Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

Alonso

Raikkönen: Az életkor csak egy szám

Bár érzi, hogy néhány dolog már másképp működik, mint a húszas éveiben, ezt inkább a sport változásainak tudja be a 2007-es F1-es világbajnok. A finn beszélt Alonsóról és Vettelről is.

részletek

A Renault egy megújult Alonsóval számol

Cyril Abiteboul szerint a szünet alatt felfrissült a kétszeres világbajnok, úgyhogy ő egy megújult Fernando Alonsót vár a csapatba - őt magát inspirálja, hogy a nehéz embernek tartott spanyolt kezelje.

részletek

F1-Archív: Montoya unja Schumacher dicsőítését

Hivatalosan is megnevezték a kémbotrány egyik főszereplőjét, Alonso határozottan cáfolja, hogy egyáltalán tárgyal a Ferrarival 2010-ről, Hamilton elfogadta Raikkönen bocsánatát. F1-es hírek július 9-ről.

részletek

Button szerint nem lesz akadály Alonso kora

39 évesen tér vissza az F1-be Fernando Alonso, abban bízva, hogy megszerezheti harmadik bajnoki címét a Renault-val. Az évek száma Jenson Button és Martin Brundle szerint sem jelenthet problémát: más kérdés, mennyire lehet ütőképes a Renault a szabályváltozások után, 2022-ben.

részletek

Retro – Jövés-menés: Alonso és a Renault krónikája

Másodszor is visszatér a Renault istállójához Fernando Alonso, jelentették be 2020. július 8-án. Ennek kapcsán visszatekintettünk a spanyol és a francia márka történetének kettő plusz egy korábbi fejezetének kezdetére és végére.

részletek

Renault: Alonso küldetése a 2022-es felkészülés

Cyril Abiteboul szerint a múltbéli sikerek, valamint a csapat és a pilóta közötti szoros kapocs magától értetődővé tették a spanyol leigazolását, akit a jövő projektjének alapjaként tekintenek.

részletek

Podcast: Alonso visszatér!

Atombomba robbant az F1-ben, hiszen a Renault bejelentette, kivel pótolja hűtlenné vált versenyzőjét: mi pedig azonnal kibeszéltük a legfontosabb kérdéseket – miért ő, ő miért, kinek jó ez, mi lesz belőle, mikor érkezik, és mit szólunk mi ehhez?

részletek

Hivatalos: Alonso jövőre visszatér az F1-be!

Ahogy azt a sajtóhírek alapján várni lehetett, a Renault szerdán bejelentette, hogy a kétszeres F1-es világbajnok másodszor is visszatér hozzájuk, így a spanyol lesz Esteban Ocon csapattársa 2021-ben.

részletek

Sajtó: Szerdán bejelentik Alonso visszatérését

Spanyol sajtóinformációk szerint a Renault F1-es csapata már most szerdán bejelentheti azt, hogy visszatér hozzájuk és a sportágba Fernando Alonso - lehet, hogy Daniel Ricciardo helyére.

részletek

Alonso-pletyka: A Renault állítja, még válogatnak

Kiemelt az érdeklődés a Renault istálló iránt annak kapcsán, hogy kivel pótolják majd a távozó Daniel Ricciardót. A francia csapattal kapcsolatban olyan neveket hoztak hírbe, mint például Fernando Alonso és Sebastian Vettel, Cyril Abiteboul csapatfőnök azonban tovább titkolózik és Spielbergben csupán annyit árult el: időre van szükség a döntéshez.

részletek

Alonso kinevette a róla szóló pletykát

Egy kanadai újságíró szerint napokon belül bejelentik Fernando Alonso és a Renault F1-es együttműködését, ami már idén megkezdődik. A spanyol erre egy velős reakciót írt.

részletek

Ocon örülne, ha Alonso lenne a csapattársa

A Renault francia pilótája remek viszonyt ápol a kétszeres F1-es világbajnokkal – de még a csapattól távozó Daniel Ricciardo is rá szavazna, ha választhatna Vettel és a spanyol közül.

részletek
Olvastad már?