DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 5. kedd

Tost

Áldozatokat hozott a Toro Rosso a Red Bullért

Az AlphaTauri F1-től év végén búcsúzó csapatfőnöke, Tost elmesélte, hogyan indult a Hondával a kapcsolat, mely hozzájárult Verstappen bajnoki címeihez.

részletek

A nagy kérdés: visszatér-e Sebastian Vettel?

Az elmúlt hetekben Vettel elmondta, hogy hiányzik neki az F1 és nem zárja ki a visszatérést – a szakma megosztott azt illetően, hogy ez megtörténhet-e.

részletek

Bejelentette 2024-es párosát az AlphaTauri

Az AlphaTauri bejelentette 2024-es pilótapárosát, és ahogyan arra számítani lehetett, Yuki Tsunoda mellett Daniel Ricciardo kapta meg a lehetőséget.

részletek

„Vagy Piastri, vagy a fal” – Ricciardo a balesetről

Nem tudott időben reagálni, Lawsonnak pedig sok sikert kíván az F1-es Holland Nagydíjra a sérült ausztrál. Főnöke szerint nem kizárt a műtét.

részletek

F1-Archív: A Schumacher-Barrichello affér

Ocon nyeri a Magyar Nagydíjat, Hülkenberg nem kíváncsi Magnussen golyóira, balhé a Hungaroringen a veteránok között, Tost tagad, Kubica az F1-ben, Baumgartner első igazi tesztje: ezek voltak az F1 augusztus 1-jei hírei.

részletek

Megkérdeztük, hogy miért rúgták ki De Vriest

Franz Tost válaszolt a Formula.hu kérdésére: a pályaismeret és a nehéz körülmények okozták azt, hogy a Magyar Nagydíjon már nem Nyck de Vries versenyez.

részletek

Tost a pilótaprogramról és a visszavonulásról

Közel két évtizedes csapatvezetői tapasztalat, számos kinevelt toppilóta: ő Franz Tost, aki az alakulat kezdetéről, a pilóták kineveléséről és a visszavonulásáról is nyilatkozott.

részletek

De Vries év közben repülhet, Ricciardo opció az AlphaTaurinál?

Franz Tost bízik benne, hogy a holland újonc magára talál, de nem erősítette meg, hogy marad év végéig. Elmondta, mikor jöhet szóba Ricciardo visszatérése.

részletek

„Schumacher sokkal jobb a megítélésénél” – Tost őt választotta volna, de nem engedték neki

Franz Tost szerint ő Mick Schumachert igazolta volna le idén az AlphaTaurihoz, de a Red Bull vezetősége Nyck de Vriest választotta inkább.

részletek

A Ferrari egyelőre feltartja a távozó Mekiest

Néhány hete tette hivatalossá az AlphaTauri, hogy Franz Tost a szezon végén nyugdíjba vonul, helyét pedig a Ferrari eddigi sportigazgatója veszi át.

részletek

Döntött a Red Bull: Nem adják el az AlphaTaurit – de változások jönnek

Szorosabban együttműködik a két csapat, valamint bővítik az AlphaTauri angliai kirendeltségét. Az olaszországi központot azonban nem fogják bezárni – erről beszél Marko és Tost.

részletek

„Legalább három évre van szüksége egy újoncnak” – időt ad Tost De Vriesnek

Csalódást keltő szezonkezdeten van túl Nyck de Vries, csapatfőnöke azonban úgy véli, az autótörések elkerülhetetlenek egy újonc esetében, és még időre van szüksége a hollandnak.

részletek