Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 20. szerda

Tost

Tost: Sokat segíthet Tsunodának Verstappen példája

Franz Tost úgy gondolja, Tsunodának hasznára válhat, ha figyelemmel kíséri Verstappen fejlődését. Az AlphaTauri csapatfőnöke gyakran és szívesen hozza fel példaként a holland esetét.

részletek

Sennára emlékezteti volt főnökét Verstappen

Franz Tost szerint több szempontból is hasonlít a fiatal holland a legendás háromszoros F1-es világbajnok brazilra. Az AlphaTauri csapatvezető reméli, korábbi versenyzője nyeri idén a vb-t.

részletek

Tost: Tsunoda még sokat tanulhat

Az AlphaTauri csapatvezetője szerint egyértelmű volt, hogy megtartják Yuki Tsunodát. A faenzai alakulat a jelenlegi párosával vág neki 2022-nek, a japán pilótának pedig időt szeretnének adni.

részletek

Ezek emelik ki Verstappent a többi Red Bull-nevelt közül

Az elmúlt években talán a Red Bull juniorprogramja hozta a legtöbb új pilótát a Formula-1-be, sikerre azonban igen kevesen vitték. A fiatalokkal tapasztalt Franz Tost osztotta meg, mi az ő titkuk.

részletek

Meg akarja tartani pilótáit az AlphaTauri

Franz Tost elmondása alapján a faenzai istálló nem szeretne változtatni a jelenlegi felállásán és jövőre is Gasly és Tsunoda kettősét akarják megtartani. A csapatfőnök elégedett a versenyzőikkel.

részletek

AlphaTauri: Megvan a potenciál az ötödik helyhez

Tízes skálán ötösre értékelné csapata első félévét Franz Tost, aki szerint kemény csata vár rájuk az Alpine és az Aston Martin ellen, de az autójuk egyértelműen képes rá, hogy legyőzzék őket.

részletek

Tost: Tsunodának három év kell

Franz Tost, az AlphaTauri csapatfőnöke úgy véli, hogy újonc pilótájának jó irányba halad a fejlődése. A japán első kilenc versenyhétvégje során hullámzó teljesítményt nyújtott, de még nem kell aggódni Tsunoda jövője miatt.

részletek

Formába hozta Tsunodát a szigorú főnök

Volt oka az örömre az AlphaTauri japánjának Stájerországban, miután idén a harmadik alkalommal szerzett pontot tizedik helyével – a Formula.hu kérdésére elmondta, Franz Tost instrukcióinak is szerepe volt a sikerben.

részletek

Tost: Gasly az egész mezőny egyik legjobb pilótája

Úgy tűnik, a Red Bull nemigen számol Pierre Gaslyvel, az AlphaTauri csapatfőnöke azonban összeteszi a két kezét, hogy maradjon náluk a futamgyőztes francia, annyira nagyra tartja.

részletek

Főnöke aggódott Tsunoda remek tempója miatt

Az AlphaTauri csapatvezetője, Franz Tost szerint a japán újonc fantasztikus munkát végzett Bakuban – sőt, olyannyira gyors volt, hogy amiatt aggódott, nehogy balesetet szenvedjen a futamon.

részletek

Katonás napirendet szabott meg Tsunodának az AlphaTauri

A csapat Olaszországba költöztette a japán újoncot, ráadásul Franz Tosték egy szigorú napi programot is kidolgoztak számára. A csapatfőnök szerint Tsunoda örülhet, a pilóta egy fokkal kevésbé lelkes.

részletek

AlphaTauri: A javulásunk 70 %-ban a motor

Képes a középmezőny élcsoportjában harcolni a faenzai istálló, holott a karosszéria a csapatfőnök bevallása szerint nem fejlődött sokat. Franz Tost úgy véli, öt csapat küzd egymással a nagyok mögött, az Aston Martint nem sorolja a közvetlen ellenfelekhez.

részletek
Olvastad már?