DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Mindened az autósport? Legyél a munkatársunk!

Ha már régóta fontolgatod, hogy újságírással foglalkozz, és szeretnél a Formula.hu gárdájához csatlakozni, ne késlekedj, itt az alkalom, jelentkezz!

Magyarország vezető F1-es portálja új kollégákat keres. Amennyiben mindened az autósport, ismered és érted a nagy nemzetközi sorozatokat, kiváló a helyesírásod, jó az íráskészséged, beszélsz angolul és szeretnél a Formula.hu munkájába bekapcsolódni, jelentkezz nálunk. Mi megígérjük, hogy megfelelő fizetést és hosszú távú munkát biztosítunk, a rutinos kollégák segítséget nyújtanak a fejlődésedhez, és arra is lehetőséged nyílik, hogy eljuss a különböző hazai és nemzetközi motorsport-rendezvényekre.

Kérünk, küldj számunkra két rövid, 1000-1500 karakter hosszú motorsport témájú cikket, valamint egy rövid bemutatkozást magadról és kapcsolatodról az autósporttal, hogy meggyőzz bennünket jelenlegi képességeidről, tudásodról.

Foglalkoztatás: külső munkatársi jogviszonyban, kötetlen munkaidőben

Próbaidő: 3 hónap

Az állásnál előnyt jelent, ha rendelkezel referenciával, ha az angol mellett más világnyelvet is beszélsz, ha van jogosítványod. A budapesti lakhely szintén előnyt jelent, de nem feltétel.

A próbaidő után egy olyan kiadó munkatársai közé tartozhatsz, ahol online, nyomtatott magazinos, könyvkiadós, televíziós és rendezvényszervezős tapasztalatokra is szert tehetsz.

Jelentkezésedet az editor@formula.hu címen várjuk június 20-ig, vasárnapig.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: