Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 16. szerda

Alonso

Alonso: Ennél jobbnak kellene lennem

Csapat- és sorozatváltásai során mindig volt egy alkalmazkodási időszak, de ez nem lehet kifogás számára – mondta a spanyol, aki olyan sokat tanult a változó imolai futamon, hogy 300 %-os fejlődésről beszél.

részletek

Alonso furcsán érzi magát az Alpine-nál

Egy F1-es csapatban általában a veterán mérnökök és szerelők azok, akik több évtizednyi tapasztalttal a hátuk mögött a régi időkről sztoriznak. Az Alpine-nál ez a szerep a 39 éves Alonsóra hárul.

részletek

Ki házas és ki szingli az F1-es mezőnyben?

Hány versenyzőnek van felesége, és hányan vannak azok, akik már egy váláson is túl vannak? Infografikán mutatjuk a jelenlegi mezőny – igencsak aránytalan – eloszlását a családi állapotuk szerint.

részletek

Büntetés hozta meg Alonso első pontját

Sem szárazon, sem vízen nem igazán ment az Alpine versenyautóinak, a kétszeres világbajnok sem brillírozott, végül Kimi Raikkönen büntetésének köszönhetően mégis kettős pontszerzés lett a jutalom.

részletek

Nem tudott bízni az autóban Alonso

„Túl lassú voltam” – vállalja magára a felelősséget Fernando Alonso, amiért csupán 15. helyen végzett az imolai időmérőn. Esteban Ocon, akit három hete nagy különbséggel megvert, ellenben a Q3-ba jutott.

részletek

Időzavar: A 2021-es Alonso az 1972-es Imolában

Az Assetto Corsában egy részletesen kidolgozott imolai pályát láthatunk, annak is 1972-es verzióját. A RedExions nevű YouTube-oldal felhasználója gondolt egyet, és pályára küldte Alonso idei autóját.

részletek

Alonso: Talán nem megyek vissza Indybe

Bár Fernando Alonso előtt hosszú évek óta célként lebeg a tripla korona megszerzése, az ehhez szükséges Indianapolis 500-as futamgyőzelmet lehet, hogy már sosem szerzi meg.

részletek

Csak az F1 után adja ki könyvét Alonso

Fernando Alonso könyvet ír az életéről, a megjelenést azonban többször is elhalasztotta: csak akkor akarja elmondani „saját igazságát” a történtekről, ha már befejezte a versenyzést.

részletek

Rémhír terjedt el, Alonso és Ocon is versenyezhet

Órákon át tartotta magát délelőtt a pletyka, miszerint az Alpine valamelyik versenyzője koronavírusos lett. Valójában azonban Fernando Alonso és Esteban Ocon is készen áll a versenyzésre.

részletek

A 2005-ös Alonso legjobb imolai emléke

A Bahreinben kieső spanyol első pontjaiért megy Emilia-Romagnába, ahol ismét szoros középmezőnyt vár. Örül, hogy Imola újra a versenynaptár része: a Michael Schumacherrel vívott nagy csatára 16 év távlatából is emlékszik.

részletek

Alpine: Alonso segítsen nagycsapattá tenni minket!

Ez az egyetlen kérése a Renault Csoport vezérigazgatójának az F1-be idén visszatérő kétszeres világbajnok spanyol irányába. Luca de Meo bízik benne, hogy a költséglimit is segíthet nekik.

részletek

Alonso: Miért lenne velem nehéz?

Az Alpine F1-es világbajnoka szerint ő minden csapattársával jóban volt és a mai napig is jóban van, sőt, baráti a viszonyuk, ez a helyzet Esteban Oconnal is.

részletek
Olvastad már?