Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 23. szombat

Villeneuve

F1-es személyek is szerepelnek a Pandora-iratokban

Elsődleges helyet foglalnak el az aktuális közbeszédben a Pandora-iratok, amelyek befolyásos emberek offshore adóelkerülését leplezik le. Jacques Villeneuve és Lawrence Stroll neve is feltűnt a listán.

részletek

F1-Archív: Bianchi fejsérülést szenvedett Japánban

Hamilton puhább gumikat akar, súlyos baleset Suzukában, Alonso megnyilvánulásai a Renault-nak és McLarennek sem tetszettek, Villeneuve-öt kirúgták, Schumacher lehúzta Montoyát. Ezek voltak a hírek az F1-ben október 5-én.

részletek

Villeneuve: Hamilton talán elaludt kicsit

Ugyan Lewis Hamilton vezeti jelenleg a világbajnoki pontversenyt, a kanadai világbajnok mégsem a Mercedes-pilóta sikerére tippelne. Szerinte ugyanis a címvédő sokkal többet hibázik.

részletek

F1-Archív: Raikkönen bajnokhoz méltón segítse Massát!

Alonso távozni készül a Ferraritól, kiújult Raikkönen hátfájása, Villenueve jót nevetett az indianapolisi befutón, Jos Verstappen a vádlottak padján testi sértés miatt: október 3. F1-es hírei.

részletek

Villeneuve: Verstappenék nem olyanok, mint Senna és Prost!

Jacques Villeneuve nem ért egyet azzal, hogy Verstappen és Hamilton olyanná kezdene válni, mint Senna és Prost, továbbá nem gondolja, hogy a hollandot kellene hibáztatni a monzai eset miatt.

részletek

F1-Archív: Raikkönen hiányozni fog

Nem zárták ki a két Mercedest, Vergne nem féltékeny Ricciardóra, Villeneuve elmondta, miért távozott a BMW-től, a HANS a Sauberrel mutatkozik be az F1-ben: ezek voltak a hírek szeptember 6-án.

részletek

F1-Archív: Egy versenyről eltiltják Grosjeant

Alonso állította, nem megy a Ferraritól a McLarenhez, Villeneuve 39 évesen fittnek érezte magát a visszatérésre, Ralf a biztosító miatt nem versenyezhetett, Hamilton Schumacher, Schumacher Prost rekordját döntötte meg szeptember 2-án.

részletek

F1-Archív: Nem örül a McLaren Alonsónak

A spanyol megjegyzéseit nem nézi jó szemmel a Mercedes, Raikkönen visszatérhet a McLarenhez, Villeneuve nagy pénzért sem megy Amerikába, Schumacher méltósággal viseli a vereséget. Augusztus 27. hírei.

részletek

F1-Archív: A 19 éves Vettel először villant

Az ifjú német a leggyorsabb élete első edzésnapján, Villeneuve többször is a visszatérésről beszél, Heidfeld bíróságon próbálja visszaszerezni ülését, Montoya monzai körrekordot dönt, Wilsont és Tyrrellt gyászolja az autósport – mindez augusztus 25-én történt 2000 óta.

részletek

F1-Archív: A sérült Massa helyén a tesztpilóta... próbálkozik

Jöhet a vezető nélküli biztonsági autó, bemutatkozik Szergej Szirotkin, Badoer nagyon gyenge, tetszik a mezőnynek Valencia, első szezonjára készül a Toyota. Az elmúlt húsz szezon legfontosabb F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Villeneuve szerint Schumacher nem méltó bajnok

A kanadai legnagyobb kirohanását 2006-ban intézte ősellensége ellen. 10 jelölt állt sorba a Haasnál, Heidfeld elhagyta a Mercedest, Button pedig Williams-szerződéssel két évre csatlakozott a Benettonhoz augusztus 17-én.

részletek

Ralf Schumacher: Russell Mercedes-tesztje nem véletlen

Jacques Villeneuve elméletére reflektált egy másik veterán, Ralf Schumacher: nem tudja elképzelni, hogy Stroll váltsa Bottast a Mercedesnél. Szerinte az ülés már Russellé, amit a Pirelli-teszt jelez egyértelműen.

részletek
Olvastad már?