Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Perez

Marko: Tudtuk, hogy Hamilton azonnal veszélyes vezetéssel vádolja majd Perezt

Rengeteg összevető szerencsés együttállásának kellett lezajlania Abu Dhabiban, hogy Max Verstappen megszerezhesse a világbajnoki címet. Egyik eleme Perez feltartós manővere volt Hamilton ellen. Szabályosan.

részletek

Mivel foglalkozna Perez, ha nem az F1-ben versenyezne?

Sergio Perez elárulta, milyen életet élne, ha nem a Formula-1-es pályák aszfaltját koptatná. Egy valamiben egészen biztos a mexikói: más szakmákban is az adrenalint keresné.

részletek

Belépő a versenyzés világába - 1. rész

Ma már mind hősökként tekintünk a Formula-1-es pilótákra, pedig ugyanolyan kisgyermekként kezdték karrierjüket, amilyenek mi magunk is voltunk egykor. De mégis mennyire kicsiként?

részletek

Perez: Ha nincs a Red Bull, visszavonulok

Elmesélte, mekkora kálváriát járt meg 2020 vége óta Sergio Perez, akinek előbb nem volt maradása az akkori Racing Pointnál, most viszont futamot nyerne saját hazájában, amihez az autója is megvan.

részletek

Ezért szenvedett Perez a Red Bull-lal

Nagyon nehezen szokta meg az autót a mexikói F1-es pilóta, ugyanis szinte teszt nélkül vágott neki a szezonnak és a szabadedzések rövidebb időtartama sem segítette a helyzetét.

részletek

Verstappennek vigyáznia kell az eltiltással

Bár a világbajnoki összetettben folyamatosan jól állt, a holland pilótát nem rótták meg semmiért. Monzától azonban annyi büntetőpontot szerzett, hogy óvatosnak kell lennie, akár egy bajnoki cím is elmehet ezen.

részletek

Perez sosem kételkedett abban, hogy maradhat a Red Bullnál

Sergio Perez már a szezon korai szakaszában tudta, hogy a jövő évben is számol vele a csapat. A Red Bull mexikói pilótája állítja, egyáltalán nem aggódott amiatt, hogy lecserélik és ülés nélkül marad.

részletek

Perez: Nagy volt a nyomás

A Red Bull mexikói F1-es pilótája szerint sokat dolgoztak a színfalak mögött és nagyon jót tett neki, hogy Max Verstappen volt a csapattársa. Élvezi a helyzetet és most csak ez számít neki.

részletek

Perez előtt is végezhetett volna Leclerc 2021-ben

Mattia Binotto számolgatása szerint a monacói 40 pontot elveszített önhibáján kívül a szezon folyamán. Ezek nélkül a negyedik helyezést is megszerezte volna a bajnokságban.

részletek

„Anno ezért ízekre szedték volna Perezt”

Juan Pablo Montoya furcsállja, mennyi elismerést kapott Sergio Perez Lewis Hamilton akadályozásáért: az ő idejében kritizálták volna, hogy saját versenyét beáldozza a csapattársért.

részletek

Perez: Max a sportág jelenlegi legjobbja

A mexikói a sportág jelenlegi legjobb pilótájának tartja csapattársát. Verstappen lenyűgözte őt az idei szezonban, és bár Perez megbékélt helyzetével, és reálisan látja azt, reméli, hogy jövőre nagyobb kihívást jelent majd a hollandnak.

részletek

Verstappen: Remélem, Perez tartósan a csapattársam lesz

A holland kiemelte, mennyire fontos volt Sergio Perez szerepe a világbajnoki címről döntő záró hétvégén. Az időmérőn és a futamon is komoly segítséget nyújtott és emberként is kedveli a mexikóit.

részletek