DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Szezonnyitó akció: Falinaptár kedvezménnyel és ingyenes szállítással!

Ha eddig még nem tettél rá szert, akkor itt van még egy ok, amiért érdemes beszerezned a Formula által készített 2020-as, F1-specifikus naptárát, hiszen mindössze 2390 forintért adjuk! A szállítási költséget pedig továbbra is mi álljuk!

falinaptar_2020_1



Hogy miért érdemes Formula-1-es naptárat kiakasztani a falra azok a reklámcélú naptárak helyett, amelyeket üzletek vagy politikai szervezetek osztogatnak? Mert a Formula-féle valóban több egy közönséges falinaptárnál: alapvető funkciója mellett a rajongó számára legfontosabb időpontokra is emlékeztet, és dekorációnak sem utolsó.

A lapozható, A3-as méretű naptár képeit szerkesztőségünk nagyobb gonddal válogatta össze, mint a brazil ültetvények dolgozói a prémiumminőségű kávészemeket, a hónapoknál pedig nemcsak a hétvégék és az általános állami ünnepek vannak jelölve, hanem egy F1-rajongó igazi ünnepei is: a 2020-as Formula-1-es versenyhétvégék.

Szerezd be a készletünkben lévő utolsó darabokat önmagadnak és környezetednek: a naptár darabja 20 %-os kedvezménnyel, mindössze 2390 forintért elvihető, március 1-jétől a készlet erejéig pedig mindezt ingyenes kiszállítással juttatjuk el a bejárati ajtódhoz.

A rendeléshez kattints ide, és máris a Formula webshopjában találod magad.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: