Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 1. csütörtök

Tost

Tűzijátékkal indulhat az F1-es szezon

Franz Tost szerint senki nem fog várni semmire az első szabadedzésen, mindenki a lehető legtöbb kört akarja majd megtenni - nagyon nehéz lesz mindent újraindítani a sportág minden szereplőjének.

részletek

Volt főnöke szerint lehet még ötszörös világbajnok Sebastian Vettel

Kevesen számolnak a Ferraritól elbúcsúzó Vettellel a következő évek lehetséges világbajnokaként, Franz Tost szerint azonban megfelelő autóval még mindig képes a végső győzelemre. Ez és nem a részvétel vagy a pénz motiválja, hogy maradjon a mezőnyben.

részletek

Kétmillió eurót veszít egy elmaradt futammal egy középcsapat

A legrosszabb eshetőséggel is számol az Alpha Tauri csapatfőnöke, Franz Tost: ha idén nem lesz egyáltalán verseny a Formula-1-ben, gazdasági katasztrófa vár rájuk.

részletek

A járványon valójában spórolnak a csapatok

Pozitív hozadéka is van a világjárványnak, ugyanis az elhalasztott szabályok miatt a csapatok jóval kevesebbet fognak költeni – állítja az Alpha Tauri csapatvezetője, Franz Tost.

részletek

Az Alpha Tauri csapatfőnökén is elvégezték a vírustesztet

Olaszország kísérteties, egy lélek sincs az utcán – mondta a faenzai székhelyű istálló vezetője, Franz Tost. A csapattagok kalandos úton tértek vissza Olaszországba, ő maga az egyik utolsó római gépet érte el. Ha a munkatársak között tüneteket észlelnek, máris hívják az orvost.

részletek

„Így nem lenne fair elkezdeni a szezont”

A koronavírus miatt utazási korlátozások léphetnek érvénybe, amely főleg az Olaszországból érkezőket hozná nehéz helyzetbe - a Ferrari és az AlphaTauri is aggódik.

részletek

Valóban ekkorát ugrott ismét előre a Honda?

A Red Bull mellett a testvércsapat vezetősége is kimondottan boldog a téli teszteken tapasztaltakkal. Különösen dicsérik a japán erőforrás fejlődését, és a Hondánál is elégedettek a motorral.

részletek

Az Alpha Tauri olaszokat tiltott ki, a Williams az anyagi terhekről beszél

A koronavírus átszervezésre kényszeríti a csapatokat: új útvonalakon kell eljutniuk az első nagydíjakra, és kérdéses, kit fognak beengedni a rendező országok. A Ferrari mérnököket hagyott otthon, a Red Bullnál a japán munkatársak miatt nyugtalanak.

részletek

Steiner is odaszúrt a Racing Pointnak

A Haas csapatfőnöke szerint a rózsaszín istállónál érdemes lenne „gondolkodni, mielőtt megszólalnak”, mert a Mercedes másolásával idén olyat tettek, ami miatt korábban mást kritizáltak.

részletek

Az Alpha Tauri a tavalyinál is jobb lehet

Bár ezen a néven idén indul először a korábban Toro Rosso néven ismert istálló, a Honda remek téli fejlődésének és a kiváló szélcsatornás eredményeknek köszönhetően komoly meglepetést okozhat.

részletek

23 futamtól besokallna az F1

Az ideitől sűrűbb versenynaptárral nem tudnának megbirkózni az F1-es istállók új csapattagok nélkül, a bővítés pedig további költségekkel járna – figyelmeztetett egy csapatvezető.

részletek

Albonra hamar felfigyelt egykori csapatfőnöke

A brit pilóta egy éve még F1-es tapasztalattal sem rendelkezett, most pedig már az élmezőny kihívásaira készül. Korábbi csapatfőnöke elárulta, a pilóta az első pillanattól kezdve ígéretes volt.

részletek
Olvastad már?