Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 26. kedd

Szafnauer

Aston Martin: A célunk, hogy Perez előtt legyünk

Otmar Szafnauernek egyik szeme sír, a másik pedig nevet, miután Sebastian Vettel leváltja náluk Sergio Perezt. A csapatfőnök azt kívánja, bárcsak három pilótával lehetne versenyezni.

részletek

Az Aston Martin megérkezett a Formula-1-be

A gyorsasággal és a precizitással egyelőre nincs gond: amint éjfélt ütött az óra az Egyesült Királyságban, 2021. január 1-jének éjszakáján beköszönt a Formula-1-be a Racing Point irányítását átvevő Aston Martin.

részletek

A csapatfőnök rémálma: az orrba dugott vírusteszt

Nincs csapat, amely körül több zűr történt volna az idei F1-es szezonban, mint a Racing Point. A csapatvezető kidolgozott egy technikát, ami minden nehézségen átsegítette, egyedül a PCR-tesztekkel nem tudott megbarátkozni.

részletek

Racing Point: A kihagyott lehetőségek éve

Otmar Szafnauer szerint az igazságosnál több balszerencse jutott ki nekik, de megmutatták, hogy versenyképesek és jövőre Aston Martinként még erősebbek lesznek, mint idén.

részletek

Lawrence Stroll: Perez megérdemelné a Red Bullt

A Racing Point tulajdonosa és Otmar Szafnauer csapatfőnök is reméli, hogy az F1-es Szahíri Nagydíjon első futamgyőzelmét szerző mexikói 2021-ben is a mezőny tagja lesz.

részletek

Renault: Pont az illegális autóval versenyző csapat szól be Alonso miatt?

A francia gyári istálló főnöke szerint vicces, hogy pont az a Racing Point kérdőjelezi meg Fernando Alonso részvételét a decemberi tesztelésen, amely csapat egész évben illegális autóval versenyez.

részletek

Négy vb-címmel érné be az Aston Martin

Sebastian Vetteltől várja az új gyári formáció, hogy megmutassa, hogyan lehet négy világbajnokságot nyerni. A német várhatóan januártól áll munkába a csapatnál.

részletek

A futamon domboríthat a Racing Point

Nem voltak igazán jók pénteken, nem számítanak nagy csodákra szombaton, vasárnap viszont lecsapnának - itt lehet előzni, nem éri meg különösebben az időmérőre állítani az autót.

részletek

Szafnauer: Perez és Hülkenberg is jó választás lenne a Red Bull számára

A Racing Point csapatfőnöke szerint Nico Hülkenberg és Sergio Perez is képes lenne megbirkózni azzal a nyomással, hogy Max Verstappen csapattársaként kellene versenyeznie a Red Bullnál.

részletek

„Hát nem kemény versenyzést akarunk látni?”

Alaposan kifakadt a Racing Point csapatvezetője Sergio Perez megrovásán, amelyet a Pierre Gasly elleni kemény védekezés miatt kapott a mexikói az F1-es Portugál Nagydíjat követően.

részletek

Megdorgálják a Racing Pointot Stroll miatt

Mulasztást követett el a silverstone-i csapat: nem csupán a nyilvánosság értesült késve Lance Stroll pozitív koronavírustesztjéről, hanem az FIA is. A Racing Pointnak azonnal jelentenie kellett volna. A csapatfőnök kikéri, hogy ne vennék komolyan az elővigyázatosságot.

részletek

Most már Hülkenberg is időben a helyszínen

Még egyszer nem bízza a véletlenre a tartalékpilóta kérdését a Racing Point, Portugáliába időben kiutaztatta Nico Hülkenberget. De most először más csapatok is óvintézkedést tettek.

részletek
Olvastad már?