Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 25. vasárnap

Szafnauer

Most már Hülkenberg is időben a helyszínen

Még egyszer nem bízza a véletlenre a tartalékpilóta kérdését a Racing Point, Portugáliába időben kiutaztatta Nico Hülkenberget. De most először más csapatok is óvintézkedést tettek.

részletek

Racing Point: Vettel új szintre emeli a csapatot

Otmar Szafnauer úgy véli, a négyszeres F1-es világbajnok rengeteg módon segíthet nekik abban, hogy Aston Martinként célba vegyék az élmezőnyt. De így sem volt könnyű megválni Sergio Pereztől.

részletek

Jövő évi főnöke szerint Vettel csak egy kis szeretetre vágyik

A Sebastian Vettel szolgálatait 2021-re megszerző istállónál biztosak benne, hogy a német az új közegbe kerülve maga mögött hagyja majd az elmúlt évek kellemetlen emlékeit, és újra csúcsformában lesz.

részletek

Stroll defektet sejt a balesete mögött

A Racing Point pilótája szerint vagy egy törmelék okozott sérülést a bal hátsó gumiján, vagy a felfüggesztése hibásodott meg az F1-es Toszkán Nagydíjon, ahol érzése szerint úton volt a dobogó felé.

részletek

Racing Point: Stroll helye sosem volt veszélyben

Otmar Szafnauer elmondta: a fiatal kanadai szerződésében nem voltak olyan záradékok, mint Perezében, így amikor felmerült Vettel szerződtetése, egyértelmű volt, hogy a mexikóinak kell távoznia.

részletek

Pereznek tudnia kellett a tárgyalásról

A Racing Point csapatfőnöke szerint Pereznek tisztában kellett lennie azzal, hogy Vettel miatt veszélybe került az ülése. A mexikóit dicséri, hogy eddig tartott választani kettejük közül.

részletek

Elismerő szavakkal búcsúzik Pereztől a csapatfőnök

Egy rendíthetetlen, összeszedett, gyors pilóta, aki mindig lesben áll a dobogós helyezésekért – nyilvánosan köszönt el a Racing Point csapatfőnöke az év végén távozó Sergio Pereztől.

részletek

Szafnauer Vettelről: Fejezzük be az interjút!

Egészen furcsa válaszokat adott a Racing Point csapatvezetője a Sebastian Vettel leigazolását firtató kérdésekre, tovább erősítve a gyanút, hogy nem véletlenül nagy mostanság a csend az elmúlt hónap fő pilótapiaci pletykája körül.

részletek

Perez remeklése nem lepte meg a Racing Pointot

A koronavírus-fertőzés és a kétfutamnyi kihagyás sem fogott Sergio Perezen, aki a 4. rajthelyet szerezte meg a Spanyol Nagydíj időmérő edzésén. Otmar Szafnauer, a Racing Point csapatfőnöke kijelentette: egyáltalán nem lepte meg a mexikói pilóta remek teljesítménye.

részletek

Beszóláscsata a Racing Point és McLaren főnöke között: Versenyezzenek történelmi kategóriában!

Habár a McLaren végül nem fellebbezett a Racing Point ügyében a Ferrarival és a Renault-val ellentétben, a téma továbbra is fellobbantja az indulatokat a wokingi istálló vezérében, Zak Brownban.

részletek

A Racing Point szerint Perez visszatér hétvégén

Otmar Szafnauer szerint a vírus folyamatosan távozik Sergio Perez szervezetéből és ő úgy gondolja, hogy a hétvégi barcelonai futamra "kitisztul". Hülkenberg azért marad tartaléknak.

részletek

Összejön-e a dobogó Hülkenbergnek?

Megvalósul-e a tündérmese, megszerzi-e karrierje első F1-es dobogós helyezését a 3. rajthelyről induló Nico Hülkenberg a 70. Évfordulós Nagydíjon? A kérdés természetesen a Racing Point vezéreit is foglalkoztatja: a Formula.hu meghallgatta őket!

részletek
Olvastad már?