Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Vettel

Vettel többre számított első astonos évében

Bár az előzéseket és különösen a Fernando Alonsóval vívott csatát nagyon élvezte, a négyszeres F1-es világbajnok nem tagadta, hogy jobb eredményekben bízott a 2021-es szezon során.

részletek

Ecclestone: Vettel menjen újra a Red Bullhoz

Az F1 egykori mindenható ura szerint a négyszeres világbajnok német korábbi sikerei színhelyén megmutathatja, hogy még mindig képes a legmagasabb szinten teljesíteni. Gyenge autóval nem tudja.

részletek

Vettel sajnálja Bottas távozását

A négyszeres világbajnok szerint kár, hogy a finn elhagyja a Mercedest: a mezőny egyik leggyorsabb és legőszintébb tagjának tartja az Alfa Romeóhoz szerződő versenyzőt.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év poénja

Az F1 idén is szolgáltatott a pályán és azon kívül is számos vicces momentumot, legyen az akár szándékolt, akár nem. Nézzük, mely poénok ültek a legjobban a szerkesztőségünkben 2021-ben!

részletek

Vettel tanácsa Schumachernek a Ferrariról

A Ferrari akadémiája karolta fel, 2022-ben pedig már a Scuderia tesztpilótájaként lehet jelen az istállónál Mick Schumacher. Vettel nem a legjobb szájízzel távozott a vörösöktől, de nem inti óva honfitársát.

részletek

Ódákat zengett Vettelről az Aston főnöke

Nem győzte dicsérni négyszeres F1-es világbajnok pilótáját Otmar Szafnauer, aki örült, hogy a német versenyző visszaigazolta azt, amit korábbi ismeretei alapján gondolt a hozzáállásáról.

részletek

Vettel: Ne trágárkodjunk annyit a csapatrádióban

Amióta apa lett, Sebastian Vettelt jobban zavarja az F1-ben tapasztalható nyilvános káromkodás. Az érzelmek kimutatása a sport része, de nem szabad túlzásba esni – ő gyerekeire való tekintettel megválogatja szavait.

részletek

Vettel: Még lobog bennem a tűz

A négyszeres világbajnok számára ugyan az utóbbi időben fontos lett a környezettudatosságról szóló üzeneteket átadása, de a német állítja: nem ezért versenyez még mindig az F1-ben.

részletek

ROC: Vettel és Schumacher újra csapattársak lesznek

Sebastian Vettel és Mick Schumacher csapattársakként csatlakoznak a jövő évi Bajnokok Tornájához, hogy együtt képviseljék Németországot. Úgy vélik, remek móka lesz, és mindketten alig várják a közös időtöltést.

részletek

Vettel jóval boldogabb, amióta eljött a Ferraritól

A négyszeres világbajnok óriási reményekkel érkezett a vörös istállóhoz és az első évek még igen biztatóan is alakultak. 2020-ra viszont annyira lenullázták morálisan, hogy örül, hogy az Astonhoz szegődhetett.

részletek

Vettel: Mick Schumacher kiváló munkát végzett a gyenge autóval

Igaznak bizonyultak azok az előzetes jóslatok, miszerint a Haas idén egyetlen pontot sem szerez. Valóban nullázta a szezont a két újonc, ám Sebastian Vettel szerint Schumacher így is bizonyított mindenkinek.

részletek

Svarcman vitte el az utolsó tesztnapot

A év végi teszt második és egyben utolsó napját rendezték szerdán, melyen meglepetésre a Haas autója volt a leggyorsabb Robert Svarcman révén. Az orosz mögött már ismerősebb nevek következtek.

részletek