Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Alonso

Alpine: Alonso segítsen nagycsapattá tenni minket!

Ez az egyetlen kérése a Renault Csoport vezérigazgatójának az F1-be idén visszatérő kétszeres világbajnok spanyol irányába. Luca de Meo bízik benne, hogy a költséglimit is segíthet nekik.

részletek

Alonso: Miért lenne velem nehéz?

Az Alpine F1-es világbajnoka szerint ő minden csapattársával jóban volt és a mai napig is jóban van, sőt, baráti a viszonyuk, ez a helyzet Esteban Oconnal is.

részletek

Pilótafizetések: Hamilton kevesebbet kap, Alonso Vettel előtt a listán

Évről évre nagy érdeklődés övezi a külföldi szaksajtó által összeállított F1-es fizetési listákat. A gazdasági helyzet miatt 2021-re a legtöbb toppilóta fizetése csökkent, de a középmezőnyben vannak, akik több mint kétszer annyit keresnek, mint egy éve.

részletek

Nem engedi a „veszélyes játékokat” az Alpine pilótái közt

A pszichológiai játszma még belefér, az egyik versenyző – és ez elsősorban Esteban Ocont jelenti – destabilizálása már nem: az Alpine nagykövete, a négyszeres világbajnok Alain Prost fektette le a játékszabályokat.

részletek

Alonso: Nehéz lesz újabb vb-címet nyerni

Az F1-be visszatért spanyol pilóta pontosan tudja, matematikailag mennyire kevés esélye van újabb világbajnoki címet elérnie, ezért elsősorban arra törekszik, hogy az útja minél élvezetesebb legyen.

részletek

„Fernando a nap 24 órájában a versenyzésre gondol”

Egyik kollégája szerint Fernando Alonso legnagyobb erőssége, hogy számára egyetlen nap sem pihenőnap, ő mindent feláldoz az autóversenyzés oltárán. A kora sem akadály.

részletek

Alonso: Elég baj a Ferrarinak, ha ellenünk harcol

A kétszeres világbajnok spanyol egyáltalán nem számít arra, hogy egyáltalán versenyben lehet az idei évben a Ferrarikkal, ha azonban ez mégis megtörténik, az elég nagy bajt jelez a vörösöknél.

részletek

„Nem is adta a tévé” – A versenyzők első emlékei az F1-ről

Raikkönen 1986-ban, Russell csak 2009-ben látta első F1-es versenyét. Verstappen a paddockban nőtt fel, Alonsóéknál még a tévé sem közvetítette. A mezőny tagjai idézik vissza életük talán legmeghatározóbb pillanatát.

részletek

Alonso tudja, hol kell fejlődnie

Pozitívan értékelte bahreini visszatérését a kétszeres F1-es világbajnok, de tisztában van vele, hogy sok területen javulnia kell még. Azt nem tudta megmondani, hol áll az Alpine az erősorrendben.

részletek

Alonso kiválasztotta a legerősebb szezonját

Nem két világbajnoki évének egyikét említette a spanyol, amikor azt kérdezték tőle, mikor nyújtotta szerinte a legjobb teljesítményt. A lassan 40 éves pilóta legalább két évre tervez az F1-ben.

részletek

Alpine: 2022-re a legjobb autót építjük meg

Fernando Alonso idén ne számítson túl sok jóra, de a következő évre előre dörzsölheti a tenyerét, a francia istálló nagyfőnöke ugyanis nem éppen apró optimizmussal tekint a jövő szezonra. Csodafegyver jön?

részletek

F1-Archív: Raikkönen kipróbálná a MotoGP-t

Alonso hazugnak bélyegezte a McLarent, az ellenfelek kizárták volna a Toro Rossót, Heidfeld úgy gondolta, neki kellene Raikkönen helyén ülnie, zajlottak a Bahreini Nagydíjak: ezek voltak április 3-án az F1 hírei.

részletek
Olvastad már?