DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Podcast: Mi történt egy évvel ezelőtt?

Két fontos évforduló is van ma: egy éve jelentették be a 2020-as szezon elhalasztását, és ugyanezen a napon indult útjára a Formula Podcast – születésnapi adásunkban mindkét eseményről megemlékezünk.

A jövő héttől kezdve teljes gázzal ráfordulunk a 2021-as F1-es szezonra, de mielőtt ezt megtennénk, különkiadásban emlékezünk meg a Formula Podcast születésnapjáról, mely nap épp egybeesik a 2020-as Ausztrál Nagydíj törlésének napjával. Felidézzük a kezdeteket, hogy mi történt azóta, megszólalnak hallgatóink, bejátszásokat hallhattok az eddigi 83 adás legemlékezetesebb pillanatairól, betekintést engedünk a kulisszák mögé, sőt játékra is invitálunk titeket – rögtön kettőre! A játékokkal kapcsolatos posztok a mai nap során kerülnek majd ki a Formula Podcast Facebook-csoportba.

Hallgassátok meg az adást, és tartsatok velünk a Formula Podcast második évében is – a jövő héten tesztértékelővel és szezonbeharangozóval folytatjuk!

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E16_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: