Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 18. hétfő

Vettel

Vettelt nem aggasztja a kevés teszt

Bár a szezonnyitót megelőzően csupán másfél napot tölthet majd az Aston Martin autójában, a négyszeres F1-es világbajnok szerint az évek alatt már hozzászokott, hogy kevés a felkészülési idő.

részletek

Nem bánta meg a Ferrari, hogy nem szerződtette Hamiltont

Mattia Binotto csapatfőnök szerint a jelenlegi párosuk is rendkívül erős, és megfelelő autóval a hétszeres világbajnokkal is felvennék a versenyt. Ismét megismételte: nem lesz első számú pilótájuk.

részletek

Szafnauer: Vettellel bajnokesélyesek lehetünk

Otmar Szafnauer szerint Sebastian Vettel győztes mentalitása és a sikerek titkaival kapcsolatos ismerete rengeteget jelent majd a csapatnak, így Lance Strollnak is.

részletek

Így csapatja Vettel az Astonnal a havas Spában

A valóságban még várnunk kell arra, hogy láthassuk ezt a kombinációt – sőt, a havat ki is húzhatjuk a képletből –, de arra jó az Assetto Corsa, hogy ilyeneket is idejekorán kipróbálhassunk.

részletek

Sainz tesztelhet, Vettel és Ricciardo nem

A Ferrari mindenképpen szervez valamilyen tesztet új F1-es pilótájának, a McLaren és az Aston Martin viszont ezt nem teheti meg - marad a szimulátor és a háromnapos hivatalos gyakorlás.

részletek

Stroll világbajnok csapatot faragna az Aston Martinból

Az átalakuló csapat tulajdonosának egyértelmű célja, hogy felérjen a csúcsra az F1-ben – ehhez szerinte az ő forrásai mellett az újonnan igazolt Sebastian Vettel is nagy segítségükre lehet.

részletek

Új névadó szponzorral vág bele az F1-es kalandba az Aston Martin

Hivatalosan is elindította az új korszakot a Racing Pointból átalakuló csapat, amely bejelentette, hogy az ikonikus márkanév mellett egy új főtámogatót is behoz az F1-be idén.

részletek

Russell: Nagyon sokat tanultam 2020-ban

A Williams fiatalja szerint Sebastian Vettellel csatázott a legtöbbet 2020-ban, viszont a legtöbb harcát gyengébb autóval vívta - kivéve a Mercedesnél, de összességében fontos tapasztalatokat szerzett.

részletek

Perez: Vettel jól fogja érezni magát az Astonnál

A négyszeres világbajnok érkezése miatt elküldött mexikói szerint a német versenyző remek döntést hozott, amikor egykori csapatához igazolt, amelytől idén is erős teljesítményre számít.

részletek

Marko: Vettel bizonytalanná vált

Dr. Helmut Marko az ominózus 2018-as hiba megtörte a négyszeres világbajnokot, onnantól romlott meg a kapcsolata a Ferrarival és attól kezdve sokszor nem ütötte meg a saját szintjét.

részletek

Vettel: Jobb vagyok, mint bármikor

Sebastian Vettel az Aston Martin versenyzője, valószínűleg ez az egyik legjobban várt újdonság a 2021-es szezon előtt. A német úgy érzi, jobb, mint a Red Bull-os időkben, most jár karrierje csúcsán.

részletek

Vettel: Sok minden történt a pályán kívül

A Ferraritól távozó négyszeres világbajnok szerint semmit sem bán az utóbbi évekből, sőt, sokat tanult belőlük, az emberek kezeléséről is. Tudja, hogy ő is hibázott.

részletek
Olvastad már?