Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 22. szerda

Szafnauer

Még az F2-nél is lassabb lehet az új F1

Otmar Szafnauer azt mondja, hogy 2021-re az utánpótlás-sorozatot is le kell lassítani, különben az a csúfság fog megesni, hogy az F2 gyorsabb lesz a királykategóriánál. Nem tetszik neki az irány.

részletek

Kukába mehetnek a 2020-ra fejlesztett gumik

Az austini szabadedzéseken elégtelenre vizsgáztak a jövő évi abroncsok. A Racing Point csapatfőnöke tényként kezeli, hogy az új konstrukciót elvetik, és jövőre marad a 2019-es gumi.

részletek

Nem mindenkinek tetszenek a 2021-es tervek

Sokaknak elnyerte a tetszését az F1-es autók 2021-re tervezett formája, ám a Racing Point csapatvezetője szerint van ezeknek egy nagy hátránya: "alig" lesznek gyorsabbak az F2-es gépeknél.

részletek

Oda a Mercedes híres megbízhatósága?

Egy hét leforgása alatt harmadszor adta meg magát egy-egy vadonatúj Mercedes-erőforrás. A Racing Point annyira nem bízik már az új egységben, hogy inkább egy korábbi specifikációt kértek.

részletek

Szafnauer: Figyeljen a Renault a háta mögé, mert jövünk!

Otmar Szafnauer, a Racing Point csapatfőnöke szerint a visszaesés csak ideiglenes, és csak idő kérdése, hogy megint ők legyen a középmezőny legerősebb csapata, visszakapaszkodva ezzel a negyedik helyre.

részletek

Szafnauer idővel még lejjebb vinné az F1-es költséglimitet

A többség alig várja már a 2021-ben életbe lépő új szabályokat, amelynek része egy 175 millió dolláros költségvetési limit is. A Racing Point csapatfőnöke, Otmar Szafnauer úgy véli, idővel akár ezen is lehet csökkenteni.

részletek

Szafnauer: Stroll egy tökös versenyző

Otmar Szafnauer már a szezon elején biztos volt benne, hogy újdonsült versenyzőjük, Lance Stroll gyorsan meg fogja találni a helyét az istállónál, végül pedig igaza is lett. A csapatfőnök szerint a kanadai meg fogja kapni a neki járó elismerést.

részletek

Strollt idővel jobban elismerhetik

A jelenlegi mezőny egyik legkevésbé megbecsült pilótája Lance Stroll, köszönhetően óriási szponzori hátterének. Csapatfőnöke szerint a kanadai bőven rászolgál arra, hogy elismerjék.

részletek

Új veszély leselkedik a Racing Pointra

Eddig a korlátozott anyagi helyzet nehezítette meg az egykori Force India csapatának életét, a tavalyi felvásárlás óta azonban már a hirtelen jött pénz az, ami miatt a vezetésnek résen kell lennie.

részletek

Nem hagyta el a süllyedő hajót, csapatfőnök lett

A Force India harmadik embere kapta a csapat legfontosabb pozícióját a tulajdonosváltás után: Otmar Szafnauer azt akarja, inkább Sully kapitányhoz hasonlítsák, ne a Costa Concordia parancsnokához.

részletek

Rossz szemmel nézik a Haas-Ferrari viszonyt

Súrlódásokat okoz a középmezőnyben a Haas-Ferrari együttműködés – állítja a Racing Point csapatvezetője, aki szerint az olaszok túlságosan „bőkezűek” amerikai partnerükkel.

részletek

Újabb névváltás előtt a Racing Point csapata

Az egykor Force Indiaként megismert F1-es alakulatot rövid időn belül ismét átkeresztelnék. A csapatfőnöknek nem tetszik a jelenlegi megnevezés, amit eleve csak ideiglenesnek szántak.

részletek
Olvastad már?