Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

Perez

A Red Bull megváltoztatta autóját, hogy Verstappennek kedvezzen, Pereznek pedig ne?

Damon Hill egészen merész feltételezéssel állt elő. A világbajnok úgy véli, a Red Bull megijedt Sergio Perez kiváló formájától, így az utóbbi hetekben kicsit besegített Max Verstappennek házon belül.

részletek

Hakkinen: Ezért nem lesz Perez a bajnok

Nincs egyértelmű első számú a Red Bullnál, ellentétben a korábbi évekkel – mondja a kétszeres világbajnok finn, ennek ellenére mégsem gondolja, hogy Sergio Perez esélyes lesz Max Verstappen mellett.

részletek

Teljesítmény nélkül borulhat Perez szerződése

Néhány hete aláírta Sergio Perez a Red Bull-lal az új szerződését két évre, de Christian Horner csapatfőnök figyelmeztette, hogy erős teljesítményt kell, hogy mutasson, ha az ülését meg akarja tartani.

részletek

AFM június-július: Perez élete formájában

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, melyben Sergio Perez és Carlos Sainz helyzetét is külön értékeljük, de a delfinezésről és az ékszerügyről is szó esik.

részletek

Ezért teljesít idén jobban Perez

A mexikói F1-es pilóta elismerte: mivel alapból komfortosabban érzi magát a 2022-es Red Bullban, ezért felkészültebben tud nekivágni a nagydíjhétvégék időmérőinek és futamainak.

részletek

Perez és Vettel egyetért: Beváltak az új szabályok, de…

Mindkét versenyző úgy gondolja, csak hosszabb távon, évek alatt lehet megmondani, jó döntés volt-e az új szabályok bevezetése. A verseny jobb lett, a pattogás viszont hátulütő, amelynek semmilyen pozitív vonatkozása nincs – Vettel ezen túl a DRS-sel sincs kibékülve.

részletek

Perezt lenyűgözték Verstappen képességei

Komoly dicséretet fogalmazott meg csapattársa felé Sergio Perez. A Red Bull mexikói pilótája szerint a világbajnoki címvédő a Formula-1 történetének egyik legjobb versenyzője.

részletek

Marko szerint a Red Bull dominálja a szezont

A Red Bull tanácsadója szerint az osztrák istálló dominált a szezon eddigi részében, azonban úgy gondolja, hogy a csapatnak továbbra is dolgoznia kell az RB18 megbízhatóságán.

részletek

Kezelésre szorul Perez megsérült nyaka

A Brit Nagydíjig hátralevő napokban nem edz, kizárólag rehabilitációra jár Sergio Perez: utólag derült csak ki, hogy a kanadai időmérőn történt balesetben megsérült a nyaka.

részletek

A szombati ütközés okozta Perez vesztét?

Dr. Helmut Marko szerint ugyan a sebességváltó már közelített az élettartama végéhez, de ezt a futamot még ki kellett volna bírnia - azt gyanítja, hogy a szombati ütközés okozta a problémát.

részletek

Váltóhiba vetett véget Perez versenyének

A szombati nap sem sikerült jól Sergio Perez számára, csak a 13. helyről rajtolhatott, aztán a futam is mindössze 9 körig tartott, mert technikai hiba miatt kiállni kényszerült.

részletek

Verstappen állta a sarat és nyert Montrealban

A hajrában egy SC-fázis után keményen üldözte őt Sainz, de végül a Red Bull világbajnoki éllovasa nyerte az F1-es Kanadai Nagydíjat. Hamilton még a dobogón, Leclerc az ötödik helyig zárkózott fel.

részletek