DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Árasszuk el a Facebookot a Formula Podcast logójával!

Egyéves lett a napokban a Formula Podcast, ennek apropóján pedig van egy nagyratörő tervünk: el szeretnénk árasztani a magyar F1-rajongók közösségi oldalait a logónkkal – és még nyerhetsz is ezzel!

 

2020. március 13. nemcsak a Formula-1-es Ausztrál Nagydíj törlése miatt marad emlékezetes dátum számunkra, hanem azért is, mert aznap indult el a Formula Podcast. Az azóta eltelt egy évben sok mindent megéltünk – ezekről születésnapi adásunkban beszéltünk –, most pedig van egy nagyratörő tervünk az évforduló kapcsán.

podcast layer web



Szeretnénk ugyanis elárasztani a magyar F1-rajongók Facebookját a Formula Podcast logójával, hogy minél többen mutassák meg büszkén: ők is a Formula Podcastet hallgatják! Az IDE vagy a fenti képre kattintva elérhető link segítségével módosíthatod profilképkereted.

Sőt, ezzel kapcsolatban egy játékot is indítunk: aki a következő két hétre módosítja a profilképét a lenti felirattal, azok között értékes TOTAL ajándékcsomagokat sorsolunk ki a 2021-es szezonnyitó utáni héten - 12 játékosunk várhat majd különleges küldeményünkre! Ha valaki tovább fokozná az izgalmakat, lépjen be a műsor Facebook-csoportjába, mert ugyanezzel a módszerrel ott ráadásként vadonatúj poszterünkből lehet majd nyerni egy tucatot!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: