DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 29. hétfő
F1

Februári akció: Poszter F1-es naptár mellé!

Még mindig rendelhető 2023-as lapozható F1-es falinaptárunk, amelyhez választható ajándék jár: A sebesség templomai vagy a Formula-1 világbajnokai poszter.

A Formula Webshop akciós rovata két újdonsággal bővül februárban: havi ajánlatunk értelmében a nagydíjidőpontokat is tartalmazó 2023-as F1-es falinaptárunk mellé választható ajándék jár.

Olvasóinknak két népszerű poszterünket ajánljuk fel: ezek egyike választható ajándékként. Megrendelhető a naptár a 100 legendás versenypályát ábrázoló A sebesség templomai poszterrel (841 x 594 mm) együtt – ez a csomag ide kattintva érhető el. Aki inkább a sport világbajnokainak autóit nézegetné szobája falán, a Formula-1 világbajnokai 1950-2019 posztert (70 x 100 cm) választhatja az idei naptár mellé – ide kattintva található.

A kedvezményes ár mindkét csomag esetében 3490 forint – ez 13 százalék kedvezményt jelent pusztán a naptár eredeti árához képest. A falinaptár + poszter csomag kizárólag a Formula Webshopban rendelhető meg, az akció a készlet erejéig tart!



Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: