Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 17. hétfő

Perez

Perez már az F1 utáni életét mérlegeli

Vannak olyan sorozatok, ahol el tudná képzelni magát, az oválpályáktól azonban a sérülésveszély miatt távol tartaná magát. Sergio Perezt életkora az F1-es középmezőnybe helyezi, de már gondol a jövőre.

részletek

Perez: Ne lehessen már levágni a kanyart csak úgy

A rutinos mexikói pilótának elege lett abból, hogy az egyetlen lehetséges előzési ponton az elöl levő pilóta simán levágja a sikánt és marad elől, utólagos büntetés ide vagy oda és ez elég gyakori eset.

részletek

Perez: Majdnem elütöttem két pályabírót

Megállt az ütő egy pillanatra a mexikói pilótában a vasárnapi Monacói Nagydíjon: rémülten kérdezte a Racing Pointtól, nem gázolt-e el két előtte átfutó pályabírót a biztonsági autós fázis során.

részletek

Nem csak a Ferrari bukott a fejlesztésekkel

Óriási reményekkel várták Barcelonát a Ferrarinál, de a frissítések ellenére az istálló csúfosan leszerepelt. Nem voltak azonban egyedül ezzel, a Racing Pointnál is visszafelé sült el a sok újítás.

részletek

Változásokat vár az F1-től Perez, különben önként kiszáll

Sergio Perez gyakorlatilag feltételhez kötötte közép-, illetve hosszútávú maradását az F1-ben: a mexikói szerint az érkező új szabályokkal mindenképp változnia kell annak, hogy a bajnokság jelenleg túlságosan autóközpontú.

részletek

Szuperizgalmas bajnokság a nagyok árnyékában

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eljátszunk a gondolattal, hogyan nézne ki az F1 a három nagycsapat nélkül: következik a B-liga összefoglalója Raikkönen remeklésével és a Renault égésével.

részletek

Három tized a hetedik és a tizennyolcadik között

Rendkívül szoros a középmezőnyben a csata, még a tavalyinál is élesebb a küzdelem. A legapróbb fejlesztéseknek is döntő kihatásuk lehet a végeredmény szempontjából a Racing Pointnak is.

részletek

Perez inkább a McLarenekkel foglalkozott, mint a dobogóval

Bár dobogós reményekkel vágott neki az Azerbajdzsáni Nagydíjnak Sergio Perez, végül már azért is nagyot küzdött, hogy a két McLarent maga mögött tudja tartani a verseny végéig.

részletek

Perez: A harmadik dobogó is meglehetett volna

Sergio Perez úgy érzi, 2017-ben is esélyes lehetett volna Bakuban az első három hely valamelyikére, ha nincs az ütközés. Ezúttal nehezebb lesz, mert nem érzi azt a magabiztosságot, mint korábban.

részletek

Hamarosan gyors fejlődésnek indulhat a Racing Point

A szezon előtt pontosan tudták, hogy a 2019-es év eleje nehéz lesz, így is kihozták a legtöbbet a pontszerzésekkel. Baku után azonban sűrűn és gyorsan érkeznek majd fejlesztések az autóra.

részletek

Perez a Ferrari helyett ment a McLarenhez

A mexikói 2012-re emlékezett vissza, amikor több élcsapat közül a McLarent választotta. A rá következő évben a wokingiak nem voltak versenyképesek, ami miatt úgy véli, hogy a hírnevét is elveszítette.

részletek

Melyik évtizedbe mennének vissza versenyezni az F1-esek?

Többen is a veszélyes, de laza 70-es éveket preferálják, de van, aki a Formula-1 első szezonjaiba repülne vissza, más csupán másfél évtizeddel tekerné hátra az idő kerekét.

részletek
Olvastad már?