Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 18. hétfő

Alonso

Alonso: Az autó egyelőre túlteljesít hozzám képest

Bizakodva értékelte a másfél év utáni első F1-es autóban töltött napját a jövőre a Renault-nál visszatérő kétszeres világbajnok, de tudja, hogy kemény munka vár rá, ha tényleg vissza akar rázódni.

részletek

A Renault már tavaly nyáron felhívta Alonsót

Meglepően korán, Alonso visszavonulása után fél évvel felkereste a Renault istállója a spanyolt - arra voltak kíváncsiak, nem unatkozik-e otthon. Ez ültette el a bogarat a pilóta fülében.

részletek

Alonso: Egy harmadik vb-címért jöttem

Fernando Alonso jövőre a Renault-val visszatér a Formula-1-be, és bár azért érkezik, hogy újabb világbajnoki címet szerezzen, tisztában van a lehetőségeivel. Az első évében esélytelennek tartja magát.

részletek

Erős kilencest ad magának Alonso

Elismeri, hogy bizonyos körülmények között vannak nála jobbak, de összességében úgy véli, közel áll a maximumhoz. Fernando Alonso emlékeztetett, hány F1-es szabályrendszerben és más kategóriában bizonyított már.

részletek

Renault: Alonsóval nem lehet több kifogásunk

A következő szezontól magasabbra kerül a léc a francia F1-es istálló számára, hiszen Fernando Alonso nagy reményekkel, és még nagyobb elvárásokkal érkezik az alakulathoz.

részletek

F1-Archív: Bianchi fejsérülést szenvedett Japánban

Hamilton jóval puhább gumikat akar, súlyos baleset történt Suzukában, Alonso megnyilvánulásai a Renault-nak és McLarennek sem tetszettek, Villeneuve-öt kirúgták, Schumacher lehúzta Montoya teljesítményét. Ezek voltak a hírek az F1-ben október 5-én.

részletek

Alonso: Csak az F1-ben tiltott az edzés

A kétszeres F1-es világbajnok szerint ez az egyetlen sport, ahol a sportolót eltiltják az edzéstől - próbálják valahogy összehozni, hogy valamennyit autóba ülhessen, de nem könnyű a helyzete.

részletek

Alonso folyamatosan beszél a Renault-val

Két hét karantént is vállalt azért, hogy szimulátorozhasson, a versenyhétvégéket már közelről figyeli és folyamatosan jelzi is az észrevételeit a csapat számára.

részletek

Alonso: Michael egy lépéssel Lewis előtt van

Bár a rekordbeállítás előtt álló Hamiltont is generációja legjobbjának tartja, a spanyol mégis a brit elé helyezi saját rangsorában Schumachert. Beszélt Vettel ferraris időszakáról is.

részletek

Alonso: Hamilton százból százszor legyőzné Bottast

Fernando Alonso egyértelművé tette: szerinte a jelenlegi mezőny legjobb versenyzője Lewis Hamilton, aki százból százszor le tudja győzni Bottast – a finn villanásai ellenére.

részletek

F1-Archív: Schumacher szerint veszélyes az ovál

Nem valószínű, hogy a német bajnok a CART-ra vált, a Renault a szerencsének köszöni a szingapúri győzelmet, Hamilton és Lauda a Mercedesnél, Alonso dühében lyukat ütött a falba: ezek voltak szeptember 28. F1-es hírei.

részletek

Alonso: Ha Mercedest vezetsz, biztosan nyerni fogsz

A visszatérő kétszeres világbajnok sajnálja, hogy jelenleg ennyire kiszámítható a Formula-1 és a technika sokkal meghatározóbb, mint a pilóták tudása. A Mercedesnél biztosra vehető a győzelem.

részletek
Olvastad már?