Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 9. vasárnap
F1

Podcast: Minden, amit tudni akartok az F1-ről

A #FormulaHUPodcast 30. adásának szerkesztését a ti kezetekbe adtuk: kérdeztetek az F1 múltjáról, jelenéről, jövőjéről, a szabályokról, az erőviszonyokról és rólunk is – mi pedig őszintén válaszoltunk a kínos kérdésekre is!

Mi hír az új F1-es csapatról, a Pantheráról? Fernando Alonso világbajnok lett volna a 2017-es Ferrarival? Megállíthatja bárki a Mercedest? Miért tiltották be a DAS-t? És hogyan terrorizálnánk egymást, ha F1-es pilótaként versenyeznénk egymás ellen? A hallgatók kérdeztek, mi pedig válaszoltunk – őszintén, még akkor is, ha tudjuk, hogy ezzel egy-két céltáblát felrajzoltunk a saját hátunkra!

Hallgasd meg az adást, melyből az is kiderül, kik nyerik a kérdezőknek felajánlott Száguldás és cirkusz-köteteket!

 

Ha van kedvetek, csatlakozzatok a Formula Podcast Facebook-csoporthoz, melyet ide kattintva érhettek el, így garantáltan nem maradtok le semmiről, amiről tudni érdemes. A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E30_A_vesszősA Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?