Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

Villeneuve

F1-Archív: Meg nem történt bejelentések napja

Villeneuve visszatérne 2010-ben, Ralf Schumacher bajnok lenne a Toyotával, Kubica 2012-ig a Renault-nál, Hill a szezon közepén vonul vissza, elodázzák a KERS-t, tesztnap lesz a péntekekből.

részletek

F1-Archív: Raikkönennek hiányzik a győzelem

Már 2012-ben, a Lotusnál is első helyre vágyott a régóta nyeretlen finn. Ezen a napon fogadták el a V6-os szabályokat, határolódott el Villeneuve a GPDA-tól, valamint tolták vissza nagy visszhangot kiváltva Schumachert a Nürburgring pályabírói. Június 29. hírei.

részletek

F1-Archív: „Schumacher durvább volt Vettelnél”

F1-es kritizáló NASCAR-osok, Vettelt védő Villeneuve, Valencia miatt dühöngő Alonso és Barrichello, akit rendőrök vittek a nagydíjra: ezekről szóltak az F1-es hírek az elmúlt évek június 27-éin.

részletek

F1-Archív: Kubica nem kap lehetőséget a Renault-tól

Villeneuve szerint nevetségesek a szabályok, Schumacher utoljára áll dobogón, Renault első sor Kanadában, Montoya érkezhet Frentzen helyére – az elmúlt két évtized június 24-i híreiből szemezgettünk.

részletek

F1-Archív: Rosberg dühös Hamiltonra

Döntenek a DRS-ről, ellopták Schumacher adatait, Frentzen a Toyotához igazolhat, a Mercedes mai pilótái pedig már három éve sem értettek egyet. Hírek az előző évek június 23-áiról.

részletek

Villeneuve: Ez kínos a Pirellinek

A gumicég a napokban közölheti vizsgálati eredményeit Verstappen és Stroll bakui defektjeiről. A szókimondó exvilágbajnok arról beszélt, egy abroncsnak nem szabadna így felrobbannia, a gyártó kellemetlen helyzetbe került.

részletek

Villeneuve: Verstappen sportszerűbb lett

Az 1997-es F1-es világbajnok szerint Max Vestappen sokat fejlődött az évek alatt. Visszaemlékezett első, bakikkal teli szezonjára, amihez képest a holland most már egy érett, kiegyensúlyozott pilóta.

részletek

F1-Archív: Button a legjobbnak hiszi magát

A világbajnoki címtől akkor még nagyon messze álló BAR-os ambiciózus nyilatkozata mellett Ralf Schumacher és Alonso szócsatája, a Red Bull F-csatornája, valamint Montoya és Villeneuve tűrhetetlen beszólásai is bekerültek a hírekbe június 11-én.

részletek

Villeneuve: Hamilton óriási hibákat követ el, Verstappen aprókat

Megérdemelten vezet Max Verstappen és a Red Bull, hiszen Lewis Hamilton több hatalmas baklövést követett már el idén – vélekedik az egykori világbajnok, aki Perez szereplését is jobbnak tartja Bottasénál.

részletek

F1-Archív: Boszorkányüldözés Schumacher ellen

Riccardo Patrese 2006-ban Monaco után élt ezzel a hasonlattal. Jacques Villeneuve-ről többször is olvashattunk ezen a napon, de sosem túl hízelgő formában. Raikkönen tesztbalesete és a 43 éves Schumacher győzelmi reményei szintén szerepeltek az F1-es hírekben június 7-én.

részletek

F1-Archív: Kubica nem fél a Villeneuve-rajongóktól

A korábbi világbajnok ülését elvevő lengyel először megy Kanadába, a Mercedest bíróságra küldték, Justin Wilson részvényekkel készül az F1-be, Ralf Schumacher lábán nagy vágás keletkezett monacói balesetében: ezek voltak június 5. hírei.

részletek

Villeneuve Verstappenről: Most vagy soha

Az 1997-es világbajnok szerint Max Verstappennek ennél jobb esélye nem lesz a világbajnoki cím megszerzésére. Régóta versenyez, ezért ha most nem áll rá készen, akkor soha nem fog.

részletek
Olvastad már?