Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 16. péntek

Szafnauer

Az Aston Martin töretlenül hisz Vettelben

Nehéz előszezoni teszt után nehéz szezonnyitó várt új csapatánál Sebastian Vettelre, akinek a bahreini időmérő edzés és futam sem alakult jól. Csapatfőnöke azonban bízik a pilótában.

részletek

Vettel autója elromlott, de ez a Mercedes számára is gondot jelenthet

Az ág is húzza Sebastian Vettelt, elromlott alatta az Aston Martin a második tesztnapon. Ez a Mercedes számára is ijesztő lehet, mivel úgy tűnik, ugyanaz a váltóhiba sújtotta, mint Valtteri Bottast.

részletek

Podcast: Mi történt egy évvel ezelőtt?

Két fontos évforduló is van ma: egy éve jelentették be a 2020-as szezon elhalasztását, és ugyanezen a napon indult útjára a Formula Podcast – születésnapi adásunkban mindkét eseményről megemlékezünk.

részletek

Aston: Nehéz lesz egy ilyen középmezőnyben

A Ferrari fejlődni fog, a McLaren tavaly is harmadik volt, az Alpine mögött ott egy komplett autógyár és Alonso – nehéz első F1-es évre számít a középmezőnyből kitörni vágyó Aston Martin.

részletek

Az Aston mindent megtesz Vettel kényelméért

Sebastian Vettel minden igényét lesni fogja az Aston Martin F1-es istállója, ami így próbálja meg a lehető legtöbbet kihozni négyszeres világbajnok pilótájából. Mindannyian hisznek a német versenyzőben.

részletek

Vettel és az Aston vonzza a szponzorokat

Úgy tűnik, a támogatók is azt érzik, hogy az Aston Martinnál valami nagy dolog van készülőben. Egyre több tőkeerős vállalat csatlakozik Strollékhoz és nem kizárólag Sebastian Vettel érkezése miatt.

részletek

Futamgyőzelmekre pályázik az Aston Martin

Erős szezonkezdettel rögtön pole-pozíciókért és első helyezésekért szállna harcba az Aston Martin F1-es csapata, ehhez azonban javítania kell egy tavalyi gyenge mutatóján.

részletek

Főnöke szerint Vettel idén nyerhet is

Az Aston Martin mindent megtesz, hogy a lehető legsikeresebbek legyenek idén, beleértve a futamgyőzelmeket is. Vettel segítségére lehet, hogy korábban a Toro Rossónál is lehúzott 1,5 évet.

részletek

Sajtó: Hülkenberg csatlakozik az Aston Martinhoz

A tavalyi beugrások után hivatalosan is megkaphatja a tartalékpilóta státuszt Nico Hülkenberg az istállónál – melyre Németországban szinte már hazai csapatként tekintenek a számos kapcsolódás miatt.

részletek

Az Aston tudja, milyen autó kell Vettelnek

A négyszeres F1-es világbajnok új csapatának főnöke, Otmar Szafnauer kijelentette: olyan autót szeretnének biztosítani 2021-ben a német számára, amely passzol a stílusához.

részletek

Ezt várják Strolltól idén az Aston Martinnál

Otmar Szafnauer nagyon bízik a fiatal kanadaiban és jó szezont vár tőle - azt is megnevezte, hogy mi az, amin igazán dolgoznia kell pilótájának az előttünk álló idény során.

részletek

Fejfájást okozna a Mercedesnek az Aston Martin

Otmar Szafnauer szerint már tavaly is nekik kellett volna a harmadik helyen végezniük, úgyhogy most is ez a céljuk, sőt, kicsit beleköpnének a Mercedes és a Red Bull levesébe is.

részletek
Olvastad már?