Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

Alonso

Random szabályalkalmazás miatt dühöng Alonso

Valódi szappanopera volt az USA Nagydíjon Fernando Alonso esete a pályaelhagyásokkal: a spanyol önfejű és zsémbes oldalát mutatta Austinban, ahol végül a célig sem jutott el.

részletek

A tempóhiány miatt kapott új motort Alonso

A kétszeres világbajnoknak eddig felejthető az austini hétvége, a pénteki szenvedés után új motort kap, ami a rajtrács végére száműzi őt. Az Alpine sem érti, mi történik velük.

részletek

F1-Archív: Alonso-siker az esőben

Vasárnapra tolják az USA Nagydíj esőmosta időmérőjét, Lauda hazatérhet a kórházból, Schumacher MotoGP-motorra pattan. Ezek voltak az elmúlt húsz év F1-es hírei.

részletek

Motorgond, fal – küzdelmes péntekje volt Alonsónak

Az ág is húzta a spanyol pilótát az USA Nagydíj péntekjén, hiszen mind az első, mind a második szabadedzésen problémái akadtak. Gondokkal kezdte, gondokkal zárta a napot.

részletek

F1-Archív: Alonso három vb-címet szeretne

Jöhet a Red Bull-Honda, nem Hamilton okozta a sorsdöntő váltóhibát, a Nissant nem érdekli az F1, fellebbezési pert nyer a Ferrari – az elmúlt két évtized október 23-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

Alonso támogatja az amerikai futamokat

2022-től kezdve már két helyszínen is versenyt rendeznek az Egyesült Államokban. Jövőre Austin mellett Miami is csatlakozik, Fernando Alonso pedig egyetért a tengerentúli terjeszkedéssel.

részletek

Alonso: A Ferrari velem nem állt készen a vb-címre

Sem az ő, sem Sebastian Vettel idejében nem volt olyan a maranellóiak gondolkodásmódja, amilyen most, és ez vezethetett mindkettejük sikertelenségéhez. De új idők jöttek.

részletek

F1-Archív: Hamilton a Ferrari feltámadásában bízik

A Mercedest inspirálja a Red Bull dominanciája, Schumacher nem fog máshol versenyezni, Button világbajnok lesz, Hakkinen hisz Raikkönenben – az elmúlt húsz év legérdekesebb október 18-i F1-es hírei.

részletek

Alonso „varázsló”, és veszélyes lehet jövőre

Nem járt még le a kétszeres világbajnok ideje a Formula-1-ben, ezt már jelenlegi kollégái is sokat hangsúlyozták, de egykori F1-esek is úgy gondolják, jó az öreg a háznál.

részletek

F1-Archív: Nevet vált a Toro Rosso

Elkezdhetjük megszokni az AlphaTauri nevet, szétesőben van a csapatok érdekvédelmi szervezete, Massa marad a Ferrarinál, Alonso pedig nyugalomra int mindenkit. Ezek voltak október 16-a hírei.

részletek

Alonso: Csak két kimagasló pilóta van a mezőnyben

Fernando Alonso az éven belépett a negyvenesek klubjába, Kimi Raikkönen távozásával pedig jövőre már ő lesz a rangidős. Az Alpine pilótája mégis érez magában erőt, ha a vb-címről van szó.

részletek

Az F1 reagált Alonso vádjaira

Michael Masi szerint egyszerűen nem igaz, hogy a versenyfelügyelők a pilóták nemzetisége alapján büntetnek - minden eset más, mindent önállóan vizsgálnak, de elégedett a döntéshozókkal.

részletek
Olvastad már?