Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 25. hétfő

Villeneuve

F1-Archív: Button Ladát vezet Zsámbékon

Jacques Villeneuve visszatérne a Williamshez, Jenson Button a Ferrarinál köthet ki, a Super Aguri pedig végnapjait éli. Ezek voltak a legérdekesebb hírek az előző években április 30-án.

részletek

F1-Archív: Szigorú büntetés a McLarennek

Háromfutamos felfüggesztett eltiltás a hazugságbotrány szereplőjének, Rossi közel a Ferrari-szerződéshez, Villeneuve-öt frusztrálja a BAR sikere: ilyenek voltak április 29. F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Schumacher és a majmok

Niki Lauda már régen is tudott mondani hajmeresztő dolgokat nyilatkozataiban. Michael Schumacherben azonban emberére, akarom mondani, majmára akadt, ez a majom ugyanis visszaszólt!

részletek

Podcast: A világbajnok F1-es pilótát keres

El akar juttatni egy versenyzőt az F1-ig, többek között erről is beszélt nekünk az 1997-es világbajnok Jacques Villeneuve – és azt is elmondta, kit tart a maiak közül a legjobbnak. Aki szerintünk Ferrari-pilóta akar lenni.

részletek

F1-Archív: Michael Schumacher felemás napjai

Az elmúlt 22 év április 13-áin a szokásosnál is több hír szólt Michael Schumacherről: siker az időmérőn és szabadedzésen, pletyka a visszavonulásról, kiesés az első kanyarban, dicséret Irvine-tól.

részletek

Retro – A világbajnok megmondóember

Jacques Villeneuve-ről egyeseknek az 1997-ben megnyert vb-cím jut elsőként eszébe, másoknak hajmeresztő, szemforgató vagy vérlázító megszólalásai – és az idővel vélhetően utóbbiak vannak egyre többen. Az 1971-ben ezen a napon született véleményvezértől az elmúlt évekből szedtünk össze megnyilvánulásokat, amelyekért figyelemből sok jutott a kanadainak, elismerésből általában jóval kevesebb. Villeneuve szavai a tiszteletlen Schumacherről, Jézust játszó Hamiltonról vagy épp arról, hogy már nincsenek férfiak a Formula-1-ben.

részletek

Villeneuve kukázná a szezont és különálló versenyeket rendezne

Érdekes javaslattal állt elő az 1997-es F1-es világbajnok: szerinte le kellene mondani arról, hogy bajnokságot szervezzenek idén, helyette csak néhány, önmagában álló egyedi futamot tarthatnának.

részletek

Villeneuve: A fiatalok jobban megszenvedik a szünetet

Az 1997-es világbajnok szerint főként az ifjabb generációnak okozhat gondot mentálisan a több hónapos kényszerpihenő, majd pedig az azt követő erőltetett menet nyáron és ősszel.

részletek

F1-Archív: Elbúcsúzott egy legenda

Ross Brawn vallomása az ex-Honda F1-es csapat felvásárlásáról, Christian Horner nyerő tippjei, Robert Kubica bizakodó kezelőorvosa, Bernie Ecclestone fogadalma - az elmúlt 20 év legérdekesebb március 10-i F1-es hírei.

részletek

Villeneuve az FIA-nak és Schumachernek is beszólt

Az 1997-es világbajnok szerint nagyon káros a Formula-1-nek, hogy minden kis incidenst mikroszkóppal vizsgálgatnak. Trulli és Schumacher pedig a fő felelős bizonyos veszélyhelyzetekért.

részletek

F1-Archív: Kivonulással fenyeget a McLaren

Visszatérhet Villeneuve, Hakkinen nem sajnálkozik, a Virgin F1-es csapatot vehet, újra rendezhetnek versenyt Dél-Afrikában - ezek voltak az elmúlt 20 év hírei február 18-án.

részletek

Hill: Szerintem engem már világbajnoki évem előtt kirúgtak

Damon Hill 1996-ban megnyerte a világbajnoki címet, de nem maradhatott a Williamsnél. Valószínűleg főnöke előre elkönyvelte, hogy abban az évben sem sikerül győznie, aztán meglepődött.

részletek
Olvastad már?