Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 5. szombat

EddieJordan

Eddie Jordan: Vettel nagy szerzemény bárkinek, de nem igazolnám le

A németben már kihunyt a tűz, hiányzik belőle a dörzsöltség, amire 30 felett Hamilton vagy épp Damon Hill szert tett: ha Jordan vezetné a Racing Pointot, inkább Perezre voksolna.

részletek

Miért költözött oda Alesi Eddie Jordanhez?

Legutóbbi podcastünk sztárvendége nem más volt, mint az ex-F1-es csapatfőnök, aki roppant érdekes anekdotákat mesélt arról, milyen viszonyt is ápolt annak idején a versenyzőivel.

részletek

Eddie Jordan: Zsolt túl rendes volt az F1-hez

Lassan már 17 éve annak, hogy Baumgartner Zsolt személyében debütált a Formula-1 első és máig egyetlen magyar pilótája. Róla is beszélt egykori csapatfőnöke, Eddie Jordan a #FormulaHUPodcast legújabb adásában.

részletek

Jordan őszintén Schumacherről, Baumgartnerről és sok másról

Mit gondol valójában első F1-es csapatfőnöke Baumgartner Zsoltról? A #FormulaHUPodcast exkluzív interjújában Eddie Jordan soha nem hallott részletességgel beszél a magyar pilótáról, de más ínycsiklandó érdekességekről is fellebbenti a fátylat!

részletek

Első F1-es főnöke kendőzetlenül beszélt Baumgartnerről

Addig-addig dicsérte a #FormulaHUPodcast két korábbi vendége, Jarno Trulli és Jean Alesi az ír csapatfőnök-legendát, Eddie Jordant, hogy stábunknak nem volt más választása: kénytelenek voltunk becserkészni a manapság tévés szakértőként tevékenykedő korábbi szakvezetőt. Az interjú elkészült, nem mindennapi lett, keddtől pedig hallható lesz a következő adásunkban!

részletek

F1-Archív: Schumacher nem tart az öccsétől

Peter Sauber szerint csapata győzhet a 2012-es szezon során, Hamiltont megdöbbentette Alonso kijelentése, megkapja nevét a „Bajnokok Fala”: ezek voltak június 14. hírei az évek során.

részletek

Ezt nem szereti Schumacherben első csapatfőnöke

Nem Michael Schumachert, de nem is Ayrton Senna a Formula-1 valaha volt legjobbja Eddie Jordan szerint. Méltatlannak tartja a némethez, hogy csak alárendelt csapattársakat fogadott el.

részletek

Adok-kapok Jordan és Wolff között

Eddie Jordan gyakran fogalmazza meg jóslatait a Formula-1-ben, a legutóbbi, Mercedest érintő megnyilvánulását Toto Wolff igen rossz néven vette, Jordannak azonban esze ágában sincs leállni.

részletek

Kamuhírgyáros vagy próféta Eddie Jordan?

Megjövendölte Schumacher és Hamilton Mercedeshez igazolását, a Volkswagen F1-be érkezését, most pedig a Mercedes kiszállásával riogat. Mennyire szoktak bejönni az egykori csapatfőnök jóslatai?

részletek

„Megfejelésért rögtön piros lap jár”

A fociban ez a megfelelője Vettel kihágásának, amit 40 másodperces büntetéssel úszott meg. Eddie Jordan hisz benne, hogy a haragosok hamar kibékülnek, míg Niki Lauda arról beszélt, a német sosem képes felelősséget vállalni.

részletek

„Még szép, hogy a Mercedes tárgyal Vettellel”

Így tudja a korábbi F1-es csapatfőnök, Eddie Jordan. Niki Lauda viszont bolondnak tartaná a németet, ha épp most akarná elhagyni a Ferrarit, mikor számos futamot nyer.

részletek

A McLaren reagált a Mercedes-pletykára

Végéhez közeleg a Hondával való terméketlen partnerség, és már meg is egyeztek a 2018-as Mercedes-motorokról? A McLaren és a velük szóba hozott partner is válaszolt a feltételezésre.

részletek
Olvastad már?