Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 2. szombat

Podcast

Podcast: Sainz szorításában nyert Verstappen

Max Verstappen érinthetetlennek bizonyult a Kanadai Nagydíjon, ahol Carlo Sainz szorításában győzött. Értékelés a Formula Podcast stábjától.

részletek

Podcast: Hogyan tovább, Ferrari?

Dupla-dupla: a Ferrari esetében kiesés, a Red Bull esetében győzelem! A Formula Podcast futamértékelője az Azerbajdzsáni Nagydíj után.

részletek

Podcast: Harmadéves értékelő!

Folytatja a hagyományt a Formula Podcast: az idény harmadához érve áttekintjük az eddigi eseményeket és értékeljük is a pilótákat az alkalomadtán idegborzoló futamonkénti értékelésünk alapján.

részletek

Formula Motocast: Őrült keringő a pilótapiacon

Miközben az Olasz és a Katalán GP-k után gyakorlatilag kétfőssé szűkült az idei vb-harc, az átigazolási pletykák magasabb fokozatba kapcsoltak – ezekről beszéltünk friss adásunkban.

részletek

Podcast: Perez nyerte Leclerc versenyét

Checo Perez nyerte a Monacói Nagydíjat, ahol Charles Leclerc-t tovább sújtja a hazai átok: így látta és értékelte a hercegségbeli hétvége eseményeit a Formula Podcast stábja.

részletek

Podcast: Ferrari K.O. Barcelonában

Kiütéses vereséget szenvedett a Ferrari a Red Bull ellen a Spanyol Nagydíjon, a Formula Podcast stábja pedig kitárgyalta a barcelonai hétvége eseményeit.

részletek

Formula Motocast: A MotoGP legnagyobb botrányai

Doppingvétség, saját csapatát szabotáló versenyző, dobogó előtt összeverekedő motorosok és persze AZ a bizonyos sepangi futam is szerepelt az évezred legnagyobb botrányait összegyűjtő adásunkban.

részletek

Podcast: Barceloooooona!

A legjobban ismert pályán, a Circuit de Barcelona-Catalunyán, a Spanyol Nagydíjjal folytatódik az F1-es idény, a Formula Podcast pedig beharangozza a katalóniai hétvégét.

részletek

Podcast: Az F1 megvetette a lábát Amerikában

Bár ahogy minden új helyszínt, Miamit is némi kritika fogadta rajongói részről, összességében nem lehet okunk panaszra – kivéve egyetlen szempontot. Az első Miami Nagydíj értékelésével jelentkezünk.

részletek

Podcast: Miamiból jelentjük!

A Miami Nagydíj első szabadedzése előtt utazó tudósítónk, Mészáros Sándor a helyszínről jelentkezett: beszélünk a verseny érkezésének okairól, a várakozásokról, Daytonáról és a „kamu-marináról” is.

részletek

Formula Motocast: Kiszáll a Suzuki – mi lesz most?

Miért érthetetlen, de mégsem teljesen meglepő a japánok döntése? Mit hoz ez magával a csapatokat és a pilótapiacot illetően? És mit szűrhetünk le az első két európai versenyből? Ezekről beszélgettünk legfrissebb adásunkban.

részletek

Podcast: Új pályák az F1-ben: Sikerek és kudarcok

Miami új helyszínként debütál az F1 vérkeringésében, ezért a Formula Podcast stábja utánanézett: milyen sorsra jutott a legutóbbi tíz bemutatkozó versenypálya?

részletek