Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 21. hétfő

Tost

A Toro Rosso csak nyert Gaslyval, meglehet a hatodik hely

A Red Bull fiókcsapata is rengeteget erősödött tavalyhoz képest, a Honda hazai pályáján Pierre Gasly megint remekelt, négy értékes pontot gyűjtött be és megerősítette a csapat hatodik helyét.

részletek

Japán pilóta ül a Toro Rossóba Suzukában

Az első szabadedzésen a Honda védence, Naoki Yamamoto vezeti Gasly autóját. Hazájának egyik legjobb jelenlegi pilótája F1-est még sosem vezetett, a bevetésre azonban régóta készül.

részletek

Toro Rosso: Albon nem jön ide vissza

Franz Tost, a Red Bull fiókcsapatának főnöke kijelentette, hogy az év közben az anyaistállóhoz távozó brit újonccal nem számolnak jövőre. Ennek hátterében nem harag, hanem az elismerés áll.

részletek

„Nem teremnek Verstappenek és Vettelek minden fán”

Franz Tost Toro Rosso-csapatfőnök szerint nem merült ki a Red Bull juniorprogramja, egyszerűen nem tudnak folyamatosan Vetteleket és Verstappeneket előhúzni a kalapból, emiatt kérdőjelezték meg mostanában sokszor a választásaikat.

részletek

A csapatok 24 fős mezőnyt támogatnak, az F1 kevésbé

A csapatfőnökök örömmel fogadnák új riválisok érkezését, Ross Brawn szerint azonban egyelőre elegendő a jelenlegi 20 csapat, ha lesz is bővítés, arra csak 2021 után kerül sor.

részletek

Tost: Közel a Honda világbajnoki címe

Sokat köszönhet a Toro Rossónak a japán gyártó, tavaly ugyanis a faenzaiak oldalán talált rá a helyes fejlődési útra. Azóta már több futamgyőzelem is összejött, a következő cél a világbajnoki cím.

részletek

F1-Archív: A Schumacher-Barrichello affér

Hülkenberg nem kíváncsi Magnussen golyóira, balhé a Hungaroringen a veterán pilóták között, Tost tagadja, hogy bántotta versenyzőjét, Kubica az F1-ben, Baumgartner első igazi tesztje: ezek voltak az F1 augusztus 1-jei hírei.

részletek

Tost: A Red Bull visszaviheti Kvjatot

A Toro Rosso csapatfőnöke értetlenül szemléli Pierre Gasly vergődését az anyaistállónál, mivel szerinte sokkal jobb ennél. Ugyanakkor boldoggá tenné, ha Danyiil Kvjat ismét topcsapathoz kerülne.

részletek

A pilóták azért nem hibáznak, mert túl jó az edzettségi állapotuk?

Bár fizikailag nagyon megterhelő egy Formula-1-es verseny teljesítése, a versenyzők mégis szinte soha nem merülnek ki igazán. Franz Tost szerint egyszerűen azért, mert jóval fittebbek, mint régen.

részletek

Forradalmi F1-es ötlet: Tiltsák be az edzést

Ha Lewis Hamilton nehezen vezethető F1-es autókat szeretne, akkor Günther Steiner szerint az lenne a legegyszerűbb, ha megtiltanák a versenyzőknek a testedzést, és gyorskajákkal etetnék őket.

részletek

Még visszafogná Albont a Red Bull

Pierre Gasly eddig nem teljesített a tőle várt szinten a Red Bullnál, így felmerült, hogy a Toro Rossónál remeklő Alexander Albon már jövőre átvheti a helyét.

részletek

Ezért nyűgözi le a Toro Rossót Albon

Az újonc F1-es pilóta olyan erényeit csillogtatja, amelyek nagyon értékesek, Franz Tost csapatfőnök szerint fényes jövő várhat rá ebben a sorozatban.

részletek
Olvastad már?