Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 18. kedd

Sainz

Norris: Nincs senki, akit jobban le akarnék győzni Carlosnál

Lando Norris kapcsolata látszólag eddigi mindkét csapattársával makulátlan, szinte már baráti volt. De vajon inkább a pályán, vagy a pályán kívül foglalkoztatja őt Carlos Sainz és Daniel Ricciardo?

részletek

Belépő a versenyzés világába - 2. rész

Ma már mind hősökként tekintünk a Formula-1-es pilótákra, pedig ugyanolyan kisgyermekként kezdték karrierjüket, amilyenek mi magunk is voltunk egykor. De mégis mennyire kicsiként?

részletek

Dakar: Sainz révén újabb Audi-szakaszgyőzelem

Végéhez közeledik a Dakar Rali, csütörtökön már a 11. szakaszt futották. Jelen állás szerint hamarosan az autósoknál és a motorosoknál is többszörös győztest avathatunk.

részletek

Sainz: Készen állok a vb-címért harcolni 2022-ben

Carlos Sainz élete egyik legjobb szezonjának nevezte a 2021-es évet, mely számára az első volt a Ferrarinál. Úgy érzi, bármit is hozzon 2022, ő készen áll az előtte álló kihívásra.

részletek

Sainz bebizonyította, hogy Leclerc nem is olyan nagy szám?

Helmut Marko számba vette, kik lehetnek igazán esélyesek a szezonban. Charles Leclerc-ben és George Russellben azonban kételkedik, sokkal inkább hisz Lando Norris képességeiben.

részletek

Norris: Senki sem tudta, milyen jó Sainz

Az első ferraris év után ismerték fel az emberek, mennyire jó versenyző Carlos Sainz: véli korábbi csapattársa, Lando Norris. Ő maga épp a spanyol miatt nem tűnt erősnek 2020-ban a McLarennél.

részletek

A Red Bull szólt Jos Verstappennek, lépjen végre hátrébb

Kisgyermek korától, a gokartos időktől egyengette fia pályafutását Jos Verstappen, ez még a Toro Rossónál töltött időszakban is folytatódott. A Red Bull azonban nem akarta, hogy az édesapa irányítson.

részletek

Sainz már a szezon előtt új szerződést kaphat

Elégedettek Carlos Sainz eddigi teljesítményével a Ferrarinál, így elég hamar megegyezhetnek az új szerződéséről. Ezt Mattia Binotto árulta el, aki úgy véli, még a télen beszélni fognak erről.

részletek

Dakar: Al-Attiyah harmadik sikere, Petrucci villogott

Rendkívül szorosan alakult az autósoknál a leghosszabb negyedik szakasz, amelyen büntetés döntött az első helyről. A motorosoknál kettős Honda-siker született, de Petrucci volt a fő sztár.

részletek

Dakar: Először nyert szakaszt az elektromos Audi

Carlos Sainz révén történelmi részsikert aratott az Audi RS Q e-tron, összetettben viszont a felfüggesztett eltiltást kapó Nasser Al-Attiyah növelte az előnyét. A motorosoknál új győztest avattak.

részletek

Leclerc: Sokat fejlődtem Carlos révén

Elismerően beszélt ferraris kollégájáról a monacói F1-es pilóta: szerinte a spanyolnak épp az a fő erőssége, amely téren ő különösen gyengén muzsikált még néhány esztendeje.

részletek

Ferrari: 2022-ben nem szabad ütközni

Laurent Mekies szerint 2021-ben belefértek a hibák, de idén annyira fontos lesz a szezon közben kitalált fejlesztések megoldása, hogy nem törhetnek az autók - szóltak a Leclerc-Sainz párosnak...

részletek