DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Perez

Horner: Nincs hely Hamiltonnak a Red Bullban

Lewis Hamilton nehézkes szezonkezdete után felmerülhet benne a csapatváltás gondolata, a Red Bull csapatfőnöke viszont megerősítette: nincs hely az osztrákoknál a hétszeres világbajnok számára.

részletek

„Checo nem fogja harc nélkül megadni magát”

Az 1996-os F1-es világbajnok, Damon Hill hiszi, hogy a mexikói nem fog összeroppanni a házon belüli harctól – igaz, végül szerinte is Verstappen fog győzni.

részletek

Horner álmodni sem mert ilyen kezdésről

Még csak meg sem fordult a Red Bull csapatfőnökének a fejében, hogy zsinórban két kettős győzelemmel kezdhetik meg az idei szezont. Christian Horner komolyan meglepődött a fölényük mértékén.

részletek

Alonso győzelemre áhítozik, Hamilton szenvedésének oka – keddi F1-es hírek

A Red Bullnál is tartanak a megbízhatósági hibáktól, melyekre lecsapna a spanyol, a Ferrari kerékcsereversenyt nyert, magyar siker a Nordschleifén, megvan a Senna-sorozat főszereplője. Március 21. hírei egy helyen.

részletek

„Minket is utolér majd” – a megbízhatóságtól tart Perez

Váltócserék, féltengelytörés az időmérőn, vibráció – a futamot megúszta, de problémás hétvégéje volt a Red Bullnak Szaúd-Arábiában.

részletek

„Perez is tudja, hogy nem lesz sok ilyen esélye” – Jos Verstappen

Úgy tűnik, Sergio Perez dzsiddai teljesítménye valóban felbosszantotta a Verstappen-tábort, Jos Verstappen ugyanis hamar „helyre tette” a mexikóit.

részletek

„Verstappenéket meglepte Perez” – Brundle a feszültségről

Martin Brundle szerint Max Verstappen stábját meglepte, hogy milyen gyors volt vasárnap a mexikói, ez is növelte kissé a feszültséget a Red Bullnál.

részletek

„Tipikus Max” – kontrollálhatatlan volt Verstappen az utolsó körben

A Red Bull F1-es tanácsadója szerint a címvédő kivárta az utolsó alkalmat a leggyorsabb körre – Horner szerint viszont valójában Perez is rápróbált.

részletek

F1Stat: A százados és az utcák királya

A több mint három évtizede a legöregebb első sorba az utcai pályák nagymenője és az F1 hatodik századosa állhatott fel – dzsiddai statisztikák.

részletek

„Felül kell vizsgálnunk” – feszültség a Red Bullnál a leggyorsabb kör miatt?

Verstappen az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíj utolsó körében csente el a bónuszpontot Pereztől: a mexikói a csapaton belüli kommunikáció felülvizsgálatát kéri.

részletek

Letaglózó dominancia, törölt büntetés – vasárnapi F1-es hírek

A Szaúd-arábiai Nagydíjat követően a Red Bull előnye és Fernando Alonso időbüntetése volt a két meghatározó téma, igaz, a Ferrari szenvedéséről sem érdemes megfeledkezni. Ez történt március 19-én.

részletek

Perez legjobb futamán szabad volt a verseny

Már a dzsiddai futam előtt tisztázták a Red Bullnál, hogy szabad a verseny a győzelemért – Sergio Perez élete legjobbját futotta csapatfőnöke szerint.

részletek