Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 23. vasárnap

Vettel

Ezúttal a Ferrari rejtegeti valódi erejét

Sebastian Vettel egyértelmű utalást tett arra, hogy a vörös istálló még közel sem mutatta meg, valójában mire is képes. A barcelonai tesztelés eddig egyáltalán nem a Ferrariról szól, a Scuderia titkolózik.

részletek

Vettel szerint legális a Mercedes kormánya

A Ferrari négyszeres F1-es világbajnoka úgy gondolja, hogy ez szabályos megoldás lehet, viszont számára furcsa és nem gondolja, hogy könnyű lenne használni - nincs róla jó véleménye.

részletek

A Ferrari már folytatást ajánlott Vettelnek

Egy Ferrari-bennfentes szerint a maranellói F1-es istálló kész tárgyalni a hosszabbításról Sebastian Vettellel, valóban az lehet a fő céljuk, hogy megtartsák a német pilótát.

részletek

Button: Verstappen a legtehetségesebb

A 2009-es világbajnok szerint a Red Bull holland pilótája rendelkezik a legjobb képességekkel az F1-es mezőnyben. A brit úgy véli, akár négyen is megszorongathatják idén Lewis Hamiltont.

részletek

Újraalkották Vettel tavalyi hibáit a játékban

Úgy tűnik, az F1-es eseményeket virtuálisan újrakreáló YouTube-csatorna videósa végigmegy az összes élmenő 2019-es hibán – ha gonoszak akarunk lenni, mondhatnánk, hogy a németnél volt miből meríteni…

részletek

F1-Archív: Raikkönen csúnya tesztbalesete

Kubica elárulta, mikor ül újra autóba nagydíjhétvégén, Vettel már első vb-címe után a Ferrariról álmodik, a McLaren pilótája Barcelonában töri össze, az ismeretlen Idét igazolja le a Super Aguri: ilyen híreket olvashattunk február 15-én.

részletek

Vettel vagy Hamilton? A Ferrari már döntött!

A tél slágertémája volt, hogy Sebastian Vettelt év végén dobja a Ferrari és Lewis Hamiltont szerzi meg a helyére, azonban Mattia Binotto leszögezte, a német megtartása a prioritás a Ferrari számára.

részletek

Nincs még beceneve Vettel új autójának

Eljön majd az az idő is, amikor Sebastian Vettel idei autójára, az SF1000-esre is becenevet aggat, egyelőre viszont csak a felkészüléssel törődik a Ferrari négyszeres világbajnoka.

részletek

Button szerint idén jobb lesz Vettel és Leclerc kapcsolata

Tavaly a Ferrari egy talán még nekik is váratlanul erős Charles Leclerc-t kapott, aki fejére nőtt Sebastian Vettelnek. A feszült viszony idén jobbra fordul, és tudják majd ezt kezelni, véli a korábbi világbajnok Jenson Button.

részletek

Verstappen még a győzelmeiben is hibát keres

Max Verstappenben igazi nyertes mentalitás dolgozik, még egy-egy győzelmet sem tekint feltétlenül tökéletesnek. Ha idén világbajnok lesz, megdönti Sebastian Vettel egyik érdekes csúcsát.

részletek

Vettel év elején a Red Bullnál puhatolózott

A négyszeres világbajnok januárban környékezte meg a csapat meg nem nevezett tagjait, hogy felmérje a visszatérése esélyeit – állítja Helmut Marko, aki elmondta, miért nem igazolják le őt.

részletek

Ferrari: Vettel természetes vezére a csapatnak

A vörös istálló sportigazgatója, Laurent Mekies egyáltalán nem vesztette el bizalmát Sebastian Vettelben. Úgy véli, a négyszeres világbajnok németben kódolva van a vezérszerep, nem hagyják magára.

részletek
Olvastad már?