Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 2. szombat

Alonso

Berger: Alonso most is harcban lenne a világbajnoki címért

A tízszeres futamgyőztes osztrák versenyző úgy értékeli az eddig látottakat, hogy ha Fernando Alonso ütőképes autóban ülne, semmi híja nem lenne annak, hogy a bajnoki elsőségért harcoljon.

részletek

Ocon: Alonso egy igazi oroszlán

Elismerően beszélt rutinos csapattársáról Esteban Ocon. A francia pilóta úgy véli, a kétszeres világbajnok még mindig éhes a sikerre, ahogy régen is, ezért abban bízik, marad az Alpine csapatánál.

részletek

„Hagyják már őket versenyezni”

Romain Grosjean szerint túl szigorúak voltak a döntéshozók Kanadában Fernando Alonsóval és Kevin Magnussennel is - ő izgalmas versenyeket akar látni, de most korlátozzák az élményt.

részletek

Ocon: Bíztam benne, hogy Alonso nem teszi meg

A francia csapattárs segítsége kellett ahhoz, hogy Fernando Alonso motorproblémája mellett megtartsa helyét a Kanadai Nagydíjon – ennek ellenére a spanyol helycserét akart, mert gyorsabbnak tartotta magát.

részletek

Szafnauer: A harmadik hely nem reális számunkra

Az Alpine egyelőre még nem jobb a Mercedesnél a francia alakulat csapatfőnöke szerint, aki úgy gondolja, egyelőre nem fejlődtek annyit, hogy harcban legyenek a konstruktőri tabella harmadik pozíciójáért.

részletek

Alonso: Simán tartottam Hamiltont

Bár többek szerint a Mercedes versenytempója Kanadában vetekedett a Red Bull-lal és a Ferrarival, Fernando Alonso nem osztja ezt a véleményt. Tény, a stratégiai váltásig simán tartotta Hamiltont.

részletek

Válaszolt Alonso kritikáira az Alpine-főnök

Egy szivárgás állhat Fernando Alonso montreali motorproblémája mögött – mondta Otmar Szafnauer, aki a spanyol két csípős megjegyzésére is válaszolt: miért mindig az ő autója hibásodik meg, és miért nem cserélték meg Oconnal.

részletek

Két okból úszott el Alonso jó eredménye

Második rajtkockából hetedik futampozíció – Fernando Alonso sokkal előrébb végezhetett volna, ha nem balszerencsés a VSC-fázis időzítésével, aztán nem lassítja körönként egy másodperccel motorhiba. Végül DRS-vonatozással élte túl a Kanadai Nagydíjat.

részletek

Ocon szerint nem volt több a versenyükben

Az Alpine a maximumot hozta ki a Kanadai Nagydíjból Esteban Ocon szerint. A francia pilóta úgy véli, szinte mindent úgy csináltak, ahogyan előtte tervezték, így elégedetten távozhatnak.

részletek

Verstappen állta a sarat és nyert Montrealban

A hajrában egy SC-fázis után keményen üldözte őt Sainz, de végül a Red Bull világbajnoki éllovasa nyerte az F1-es Kanadai Nagydíjat. Hamilton még a dobogón, Leclerc az ötödik helyig zárkózott fel.

részletek

Verstappen elöl, Leclerc hátul – a montreali rajtrács

A regnáló világbajnok indulhat az élről, mellőle pedig Fernando Alonso az F1-es Kanadai Nagydíjon, miközben a vb-összetett második és harmadik helyezettje csak a mezőny második felében.

részletek

Áradozik Alonsóról az Alpine-főnök

„Fantasztikus, mesés” – így értékelte Fernando Alonso 2. rajthelyet érő körét az Alpine főnöke, Otmar Szafnauer a Kanadai Nagydíj időmérő edzése után.

részletek