Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 15. vasárnap

Vettel

Vettel a McLarennél folytathatja?

Sajtóérteülések szerint a német világbajnok az utolsó ferraris szezonjára készül, de nem vonul vissza 2020 végén, csak Fernando Alonso életútját követve a McLarenhez távozik.

részletek

Ecclestone: Nem látom az akaratot Vettelen

Bernie Ecclestone nem fogadna arra, hogy Sebastian Vettelt 2020 után is látjuk még az F1-ben, ő úgy érzi, hogy ez lehet a négyszeres világbajnok utolsó szezonja. Leclerc viszont Schumacherre emlékezteti.

részletek

Binotto nem időzített bombaként tekint pilótáira

A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto ismételten megvédte versenyzőit, akik szerinte nem egy robbanékony, hanem egy nagyszerű páros. Bár a brazíliai ütközés a mai napig érezteti hatását.

részletek

Berger: Vettelnek végre támadnia kell

Feltűnően gyengén sikerült Sebastian Vettel 2019-es éve, Charles Leclerc érkezésével már vezérpilóta szerepkörét is elvesztette. Bár sokan úgy gondolják, hamarosan visszavonul, még lehet egy dobása.

részletek

Webber: Ez volt Vettel legrosszabb éve

A korábbi csapattárs szerint a német ferrarisnak egy olyan dologgal kell megküzdenie, amivel a riválisainak nem - nagyon kemény holtszezon vár Vettelre, ha vissza akar térni korábbi státuszába.

részletek

Binotto: Jövőre szabad lesz a verseny Vettel és Leclerc közt

A Scuderia csapatfőnöke elmondta, hogy az idei több összezörrenés ellenére 2020-ban is szabad lesz a verseny a pilóták között. Mindemellett Leclerc teljesítményét is méltatta Mattia Binotto.

részletek

Vettel: Hamilton már most is Ferrari-pilóta

Napok óta arról szólnak a hírek, hogy a vörös istálló 2021-től szerződtetni akarja a hatszoros világbajnokot. Sebastian Vettel vicces utalást tett arra, hogy semmi nem változna ezzel Hamilton életében.

részletek

Vettel szerint ő tudja, hogyan kell vezetni

A Ferrari német F1-es pilótája beismeri, hogy itt-ott javulnia kell, de szerinte nincs szó semmi nagy, vagy alapvető dologról, csak a részletekről. Nem ugyanaz, aki tíz éve volt.

részletek

F1-Archív: Rosberg távozik, a VSC érkezik

Alonso a legjobb az F1-ben, Bianchi aláír a Ferrarihoz, Webbert saját csapata részesíti megrovásban – az elmúlt két évtized legérdekesebb december 2-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

Vettel: Én ettől többre vagyok képes

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel belátta az Abu Dhabi nagydíj leintését követően, hogy csapnivalóan alakult a szezon számára és a Ferrari szempontjából is. Tudja, hogy ő ettől többre képes.

részletek

Vettel nagyon hazamenne már

A négyszeres világbajnok Ferrari-pilóta először érezte azt, hogy sokkal inkább otthon maradt volna a feleségével és a gyerekeivel, minthogy versenyezzen. Abu Dhabiban azért kockáztatni akar.

részletek

Vettel szerint nem hibázott senki a Q3 végén

Sajnálkozik a Ferrari pilótája, hogy saját köre elúszott, Leclerc pedig fel sem ért a hajrában, de nem érzi sem Albont, sem mást vétkesnek. Nem a mi pályánk, összegezte a hétvége eddigi tanulságát a négyszeres bajnok.

részletek
Olvastad már?