Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 5. péntek

Villeneuve

Villeneuve: A Ferrari-akadémia is a pénzről szól

Nem a növendékek tehetségével van a gond, hanem azzal, hogy a szponzorok nélküli fiataloktól veszik el a helyet – magyarázta az 1997-es világbajnok, aki szerint Charles Leclerc és Mick Schumacher a kivételek.

részletek

F1-Archív: Elítélték Eddie Irvine-t

Bemutatkoznak az első új autók, Verstappen visszatér, Kubicát 2009 világbajnokának tippelik, elhunyt az első női pilóta: ezek voltak január 9. Formula-1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Villeneuve lehülyézte a két ferrarist

A kanadai szerint Rubens Barrichello és Michael Schumacher is viccet csinált a sportból 2002-ben. Lauda 52 évesen tesztelni akar, Alonso a McLarenhez igazol, Rosbergnek vécépapírra van szüksége: ezek voltak a hírek december 19-én.

részletek

Villeneuve: A Ferrari Leclerc-nek dolgozott

A korábbi világbajnok szerint a csapat teljesen elfordult Sebastian Vetteltől, aki maximum a bankszámlájának örülhet és annak, hogy véget ért ez a keserves év.

részletek

F1-Archív: Schumachert aranyéremmel díjazzák

A Mercedes bánja a Hamiltonnak kiadott csapatutasítást, jön a duplapontos futam, Grosjean lesz Raikkönen csapattársa, Villeneuve-nek kellemes csalódás a V8: ezek voltak december 9. F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Laudát menesztik, Ecclestone-t megverik

Hamilton és Vettel időmérőn aláz, Ecclestone-t rablók bántalmazzák, Alonso házasodik, Villeneuve véleménye nagyot változik, Laudát kirúgja a Ford. Ezek voltak november 26. F1-es hírei.

részletek

„Albon a legrosszabb második Red Bull-pilóta”

A szókimondó 1997-es F1-es világbajnok, Jacques Villeneuve fogalmazott kemény kritikát az energiaitalosok pilótájával kapcsolatban, aki szerinte csak a nemzetisége miatt lehet még a csapatban.

részletek

Villeneuve: Egy topcsapatnak két jó versenyzőre van szüksége

Ezúttal is nyilvánvaló különbség mutatkozott Max Verstappen és csapattársa, Alexander Albon között az Eifel Nagydíjon. Jacques Villeneuve szerint egy ilyen kaliberű csapatnak két jó versenyző kell.

részletek

Villeneuve: Strollnak nincs elég akarata

A kanadai F1-es világbajnok belekötött a rosszullét miatt nem versenyző Lance Strollba. Szerinte honfitársának nincs elég akaratereje a sikerhez, de végül az is felmerült benne, hogy talán nagyon beteg.

részletek

F1-Archív: Bianchi fejsérülést szenvedett Japánban

Hamilton jóval puhább gumikat akar, súlyos baleset történt Suzukában, Alonso megnyilvánulásai a Renault-nak és McLarennek sem tetszettek, Villeneuve-öt kirúgták, Schumacher lehúzta Montoya teljesítményét. Ezek voltak a hírek az F1-ben október 5-én.

részletek

Villeneuve elmondta, mit szúrt el a Ferrari

1997 F1-es világbajnoka a vörösök problémáinak kielemzése során arra jutott, hogy a csapat akár Mercedes szintjén is versenyezhetne, ha nem ragaszkodna mindenáron az olasz szakemberekhez.

részletek

F1-Archív: Raikkönen hiányozni fog

Nem zárták ki a két Mercedest, Vergne nem féltékeny Ricciardóra, Villeneuve elmondta, miért távozott a BMW-től, a HANS a Sauberrel mutatkozik be az F1-ben: ezek voltak a hírek szeptember 6-án.

részletek
Olvastad már?