Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

AusztrálNagydíj

Hivatalos: Így alakul át az F1-es naptár

Ahogy arra számítani lehetett, a koronavírus-járvány miatt bele kellett nyúlni az eredetileg tervezett menetrendbe: Ausztrália helyett Bahreiné a nyitány, Imola pedig ismét bekerült a naptárba.

részletek

Lawrence Stroll: Csak ősszel lesz Ausztrál Nagydíj

Eddig is sejthető volt, hogy nem Ausztráliában lesz megtartva a 2021-es szezonnyitó, de ezt most az Aston Martin csapatának tulajdonosa, Lawrence Stroll meg is erősítette. Új dátumot kap Melbourne.

részletek

Kína is kieshet, átalakulhat az F1-es naptár

Egybehangzó sajtóértesülések szerint nemcsak az Ausztrál, hanem a Kínai Nagydíj is veszélyben van a 2021-es menetrendből: a szervezők két beugró európai helyszínt tervezhetnek tavasszal.

részletek

Sajtó: Halaszthatják az Ausztrál Nagydíjat?

Nem, nem pörgettük vissza az idő kerekét egy évvel: sajtóértesülések szerint jó esély van rá, hogy a koronavírus miatt nem tudják az eredetileg tervezett időpontban megrendezni az F1-es szezonnyitót.

részletek

Hamarosan elkészülhet a 2021-es versenynaptár

Az F1 már ebben a hónapban ideiglenes jövő évi versenynaptárral állhat elő, amiben jó eséllyel helyet kap az idén utolsó pillanatban, kínos körülmények között lefújt Ausztrál Nagydíj.

részletek

Új ausztrál pálya rendezne futamot, ha Melbourne-t elviszi a vírus

Bár még messze van a 2021-es F1-es szezonkezdet, a Melbourne-re tervezett szezonnyitó kapcsán máris felmerültek aggályok a városban gyorsuló vírusterjedés okán. A rivális The Bend már lesben áll.

részletek

MotoGP: Törölték a Brit és Ausztrál Nagydíjat

Újabb áldozatokat szedett a koronavírus-járvány a gyorsaságimotoros-vb 2020-as naptárában: a szervezők bejelentették, hogy idén sem Silverstone-ba, sem Phillip Islandre nem látogat el a mezőny.

részletek

Mi történik, ha fertőzötteket találnak egy futamon?

Rendszeres vírustesztekkel indul újra a Formula-1. Az Ausztrál Nagydíjat egyetlen pozitív eredmény miatt fújták le, azóta viszont jóval többet tudunk a koronavírusról, így akár tíz beteg mellett is folytatódhat a hétvége.

részletek

Vettel legemlékezetesebb diadalai vörösben

Mintha csak nemrég csatlakozott volna Sebastian Vettel a Ferrarihoz, pedig az idei, utolsó már hatodik szezonja a csapattal – éppen ennyi ideig versenyzett a Red Bullnál is. Bár maranellói éveire nem sikertörténetként emlékezünk, ennek az időszaknak is megvoltak a dicső pillanatai. A Ferrari-színekben szerzett 14 győzelemből válogattuk ki a legfényesebb ötöt.

részletek

Racing Point: Versenyezhettünk volna Ausztráliában

Felhánytorgatja a múltat Otmar Szafnauer: a csapatfőnök szerint nagyon alacsony kockázattal meg lehetett volna tartani az Ausztrál Nagydíjat. Az F1 az óvatos döntést hozta meg.

részletek

Raikkönen először beszélt az Ausztrál Nagydíjon történtekről

A történelem egyik legabszurdabb versenyhétvégéjeként vonult be a köztudatba az idei szezonnyitó, amiről most először beszélt a helyszínt szélsebesen elhagyó Kimi Raikkönen.

részletek

Ricciardo: A tűzzel játszottunk Ausztráliában

A Renault ausztrálja eleinte nem tulajdonított nagy jelentőséget a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetnek, de úgy véli, ha kissé kaotikusan is, de jó döntés született a verseny törlésével.

részletek
Olvastad már?