Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 26. csütörtök

Alonso

Alonso folyamatosan beszél a Renault-val

Két hét karantént is vállalt azért, hogy szimulátorozhasson, a versenyhétvégéket már közelről figyeli és folyamatosan jelzi is az észrevételeit a csapat számára.

részletek

Alonso: Michael egy lépéssel Lewis előtt van

Bár a rekordbeállítás előtt álló Hamiltont is generációja legjobbjának tartja, a spanyol mégis a brit elé helyezi saját rangsorában Schumachert. Beszélt Vettel ferraris időszakáról is.

részletek

Alonso: Hamilton százból százszor legyőzné Bottast

Fernando Alonso egyértelművé tette: szerinte a jelenlegi mezőny legjobb versenyzője Lewis Hamilton, aki százból százszor le tudja győzni Bottast – a finn villanásai ellenére.

részletek

F1-Archív: Schumacher szerint veszélyes az ovál

Nem valószínű, hogy a német bajnok a CART-ra vált, a Renault a szerencsének köszöni a szingapúri győzelmet, Hamilton és Lauda a Mercedesnél, Alonso dühében lyukat ütött a falba: ezek voltak szeptember 28. F1-es hírei.

részletek

Alonso: Ha Mercedest vezetsz, biztosan nyerni fogsz

A visszatérő kétszeres világbajnok sajnálja, hogy jelenleg ennyire kiszámítható a Formula-1 és a technika sokkal meghatározóbb, mint a pilóták tudása. A Mercedesnél biztosra vehető a győzelem.

részletek

Alonso máris felvette a fordulatszámot a Renault-val

A nyári leigazolási hírt követően Fernando Alonso most először látogatta meg a Renault F1-es központját, ahol rögtön szimulátorba ült, és az üléspróbán is átesett. Érzelmes napot élt át.

részletek

Alonso: Még nem álltam készen a visszavonulásra

A két év szünetet tartó Fernando Alonso úgy érzi, annak idején nem állt készen arra, hogy abbahagyja a versenyzést. Már-már függőségként beszélt az autók iránti szeretetéről a spanyol.

részletek

Az újoncok tesztjén akarják bevetni Alonsót

Már év vége előtt kipróbálná a Renault-t a visszatérő bajnok, amire az egynapos Abu Dhabi teszten van lehetőség. Ezt azonban fiatal pilótáknak jelölték ki, így külön engedélyre lenne szükség.

részletek

F1-Archív: Schumacher hideget-meleget kap

2006-ban és 2011-ben is kritizálták a hétszeres világbajnokot, 2010-ben Alonso a Ferrarival Olasz Nagydíjat nyert, 2017-ben szakított a McLaren és a Honda ezen a napon, szeptember 12-én.

részletek

F1-Archív: Schumachernek nincs ideje békülni Coultharddal

Saját motort építhet a McLaren, Vettelt kifütyüli a monzai közönség, Lauda védelmébe veszi Hamiltont, visszatér a BMW – az elmúlt bő két évtized szeptember 8-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

F1-Archív: Button távozik a Formula-1-ből

Alonso és a karma, érkeznek a turbómotorok, Fisichella a hetedik mennyországban, mindkét Schumacher hatalmasat bukik – az elmúlt két évtized legérdekesebb szeptember 3-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

F1-Archív: Egy versenyről eltiltják Grosjeant

Alonso állította, nem megy a Ferraritól a McLarenhez, Villeneuve 39 évesen fittnek érezte magát a visszatérésre, Ralf a biztosító miatt nem versenyezhetett, Hamilton Schumacher, Schumacher Prost rekordját döntötte meg szeptember 2-án.

részletek
Olvastad már?