Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 14. vasárnap

Isola

Pirelli: Az idei gumikkal lehet harcolni

A Max Verstappen és Carlos Sainz által bemutatott csatára hivatkozva a Pirelli azt állítja, hogy a 2022-re készített gumiabroncsaikkal lehetségessé vált közeli csatákat vívni.

részletek

Újraaszfaltozták éjszaka a pálya egyik szakaszát

Másodszor javították ki a 17-es kanyar sérült aszfaltját, módosították a bokszutcabejárat sikánját is. A Pirelli a hirtelen tapadásvesztés okát magyarázta: apró kövek szakadnak fel az aszfaltból.

részletek

Így magyarázza rendhagyó gumiválasztását a Pirelli

Az Ausztrál Nagydíjon a C2, C3 és C5 keverékek állnak majd a csapatok rendelkezésére: először fordul elő a jelenlegi számozás bevezetése óta, hogy kimarad egy fokozat. Mario Isola mondta el, miért.

részletek

Pirelli: Az új gumikkal másképp kell bánni

Az új 18 colos abroncsok tapasztalatairól beszélt nemrégiben a Pirelli F1-es projektjének vezetője. Mario Isola elismerte, hogy az idei autók trükkösebben viselkednek a lassú kanyarokban.

részletek

Katar megismétlődésétől tart a Pirelli

Aggodalomra adnak okot a gumigyártó főnöke szerint az „agresszív” új rázókövek, amelyeket néhány kanyarban helyeztek el az idei évre Abu Dhabiban, bár Isola szerint más a helyzet, mint volt pár hete.

részletek

Kivizsgálja a katari defekteket a Pirelli

Mario Isola, az olasz gumigyártó F1-es főnöke egyelőre nem tudott pontos választ adni, mi okozta a vasárnapi meghibásodásokat: elmondása szerint több tényezőt is figyelembe kell venniük.

részletek

Pirelli: Új a pálya, sok a kérdőjel

Az F1 utoljára 2019-ben járt az Egyesült Államokban, ennek eredményeként pedig Mario Isola úgy véli, a hétvégére vonatkozóan akad néhány kérdőjel az abroncsokkal kapcsolatban.

részletek

Pirelli: Nem bírta volna ki Hamilton gumija

Mario Isola úgy érzi, hogy nem tudott volna végigmenni azokon az abroncsokon Lewis Hamilton - ő mondta is az embereinek, hogy a csapatokat figyelmeztetni kell a veszélyre.

részletek

Zandvoort: Milyen gumikkal készülnek a csapatok?

A Pirelli bejelentette, mely keverékek állnak a csapatok rendelkezésére a 2021-ben visszatérő Holland Nagydíjon. A gyártó a három keményebb opcióra voksolt.

részletek

Isola: Meg kell várnunk az első futamot

A Pirelli motorsportért felelős vezetője szerint a következő évi első verseny mutathatja meg igazán, hogy mire is képesek a 2022-es abroncsok, melyeket folyamatosan tesztelnek az idei év során.

részletek

Végéhez közeledik a 18"-os gumik fejlesztése

Miután véget ért a kétnapos gumiteszt a Hungaroringen, a Pirelli jövő hónapra ígérte a 2022-es abroncsok végleges változatát. Isola szerint az új szabályok megkönnyítik majd a dolgukat.

részletek

A Pirellit frusztrálják a kritikák

Az F1 hivatalos gumibeszállítója elismerte, az Azerbajdzsáni Nagydíjat követő médiafigyelem kellemetlenül érintette őket. Azon voltak, hogy minél hamarabb megoldják a problémát.

részletek