DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Alonso

A „csapatjátékos” Alonso legunalmasabb futama

Csapatjátékos mivoltáért méltatta Fernando Alonsót csapatfőnöke, míg a spanyol meg akarja érteni, miért működött jobban Stroll autója az övénél.

részletek

„A szerelők nem ezt érdemelték” – Alonso az utolsó helyen

Semmissé vált az Aston Martin csapatbravúrja – a kétszeres világbajnok szerint Imolában Szingapúrnál is nehezebb előzni, a pontszerzésről már most letett.

részletek

F1-Archív: Alonso váltja Schumachert a Ferrarinál?

Coulthard törött bordákkal is versenyezne, az üzemanyagháború váltja a gumiháborút, legyen újra tankolás - május 16-ai hírek közül szemezgettünk.

részletek

Newey-ról szólnak a hírek – keddi F1-es sztorik

Newey-val van tele a sajtó: Fernando Alonso, Helmut Marko és Max Verstappen is a Red Bulltól távozó sztártervezőről beszélt – ezek voltak kedd F1-es hírei és sztorijai.

részletek

Alonso: Legyen az Aston az új Red Bull!

Az előző két nagy F1-es szabályváltozásnál a mezőny élére katapultált egy-egy csapat, s Alonso most a Red Bull és a Mercedes példáját követné.

részletek

Retro – A máig érthetetlen győzelem

Zsinórban hét különböző győztessel indult a 2012-es F1-es szezon, de egy sem keltett akkora megdöbbenést, mint Pastor Maldonado barcelonai sikere.

részletek

F1-Archív: Vettel elhagyja a Ferrarit

Az elmúlt évtizedekben számos fontos és érdekes hírt hozott május 12., de ezek közül is kiemelkedik a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel búcsúja a Ferraritól.

részletek

Lesújtó vélemény egy egykori stewardtól

Nem hiszi, hogy üldöznék a spanyol versenyzőket, ennek ellenére egyáltalán nem elégedett az F1 jelenlegi állapotával egy korábbi sportfelügyelő.

részletek

Alonso előre jelezte, hogy áprilisban dönt

Fernando Alonso előre jelezte az Aston Martin csapatának, hogy áprilisban hoz döntést a jövőjével kapcsolatban, melyet a pilótapiaci körülmények változásának ellenére is betartott a spanyol.

részletek

Alonso beszélt Ben Sulayemmel, majd Norrist méltatta

Az Aston spanyolja megbeszélte a nézeteltérését az FIA elnökével – Ben Sulayem meghallgatta a problémáját. Alonso emellett Norrist dicsérte, és kitért az Oconnal való csatározására is.

részletek

Itt a döntés: elutasították az Aston kérelmét

Megszületett az ítélet Fernando Alonso kínai büntetése és az azzal kapcsolatos felülvizsgálati kérelem ügyében: nem találták jelentősnek az új bizonyítékot.

részletek

„Beszélni fogok Mohammeddel” – Alonso szerint őt büntették volna Hamilton helyében

Az FIA-nál fog utánajárni, hátrány-e nemzetisége – a jövő spanyol versenyzőit is oltalmazni akarja ezzel. Pontszerzésre nem lát sok esélyt a 15. rajtkockából Miamiban.

részletek