Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 20. szerda

Perez

Perez elszántságát méltatta új főnöke

Christian Horner szerint egyáltalán nem véletlen, hogy a mexikói pilóta évről évre középszerű autókkal szerzett dobogós helyezéseket, hiszen a rendíthetetlensége példás. Elmondta, emellett miért járt jól vele a Red Bull.

részletek

Verstappen: Meg akarom semmisíteni Perezt

Max Verstappen terve egyértelműen az, hogy „megsemmisítse” új csapattársát, Sergio Perezt, ahogyan azt bárkivel tenné. Reméli, a Red Bull olyan idők elé néz, mint mikor Ricciardo volt a társa.

részletek

Ricciardo Pereznek: Öleld meg bátran!

Az F1-es paddock jó hangulatáért felelős ausztrálja egy szokatlan tanáccsal látta el a Red Bullhoz készülő Sergio Perezt. Azt üzente, ölelgesse meg az időnként gorombának tűnő Helmut Markót.

részletek

Perez: Vettel jól fogja érezni magát az Astonnál

A négyszeres világbajnok érkezése miatt elküldött mexikói szerint a német versenyző remek döntést hozott, amikor egykori csapatához igazolt, amelytől idén is erős teljesítményre számít.

részletek

Aston Martin: A célunk, hogy Perez előtt legyünk

Otmar Szafnauernek egyik szeme sír, a másik pedig nevet, miután Sebastian Vettel leváltja náluk Sergio Perezt. A csapatfőnök azt kívánja, bárcsak három pilótával lehetne versenyezni.

részletek

Perez év elején azt hitte, minden elveszett

Koronavírus, kirúgás, elúszott eredmények: Sergio Perez mélységekből jutott magasságokba, az első futamgyőzelemig és a Red Bull-szerződésig. A mexikói 12 pontban értékelte szezonját.

részletek

Nem csak a teljesítménye szólt Perez mellett

Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója elárulta: az idei parádés szezonja mellett az is érv volt a mexikói szerződtetése mellett, hogy általa információkhoz juthatnak a Mercedes erőforrásairól.

részletek

Red Bull: Már rég kinéztük magunknak Perezt

Hosszú idő után először fordult elő a Red Bull-lal, hogy kívülről szerződtetett pilótát Formula-1-es csapatába. Ugyanakkor Dr. Helmut Marko így is az istálló utánpótlás-programját magasztalta.

részletek

Hill: A Red Bull Perezre hallgasson, ne Verstappenre

Az exvilágbajnok szerint Max Verstappen lehet, hogy a rossz autót is jónak tünteti fel, de ez zsákutcába viheti a csapatot. Perez tapasztaltabb, az ő véleménye nagyon értékes lehet a Red Bull számára.

részletek

„Nem a szponzorok miatt választottuk Perezt”

A Red Bull tulajdonosa, Dietrich Mateschitz hangsúlyozta: csak a teljesítményt vették figyelembe, amikor úgy döntöttek, hogy jövőre a mexikói pilóta lehet Max Verstappen csapattársa az F1-ben.

részletek

Marko: Albon ezt nem volt képes megcsinálni

Olyan dolgot várnak a Red Bullnál Sergio Pereztől, amelyre Alexander Albon eddig nem volt képes - azt viszont hangsúlyozták, hogy a mexikói pénze nem számított a döntéshozatalnál.

részletek

Ezért döntött Perez mellett a Red Bull

Christian Horner szerint ők mind azt akarták, hogy Alex Albon maradhasson Max Verstappen csapattársa, de az év végén értékelték a teljesítményeket és meghoztak egy döntést.

részletek
Olvastad már?