Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 20. szerda

Isola

Pirelli: Nem bírta volna ki Hamilton gumija

Mario Isola úgy érzi, hogy nem tudott volna végigmenni azokon az abroncsokon Lewis Hamilton - ő mondta is az embereinek, hogy a csapatokat figyelmeztetni kell a veszélyre.

részletek

Zandvoort: Milyen gumikkal készülnek a csapatok?

A Pirelli bejelentette, mely keverékek állnak a csapatok rendelkezésére a 2021-ben visszatérő Holland Nagydíjon. A gyártó a három keményebb opcióra voksolt.

részletek

Isola: Meg kell várnunk az első futamot

A Pirelli motorsportért felelős vezetője szerint a következő évi első verseny mutathatja meg igazán, hogy mire is képesek a 2022-es abroncsok, melyeket folyamatosan tesztelnek az idei év során.

részletek

Végéhez közeledik a 18"-os gumik fejlesztése

Miután véget ért a kétnapos gumiteszt a Hungaroringen, a Pirelli jövő hónapra ígérte a 2022-es abroncsok végleges változatát. Isola szerint az új szabályok megkönnyítik majd a dolgukat.

részletek

A Pirellit frusztrálják a kritikák

Az F1 hivatalos gumibeszállítója elismerte, az Azerbajdzsáni Nagydíjat követő médiafigyelem kellemetlenül érintette őket. Azon voltak, hogy minél hamarabb megoldják a problémát.

részletek

Pirelli: A csapatok okozták a defekteket

Az F1 gumibeszállítója szerint Verstappen és Stroll bakui balesetét is az okozta, hogy az érintett csapatok az elvártnál alacsonyabb nyomással használták az abroncsokat. Szabályt mégsem szegtek.

részletek

Villeneuve: Ez kínos a Pirellinek

A gumicég a napokban közölheti vizsgálati eredményeit Verstappen és Stroll bakui defektjeiről. A szókimondó exvilágbajnok arról beszélt, egy abroncsnak nem szabadna így felrobbannia, a gyártó kellemetlen helyzetbe került.

részletek

Törmelék okozhatta a defekteket a Pirelli szerint

Lance Stroll balesete és Max Verstappen drámai búcsúja után Bakuban össztűz zúdult a Pirellire. Az olasz gumigyártó vizsgálatot indít, ám szerintük a két bal hátsó defektet nem konstrukciós vagy gyártási hiba okozta.

részletek

Nem sikerült visszafogni az F1-es autókat

Hiába az idei évre bevezetett aerodinamikai korlátozások, az F1-es mezőny rövid időn belül ismét elérheti azt a sebességet, amire tavaly képes volt. De legalább a Pirelli most készen áll.

részletek

Podcast: Mi történt egy évvel ezelőtt?

Két fontos évforduló is van ma: egy éve jelentették be a 2020-as szezon elhalasztását, és ugyanezen a napon indult útjára a Formula Podcast – születésnapi adásunkban mindkét eseményről megemlékezünk.

részletek

Kik a legjobb gumikezelők? Isola elmondta

Az F1 hivatalos gumiszállítójának, a Pirellinek a főnöke három versenyzőt emelt ki, amikor arról kérdezték, kik bánnak a legjobban az abroncsokkal – de közülük is főleg egy valaki nyűgözte le.

részletek

Pirelli: Állítsák be rendesen az autókat, akkor majd jó lesz a gumi

A Formula-1 gumiszállítója nem veszi magára a versenyzőktől érkező kritikákat a 2021-es kísérleti abroncsok bahreini kipróbálása után. Mario Isola szerint azok majd a jövő évi autókon fognak jól működni.

részletek
Olvastad már?