Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 7. szerda

Podcast

Exkluzív: Új csapatok a láthatáron

Miközben a többség az Andretti esetleges belépéséről értekezett, a háttérben már két másik társaság is nagy erőkkel dolgozik azon, hogy az F1 részeseivé válhassanak.

részletek

Vettel visszatérése is téma volt a paddockban

Előfordulhat-e, hogy nem idén láttuk utoljára az F1-ben Sebastian Vettelt? Vannak, akik úgy vélik, hogy a pilóta egy-két év múlva visszatérhet - olyanok is, akikről nem is gondolnánk…

részletek

Podcast: Vettel búcsúzott, Leclerc a második

Huszonkettedik és utolsó alkalommal jelentkezik a Formula Podcast futamértékelő adása, a fókuszban a búcsúzó Vettel mellett a verseny főszereplői, valamint a mezőny távozói és érkezői.

részletek

Podcast: Russell-könnyek és belháborúk

A szezon egyik legemlékezetesebb hétvégéje elképesztő történeteket hozott, így aztán a futamértékelő is közel kétórásra hízott: fókuszban Magnussen, Russell, a Red Bull, Alonso és Hülkenberg.

részletek

Podcast: 10 pillanat Vettel karrierjéből

Abu Dhabiban nemcsak a szezon, hanem minden idők egyik legsikeresebb F1-es pilótájának elképesztő magasságokat és mélységeket is tartalmazó karrierje is véget ér, melyet 10 pillanaton át idézünk fel.

részletek

Podcast: Rekord a sapka árnyékában

Az évad legunalmasabb futama volt a Mexikóvárosi Nagydíj, amely azonban a paddockban és a pálya körül is sok élményt kínált.

részletek

Podcast: A világbajnokok nagy napja

Vettel, Hamilton, Verstappen és Alonso is nagyot alakított a hétvégén, melyen elhunyt alapítója emlékéhez méltóan a Red Bull megszerezte 9 év után az első konstruktőri címét – s persze pusmorgunk is!

részletek

Podcast: Még 10 elfeledett F1-es pilóta

A Formula Podcast hajnalán igen népszerűnek bizonyult a 2000-es évek elfeledett pilótáinak toplistáját bemutató adásunk – ennek folytatását készítettük most el a nagy autótörőtől a bulibáróig.

részletek

Podcast: Bajnokavatás az ítéletidőben

Eldőlt! Max Verstappen Suzukában, egy rövid, de idegborzoló esős futamon pontot tett a 2022-es vb-harc végére: volt miről beszélni a Formula Podcast stábjának!

részletek

Formula Motocast: Kettő pont maradt

A japán és thaiföldi futamok után minden korábbinál szorosabb az állás a szezonhajrá előtt a MotoGP-ben: még akár öten is világbajnokok lehetnek – friss adásunkban a két versenyt és az esélyeket boncolgattuk.

részletek

Podcast: Perez az utcai pályák királya

Sergio Perez végérvényesen az utcai pályák királya lett Szingapúrban, azonban a 2019 után visszatérő helyszínen számos egyéb más érdekesség is történt.

részletek

Pilótapiac: Lassan összeáll a kirakós

Amíg az F1 az ázsiai turnéra készül, a Formula Podcast körbenézett az egyre inkább letisztuló pilótapiacon – és az Alpine zárt kapus mogyoródi tesztjén is!

részletek