Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 19. hétfő

Tost

„Hihetetlenül fontos legyőzni a Mercedest”

Az AlphaTauri csapatfőnöke szerint kritikus lenne az F1 számára, ha idén végre megtörne a Mercedes 2014 óta tartó dominanciája, ezért ő a Red Bullnak szurkol.

részletek

Miért csak a Red Bullnál nem ment Gaslynek?

Régi-új csapatfőnöke pontosan tudja, miért vallott szégyent az anyacsapatnál a fiatal francia, aki egyébként igen tehetséges és a testvéristállónál brillírozik. A Red Bullnál váratlan reakciókat kapott.

részletek

„Perezt nem fogja összetörni Verstappen”

A Red Bull sztárpilótája, Max Verstappen az utóbbi évek során több kollégájának eltérítette karrierjét, ám az Alpha Tauri csapatfőnöke szerint Sergio Perez lehet az, aki ezt a sorozatot megszakítja.

részletek

Schumacher és az összeesküvések: „Nem igazak”

Az F1-es debütálás előtt álló német eddigi sikerei kapcsán többször is felmerült, hogy erősen lejtett neki a pálya, az Alpha Tauri csapatfőnöke viszont cáfolta, hogy csalással érte el volna az eredményeit.

részletek

A középmezőny élére vágyik az Alpha Tauri

Az Alpha Tauri csapatvezetője további fejlődést szeretne elérni a tavalyi eredményekhez képest. Azt is elmondta, miért izgatott a Pierre Gasly, Yuki Tsunoda versenyzői párosítás miatt.

részletek

„Sok jó fiatal van, de Mazepin nincs köztük”

A legújabb generációból három fiatal tehetséget nevesített az Alpha Tauri csapatfőnöke, de Nyikita Mazepint kihagyta. Szerinte csak azok járnak sikerrel, akik intelligensek és tudják, mit csinálnak – ilyen az orosszal ellentétben Mick Schumacher.

részletek

Tost: Kit érdekel, hogy Hamilton ismer-e?

Furcsa jelenet zajlott nemrég, amikor is Lewis Hamilton szemmel láthatóan nem volt tisztában azzal, ki is Franz Tost a Formula-1-ben. Az Alpha Tauri csapatfőnöke frappánsan reagált erre.

részletek

Az Alpha Tauri nem kér a Renault-ból

Az idei szezon végeztével így vagy úgy, de a Honda ismét búcsút int a Formula-1-nek. Eközben a partnercsapat nélkül maradó Renault új lehetőségek után kutat, de az Alpha Taurit ez nem hatja meg.

részletek

A koronavírus talán még jót is tett az F1-gyel

Az Alpha Tauri csapatvezetőjének gondolatmenete szerint könnyen lehet, hogy paradox módon éppen a gazdasági válságot okozó világjárvány mentette meg a Formula-1-et attól, hogy fenntarthatatlansága miatt válságba sodorja a kisebb csapatokat.

részletek

„Nem fogja könnyen elengedni Gaslyt a Red Bull”

Franz Tost, az Alpha Tauri csapatvezetője szerint túl sok pénzt invesztáltak az energiaitalosok a futamgyőztes franciába ahhoz, hogy könnyen átengedjék őt az egyik F1-es riválisuknak.

részletek

Alpha Tauri: 2020 volt a legjobb év

Furcsa azt olvasni 2020-szal kapcsolatban, hogy jó, de az Alpha Tauri F1-es csapatánál mégis úgy érzik, hogy ez volt történetük legsikeresebb éve, még 2008-at is messze felülmúlta.

részletek

Hamilton nem tudta, ki az Alpha Tauri csapatfőnöke

Lewis Hamilton szerint egyáltalán nem jó ötlet megnyirbálni a Formula-1-es versenyzők fizetését, ám mielőtt még felsorakoztatta volna érveit, mulatságos pillanatokat okozott a sajtótájékoztatón.

részletek
Olvastad már?