DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 14. vasárnap

Perez

„Megsérült az oldaldobozom, amikor összeértünk” – Perez ezért nem tudott felzárkózni

A mexikói szerint sikerült jól rajtolnia, ám a Piastrival való összeérés tönkretette a futamát – Hülkenberg ellen pedig ő hibázott, így nem tudott megfelelően kigyorsítani a Haas pilótájával szemben.

részletek

Hornert egy dologgal lenyűgözi Perez

„Bármi is történt...” – újra védenie kellett a védhetetlen produkciót nyújtó és szerződést kapó F1-es pilótáját a Red Bull csapatfőnökének.

részletek

Perez elárulta, hogy miért kapott ki ennyire

Világos magyarázattal szolgált a Red Bull mexikói F1-es pilótája, aki a futamtól javulást vár: szerinte a beállításaik jobban működhetnek vasárnap.

részletek

Marko nem érti az időmérős kivárást

„Óvoda” – így jellemezte Helmut Marko a mai Horner–Verstappen csörtét, a Perezt hátráltató időmérős kivárásnak pedig semmi értelme szerinte.

részletek

Perez támadni akar az Osztrák Nagydíjon

Sergio Perez szerint most minden adott ahhoz, hogy tisztább hétvégéje legyen, optimistán tekint a spielbergi feladatra az aktuális formája ellenére.

részletek

Horner továbbra is védi Perezt

Négy ponttal távozott Sergio Perez Spanyolországból, de csapatfőnöke szerint sok önbizalmat meríthet a versenyből a mexikói F1-es pilóta.

részletek

Perez már látja a fényt az alagút végén

Egész hétvégén szenved az autó egyensúlyával, Verstappentől is messze van, mégis bizakodva várja a vasárnapi barcelonai F1-es futamot a mexikói.

részletek

Az F1-es Spanyol Nagydíj rajtrácsa

Norris a pole-ban, Verstappen mellette, a Mercedesek a Ferrarik előtt, Perez a büntetése miatt top 10-en kívül: így vág neki a mezőny az idei tizedik futamnak.

részletek

Miért panaszkodott a rádióban Verstappen?

Nem tetszett az RB20-as egyensúlya az F1-es világbajnoknak a barcelonai pénteken, de utólag már nem tulajdonított ennek nagy jelentőséget.

részletek

Perez a gyárban dolgozott Barcelona előtt

A mexikói tudja, hogy sikeres hétvégére van szüksége az F1-es Spanyol Nagydíjon a „kanadai katasztrófa” után. Verstappen vinné tovább a lendületet.

részletek

Perez Verstappen miatt akart maradni a Red Bullnál

Nagyon örül a mexikói, hogy az energiaitalosokkal folytathatja az F1-ben – nem mellesleg azért, mert saját bevallása szerint élvezi a címvédő által jelentett kihívást.

részletek

F1Stat: A Ferrari és Perez mélyponton

Döntetlen az időmérőn, Verstappen 60-szor nyert, McLaren-pont tíz év után, Alonso újabb rekordja, Magnussen hűsége, Sargeant apró öröme – kanadai F1-es statisztikák és érdekességek.

részletek