Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Tost

Ezért nyűgözi le a Toro Rossót Albon

Az újonc F1-es pilóta olyan erényeit csillogtatja, amelyek nagyon értékesek, Franz Tost csapatfőnök szerint fényes jövő várhat rá ebben a sorozatban.

részletek

Tost: A Toro Rosso erős csomaggal rendelkezik

A Red Bull fiókcsapata szintén sokat profitál a Honda remekbe szabott motorjából és az anyacsapattal való szoros együttműködésből. Meddig juthat a folyamatosan erősödő istálló?

részletek

Tost: Egyáltalán nincs krízisben a Red Bull juniorprogramja!

A Toro Rosso csapatfőnöke, Franz Tost szerint nonszensz, hogy a közvélemény arról beszél, kimerült volna a Red Bull család utánpótlás-neveldéje, és egyszer már elküldött embereket kellene újra elővenniük.

részletek

Tost néha egy óvodában érzi magát

A modern Formula-1-ben a pilóták egyre fiatalabb korban kerülnek a tűz közelébe, a csapatok nemcsak az ifjoncokat, de érdekes édesapáikat is megkapják a nyakukba, ami időnként probléma.

részletek

Nincs nyomás a Hondán a Red Bull miatt

A tavalyi évhez képest nagy változások történtek idén a japán motorgyártóval: egy csapat helyett már kettővel kell együtt dolgozniuk, de nem érzik, hogy nagyobb teher lenne rajtuk Hornerék miatt.

részletek

Tost: A kényelmes fiatalok miatt nem lesz naptárbővítés

A Toro Rosso csapatfőnöke szerint már az F1-ben dolgozó szakemberek sem a régiek, a fiatalok egyre kevesebbet akarnak dolgozni, ezért ne számoljunk a versenynaptár bővítésével sem.

részletek

Tost: A Red Bull futamokat fog nyerni a Hondával

A Toro Rosso csapatfőnökét örömmel tölti el a Honda által mutatott fejlődés, aminek köszönhetően Max Verstappennek és Pierre Gasly-nak többszörös futamgyőzelemet jósol 2019-re.

részletek

Toro Rosso: Kvjat most lesz a legjobb

Harmadszor is megkapja az esélyt a bizonyításra Danyiil Kvjat a Toro Rosso istállónál. Csapatfőnöke bízik az érettebb „torpedóban”, úgy véli, az orosz még csak most mutatja majd meg legjobbját.

részletek

Ez a Toro Rosso részben egy Red Bull

Az F1 idei szezonjára minden eddiginél szorosabb lett a viszony az anya- és a fiókcsapat között, a Toro Rosso idei autója ugyanis nyomokban garantáltan tartalmaz tavalyi Red Bullt.

részletek

Idén is sok rajtbüntetése lehet a Toro Rossónak

Bár a Honda-motor elméletileg jóval megbízhatóbb, a Red Bull fiókcsapata felkészült arra, hogy anyacsapatát segítve a rajtbüntetéseket is bevállalja a folyamatos motorfejlesztések kipróbálása miatt.

részletek

Mégsem túl jó ötlet a leszorítóerő megfelezése az F1-ben

A Toro Rosso csapatfőnökének felvetésére adott választ Pat Symonds F1-es mérnök - ő is az előzések számának növekedéséért harcol, ám úgy véli, hogy az autóknak emellett lenyűgözőeknek kell maradniuk.

részletek

Jó F1-et akarunk? Felezzük el a leszorítóerőt

Franz Tost szerint pofonegyszerű lenne a megoldás a látványos, izgalmas F1-re, csak a döntéshozók mindig belekeverik a dolgokba a mérnököket, akik aztán elrontják az egészet.

részletek
Olvastad már?