Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 7. szerda

Alonso

F1-Archív: Ocon elsírja magát

A francia pilóta megszerzi pályafutása első dobogóját, Ecclestone szerint hamar elfelejtik őt az emberek, Alonso pedig nehezen hagyja el a Ferrarit, Ezek voltak december 6-a hírei.

részletek

Az Aston Martin már nem akar saját erőforrást gyártani

Bár az év elején szóba került, hogy a saját F1-es erőforrást fejleszthetnek, a csapafőnök, Mike Krack kijelentette, letettek korábbi terveikről, így 2026-tól szinte biztosan nem lépnek erre az útra.

részletek

F1-Archív: Rosberg távozik, a VSC érkezik

Russell ugrik be Hamilton helyére, Alonso a legjobb az F1-ben, Bianchi aláír a Ferrarihoz, Webbert saját csapata részesíti megrovásban – az elmúlt két évtized legérdekesebb december 2-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

Alonso az F1-es búcsú után is maradna az Astonnál

Konkrét terve még nincs, de a spanyol úgy érzi, hasznára lehetne bármely csapatnak a visszavonulását követő – és reméli, hogy ez a csapat a jelenlegi lesz. Arról is beszélt, hol versenyezhet az F1 után.

részletek

Krack: Alonso hozzáállása feldobja majd az Aston Martint

Az Aston Martin csapatfőnökét, Mike Kracket lenyűgözte Alonso szenvedélye és hozzáállása az első együtt töltött napjukon, és abban reménykedik, hogy a spanyolban égő tűz átragad a csapatra is.

részletek

F1-Archív: Hakkinen öt év után újra F1-es autóban

Grosjean kihagyja a Szahíri Nagydíjat, F1-es tesztet kap a DTM-bajnok, Virginként jön a Manor, Irvine szerint vb-esélyes lesz a Jaguar – az elmúlt bő húsz év legérdekesebb november 30-i F1-es hírei.

részletek

Brawn elvonul, Ocon beszólt – ez történt hétfőn

Vettel akár Marko helyére is kerülhet, Webbert aggasztja a Haas döntése, változatnak a dzsiddai pályán: egy csokorba gyűjtöttük a hétfői nap legfontosabb F1-es híreit.

részletek

Ocon: Alonso 2 %-ot tett hozzá a munkához

A francia pilóta csalódott, szerinte ő végezte a feladatok nagy részét, bármilyen területről is legyen szó. Az Alpine-versenyző azt is elmondta, hogy alig várja Pierre Gasly érkezését.

részletek

F1-Archív: Elhunyt Sir Frank Williams

Alonso nem vonulna vissza a harmadik világbajnoki címe előtt, David Coulthard elképesztőnek tartja a Williams autóját és újabb partnere lett a Michelinnek. Ezek voltak november 28. hírei.

részletek

Vége a WTCR-nek, javulna a Ferrari, ünnepelt a Honda – vasárnap

A japán gyártó Motegiben tartott rendezvényt, Leclerc tudja, miben kell fejlődniük, és lefutották a WTCR utolsó futamait. Összefoglaltuk a legfontosabb vasárnapi híreket.

részletek

Hamilton és Alonso támogatják az F1 terveit

Mindkét világbajnok üdvözölte, hogy a sportág F1 Academy néven új női bajnokságot indít a fiatal hölgyversenyzőknek, mivel véleményük szerint jobb lehetőségeket kell teremteni a tehetségek számára.

részletek

Alonso: A visszatérés nem ad garanciát a sikerre

Egy pilóta nem kerülhet rögtön csúcsformába, mikor visszatér a sportágba Fernando Alonso szerint. A spanyol úgy látja, neki is idő kellett, pedig már tavaly is élvezte a versenyzést.

részletek