DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 20. csütörtök

Villeneuve

Villeneuve: Ricciardo ne személyeskedjen!

Az 1997-es F1-es bajnok úgy érzi, hogy kritikája célba talált, hiszen Ricciardo remek versenyt futott – az is kiderült, hogy az ausztrál nem tehetett arról, hogy bemozdult a rajtnál.

részletek

„Igen, de néha tévedsz” – most Villeneuve-nek szóltak be

Csalódást keltő időmérőn van túl a Ferrari – Frederic Vasseur csapatfőnök az ezt szóvá tevő Jacques Villeneuve-vel csipkelődött a kvalifikáció utáni értékelés közben.

részletek

F1-Archív: Boszorkányüldözés Schumacher ellen

Riccardo Patrese 2006-ban Monaco után élt ezzel a hasonlattal. Jacques Villeneuve-ről többször is olvashattunk ezen a napon, de sosem túl hízelgő formában. Raikkönen tesztbalesete és a 43 éves Schumacher győzelmi reményei szintén szerepeltek az F1-es hírekben június 7-én.

részletek

„Melyik bolygón él?” – Villeneuve beleszállt Magnussenbe

Teljesen kifakadt az 1997-es F1-es világbajnok a dán által okozott monacói baleset miatt – ráadásul szerinte a szabály szövegezése is rossz.

részletek

F1-Archív: Kubica nem fél a Villeneuve-rajongóktól

A korábbi világbajnok ülését elvevő lengyel először megy Kanadába, a Mercedest bíróságra küldték, Justin Wilson részvényekkel készül az F1-be, Ralf Schumacher lábán nagy vágás keletkezett monacói balesetében: ezek voltak június 5. hírei.

részletek

F1-Archív: Raikkönen öregszik

Keke Rosberg önként nem akar szerepelni az F1-ben, egy 1999-es felmérés szerint pedig már akkor unalmas volt a száguldó cirkusz. Szó esett a hírekben Hamilton hihetetlen gumistratégiájáról, Alonso Jaguarhoz kölcsönadásáról és Villeneuve mínuszpontjairól is június 1-jén.

részletek

F1-Archív: Irvine összecsinálta magát

A Ferrari-pilóta egy repülőbalesetet úszott meg ép bőrrel. Elásta a csatabárdot Villeneuve és Button, Hamilton ügyesen kibújt az alól, hogy a Mercedes új balhéjáról beszéljen, Schumacher szíve pedig mindig vörös marad: ezeket a híreket olvashattuk május 28-án 1999 óta.

részletek

F1-Archív: Rossi nem jön az F1-be

Kvjat úgy érzi, megtett mindent, Raikkönen Ricciardót hibáztatja, Villeneuve és Massa a pole-ban, Hakkinen és Button fölényes győzelme, balesetező Williamsek, bizakodó McLaren, szomorú Schumacher, Hamilton haragszik - ezek voltak az elmúlt bő 20 év hírei május 24-én.

részletek

F1-Archív: Szigorú büntetés a McLarennek

Háromfutamos felfüggesztett eltiltás a hazugságbotrány szereplőjének, Rossi közel a Ferrari-szerződéshez, Villeneuve-öt frusztrálja a BAR sikere: ilyenek voltak április 29. F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Schumacher és a majmok

Niki Lauda már régen is tudott mondani hajmeresztő dolgokat nyilatkozataiban. Michael Schumacherben azonban emberére, akarom mondani, majmára akadt, ez a majom ugyanis visszaszólt!

részletek

F1-Archív: Schumacher felemás napjai

Az elmúlt 25 év április 13-áin a szokásosnál is több hír szólt Michael Schumacherről: siker az időmérőn és szabadedzésen, pletyka a visszavonulásról, kiesés az első kanyarban, dicséret Irvine-tól.

részletek

Retro – A legmegosztóbb világbajnok születésnapja

Mi köze Villeneuve karrierjének a matematikatanuláshoz, miért andorrai licensszel kezdett versenyezni, és mekkora hátrányból nyerte meg az Indy 500-at? Az 1997-es F1-es bajnokot köszöntjük.

részletek