DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

Szafnauer

Haas: Szafnauer jobb választás, mint Binotto?

Ralf Schumacher a korábbi konfliktusuk ellenére sajnálja Günther Steiner távozását, és arra is rámutatott, miért lenne megfelelő igazgató Steiner utóda mellett Otmar Szafnauer.

részletek

Az Alpine riválisai megszegték ígéretüket

Az Alpine előző F1-es csapatfőnöke, Otmar Szafnauer egy interjúban csalódottságának adott hangot azt illetően, hogy a riválisok nem tartották be, amiben évekkel korábban megállapodtak.

részletek

Alpine: Senki nem mondja, hogy Otmar nem jó

A Szafnauer helyét ideiglenesen átvevő Bruno Famin állítja: az Alpine bizalma nem ingott meg az elküldött F1-es főnökben, csak nem voltak összhangban.

részletek

Beszólás Pereznek és az Alpine-nak – keddi F1-es hírek

Vasseur reagált a Hamilton-pletykákra, mérföldekkel a többiek előtt járhat 2026-os motorjával a Red Bull, Wolff Russell szenvedéséről beszélt.

részletek

Szafnauer kitálalt: ezért lehetetlen a helyzet az Alpine-nál

A kirúgott csapatfőnök elárult néhány részletet arról, hogy hogyan dolgozik a Renault vezetősége, és hogy miért nem működik az Alpine F1-es istállója.

részletek

Nem siet az új F1-es főnök kinevezésével az Alpine

A csapatvezetői teendőket ideiglenesen ellátó Bruno Famin elmondta: első feladata az lesz, hogy elmagyarázza az enstone-i dolgozókkal, mi is történik.

részletek

Terhes nőkkel illusztrálta az Alpine hibás felfogását Szafnauer

Az Alpine-tól távozó csapatvezető ismét hangsúlyozta: minden időbe telik az F1-ben. Néhány csapattag megkönnyezte a spái búcsúját.

részletek

Szafnauer irreálisnak érezte az Alpine időtervét

A távozó F1-es csapatfőnök megerősítette, hogy nem értettek egyet abban, hogy milyen gyorsan lehet sikeressé tenni az enstone-i alakulatot.

részletek

Ezért vált meg Szafnauertől az Alpine

Alig másfél évvel a kinevezése után már távozik is a franciák F1-es csapatfőnöke: a helyét ideiglenesen átvevő alelnök szerint elmaradtak az eredmények.

részletek

Hivatalos: Szafnauer távozik az Alpine-tól

Az F1-es Belga Nagydíj után már nem Otmar Szafnauer lesz a franciák csapatfőnöke, de távozik a sportigazgató Alan Permane, valamint Pat Fry is.

részletek

Így fejleszt a szünet előtt a McLaren és az Alpine

Mindkét F1-es csapat újdonságokat vet be a Magyar Nagydíjon – a McLaren nagy, háromkörös csomagjának utolsó etapja lesz ez, az Alpine Belgiumra tartogat még egy padlót.

részletek

Másodszor esett ki egy partnere miatt az Alpine

Frusztráló Szafnauer számára, hogy nem egy saját, hanem egy vásárolt alkatrész miatt esett ki Ocon Silverstone-ban hidraulikus szivárgással.

részletek