DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Alonso

„Alonso hibája, hogy nem nyert nyolc vb-címet”

A korábbi F1-es csapatfőnök, Eddie Jordan egyetlen előzésből látta, hogy nagy dolgokra hivatott, s csak a rossz igazolásai miatt nem lett sikeresebb.

részletek

Alonso: Rosszul igazolok? A tények mást mondanak!

Sokan érzik úgy, hogy a kétszeres F1-es világbajnok többször is rossz döntést hozott karrierje során, a spanyol azonban másként látja.

részletek

Alonso a Brawn GP-hez hasonlította az Aston Martint

Alonso a Brawn GP-hez hasonlította az Aston Martin feltámadását, sőt, még valami annál is nagyobbnak nevezte.

részletek

Így keseríti meg ellenfelei életét Fernando Alonso

A kétszeres világbajnok 100. F1-es dobogójának apropóján az őt jól ismerő egykori rivális és barát, Mark Webber árult el néhány érdekességet a spanyolról.

részletek

Alonso négyszeres bajnok is lehetne egykori csapatfőnöke szerint

A spanyol pilóta sokszor volt szerencsétlen pályafutása során, pedig a teljesítménye és a tehetsége alapján akár négy vb-címe is lehetne Paul Stoddart szerint. A Minardi egykori főnöke elárult néhány dolgot Fernando Alonso első futamáról is

részletek

Alonso győzelemre áhítozik, Hamilton szenvedésének oka – keddi F1-es hírek

A Red Bullnál is tartanak a megbízhatósági hibáktól, melyekre lecsapna a spanyol, a Ferrari kerékcsereversenyt nyert, magyar siker a Nordschleifén, megvan a Senna-sorozat főszereplője. Március 21. hírei egy helyen.

részletek

Jöhetnek a szélesebb rajtkockák az F1-be?

Alan Permane rugalmasabb szabályokkal vagy szélesebb rajtkockákkal venné elejét az Esteban Oconéhoz és Fernando Alonsóéhoz hasonló büntetéseknek.

részletek

Alonso a győzelemről: „Egyszer úgy is hibázik a Red Bull”

Dzsiddában nem gumikezelésből, hanem tempóból volt második erő az Aston – az F1-es győzelemhez azonban segítség kell a címvédőktől.

részletek

Dobogós kavar, Red Bull-feszültség – hétfői F1-es hírek

Mi is történt Alonso büntetése kapcsán? Volt-e valaha olyan domináns a Mercedes, mint a Red Bull? Mi a legfontosabb a Ferrarinál? Egy helyen a fő hírek.

részletek

F1Stat: A százados és az utcák királya

A több mint három évtizede a legöregebb első sorba az utcai pályák nagymenője és az F1 hatodik századosa állhatott fel – dzsiddai statisztikák.

részletek

Alonso visszakapta századik dobogóját: Elégedett vagyok a döntéssel

A Szaúd-arábiai Nagydíjat követően felment a dobogóra, átvette a trófeát és pezsgőzött Alonso, majd rögvest arról értesítették, hogy a negyedik helyen végzett.

részletek

Miért volt kavar Alonso büntetése körül – és miért tartott ennyi ideig?

A dobogós ünneplés után elvették, majd órákkal később visszaadták a spanyol harmadik helyét – mutatjuk, mi miért történt az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíjon.

részletek