Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

Villeneuve

Villeneuve: Az Alpine-nak Doohant kellene választania

Otmar Szafnauer, az Alpine csapatfőnöke nemrég azt közölte, hogy tizennégy jelöltjük van megüresedett jövő évi ülésükre, Jacques Villeneuve szerint azonban nem Gasly vagy Ricciardo lenne a megfelelő.

részletek

Villeneuve: A versenyirányítás új mélységekbe süllyedt

Rendkívül csalódottan értékelte az Olasz Nagydíjat az 1997-es világbajnok, szerinte a hadseregnyi jelen levő rajongó nem ezt érdemelte. A futam biztonsági autós befejezése a legrosszabb lehetőség.

részletek

Villeneuve: Russell a Mercedes vezére lehet

Az 1997-es világbajnok szerint George Russell könnyen átveheti a vezető szerepet a Mercedes csapatán belül. Jacques Villeneuve úgy érzi, a Hollandiában hozott döntései egyértelműen erre utalnak.

részletek

F1-Archív: Raikkönen hiányozni fog

Nem zárták ki a két Mercedest, Vergne nem féltékeny Ricciardóra, Villeneuve elmondta, miért távozott a BMW-től, a HANS a Sauberrel mutatkozik be az F1-ben: ezek voltak a hírek szeptember 6-án.

részletek

Alpine-t tesztel Monzában Jacques Villeneuve

Világbajnoki címe után 25 évvel újra Renault-motoros Formula-1-es autóba ül az 51 éves Jacques Villeneuve. A tesztre az Olasz Nagydíj utáni szerdán kerül sor, a kanadai főleg a nagy G-erők miatt izgul.

részletek

F1-Archív: Egy versenyről eltiltják Grosjeant

Alonso állította, nem megy a Ferraritól a McLarenhez, Villeneuve 39 évesen fittnek érezte magát a visszatérésre, Ralf a biztosító miatt nem versenyezhetett, Hamilton Schumacher, Schumacher Prost rekordját döntötte meg szeptember 2-án.

részletek

Villeneuve: Max egy másik bolygón van

Lenyűgözőnek nevezte Max Verstappen Belgiumban mutatott teljesítményét Jacques Villeneuve. Az 1997-es világbajnok szerint a holland úgy versenyzik, mintha egy másik bolygón lenne.

részletek

F1-Archív: Nem örül a McLaren Alonsónak

A spanyol megjegyzéseit nem nézi jó szemmel a Mercedes, Raikkönen visszatérhet a McLarenhez, Villeneuve nagy pénzért sem megy Amerikába, Schumacher méltósággal viseli a vereséget. Augusztus 27. hírei.

részletek

Villeneuve: Nagyon veszélyes játékot játszik Piastri

Az 1997-es világbajnok úgy érzi, saját megítélését, ezzel későbbi pályafutását teszi kockára Oscar Piastri azzal, hogy már most megbízhatatlannak és hűtlennek mutatja magát az F1 világában.

részletek

F1-Archív: A 19 éves Vettel először villant

Az ifjú német a leggyorsabb élete első edzésnapján, Villeneuve többször is a visszatérésről beszél, Heidfeld bíróságon próbálja visszaszerezni ülését, Montoya monzai körrekordot dönt, Wilsont és Tyrrellt gyászolja az autósport – mindez augusztus 25-én történt 2000 óta.

részletek

F1-Archív: A sérült Massa helyén a tesztpilóta... próbálkozik

Jöhet a vezető nélküli biztonsági autó, bemutatkozik Szergej Szirotkin, Badoer nagyon gyenge, tetszik a mezőnynek Valencia, első szezonjára készül a Toyota. Az elmúlt húsz szezon legfontosabb F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Villeneuve szerint Schumacher nem méltó bajnok

A kanadai legnagyobb kirohanását 2006-ban intézte ősellensége ellen. 10 jelölt állt sorba a Haasnál, Heidfeld elhagyta a Mercedest, Button pedig Williams-szerződéssel két évre csatlakozott a Benettonhoz augusztus 17-én.

részletek