Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 24. szombat

Alonso

F1-Archív: Schumacher szerint veszélyes az ovál

Nem valószínű, hogy a német bajnok a CART-ra vált, a Renault a szerencsének köszöni a szingapúri győzelmet, Hamilton és Lauda a Mercedesnél, Alonso dühében lyukat ütött a falba: ezek voltak szeptember 28. F1-es hírei.

részletek

Alonso: Ha Mercedest vezetsz, biztosan nyerni fogsz

A visszatérő kétszeres világbajnok sajnálja, hogy jelenleg ennyire kiszámítható a Formula-1 és a technika sokkal meghatározóbb, mint a pilóták tudása. A Mercedesnél biztosra vehető a győzelem.

részletek

Alonso máris felvette a fordulatszámot a Renault-val

A nyári leigazolási hírt követően Fernando Alonso most először látogatta meg a Renault F1-es központját, ahol rögtön szimulátorba ült, és az üléspróbán is átesett. Érzelmes napot élt át.

részletek

Alonso: Még nem álltam készen a visszavonulásra

A két év szünetet tartó Fernando Alonso úgy érzi, annak idején nem állt készen arra, hogy abbahagyja a versenyzést. Már-már függőségként beszélt az autók iránti szeretetéről a spanyol.

részletek

Az újoncok tesztjén akarják bevetni Alonsót

Már év vége előtt kipróbálná a Renault-t a visszatérő bajnok, amire az egynapos Abu Dhabi teszten van lehetőség. Ezt azonban fiatal pilótáknak jelölték ki, így külön engedélyre lenne szükség.

részletek

F1-Archív: Schumacher hideget-meleget kap

2006-ban és 2011-ben is kritizálták a hétszeres világbajnokot, 2010-ben Alonso a Ferrarival Olasz Nagydíjat nyert, 2017-ben szakított a McLaren és a Honda ezen a napon, szeptember 12-én.

részletek

F1-Archív: Schumachernek nincs ideje békülni Coultharddal

Saját motort építhet a McLaren, Vettelt kifütyüli a monzai közönség, Lauda védelmébe veszi Hamiltont, visszatér a BMW – az elmúlt bő két évtized szeptember 8-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

F1-Archív: Button távozik a Formula-1-ből

Alonso és a karma, érkeznek a turbómotorok, Fisichella a hetedik mennyországban, mindkét Schumacher hatalmasat bukik – az elmúlt két évtized legérdekesebb szeptember 3-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

F1-Archív: Egy versenyről eltiltják Grosjeant

Alonso állította, nem megy a Ferraritól a McLarenhez, Villeneuve 39 évesen fittnek érezte magát a visszatérésre, Ralf a biztosító miatt nem versenyezhetett, Hamilton Schumacher, Schumacher Prost rekordját döntötte meg szeptember 2-án.

részletek

Villeneuve: Vettel helyett szívesebben hallgattam volna meg Alonso véleményét

A Ferrari F1-es történelmének legrosszabb szezonját éli meg 2020-ban, Jacques Villeneuve pedig azon a véleményen van, hogy ez a szezon így teljesen értelmetlen az olaszok számára.

részletek

Ricciardo: Nem egy öregember, hanem felkészült és gyors Alonso jön

Nagy csatákra számít a következő években utódjával a Renault-t elhagyó Daniel Ricciardo: emlékeztetett arra, hogy a kétszeres világbajnok utolsó szezonjában megsemmisítette fiatal csapattársát.

részletek

Alonso műszaki hibával küzdött az Indy 500-on

Fernando Alonsó reményei évekre elszálltak a hármas korona megszerzésére, miután az idei Indy 500-ason az elejétől a végéig problémái voltak az autójával. Ennek ellenére örül.

részletek
Olvastad már?