DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap

Naptár

F1, MotoGP, WEC, WRC és a többiek: 2024-es versenynaptárak

Indul az új esztendő, indulnak az új szezonok: egy helyre gyűjtöttük a legfontosabb nemzetközi szériák idei menetrendjét – ez vár ránk 2024-ben!

részletek

Már rendelhető 2024-es F1-es falinaptárunk!

Ismét megjelenik a következő szezonra szóló, A3-as méretű, lapozható F1-es falinaptárunk, amelyben a jövő évi nagydíjak időpontjait is feltüntettük.

részletek

Domenicali szerint 24 futam a maximum

Rekordszámú nagydíjat tartalmaz a 2023-as versenynaptár, 24-nél azonban nem terveznek többet Stefano Domenicali szerint. Az F1 vezérigazgatója úgy látja, a piac megkövetel ennyi futamot.

részletek

Steiner szerint van igény a 24 futamra

Elképesztően sűrű, 24 futamból álló versenynaptárt jelentett be nemrégiben a Formula-1, ám a csapatfőnökök közül van, aki megérti ennek hátterét. Günther Steiner szerint a rajongók igénylik ezt.

részletek

Exkluzív: Időpontot cserél a Magyar és a Belga Nagydíj

Helyet cserélhet a 2023-as F1-es menetrendben a Hungaroring és Spa-Francorchamps – tudta meg a formula.hu.

részletek

Domenicali: Nem adom el a Formula-1 lelkét

Nem kizárólag az anyagi érdekek döntenek az F1-es versenyek sorsáról Stefano Domenicali szerint. A sportág vezérigazgatója igyekezett leszögezni, hogy az egész világ felé nyitni szeretnének.

részletek

Rosberg: Monacónak alkalmazkodnia kell

Komoly tárgyalások folynak a háttérben a Monacói Nagydíj jövőjének érdekében Nico Rosberg szerint. A 2016-os világbajnok szerint fontos, hogy megmentsék a versenyt.

részletek

Verstappen megtartaná a klasszikus pályákat

Nem zárkózik el a naptár megreformálásától, de ragaszkodna a jól bevált helyszínekhez Max Verstappen. A világbajnoki címvédő reméli, megmaradnak az olyan helyszínek, mint Suzuka, vagy Zandvoort.

részletek

Bottas nem akar több futamot

Már nem fér bele több verseny a naptárba Valtteri Bottas szerint. Bár jöhet még néhány új helyszín a jövőben, az Alfa Romeo finn pilótája úgy érzi, a mostani menetrenddel már eljutottak a végsőkig.

részletek

Nagy évindító akció a Formulánál!

Kedvezményekkel indítjuk a 2022-es esztendőt webshopunkban. Legfrissebb kiadványaink, naptáraink és magazinelőfizetésünk is kedvező áron szerezhető be január 14-től.

részletek

Már megvásárolhatók 2022-es naptáraink

Formula-1-es és MotoGP-s falinaptárat is készítettünk olvasóink számára, melyekben a két kategória jövő évi menetrendje is nyomon követhető – ha valaki mindkettőt megrendeli, akkor kedvezményesen juthat hozzájuk.

részletek

Hivatalos: Átalakul az F1-es versenynaptár

A Formula-1 hivatalosan is közzétette az idei menetrendet érintő változásokat, melyek tökéletesen rímelnek arra, amikről portálunk korábban beszámolt.

részletek