Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

Podcast

Podcast: Mit jelent a Hamilton-Verstappen 2:1?

Nem a Portugál Nagydíj volt a 2021-es évad eddigi legizgalmasabb futama, annyi szent, viszont a portimaói viadalból sok mindent le lehet szűrni a folytatásra nézve. A Formula Podcast kitárgyalta a hétvégi derbit.

részletek

Podcast: Szombat délutáni láz

Már nem csak teória, hanem tény: jönnek a kvalifikációs sprintversenyek az F1-ben, így a Formula Podcast stábja kitárgyalta az újítást, annak hasznát, hátrányát és mellékhatásait is.

részletek

Podcast: A nyúl viszi a vadászpuskát

Felcserélődtek a szerepek az idei évadban: üldözöttből üldözővé vált a Mercedes, s úgy tűnik, alkalmazkodni kell az új helyzethez – de beszéltünk a Ferrariról, Alonsóról, Vettelről és Mazepinről is.

részletek

Podcast: Újabb piros zászlós olasz őrület

A versenymegszakítás alapjaiban meghatározta az esős imolai futam folyását: a nagy port kavaró ütközés mellett egy nagy felzárkózás és egy kérlelhetetlen futamgyőztes szolgáltatta a legfőbb témákat.

részletek

Podcast: Esőtánc és vegyes zóna Imolában

A hétvégi Emilia Romagna Nagydíj helyszínéről jelentkezett be a Formula Podcast száguldó riportere, aki beszámolt a paddockbéli hangulatról és átbeszéltük az előttünk álló hétvége legizgalmasabb témáit.

részletek

Ki lehet az évtized öt legjobbja az F1-ben?

Tengernyi kérdést kapott hallgatóságától a Formula Podcast stábja, amelyek közül a legjobbakat igyekeztünk megválaszolni: sok egyéb más mellett például azt, hogy kik lesznek az évtized legjobbjai az F1-ben!

részletek

Podcast: A nagy juniormustra

Az F2 már elrajtolt, s lassan indul a többi juniorszéria is: körbenéztünk, hogy hol és kire érdemes figyelni 2021-ben, és kik bízhatnak királykategóriás szerződésben a következő szezonban!

részletek

Podcast: Tíz szupersztár, aki hiányzott az F1-ből

Danica Patrick a Hondában, Loeb a Red Bullban, Dixon és Gordon a Williamsben… Csak néhány példa az elmúlt évtizedek meg nem valósult F1-es karrierjei közül – legújabb adásunkban e témát jártuk körül.

részletek

Podcast: Az oroszlán, a lovag és a visszaengedés

Forrnak az indulatok annak kapcsán, ahogyan Lewis Hamilton megnyerte az évadnyitót. A Bahreini Nagydíjat a Formula Podcast stábja is kiértékelte.

részletek

Podcast: Az F1 Bahreinben, Tóth Laci az F3-ban

Nyakunkon a szezonrajt, ezért a Formula Podcast stábja körbenézett: mire lehet számítani Bahreinben és idehaza?

részletek

Podcast: 13+1 kérdés az F1 szezonról

Nyakunkon a szezon, mindenki jósolgat, és a vonatról a Formula Podcast sem marad le: 13+1 kérdés 2021-ről, változatos válaszokkal. Csatlakozz és tippelj velünk!

részletek

Podcast: Rövid teszt, tengernyi kérdés

Hiperrövid volt az idei tesztidőszak, ám a háromnapnyi bahreini körözés így is bőven szolgáltatott témát. A Formula Podcast gárdája megpróbálta áttekintetni a helyzetet: kiknek sikerült a legjobban a főpróba?

részletek
Olvastad már?