Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 26. kedd

Alonso

Alonso zárta az élen a tesztnapot Abu Dhabiban

A Renault visszatérő világbajnoka volt a leggyorsabb a szezonvégi teszten - az újoncok közül Nyck de Vries volt a legjobb a Mercedesszel, de ő is kapott két tizedet Alonsótól.

részletek

Ki vezet a keddi teszten Abu Dhabiban?

Bár a szezon véget ért, kedden még egyszer utoljára felbőgnek az F1-es motorok a teszten, amelyen eredetileg csak fiatalok szerepeltek volna, de Alonsóval az élen több rutinosabb pilóta is feltűnik.

részletek

Alonso: Ez a hang hiányzik a mai F1-ből

A Renault 2020 végén búcsúzik a Formula-1-től, azonban ezúttal a csapat nem száll ki a száguldó cirkuszból, csupán nevet változtat. Alonso gyermeki örömmel nyilatkozott, miután visszaült az R25-be.

részletek

A Renault erős fejlődése Ricciardónak köszönhető?

Fernando Alonso örülhet annak, amit idén láthatott a francia gyári istállótól, mivel az évek óta tartó vergődést végre egy fejlődési ív váltotta fel. A gárda Daniel Ricciardónak köszön mindent.

részletek

Vettel és Sainz szerint nem fair Alonso tesztje

Másfél hivatalos tesztnap áll csak a csapatot váltó versenyzők rendelkezésére, hiszen ők nem vezethetnek az Abu Dhabi gyakorláson. A német szerint nem született korrekt döntés, a spanyol a logikát hiányolja.

részletek

Renault: Pont az illegális autóval versenyző csapat szól be Alonso miatt?

A francia gyári istálló főnöke szerint vicces, hogy pont az a Racing Point kérdőjelezi meg Fernando Alonso részvételét a decemberi tesztelésen, amely csapat egész évben illegális autóval versenyez.

részletek

Alonso vezethet a decemberi teszten

A Renault bejelentette, hogy a kétszeres világbajnok részt vehet a szezont követő teszten Abu Dhabiban, ő vezetheti a csapat egyik idei autóját - az FIA és az F1 elfogadta ezt a tervet.

részletek

Különengedélyt kapott Alonso: Indulhat az újoncteszten

Sikeresen lobbizott a Renault, Fernando Alonso részt vehet az eredetileg fiatal pilótáknak kiírt Abu Dhabi teszten. Az egynapos gyakorlás többé nem számít újonctesztnek – bosszankodhatnak a csapatok, melyek már korábban visszaléptek tőle.

részletek

F1-Archív: Rosberg távozik, a VSC érkezik

Alonso a legjobb az F1-ben, Bianchi aláír a Ferrarihoz, Webbert saját csapata részesíti megrovásban – az elmúlt két évtized legérdekesebb december 2-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

F1-Archív: Laudát menesztik, Ecclestone-t megverik

Hamilton és Vettel időmérőn aláz, Ecclestone-t rablók bántalmazzák, Alonso házasodik, Villeneuve véleménye nagyot változik, Laudát kirúgja a Ford. Ezek voltak november 26. F1-es hírei.

részletek

A főnök egy polcra teszi Ricciardót és Alonsót

Senki sem gyorsabb jelenleg Daniel Ricciardónál, a spanyollal való összevetés eredménye döntetlenre jön ki – vélekedik az ausztrál jövő évi főnöke, Zak Brown.

részletek

„Alonso a Renault-val kemény ellenfél lesz”

Egykori főnöke szerint az F1-be jövőre visszatérő kétszeres világbajnok a hozzáállásának és az intelligenciájának köszönhetően komoly kihívója lesz a McLarennek.

részletek
Olvastad már?