Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 27. vasárnap

Perez

Csökkentené a győzelmek értékét a fordított rajtrács

Ez az elsődleges aggodalmuk az F1-es versenyzőknek, akik egyöntetűen azt vallják: nem ez lenne a helyes módja annak, hogy izgalmat csempésszenek a futamokba. Sainz azért egyszer kipróbálná.

részletek

Perez tisztázta a „titkolózós” megjegyzéseit a csapattal

„Nem lehet, hogy hét közös év után rossz szájízzel váljunk el” – írta a közösségi oldalán a mexikói F1-es azok után, hogy csütörtökön úgy fogalmazott: elkezdtek titkolózni előtte a Racing Pointnál.

részletek

Perez nem örül, hogy kiszivárogtak részletek

A Racing Pointtól távozni kényszerülő pilóta szerint vannak dolgok, amelyeknek a csapat és közte kellene maradnia. Elmondása szerint több F1-es istállóval is egyeztet, de nem nevezte meg őket.

részletek

Sajtó: Perez előszerződést írt alá a Haasszal

Német lapértesülések szerint a Racing Pointtól távozni kénytelen mexikói az amerikai F1-es istállónál köt ki 2021-ben. Günther Steiner csapatfőnök viszont állítja: még nem döntöttek a felállásról.

részletek

Ismét csak Stroll kap a Racing Point fejlesztéséből

Használhatatlanná vált egy aerodinamikai csomag a kanadai mugellói balesete után. Szocsira újra csak egy szettet sikerült elkészíteni, melyet újra Stroll kap meg, a bajnokságban hátrébb álló Perez változatlanul a korábbi specifikációval versenyez.

részletek

Racing Point: Vettel új szintre emeli a csapatot

Otmar Szafnauer úgy véli, a négyszeres F1-es világbajnok rengeteg módon segíthet nekik abban, hogy Aston Martinként célba vegyék az élmezőnyt. De így sem volt könnyű megválni Sergio Pereztől.

részletek

A Haas Perez után sem kapkod

Öt évre tervez az F1-es istálló, így az nem elég, hogy egy évre ki a leggyorsabb pilóta - sok lehetőségük van még, sok mindent kell mérlegelni, de nincs okuk sietni, majd döntenek, ha döntenek.

részletek

Perez: Fáj, hogy egy jó autóról kell lemondanom

Sebastian Vettel érkezése miatt szerződést bontottak Sergio Perezzel a Racing Pointnál, ami – bár sok lehetőség közül választhat – fáj a mexikóinak, mert tudja, egy jó autót kénytelen elengedni.

részletek

Perez ismét lecsúszhat a fejlesztésekről Stroll balesete miatt

A Toszkán Nagydíjon a Racing Point továbbfejlesztett aerodinamikai csomaggal vett részt, de csak az egyik autóra tudták ezt legyártani. Lance Stroll azonban összetörte az RP20-ast.

részletek

Stroll defektet sejt a balesete mögött

A Racing Point pilótája szerint vagy egy törmelék okozott sérülést a bal hátsó gumiján, vagy a felfüggesztése hibásodott meg az F1-es Toszkán Nagydíjon, ahol érzése szerint úton volt a dobogó felé.

részletek

Perez véletlenül hallotta meg, hogy kirúgták

A RaceFans forrásai szerint Lawrence Stroll túl hangosan telefonált Sebastian Vettel szerződésével kapcsolatban, így a másik szobában lévő Perez meghallotta, hogy mi a sorsa...

részletek

Sajtó: A Red Bull érdeklődik Pereznél

Spanyol sajtóinformációk szerint a Red Bullnál is felmerült Sergio Perez szerződtetésének lehetősége - egyelőre csak érdeklődés szintjén van a dolog, de inoghat Alexander Albon ülése.

részletek
Olvastad már?