Steward
Héjas Szilárd
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 5. vasárnap

Perez

Perez már idén az élcsapatokkal harcolna

Bár pontos jóslatokba nem akart bocsátkozni, rendkívül optimistán várja a 2020-as szezon rajtját a Racing Point mexikói F1-es pilótája, aki beszélt a csapat Aston Martinná alakulásáról is.

részletek

Nem beszélt Vettellel a Racing Point főnöke

Otmar Szafnauer ugyan régóta jó viszonyt ápol a némettel és el is ismeri a négyszeres világbajnok tudását, mégis kitart amellett, hogy a Sergio Perez, Lance Stroll páros a tökéletes számukra.

részletek

Két új F1-es a bakui virtuális nagydíjon

Még két Formula-1-es e-sport-viadal maradt a valódi szezonkezdet előtt. A rajtrács nyolc versenyzője indul, köztük újoncként Perez és Gasly, de Dakar-győztes is lesz a mezőnyben.

részletek

A Racing Point nagy durranást vár magától

Sergio Perez szerint ezt az autót kicsit másképp kell vezetni és beállítani, mint az előzőt, de nagyon várják, hogy mire lesznek képesek - a teszten jók voltak és az nem is számít nekik erős pályának.

részletek

Perez már nyugdíjban látja Vettelt

Charles Leclerc tavalyi szárnyalásának kulcsszerepe lehetett Sebastian Vettel és a Ferrari idei szakításában – véli Sergio Perez, aki aktív pilótaként és korábbi Ferrari-kegyeltként is az esélytelenek nyugalmával figyeli az ülésért folyó harcot.

részletek

„Az első napon egyértelmű volt a pénzhiány”

A legendás McLarentől az ismeretlen Force Indiához: erre a simának nem nevezhető váltásra, és a csapata anyagi problémáira emlékezett vissza Sergio Perez, aki immár a tizedik F1-es évére készül.

részletek

Ocon: Én vagyok a legtehetségesebb

Szerinte a Sergio Perezzel való ellenségeskedése túl messzire ment, pedig abszolút semmi szükség nem volt rá - a Max Verstappennel meglévő küzdelme viszont teljesen más történet.

részletek

Perez: A krumplis pizza nem is olyan rossz!

A tavalyi Olasz Nagydíj hétvégéjének egyik leghátborzongatóbb eseménye nem a versenypályán történt, hanem Sergio Perez Instagram-oldalán, ahol egy egészen bizarr pizzáról tett közzé képet. Most megmagyarázta tettét.

részletek

Perez: Még sosem vezettem jobb autót

Sergio Perez úgy érzi, hogy a rózsaszín Mercedesként csúfolt autónál még sosem vezetett jobbat, ugyanakkor egyelőre még nem meri megmondani, szerinte hol tarthatnak a többiekhez képest.

részletek

Ocon: Sokkal jobb Ricciardóval, mint Perezzel

A Renault-hoz egy év kihagyás után érkező Esteban Ocon úgy érzi, jobb a kapcsolata Daniel Ricciardóval már most, mint Perezzel valaha is volt a Force Indiánál. Az ausztrál sem szeret veszekedni.

részletek

F1-Archív: A Ferrarinak túl drága a Formula-1

Sylvester Stallone bocsánatot kért az F1-rajongóitól, Barrichellót rögtön lenyűgözte az F2004, Perez politizált, autóbemutatók és tesztek zajlottak: ez történt az elmúlt két évtizedben február 9-én.

részletek

Stroll tudja, az időmérőkön javulnia kell

Bár a versenytempója többször is biztató volt, Lance Stroll leggyengébb pontja egyértelműen az időmérős teljesítmény volt, amire sok versenye ment rá. A kanadai ezt érzi a legfőbb fejlesztendő területnek az előttünk álló szezonban.

részletek
Olvastad már?