítás hiányos kommunikációja miatt.

részletek

Giovinazzi: Emelt fővel távozom

Zsinórban három szezon után távozik az F1-ből Antonio Giovinazzi. Bár sokáig úgy tűnt maradhat, végül más irányt vett a karrierje. Az olasz úgy érzi, a pénz néha fontosabb a tehetségnél.

részletek

A Formula-E alapítója nem érti a Mercedest

Bár címvédőként készülhet az új szezonra az elektromos sorozatban a Mercedes, a német márka számára a következő lesz az utolsó. A bajnokság társalapítója, Alejandro Agag nem ért egyet a döntésükkel.

részletek

Formula-E: Kína megy, a költséglimit jön

Ismét módosítani kellett az elektromos formulaautós világbajnokság jövő évi versenynaptárán, miközben bejelentették, hogy a Gen3-as érára bevezetik a költséglimitet a csapatok számára.

részletek

Az F1 is befolyásolja a Porsche terveit

A német márkánál továbbra is téma, hogy beszállnak a Formula-1-be, hivatalos bejelentés azonban még továbbra sem érkezett. Annyit azonban elárultak, a döntés hatással lesz a többi programjukra.

részletek