DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

Podcast

Podcast: Öt dolog, amire figyeljünk a teszten!

Már a sarkon az új F1-es évad, indul az előszezon egyetlen tesztje, a Formula Podcast stábja pedig igyekszik kedvet csinálni a háromnapos gyakorláshoz.

részletek

Podcast – F1 Totó: 13+2 kérdés a 2024-es szezonról

A Ferrari vagy a Mercedes lesz az első számú kihívó? Hol folytatja Alonso? Hol dől el a vb-cím? Egy körön fogható a Red Bull? Nem csak mi válaszolunk, hanem titeket is játszani hívunk a nagy F1-totóban!

részletek

Podcast: Tényleg nem jöhet az Andretti?

Andretti-ügy, Horner-ügy, Stake-ügy, autóbemutatók, utódkeresés – bőven szolgáltatott témát az F1 elmúlt időszaka a Formula Podcast legújabb adása számára.

részletek

Podcast: Miért megy Hamilton a Ferrarihoz?

Bekövetkezett! Lewis Hamilton távozik a Mercedestől és a 2025-től a Ferrarinál folytatja pályafutását. Mit nyerhet egyik és másik fél ezzel a húzással és hogyan zajlott le ennyire gyorsan az évtized átigazolása?

részletek

Nem haladnak a tárgyalások Sainz és a Ferrari között?

Charles Leclerc-rel sok évre előre megállapodott a Scuderia, a spanyol csapattárs jövőjéről azonban nem tettek említést: nincs egyezség a felek között?

részletek

Podcast – Pilótapiac: Őrült hónapok jönnek

Csak öt versenyzőnek van szerződése a 2025-ös F1-es szezonra, hatalmas kavarodás várható tehát a pilótapiacon: bemutatjuk a lehetséges forgatókönyveket, s megpróbáljuk kibogozni a szálakat.

részletek

Podcast: King Carlos a legnagyobbak között

Carlos Sainz negyedszer is a csúcson, Nasszer Al-Attiyah a botrány középpontjában, az Audi letaszította a trónról a Toyotát: a Formula Podcast részletes összegzése a 2024-es Dakarról.

részletek

Podcast: The Michael 55

Január elején 55 esztendős lett minden idők egyik, vagy talán a legnagyobb F1-es pilótája – Michael Schumacher karrierjének kezdeteiről, riválisairól, alakjáról és jelentőségéről beszélgettünk.

részletek

Podcast: A Steiner-ügy háttere

Az F1-es paddockban hallható információk alapján beszéltük át, hogy mi vezetett Günther Steiner és a Haas szakításáig, mi állt a háttérben, és hogy mi lehet a folytatás a felek számára.

részletek

Podcast: Szilveszteri különkiadás

Ha év vége, akkor szilveszteri különkiadás! A Formula Podcast 2023-ban sem változtat a hagyományain: bakik, totóértékelés, sztorik, hallgatói rangsor – ezzel köszönünk el az évtől.

részletek

Podcast: Karácsonyi kérdezz-felelek

Ha karácsony, akkor kérdezz-felelek a Formula Podcast műsorában, idén sem lehet ez másként! Az F1 múltja, jelene és jövője, fikció és néhány személyes téma, ezekről esett szó karácsonyi műsorunkban.

részletek

Podcast: 10 újabb elfeledett F1-es pilóta

Kommentátorból beugró pilóta, az első arab származású F1-es, egy rekorder, a hatautós futam dobogósa és néhány másik elfedett pilóta a 2000-es évekből.

részletek