Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 13. szerda

AusztrálNagydíj

Hamilton tagadja Vettel szándékos feltartását

Megkapta Lewis Hamilton is a kérdést, hogy Melbourne-ben szándékosan tartotta-e fel Sebastian Vettelt, hogy Max Verstappen is utolérje riválisát. A brit szerint erről szó sem volt.

részletek

Bottas igenis változást észlel magán

Valtteri Bottas nagyon simán nyerte meg az Ausztrál Nagydíjat Lewis Hamilton és a többiek előtt. A finn a bahreini hétvégéhez közeledve elmondta, az idei év más lehet számára, mint a korábbiak.

részletek

Agresszívabban fejlesztene idén a Haas

A kimondott-kimondatlan B-liga küzdelmeiben Ausztráliában a Haas bizonyult a legjobbnak a három nagy, vagyis a Mercedes, a Ferrari és a Red Bull mögött, az amerikaiak pedig szeretnék is megtartani ezt a pozíciót hosszabb távon.

részletek

Norris továbbra is óvatosan áll saját esélyeihez

Bár pontot végül nem tudott szerezni élete első F1-es versenyén, a McLaren újoncát, Lando Norrist sokan dicsérték teljesítménye miatt, köztük csapata is. Az angol igyekszik reálisan látni saját esélyeit.

részletek

Hakkinen: Meglepett a Ferrari csapatutasítása

A kétszeres világbajnok Mika Hakkinent abszolút meglepte, hogy a Ferrari már az első versenyhétvégén csapatutasítást alkalmazott. Pocsék hétvégét zártak az olaszok a finn szerint.

részletek

Ricciardo: Bahrein szinte nyaralás lesz

A hétszeres futamgyőztes ausztrál számára rémálomszerűen alakult első, Renault-nál töltött versenyhétvégéje. Új autójában azonban bízik, valamint abban is, hogy idén folyamatosan feljebb lépnek.

részletek

Gaslyt a bahreini szép emlékek erősítik

Nem sikerült jól Pierre Gasly első hétvégéje a Red Bull-lal Ausztráliában, Bahrein viszont egy kedves helyszín neki, ez pedig erőt adhat neki a jó szerepléshez.

részletek

A Haas közelebb lépett a Ferrarihoz

A szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon ez látszott. Kevin Magnussen a hatodik pozícióban ért be a két Ferrari mögött, és valószínűleg Romain Grosjeannak sem lett volna rossz versenye a hiba nélkül.

részletek

Verstappen: Kínában tudjuk meg, hol tartunk

Remekül szerepelt a Honda és a Red Bull első közös futamukon, de Max Verstappen nem vonna le ebből a teljesítményből még nagy következtetéseket: kell még pár hétvége az erősorrend körvonalazódásához.

részletek

A Honda-főnök könnyezett örömében

Két év alatt hatalmasat változott a világ. 2017-ben a borzalmas erőforrás miatt sírhatott a japán gyártó, Max Verstappen dobogós helye viszont örömkönnyeket csalt a Honda-főnök szemébe.

részletek

Bottas: Azért vagyunk itt, hogy harcoljunk

Meggyőző fölénnyel utasította maga mögé a mezőnyt Valtteri Bottas Ausztráliában, köztük csapattársát, Lewis Hamiltont is. A finn harciasnak tűnik, várja a további csatákat mindenki ellen.

részletek

Kanyaróriasztás az Ausztrál Nagydíj látogatói számára

Fontos hírt kapott mindenki, aki ott volt a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon: kanyaróvírus veszélye állhat fent, mindenki nagyon figyeljen oda magára és az esetleges tünetekre.

részletek
Olvastad már?