DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Őrületes tavaszi akciók a Formula Webshop kínálatában

Megérkezett a tavasz, mi pedig ennek örömére egy kivételes ajánlattal készültünk. A webshopunkban most több értékes termékünk árát lejjebb vittük, szóval erről az akcióról nem érdemes lemaradni!

A Formula Webshop ITT érhető el.

A tavasz beköszöntével, valamint a húsvét közeledtével úgy döntöttünk, hogy egy különleges akció keretein belül ezúttal a magazin előfizetések, az olyan remekbe szabott könyveink, mint az Autósport évkönyv, vagy a Száguldás és Cirkusz, továbbá a méltán népszerű falinaptárunk is igazán kedvező áron lesz elérhető.  

Ezeket több különböző csomagban lehet megvásárolni, így például az éves AFM előfizetés és az F1-es naptárunk egyben ezúttal mindössze 4990 forintba kerül, de az idei nagydíjidőpontokat is tartalmazó falinaptár ugyanilyen kombinációban választható akár két évösszegző könyvünk legutóbbi kiadásának valamelyikével is.

A sornak pedig itt még nincs vége, hiszen a tavaszi akció által 4990 forintos árért cserébe akár arra is lehetőség van, hogy egy féléves AFM előfizetést és a Száguldás és cirkusz 2022-es kiadását szerezzék be egy pakkban az érdeklődők.

Érdemes tehát meglátogatni a webshopot, ahol a felsoroltak mellett könyveinkkel és lenyűgöző posztereinkkel kapcsolatban tovább akciókat találhatók, ezekről pedig nem érdemes lemaradni.



Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: