Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 30. hétfő

Vettel

F1-Archív: Vettel második ferraris futamát megnyeri

Button a Brawnnal első, Vettel a Ferrarival második nekifutásra győz, kizárják mindkét Saubert, Vergne nevet Hartley leigazolásán: ezek voltak az F1 hírei március 29-én.

részletek

Sajtó: A Ferrari ajánlatot tett Vettelnek

Nemhivatalos források szerint a csapat megtartaná a német pilótát, de a feltételek finoman szólva sem kecsegtetőek: egyetlen plusz évet és jóval kevesebbet fizetést kapna a négyszeres világbajnok.

részletek

Grosjean éjszaka, Vetteltől tudta meg, hogy nem lesz futam

A Haas versenyzőjének álmatlan éjszakája volt, ezért váltott 3 órakor üzenetet Vettellel, akitől megtudta, a repülőtérre tart. A némettel a Ferrari közölte, hogy a nagydíj elmarad, hazamehet – pedig a bejelentés ekkor még messze volt.

részletek

Leclerc átérzi Vettel bizonytalan helyzetét

Vettel hamarosan lejáró szerződése ellenére stabil teljesítményre számít tőle a csapattársa, aki elárulta, mit szólna ahhoz, ha a Ferrari valaki mást ültetne mellé 2021-re.

részletek

Vettel: Nem a pénz számít, hanem...

Sebastian Vettel, a Ferrari négyszeres F1-es világbajnoka beszélt arról, hogy miért fontos az, hogy mekkora összeg szerepel egy pilóta szerződésében. Nem a konkrét szám miatt.

részletek

Binotto: Vettel sorsa a saját kezében van

A Ferrari F1-es csapatfőnöke szerint ugyan már megkezdődtek az egyeztetések a német szerződéshosszabbításáról, de még sok múlhat azon, milyen formában vág neki a szezonnak a négyszeres világbajnok.

részletek

Massa: Nehezebb dolgom volt Alonsóval, mint Leclerc-nek Vettellel

A 2008-ban kis híján vb-címet szerző brazil szerint a spanyol klasszis sokkal nehezebb csapattárs volt neki a Ferrarinál, mint a monacói esetén most a német. Massa a jövő bajnokát látja Leclerc-ben.

részletek

Vettel neve felmerült a Renault-nál

A franciák csapatvezetője beszélt a négyszeres világbajnok esetleges leigazolásáról, de arra is kitért, mennyire fontos számukra a jelenlegi vezérpilóta, Daniel Ricciardo.

részletek

Leclerc: Bízzanak a csapatok az FIA-ban!

A fiatal monacói és ferraris csapattársa, Sebastian Vettel is úgy véli, hogy a riválisoknak nem kellene megkérdőjelezniük a szövetség döntését a maranellóiakkal kötött „titkos paktum” kapcsán.

részletek

Vettel: Nem biztos, hogy maradnék, ha csak a középmezőnyben versenyezhetnék

Annak ellenére sem csitulnak a Vettel jövőjét firtató pletykák, hogy jelenleg még futamokat sem rendeznek. A német is megszólalt, aki nem biztos, hogy elfogadna egy esetleges visszalépést.

részletek

Ecclestone nem számít nagy tettekre Leclerc-től

Az F1 egykori ura jó versenyzőnek tartja az ifjú monacóit, de elájulva azért nincs tőle – szerinte az ő favorizálása is közrejátszott a csapattárs Sebastian Vettel tavalyi botladozásában.

részletek

Sajtó: A McLaren Vettelt akarja

Meg nem erősített forrásból számolnak be arról a külföldi lapok, hogy Sebastian Vettel jövőre a McLaren-Mercedesnél köthet ki, amennyiben nem sikerül dűlőre jutnia lejáró szerződéséről a Ferrarival.

részletek
Olvastad már?