Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

Vettel

Vettel elmondta, hogy miért különleges Mexikó

A Ferrari német F1-es pilótája beszélt arról, hogy miért viselkedik itt egész máshogy az autó, mint a többi pályán és az erőviszonyokról is ejtett néhány szót.

részletek

Hamilton reménytelen küzdelemre számít a Ferrari ellen Mexikóban

Akár már most hétvégén is bebiztosíthatja hatodik világbajnoki címét Lewis Hamilton, az angol viszont nehéz versenyre, gyakorlatilag lehetetlen küldetésre számít a Ferrari ellen Mexikóban, a hosszú egyenesek miatt. És akkor még ott van a csapattárs is...

részletek

Vettel: Túl korai kimondani, hogy Leclerc lenne a leggyorsabb csapattársam

A négyszeres világbajnok németnek nehéz dolga van a Ferrarinál idén, az ifjú Charles Leclerc gyakran gyorsabbnak bizonyul nála. Vettel szerint viszont korábban is akadtak villámgyors társai.

részletek

Vettel: Hamilton nem kizárólag az autónak köszönheti nagy sikereit

Sebastian Vettel alaposan megdicsérte riválisát. Elismeri, hogy a Mercedes technikai fölénye fontos szerepet játszik Hamilton győzelmi sorozatában, de rámutat, a brit pilóta hasonlóan kiváló.

részletek

Emiatt támadhat fel Vettel jövőre Button szerint

Lejárt a négyszeres világbajnok ideje, innentől már csak lefelé vezet az út, mondják sokan a 2019-es szezon alapján. 2009 legjobbja, Jenson Button viszont úgy gondolja, a gondok a vezetési stílusnak nem megfelelő autóban keresendők, a következő évben pedig újra főszerepbe kerülhet. Vele is nem egyszer megtörtént a múltban.

részletek

Ratzenberger jutott Hakkinen eszébe Suzukában

Nagy bajhoz vezethetett volna a Ferrari mulasztása a kétszeres világbajnok szerint Japánban: Leclerc helyett a csapatot tartja felelősnek. A rajtot elrontó Vettellel rokonszenvez, Bottast dicséri, titkon pedig bízik a csodában Mika Hakkinen.

részletek

Vettel: Térjünk vissza a normális kockás zászlóhoz

Japánban még a végeredmény is módosult egy egyelőre ismeretlen szervezői hiba miatt, amiért a kelleténél hamarabb jelent meg a kockás zászlót jelző panel. Vettel változtatna a rendszeren.

részletek

Ha Briatorén múlna, Vettel csak hátvéd lenne a Ferrarinál

Flavio Briatore mindig markánsan beszél az adott témáról, amiről kérdezik. Most éppen a Ferrari került szóba, amellyel kapcsolatban szintén nem fogta vissza magát: Vettel maradhatna, mert nem rossz versenyző, de az ő vezetése alatt csak vízhordóként.

részletek

Leclerc: Nagyon örülök, hogy Vettel a csapattársam

Bár a legtöbben már egyértelmű elsőszámú pilótának tekintik Charles Leclerc-t, ő nem így gondolja. Úgy véli, még mindig sokat tanulhat négyszeres világbajnok csapattársától, rangsor még nincs.

részletek

Vettel szerint egyértelmű, ki lesz a világbajnok

Sebastian Vettel megtippelte, szerinte ki nyeri az idei világbajnokságot. Válaszában aligha van bármi meglepő, miközben arról is beszélt, jövőre mit kell másként csinálnia a Ferrarinak.

részletek

Briatore: Leclerc gyorsabb, mint Vettel, aki másodiknak jó lesz

A botrányáról is elhíresült korábbi csapatfőnök úgy gondolja, Charles Leclerc-re kell építenie a Ferrarinak, készen áll a világbajnoki címre és egyértelműen gyorsabb, mint Sebastian Vettel.

részletek

Nincs magyarázat Vettel suzukai pole-jára

A Ferrari F1-es világbajnoka azt mondja, hogy semmi különös nem történt, csak volt egy tiszta időmérője, így tudta lezárni egyre kínosabb negatív szériáját Charles Leclerc-rel szemben.

részletek
Olvastad már?