DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 5. kedd

EddieJordan

„Piastri akár Verstappen csapattársa is lehet” – Eddie Jordan

A korábbi csapattulajdonos Eddie Jordan szerint amennyiben a Red Bull megválik Sergio Pereztől, Oscar Piastri lehet a befutó a mexikói ülésére. Ebben Mark Webber menedzselése is közrejátszhat.

részletek

F1-Archív: Schumacher nem tart az öccsétől

Peter Sauber szerint csapata győzhet a 2012-es szezon során, Hamiltont megdöbbentette Alonso kijelentése, megkapja nevét a „Bajnokok Fala”: ezek voltak június 14. hírei az évek során.

részletek

Senna a Jordan feléért igazolhatott volna oda

Versenyzőként és tulajdonosként vállalhatott volna szerepet Ayrton Senna a Jordan csapatban – erről folytattak tárgyalásokat annak idején Eddie Jordannel.

részletek

„Verstappen lehet a valaha volt legnagyobb”

Lehet, hogy nincs mindig igaza, de az is biztos, hogy hosszú évtizedek óta él és dolgozik az F1 sűrűjében Eddie Jordan, aki nagyon fényesen látja Verstappen jövőjét.

részletek

„Alonso hibája, hogy nem nyert nyolc vb-címet”

A korábbi F1-es csapatfőnök, Eddie Jordan egyetlen előzésből látta, hogy nagy dolgokra hivatott, s csak a rossz igazolásai miatt nem lett sikeresebb.

részletek

„Alattomos és durva” – Jordan beszólt Wolffnak

Felbosszantotta a Mercedes F1-es vezérének bahreini nyilatkozata a korábbi csapatfőnököt: szerinte Wolffnak kellene vállalnia a felelősséget a kudarcokért.

részletek

Jordan: Hamilton már a Mercedesnél sem nagykutya

Az eddigi közvélekedés az volt, hogy a teljes F1 háza táján Lewis Hamilton az úr – de az állítás most már házon belül sem állja meg a helyét, véli az egykori csapatfőnök.

részletek

Jordan: Lewis túl rendes lett, a jófiúk nem győznek

A hétszeres világbajnok hagyta, hogy az agresszív és arrogáns Verstappen kizökkentse – Eddie Jordan minden idők legjobbjának tartja Hamiltont, mégis úgy véli, újra keményebbé kellene válnia.

részletek

Jordan Schumacher elé sorolja Hamiltont

A volt F1-es csapatfőnök nehezen ugyan, de a brit mellett tette le a voksát a GOAT-vitában: elmondása szerint mindenekelőtt azért, mert az ő sikereit nem árnyékolják be botrányok és csalás gyanúja.

részletek

Podcast: Mi történt egy évvel ezelőtt?

Két fontos évforduló is van ma: egy éve jelentették be a 2020-as szezon elhalasztását, és ugyanezen a napon indult útjára a Formula Podcast – születésnapi adásunkban mindkét eseményről megemlékezünk.

részletek

Jordan: Schumacher hazudott, mint a vízfolyás

Kétszer is átverte az újonc Michael Schumacher a Jordan csapatfőnökét. A német eltitkolta, hogy sosem versenyzett Spában, jogi csapata pedig a beígért szerződéskötést játszotta ki.

részletek

Jordan: A Mercedes csábította el Vettelt

Hat évet követően távozott a Ferraritól Sebastian Vettel, Eddig Jordan szerint pedig mindkét félnek megvan az oka, hogy miért éppen az Aston Martinhoz igazolt a négyszeres világbajnok.

részletek