Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 30. hétfő

Szafnauer

Beszóláscsata a Racing Point és McLaren főnöke között: Versenyezzenek történelmi kategóriában!

Habár a McLaren végül nem fellebbezett a Racing Point ügyében a Ferrarival és a Renault-val ellentétben, a téma továbbra is fellobbantja az indulatokat a wokingi istálló vezérében, Zak Brownban.

részletek

A Racing Point szerint Perez visszatér hétvégén

Otmar Szafnauer szerint a vírus folyamatosan távozik Sergio Perez szervezetéből és ő úgy gondolja, hogy a hétvégi barcelonai futamra "kitisztul". Hülkenberg azért marad tartaléknak.

részletek

Összejön-e a dobogó Hülkenbergnek?

Megvalósul-e a tündérmese, megszerzi-e karrierje első F1-es dobogós helyezését a 3. rajthelyről induló Nico Hülkenberg a 70. Évfordulós Nagydíjon? A kérdés természetesen a Racing Point vezéreit is foglalkoztatja: a Formula.hu meghallgatta őket!

részletek

Több csapat is fellebbez Racing Point-ügyben

A McLaren és a Renault esetén ezt várni is lehetett, de most már a Ferrari is beszállt a „rózsaszín Mercedesek” ügyébe. A pénteki ítélet ellenére sem csillapodnak az indulatok a paddockban.

részletek

Racing Point: Zavarba ejtő a büntetésünk

Otmar Szafnauer csapatvezető örül neki, hogy technikai szempontból legálisnak minősítették az RP20-ast, de így sem érti, hogy pontosan miért is kaptak pontlevonást és pénzbírságot.

részletek

A Racing Point fellebbezni fog, ha kell

Otmar Szafnauer szerint ő pontosan tudja, hogy mit csináltak és hogy az szabályos volt, már az FIA is tudja, de a stewardok nem, nekik pedig csak adatokkal és papírokkal lehet elmagyarázni a helyzetet.

részletek

Számít Perez hűsége a Racing Pointnak

Meg persze az sem elhanyagolható tényező, hogy aláírt szerződéssel rendelkezik – mutatott rá Otmar Szafnauer, aki szerint ezek okán meg fogják tartani a mexikóit. De azért Strollt is dicsérte.

részletek

A Racing Point köszöni, de nem kéri Vettelt

Újabb ajtót csuktak rá a 2021-re állást kereső Sebastian Vettel orrára a Formula-1-ben: az idei szezont szokatlanul erős formában kezdő Racing Point csapatvezetője is közölte, nincs helyük a négyszeres bajnok számára.

részletek

Vettel mégis szóba került a Racing Pointnál?

A csapatfőnök múlt hétvégéig elutasította a négyszeres világbajnok leigazolásával kapcsolatos pletykákat, azóta viszont megváltozott a vele kapcsolatos kommunikáció.

részletek

Jó kezdés, de a dobogót siratják a Racing Pointnál

A hajrában úgy tűnt, Sergio Perez felállhat a pódiumra az F1-es Osztrák Nagydíjon, végül azonban csupán hatodik lett, amellyel a mexikói a tempójukat ismerve nem is volt teljesen elégedett.

részletek

Riválisok: Racing Point? Ők már nem a középmezőny!

Ígéretes nyitónapi teljesítményével a Racing Point alakulata ráijesztett az eddigi közvetlen ellenfelekre a Red Bull Ringen. Olyannyira, hogy többen máris magasabb polcra helyezték a silverstone-i különítményt.

részletek

Racing Point: Csata a Ferrarival? Talán!

Eddig csak sejteni lehetett, az évadnyitó Osztrák Nagydíj első edzésnapján azonban meg is mutatkozott: valóban jó esély van arra, hogy a Racing Point lehet a 2020-as idény egyik szenzációja. Otmar Szafnauer csapatfőnök Spielbergben a csapat reményeiről és a javulás hátteréről is beszélt.

részletek
Olvastad már?