Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 22. csütörtök

Vettel

Wolff: A Ferrari már csak egy irracionális vágyálom

A Mercedes csapatfőnöke szerint a pilótáknak csak az számít, hogy győztes autójuk legyen, így a Ferrari manapság nem több a versenyzők számára, mint egy irracionális vágy, ami a nevéből él.

részletek

Binotto: Nincs gond Vettel hozzáállásával

A Ferrari csapatfőnöke úgy látja, hogy a német F1-es pilóta célja világos, a vörösökkel akar világbajnok lenni, ez semmit sem változott - továbbra is segíti a csapatot.

részletek

Ezt tanulta eddig Vetteltől Leclerc

A fiatal ferraris úgy érzi, hogy az időmérőkön volt nagyobb gondja, de sokat dolgozott rajta és most már jobb a helyzet - összességében elégedett a szezonja első felével.

részletek

Ricciardo: Vettelt megzavarja egy fiatal csapattárs nyomása

Daniel Ricciardo szerint Vettelt könnyen kibillenti az egyensúlyából, ha egy ifjú csapattárs jobban teljesít nála. Másodszor szembesül ilyen szituációval, igaz, az ausztrál is átélhette ezt Verstappennel.

részletek

Ferrari: Minek cserélnénk le a pilótákat?

Bár a Ferrari idei pilótapárosa még egyetlen futamon sem aratott ez idáig győzelmet 2019-ben, a csapatfőnök Mattia Binotto nem lát rá okot, hogy változtassanak a felállásukon jövőre.

részletek

Vettel: Nem kell mindent a feje tetejére állítani

A Ferrari F1-es pilótája szerint nem szabad, hogy az utóbbi hetek izgalmas versenyei miatt hátradőljenek a sport vezetői, ugyanakkor a német figyelmeztet: a ló túloldalára sem kell átesni.

részletek

Az elmúlt évek legfurcsább F1-es trófeái

Sebastian Vettel nemrég kritizálta az F1-es trófeákat, azonban nem a furcsa, vagy a csúnya darabokat, hanem az unalmas, sablonos díjakat. Íme, az elmúlt évek legelfuseráltabb trófeái!

részletek

Leclerc: Egy kicsit túl agresszív lehetek

Charles Leclerc gyakran veszít pozíciót a versenyek végén, ez pedig szerinte annak lehet a következménye, hogy túlzottan agresszív a vezetési stílusa és így hamarabb elkoptatja a gumikat, mint Vettel.

részletek

Vettel: Nincs gyors megoldás a Ferrari gondjaira

A Ferrarit nem érte váratlanul a Magyar Nagydíjon látott szenvedése, hiszen tudták már az év eleje óta, hogy az autónak megvannak a maga hiányosságai. Vettel saját magát kritizálta.

részletek

Még nem dőlt el a Vettel-Red Bull ügy?

Lehet olyan záradék Sebastian Vettel szerződésében, hogy már az idény végén távozhat, a hírek szerint szívesen menne vissza a Red Bullhoz - de mi lesz akkor a Ferrarival?

részletek

Vettel: Maradjunk nyugodtak és dolgozzunk

A Ferrari négyszeres F1-es világbajnoka szerint egyértelműek a gyengeségeik, de a hangulaton a csapaton belül továbbra is jó, ami kulcskérdés lehet a folytatásra nézve. Van házifeladatuk.

részletek

Alonso: Sajnálom, hogy Vettel nem kedvel engem

Fernando Alonso sajnálja, hogy Sebastian Vettel úgy érzi, sosem kedvelte őt. Szerinte csak a sajtó fújta fel ennyire kettejük ellentéteit, miközben a jövőjéről is beszélt a spanyol versenyző.

részletek
Olvastad már?