DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 27. szombat
F1

Tost és Sainz újra együtt – nálunk!

A Toro Rossónál éveken át együtt dolgozó Carlos Sainz és Franz Tost újra egymásra talált – méghozzá a Száguldás és cirkusz című F1-es szezonösszefoglaló oldalain!

A szerkesztőségünk által évről évre kiadott, többek között Mészáros Sándor utazó tudósítónk helyszíni beszámolóit tartalmazó F1-es szezonösszefoglaló kiadványunk, a Száguldás és cirkusz című sorozat egyik sajátossága, hogy az előszót és a köszöntőt az F1 kiemelkedő személyiségei jegyzik.

Többek között Max Verstappen, Ross Brawn, Jean Todt, Toto Wolff, Felipe Massa és Alain Prost szavait is olvashatták azok, akik az elmúlt tíz évben kézbe vették kiadványainkat.

szesc



Idén, a könysorozat tízéves évfordulóját ünneplő kötetekben is két különleges egyéniség tisztelt meg minket azzal, hogy nevükkel és szavaikkal adnak rangot a kiadványnak. A Ferrarinál immár harmadik évét teljesítő Carlos Sainz többek között arról írt előszavában, hogy a nehézségek ellenére úgy érzi, a Scuderia pilótájaként élete álmát éli meg – és természetesen a magyar szurkolókra is kitért.

A köszöntőt idén a királykategóriától 18 év után búcsúzó Franz Tost, az AlphaTauri leköszönő csapatfőnöke, Franz Tost jegyzi. A veterán szakember karrierje fény- és mélypontjait is felidézte, s megemlékezett Kesjár Csabáról is, akivel annak idején együtt dolgozhatott.

A kiadvány, mely közel 200 oldalon dolgozza fel a 2023-as szezont, a versenyriportok mellett számos egyéb érdekességgel, kedvezményes áron vásárolható meg a Formula.hu webshopjában – a 2023-as motorsportszezont átfogóan bemutató Autósport évkönyvhöz hasonlóan.

Az ajánlatokat megtalálod ide kattintva!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: