Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

Alonso

Ezért volt jó Alonso sisakkamerája

A Belga Nagydíj hétvégéjén fantasztikus felvételek születtek a Fernando Alonso sisakjába rögzített kamerának köszönhetően. A szakíró, Edd Straw szerint ugyanakkor ez egy problémára is rávilágított.

részletek

Alonso: Le Mans túl gyors lenne az F1-nek

A spanyol szerint a hosszú egyenesek ezekkel az autókkal nagyon furcsa féktávokat eredményezhetnének és biztosan változtanti is kellene a pályán, mert túl gyors és túl szűk lenne bizonyos részeken.

részletek

„Sokkoló” – a pilóták reakciói a pontosztásra

A meg sem történt Belga Nagydíj majdnem négy órája ahhoz mindenképpen elég volt, hogy beszédtémákat szolgáltasson az F1-nek. Van mit megbeszélni, sokak szerint a legkritikusabb ilyen a pontozás.

részletek

F1-Archív: Nem cseréli le Raikkönent a Ferrari

Elfogadhatatlanok a Renault gondjai, Alonso szerint lassabb a Ferrari, Schumacher a hetedik cím után sem távozik, Baumgartner újra vezethet – az elmúlt 20 év augusztus 30-i F1-es híreiből válogattunk.

részletek

Alonso: Az átépítés semmit nem fog megoldani

Sajnálja a balesetező Lando Norrist, de szerinte emiatt nem kellene a pálya átalakításába kezdeni. Az a kanyar így is, úgy is veszélyes lesz, esőben pedig különösen.

részletek

„Hülye lenne” nem használni Alonsót a WEC-programhoz az Alpine

Vajon indulhat-e Le Mans-ban az Alpine autójával Fernando Alonso és Esteban Ocon? Laurent Rossi szerint mindkét pilótával beszéltek már erről a lehetőségről...

részletek

Alonso: 100%, hogy élvezetes lesz!

Fernando Alonso három év után először ült autóba Spában, de még mindig ugyanúgy tetszik neki a pálya. Ez a pénteki teljesítményén is látszott, jó napot zárt ő és az Alpine.

részletek

Alonso: Jelenleg csak az F1 érdekel, semmi más

Fernando Alonso elmondta, hogy továbbra sem tett le a tripla korona megszerzéséről, azonban jelenleg teljes mértékben elhivatott az F1 iránt. Más csapatok szóba sem jöttek nála.

részletek

Hivatalos: Alonso 2022-ben is az F1-ben

Bejelentést tett a Belga Nagydíj csütörtöki napján az Alpine: Fernando Alonso meghosszabbította kontraktusát, így a következő szezonban is az istálló pilótája marad.

részletek

Gondban lehetnek a motorral Alonsóék 2022-ben

Az Alpine jó ideje bejelentette, hogy ebben az évben egy az egyben a tavalyi erőforrással áll rajthoz Fernando Alonso és Esteban Ocon is. De aggódnak a jövő évi motor miatt, hátrányban lehetnek.

részletek

Alonso: A topcsapatok jogosan aggódnak az új szabályok miatt

A kétszeres világbajnok számít néhány meglepetésre, amikor februárban leleplezik a 2022-es versenygépeket. Egyrészt a mostani legjobb istállóknak van félnivalójuk, másrészt a fiatal pilótáknak lesz nehéz dolguk a csapatválasztással.

részletek

F1-Archív: Alonso legfiatalabbként a dobogó tetején

Elkezdődik egy kétszeres világbajnok sikertörténete, a kiscsapatok és di Resta csodát tesznek egy időmérőn, Norris pedig először kóstol bele az F1-be a McLarennel. F1-es hírek augusztus 24-éről.

részletek
Olvastad már?