Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 17. szombat

Perez

Szafnauer: Figyeljen a Renault a háta mögé, mert jövünk!

Otmar Szafnauer, a Racing Point csapatfőnöke szerint a visszaesés csak ideiglenes, és csak idő kérdése, hogy megint ők legyen a középmezőny legerősebb csapata, visszakapaszkodva ezzel a negyedik helyre.

részletek

Ricciardo dühös, Perez szerint az ausztrál tiszteletlen volt

A Renault és Racing Point pilótái a Q1 döntő pillanatában feszültek egymásnak, aminek eredményeként mindketten elrontották körüket, és kiestek az első fázisban. Ricciardo úgy gondolja, egymás időmérőjét szúrták el, Perez szerint az ausztrál az övét.

részletek

F1-Archív: Hatodik gumikeveréket tervez a Pirelli

Ricciardo a Renault-hoz igazol, bővítené kínálatát a Pirelli, Senna biztos jövőjében a Williamsnél, Schumacher csapatutasításra gyanakszik, Valentino Rossi Ferrarit tesztel, a Peugeot soha többet nem akar az F1-ben versenyezni. Hírek augusztus 3-ról.

részletek

Stroll: Végre, egy jó nap!

A Racing Pointot elég rég láttuk annyira elöl, mint ahol a második edzésen Lance Stroll és Sergio Perez végzett - a kifejezetten erős teljesítményt nyújtó fiatal kanadai örül, de tudja, ez még sehova nem számít.

részletek

Perez: A legjobb és a legrosszabb között maximum három tized van

Sergio Perez úgy véli, a Formula-1-es mezőnyt csak az autók szakítják szét, a legjobb és a leggyengébb pilóta között legfeljebb három tizedmásodperc a különbség, legyen akár Hamiltonról is szó.

részletek

Stroll eddig 100%-ban kiesik a Q1-ben

A Racing Point kanadai versenyzője elképesztő negatív sorozatot tudhat magáénak, immáron egymás után tizenháromszor képtelen volt továbbjutni az időmérő első szakaszából. Mégis nagy tehetség lenne?

részletek

Ezért kapott büntetést Perez az első körben

Bár a rutinos mexikói nem értette, miért kapott büntetést a Francia Nagydíj elején, a versenyigazgató egyértelmű magyarázatot adott, pontosan mit is szegett meg a Racing Point pilótája.

részletek

Perez: Szabályos voltam, mégis büntettek

A Francia Nagydíj sem múlt el vitatható 5 másodperces büntetés nélkül. A rajt után hibázó Sergio Perez azt mondja, nem az ő hibája, hogy olyan kerülőutat alakítottak ki, amelyen gyorsabban lehet haladni, mint a pályán.

részletek

Bajban Stroll és a Racing Point

Tönkrement a vadonatúj Mercedes-motor az időmérő előtt, de ezt leszámítva is inkább hátrafelé lépdel a Racing Point, pedig év elején arra számítottak, éppen ebben az időszakban fognak fejlődni.

részletek

Perez már az F1 utáni életét mérlegeli

Vannak olyan sorozatok, ahol el tudná képzelni magát, az oválpályáktól azonban a sérülésveszély miatt távol tartaná magát. Sergio Perezt életkora az F1-es középmezőnybe helyezi, de már gondol a jövőre.

részletek

Perez: Ne lehessen már levágni a kanyart csak úgy

A rutinos mexikói pilótának elege lett abból, hogy az egyetlen lehetséges előzési ponton az elöl levő pilóta simán levágja a sikánt és marad elől, utólagos büntetés ide vagy oda és ez elég gyakori eset.

részletek

Perez: Majdnem elütöttem két pályabírót

Megállt az ütő egy pillanatra a mexikói pilótában a vasárnapi Monacói Nagydíjon: rémülten kérdezte a Racing Pointtól, nem gázolt-e el két előtte átfutó pályabírót a biztonsági autós fázis során.

részletek
Olvastad már?