Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

Vettel

Webber Vettelről: Semmi kémia nem maradt

„Ennek a kapcsolatnak befellegzett” – beszél egykori csapattársáról és a Ferrariról Mark Webber. A házasságot temeti, a német pályafutását korántsem: az egyéves kihagyást is opciónak tartja.

részletek

Ralf Schumacher: Vettelnek bocsánatot kell kérnie

Ha egy versenyző ennyire kikap csapattársától, magára kell vállalnia a felelősséget, vélekedik a négyszeres bajnok honfitársa. Ralf Schumacher szerint Vettel jelenlegi teljesítményével nem érdemli meg élcsapat ülését.

részletek

Feszültség a Ferrarinál: Vettel szerint Binotto ferdít

A maranellóiak pilótája cáfolta, hogy a csapat pénzügyi okokból nem ajánlott neki szerződést, hiszen számára a fizetés nem lényeges. Egyre nagyobb az ellentét a két fél között.

részletek

Binotto: Vettel nem nyújtotta a legjobbját

A Ferrari F1-es csapatfőnöke szerint a német pilóta is tisztában van az Osztrák Nagydíjon elkövetett hibájával, és rá kell jönniük, miért volt gyakorlatilag vezethetetlen az autójuk vasárnap.

részletek

Brawn: Vettel a kirúgás miatt esett szét

A német pilóta bukdácsolását a szezonnyitón a jövőjét övező kényes helyzetnek tulajdonítja Ross Brawn. A hibátlan Bottas, az opportunista Leclerc és a nagykorúvá érett Norris teljesítményét emelte ki.

részletek

Podcast: Őrülettel indult az F1-es szezon

Fantasztikus versennyel kezdődött az idény, ki is beszéltük alaposan: a #FormulaHUPodcast megválasztotta a hétvége emberét, csalódását, meglepetését, pillanatát, pusmorgását és áldozatát is!

részletek

Vettel: Legalább csak egyszer forogtam meg

Sainzzal való ütközése után megpördült, később Kvjattal is összeért: a pocsék hétvégét teljesítő, 10. helyen célba érő Sebastian Vettel elárulta, voltak még forró pillanatai Ausztriában.

részletek

Button: Ilyet nem lehet tenni egy négyszeres világbajnokkal

Jenson Button erősen kiakadt arra, ahogyan a Ferrari csapatfőnöke megmagyarázta Sebastian Vettel kiebrudalását a vörösöktől. Úgy gondolja, ha Vettel az élen áll és nyerhet, nemigen fog félreállni már.

részletek

Vettelt meglepte a Ferrari lassúsága

A Ferrari lett az Osztrák Nagydíj időmérőjének nagy vesztese: Sebastian Vettel már a Q2-es fázisban elvérzett. A négyszeres világbajnok nem volt elégedett az autóval, de emlékeztet rá, futamon jobbak szoktak lenni.

részletek

A járvány pecsételte meg Vettel sorsát a Ferrarinál

Mattia Binotto, a maranellóiak F1-es csapatfőnöke elmondta: a pandémia miatt megváltozott helyzet miatt döntöttek úgy, hogy korábbi szándékaik ellenére mégsem tartják meg a német pilótát.

részletek

Leclerc: 99 %, hogy szenvedni fogunk

A Ferrari versenyzői is gyengélkedésre számítanak az osztrák futamokon. Leclerc arról beszélt, a csapat már majdnem teljesen elengedte Spielberget, Vettel szerint a szezon egészét nézve még van remény.

részletek

F1-Archív: Baumgartner újra pontot szerezne

Ütköznek a Mercedesek, Hartley lemond a Red Bull tartalékos posztjáról, Hill szerint Schumacher 2002 végén abbahagyja, lefoglalják a BAR-Hondákat: ezek voltak az F1 híre július 3-án.

részletek
Olvastad már?