Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

Perez

Leclerc előzékeny volt, Perez nem élt vele

Az Olasz Nagydíj egész hétvégéjén küzdött valamivel (vagy valakivel) Charles Leclerc, és ez alól a futam sem volt kivétel. Végül a negyedik helyen zárt, és megtalálta a pozitívumokat.

részletek

Perez: Máskülönben ütköztünk volna

Ezúttal sem hozott szerencsét Sergio Pereznek a sprintkvalifikációs hétvége. A mexikói Monzában többször is a felügyelők látóterébe került, és nem is megy haza büntetlenül.

részletek

Verstappen és Hamilton ütközött, Ricciardo vezetésével kettős McLaren-győzelem!

Silverstone után az F1-es Olasz Nagydíjon is balesetbe keveredett a két vb-aspiráns, aminek ezúttal páros kiesés lett a vége. A versenyt a szinte végig vezető ausztrál nyerte, 2012 után szállítva győzelmet a wokingiaknak.

részletek

Perez: Ez még belülről is unalmas volt!

A Red Bull mexikóija egy újabb rosszul alakuló sprint után lesújtó véleménnyel van a formátumról. Csak reménykedhet, hogy holnap meg tudja mutatni a valós tempóját.

részletek

Horner: Perez Verstappenért áldozta fel magát

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke versenyzőjét, Sergio Perezt dicsérte, amiért csapattársa segítségére volt a pénteki időmérőn. Szerinte a mexikói nagy áldozatot hozott.

részletek

Perez: Legutóbb elszúrtam a sprintfutamot

A Red Bull mexikóija volt a sprintkvalifikáció nagy vesztese Silverstone-ban. Az időmérőkön sem remekel mostanában – érzése szerint Zandvoortban dobogós lehetett volna, ha szombaton nem esik ki a Q1-ben –, márpedig ez döntő fontosságú Monzában.

részletek

Norris: Lewisék életét sem könnyíteném meg

Bár Sergio Perez dühös volt rá az F1-es Holland Nagydíjon történt csörtéjüket követően, a McLaren fiatal brit pilótája szerint semmi kifogásolni való nem volt a manőverében.

részletek

Perez: Legalább sikerült a kármentés

Miközben az élen Max Verstappent még a Mercedesek sem tudták kizökkenteni, csapattársa, Sergio Perez a verseny nagy részében a mezőny egy teljesen más pontján volt kénytelen autózni.

részletek

Horner: Monza? Még azt sem tudom, innen hogy fogunk kijutni!

Miközben Max Verstappen visszavette a vezetést az egyéni pontversenyben, a konstruktőri tabellán a Red Bull hátránya 12 pontosra hízott a Mercedesszel szemben. Horner versenyzőit méltatta.

részletek

Holland Nagydíj – A rajtrács

Az évezred első Holland Nagydíját egy hazai pilóta kezdi a pole-pozícióból. Két versenyző is bokszutcai rajtra kényszerül: Nicholas Latifi és Sergio Perez.

részletek

Perez: Lesz mit megbeszélnünk a csapattal

Sergio Perez nem ért fel újabb gyorskörére, amely megmenthette volna egy kellemetlen Q1-es kieséstől. Csak a 16. pozícióból indulhat majd vasárnap, pedig szerinte az első sorban lenne a helye.

részletek

Perez tisztában volt a jövőjével

A Red Bull mexikói pilótája már a nyári szünet előtt tudta, hogy mi lesz a sorsa a csapaton belül. Sergio Perez szerint jó ideje sikerült egyezségre jutniuk, így csak az aláírásra kellett várni.

részletek
Olvastad már?