Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

Vettel

Hosszú távon megtartaná Vettelt az Aston Martin

Mike Krack csapatfőnök hangsúlyozta: amennyiben a négyszeres F1-es világbajnok folytatni szeretné, akkor örömmel vennék, ha hosszabb távon is elkötelezné magát mellettük.

részletek

Perez és Vettel egyetért: Beváltak az új szabályok, de…

Mindkét versenyző úgy gondolja, csak hosszabb távon, évek alatt lehet megmondani, jó döntés volt-e az új szabályok bevezetése. A verseny jobb lett, a pattogás viszont hátulütő, amelynek semmilyen pozitív vonatkozása nincs – Vettel ezen túl a DRS-sel sincs kibékülve.

részletek

Nem a csapat kötelezte Vettelt a sisakcserére

Sebastian Vettel megtarthatta volna az „Állítsák le a kátrányhomok-bányászatot” felirattal díszelgő kanadai sisakját, ha akarta volna – állítja Mike Krack, az Aston Martin csapatfőnöke.

részletek

Miért lehet probléma Strollnak Vettel feltámadása?

Sebastian Vettel az elmúlt versenyeken egyre jobban érzi magát az Aston Martinban, az exvilágbajnok Jacques Villeneuve pedig elmagyarázta, hogy miért okozhat ez nehézséget Lance Stroll számára.

részletek

Vettel versenyét a VSC azonnal tönkretette

Hátulról rajtolva egy vonatba került és lehetséges taktikai előnyét a nem sokkal később érkező virtuális biztonsági autós fázis hazavágta. A végén kopott gumikon nem voltak esélyei.

részletek

Vettel: Fogalmam sincs, hova tűnt a kiváló tempónk

Az időmérő edzés egyik legnagyobb negatív meglepetése az egész hétvégén kitűnően köröző Sebastian Vettel kiesése volt. Valamit az Aston csapatszinten rontott a kvalifikáción.

részletek

Alonso–Vettel csata az esőedzésen

Az eláztatott pályát és a köztes abroncsokat a mezőny két veteránja érezte legjobban – eközben a Red Bullok és a motorbüntetésre számító Leclerc spóroltak a körökkel.

részletek

A legnagyobb álszentségnek tartja Vettel kritikáját egy politikus

A négyszeres világbajnok, aki sűrűn szólal fel a környezettudatosságért, különleges sisakban versenyez a Kanadai Nagydíjon. „Állítsák le a kátrányhomok-bányászatot” – áll a fejvédőn.

részletek

Vettel: A földön kell maradnunk

Az Aston Martin biztató pénteki teljesítménye ellenére a négyszeres világbajnok figyelmeztetett, hogy reális elvárásokat kell támasztaniuk magukkal szemben a hétvége hátralévő részére.

részletek

F1-Archív: Vita a dohányreklámok körül

Felváltva rendezheti az Olasz Nagydíjat Monza és Imola, beperli a Vodafone-t Eddie Jordan, illegális lehet a dohányreklámok betiltása, megműtik Ecclestone-t: június 17. hírei az elmúlt két évtizedből.

részletek

Vettel: Néha dicsérni is kellene Schumachert

Jogos a fiatal németet érő kritika – ismeri el a négyszeres világbajnok is, de úgy véli, Mick Schumacher esetében csak a hibákat veszik észre. A csapaton belülről érkező pofonok végképp nem segítenek.

részletek

Vettel hibázott, de így is remekelt Bakuban

Sebastian Vettel az időmérő edzés után a versenyen is kiválóan teljesített Azerbajdzsánban. A nem túl acélos Aston Martinnal hatodikként végzett és ha nem hibázik, jobb is lehetett volna.

részletek