Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 15. szerda

Podcast

Podcast: Mészárlás és dupla nulla

Kibeszéltük a Stájer Nagydíjat és megválasztottuk a hétvége legjeit: A KÖR Hamiltontól, totális csőd a Ferrarinál, éledező Renault, Perez tündöklése és bukása, lesipuskás Norris, balszerencsés Mick Schumacher, és a kavaró brit újságírók.

részletek

Podcast: Alonso visszatér!

Atombomba robbant az F1-ben, hiszen a Renault bejelentette, kivel pótolja hűtlenné vált versenyzőjét: mi pedig azonnal kibeszéltük a legfontosabb kérdéseket – miért ő, ő miért, kinek jó ez, mi lesz belőle, mikor érkezik, és mit szólunk mi ehhez?

részletek

Podcast: Őrülettel indult az F1-es szezon

Fantasztikus versennyel kezdődött az idény, ki is beszéltük alaposan: a #FormulaHUPodcast megválasztotta a hétvége emberét, csalódását, meglepetését, pillanatát, pusmorgását és áldozatát is!

részletek

Podcast: Magyar szív az F1-es Williamsben

Roy Nissany Budapesten nőtt fel, ezer szállal kötődik hazánkhoz, idén pedig nemcsak az Formula–2 versenyzői mezőnyének lesz tagja, hanem F1-es tesztpilótaként is helyt kell állnia a Williams istállónál. A #FormulaHUPodcast vendége az izraeli pilóta és menedzsere, Oláh Gyárfás, aki szintén több fronton bizonyít, hiszen személyében az MNASZ elnökét és az FIA offroad bizottságának vezetőjét is tisztelhetjük.

részletek

Mi már tudjuk, hol laknak majd a pilóták a Magyar Nagydíj alatt!

Nem mozdulnak ki a Hungaroringről a Forma-1 főszereplői a közelgő Magyar Nagydíj idején – árulta el Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke a #FormulaHUPodcast 20. adásában, amely kedden jelenik majd meg a formula.hu-n és a fontosabb podcast-megosztókon.

részletek

Miért költözött oda Alesi Eddie Jordanhez?

Legutóbbi podcastünk sztárvendége nem más volt, mint az ex-F1-es csapatfőnök, aki roppant érdekes anekdotákat mesélt arról, milyen viszonyt is ápolt annak idején a versenyzőivel.

részletek

Jordan őszintén Schumacherről, Baumgartnerről és sok másról

Mit gondol valójában első F1-es csapatfőnöke Baumgartner Zsoltról? A #FormulaHUPodcast exkluzív interjújában Eddie Jordan soha nem hallott részletességgel beszél a magyar pilótáról, de más ínycsiklandó érdekességekről is fellebbenti a fátylat!

részletek

Első F1-es főnöke kendőzetlenül beszélt Baumgartnerről

Addig-addig dicsérte a #FormulaHUPodcast két korábbi vendége, Jarno Trulli és Jean Alesi az ír csapatfőnök-legendát, Eddie Jordant, hogy stábunknak nem volt más választása: kénytelenek voltunk becserkészni a manapság tévés szakértőként tevékenykedő korábbi szakvezetőt. Az interjú elkészült, nem mindennapi lett, keddtől pedig hallható lesz a következő adásunkban!

részletek

Podcast: 10 pilóta, aki 2021-ben már F1-es lehet

A vírushelyzet miatt a szokottnál jóval nagyobb az esély beugró versenyzők feltűnésére a rajtrácson, éppen ezért sorra vettük azokat a pilótákat, akik akár már idén debütálhatnak az F1-ben, 2021-ben pedig állandó szerződést kaphatnak.

részletek

Grosjean: Meglepetést is okozhat a Haas

Az előző szezon gyötrelmeiből levonták a tanulságot, így a Haas akár a középmezőny elejében is harcolhat – bizakodik Romain Grosjean, a Formula Podcast vendége.

részletek

Grosjean „szuper boldog”, ha magyar ételt ehet

Szakácskönyvet írt, ráadásul Magyarországon él a menedzsere, így természetesen a hazai gasztronómia is szóba került, amikor a Formula Podcast legújabb adásában a franciával beszélgettünk.

részletek

Podcast – Haastűznéző: Kikérdeztük Grosjeant!

Főnöke minden futam előtt megcsavargatja az orrát, s ha lesz a könyvének második kötete, abban a töltött káposzta is szerepet kap – a #FormulaHUPodcast Romain Grosjeannal beszélgetett, majd a pilótapiacon is szétnéztünk.

részletek
Olvastad már?