DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

AusztrálNagydíj

Már szombaton voltak jelei Verstappen fékhibájának

Az F1-es Ausztrál Nagydíjon kieső címvédő elárulta: már előző nap észleltek furcsaságokat, de nem tudták azonosítani a problémát.

részletek

Alonso nem változtat a büntetés után

Továbbra is furcsának tartja az F1-es Ausztrál Nagydíj után rá kirótt szankciót a spanyol, aki szerint inkább a melbourne-i 6-os kanyarral kellene foglalkozni.

részletek

„Kinyitottuk volna Pandora szelencéjét, ha nem büntetik Fernandót” – Russell

A Mercedes brit F1-es pilótája szerint felmerülhetett volna a kérdés, hogy ezentúl szabad-e taktikai előnyszerzés céljából az egyenes közepén fékezni.

részletek

„Mindenen változtattunk, az alapvető problémát mégsem oldottuk meg”

Toto Wolff, a Mercedes F1-es főnöke elismeri: még mindig nem tudtak úrrá lenni a 2022-es szabályrendszeren – egyszerűen az adatok nem köszönnek vissza a pályán.

részletek

Csapatrádió: Ez történik egy baleset után

Stroll búcsúzó mérnöke nagyszerűen reagált, a versenytársak aggódtak, Russell pánikba esett – így szólt a rádió az F1-es Ausztrál Nagydíj utolsó pillanataiban.

részletek

Rájöttek a Mercedesnél: A meleg a W15 nagy ellensége

Kirajzolódott egy mintázat James Allison műszaki stábja számára: ahogy az aszfalt melegszik, az F1-es autó gyengébben teljesít napon belül. A megoldás lehet gyors és komplikált.

részletek

Ezen a területen jobb a Ferrari a Red Bullnál?

Christian Horner szerint Max Verstappen fékproblémái nélkül is roppant erős volt az F1-es Ausztrál Nagydíjon a rivális gárda: rámutatott, hol kell fejlődniük.

részletek

„Fernando senkit nem sodorna veszélybe” – Aston

Közleményben állt ki büntetett versenyzője mellett Mike Krack F1-es csapatfőnök. Az is kiderült, miért nem támadta meg a büntetést az Aston Martin.

részletek

Péntektől tudták a Ferrarinál, hogy győzhetnek

Charles Leclerc úgy érzi, ha nem is kontroll alatt tartották a Red Bullt az F1-es Ausztrál Nagydíjon, de érezték, hogy elérhető az első hely.

részletek

„Nyomás alatt hibázni fog a Red Bull” – Vasseur

A Ferrari csapatfőnöke szerint az F1-es Ausztrál Nagydíj bizonyítja, hogy ha nyomást tudjanak gyakorolni a világbajnok gárdára, akkor hibára kényszeríthetők.

részletek

„Idén úgy kelünk fel, hogy harcolhatunk” – Haas

Kettős pontszerzésnek örülhetett az F1-es Ausztrál Nagydíjon az amerikai istálló: Hülkenberg és Magnussen szerint is erősebb a versenytempójuk, mint az időmérős.

részletek

„Sokszor nem tudom tartani Yuki tempóját” – Ricciardo

A Visa RB ausztrálja elismeri: egyelőre elmarad japán csapattársától – igaz, a hazai nagydíját így is biztatóbbnak érezte az előző kettőnél.

részletek