Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

Szafnauer

Szafnauer: Vettel újra élvezi a versenyzést

Az Aston Martin csapatfőnöke úgy látja, hogy a németek négyszeres világbajnoka újra jó formában van és megtalálta régi önmagát, ezért jó hangulatban van a jelenlegi csapatánál.

részletek

Az Aston is feladta ezt az évet, de jók a kilátások

Nagy csodát 2021-ben már ne várjunk Sebastian Vetteléktől, abból kell főzniük, amijük van. A többi istállóhoz hasonlóan az Aston Martin is most már kizárólag a jövő szezonra összpontosít.

részletek

Az Aston Martin elutasítja a csalásvádakat

A brit csapatra a bakui futam után vetült rossz fény, amikor a Pirelli úgy fogalmazott, Lance Stroll trükközés miatt esett ki a versenyből. A csapatvezető állítja, semmi rosszat nem tettek.

részletek

Elcsábította az Alfa tervezőjét az Aston

Az Alfa Romeo vezető tervezőjével erősíti saját szakmai stábját az Aston Martin F1-es istállója. Luca Furbatto korábban többek között a McLarennél, a Toyotánál és a Toro Rossónál is tevékenykedett.

részletek

Világbajnok lenne az Aston Martin 2026-ban

A nagy cél három-négy év múlva vb-esélyesnek lenni, rövidesen pedig győzni is: ennyi idő kellett a Mercedesnek is, igaz, a csapatfőnök elismeri, ők némi hátrányból indulnak, hiszen az előd sosem volt élcsapat.

részletek

Ezt változtatta meg Vettel az Aston Martinnál

Otmar Szafnauer szerint egy fontos dolog változott meg náluk azzal, hogy náluk dolgozik egy négyszeres világbajnok - tanul az egész csapat és tanul Lance Stroll is, a munka gyümölcse pedig már kezd beérni.

részletek

Aston: Vettel már jó úton, hogy újra csúcsformában legyen

Ha valaki az évad kezdetén eltemette volna Sebastian Vettelt, az gondolja át újra. Az Aston csapatfőnöke szerint ugyanis a négyszeres világbajnok monacói jó teljesítménye nem egyszeri volt.

részletek

Stroll: Tudtuk, hogy visszaesünk, de…

Az Aston Martin pilótája szerint a csapata számított az új aerodinamikai szabályok okozta lassulásra, ám az meglepte őket, hogy a többieket ez sokkal kevésbé érintette.

részletek

Töretlenül bíznak Vettelben az Aston Martinnál

Noha az évadnyitója katasztrofálisan sikerült, az Aston Martin részéről töretlen a bizalom Sebastian Vettel irányába - erősítette meg az Emilia-Romagna-i Nagydíj pénteki sajtótájékoztatóján a csapatfőnök, Otmar Szafnauer.

részletek

Szabálymódosításokat akar az Aston Martin?

Igazságtalanságnak tartja a csapatvezető a 2021-es aerodinamikai előírásokat, amelyek bizonyos csapatokat hátrányba hoztak a többiekhez képest. Otmar Szfanauer kész jogi útra terelni az ügyet, hogy igazságot szolgáltasson csapatának.

részletek

Az összes csapat megvakult az első edzésen

Komoly fennakadások voltak a kommunikációs rendszerben Imolában. A csapatok a rádiót és a GPS-t is elvesztették, ami hozzájárult Ocon és Perez balesetéhez. A problémákról a Haas, az Aston Martin és a Ferrari csapatfőnöke számolt be.

részletek

Az Aston Martin is ráfázott a szabályváltozásokra

Úgy tűnik, a Mercedes mellett a Racing Pointból átalakuló istálló a nagy vesztese az idei módosításoknak, méghozzá ugyanannak a koncepciónak köszönhetően. A csapat ennek ellenére sem dobja 2021-et.

részletek
Olvastad már?