Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 15. péntek

Tost

Alpha Tauri: 2020 volt a legjobb év

Furcsa azt olvasni 2020-szal kapcsolatban, hogy jó, de az Alpha Tauri F1-es csapatánál mégis úgy érzik, hogy ez volt történetük legsikeresebb éve, még 2008-at is messze felülmúlta.

részletek

Hamilton nem tudta, ki az Alpha Tauri csapatfőnöke

Lewis Hamilton szerint egyáltalán nem jó ötlet megnyirbálni a Formula-1-es versenyzők fizetését, ám mielőtt még felsorakoztatta volna érveit, mulatságos pillanatokat okozott a sajtótájékoztatón.

részletek

Az első vizsgán jól szerepelt Kvjat várható utódja

Túlesett első F1-es tesztjén Imolában Yuki Tsunoda. A japán teljesítette a szuperlicenszhez szüksége 300 kilométert és jó benyomást tett Franz Tost csapatfőnökre. Előny, hogy a Honda-mérnökökkel anyanyelvén tud beszélgetni.

részletek

Tsunoda egyre közelebb az F1-es debütáláshoz

Az Alpha Tauri privát és kollektív teszten is pályára küldi a japánok fiatal reménységét. Minden jel arra mutat, hogy 2021-re készítik fel a pilótát, akit a Honda hátszele nélkül is ideálisnak tartanak.

részletek

Gaslyt meglepte, hogy fel sem merült a neve a Red Bullnál

Nem csalódott amiatt, hogy marad az Alpha Taurinál, de furcsállja, hogy a győzelme és a dobogói után még csak fontolóra sem vették az előléptetését. A csapatvezető beszélt a másik ülés sorsáról is.

részletek

Red Bull: Voltunk már ilyen helyzetben

A Honda távozása miatt nehéz időszak vár a Red Bullra és az Alpha Taurira, de Christian Horner leszögezte: a két csapat elkötelezett az F1 mellett, és meg fogja találni a számára legjobb erőforrást.

részletek

F1-Archív: A Schumacher-Barrichello affér

Hülkenberg nem kíváncsi Magnussen golyóira, balhé a Hungaroringen a veterán pilóták között, Tost tagadja, hogy bántotta versenyzőjét, Kubica az F1-ben, Baumgartner első igazi tesztje: ezek voltak az F1 augusztus 1-jei hírei.

részletek

Tűzijátékkal indulhat az F1-es szezon

Franz Tost szerint senki nem fog várni semmire az első szabadedzésen, mindenki a lehető legtöbb kört akarja majd megtenni - nagyon nehéz lesz mindent újraindítani a sportág minden szereplőjének.

részletek

Volt főnöke szerint lehet még ötszörös világbajnok Sebastian Vettel

Kevesen számolnak a Ferraritól elbúcsúzó Vettellel a következő évek lehetséges világbajnokaként, Franz Tost szerint azonban megfelelő autóval még mindig képes a végső győzelemre. Ez és nem a részvétel vagy a pénz motiválja, hogy maradjon a mezőnyben.

részletek

Kétmillió eurót veszít egy elmaradt futammal egy középcsapat

A legrosszabb eshetőséggel is számol az Alpha Tauri csapatfőnöke, Franz Tost: ha idén nem lesz egyáltalán verseny a Formula-1-ben, gazdasági katasztrófa vár rájuk.

részletek

A járványon valójában spórolnak a csapatok

Pozitív hozadéka is van a világjárványnak, ugyanis az elhalasztott szabályok miatt a csapatok jóval kevesebbet fognak költeni – állítja az Alpha Tauri csapatvezetője, Franz Tost.

részletek

Az Alpha Tauri csapatfőnökén is elvégezték a vírustesztet

Olaszország kísérteties, egy lélek sincs az utcán – mondta a faenzai székhelyű istálló vezetője, Franz Tost. A csapattagok kalandos úton tértek vissza Olaszországba, ő maga az egyik utolsó római gépet érte el. Ha a munkatársak között tüneteket észlelnek, máris hívják az orvost.

részletek
Olvastad már?