Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 18. szerda

Sainz

Sainz: Vettel helyében kezdenék aggódni

Carlos Sainz szinte mindent és mindenkit értékel a hétvégi Belga Nagydíjon. Szerinte Verstappen már majdnem olyan jó, mint Hamilton, Ocon érkezésével tisztában volt és nem hiányzik neki a Red Bull.

részletek

Két Renault-motor szállt el, a McLaren tudni akarja az okokat

Mindkét McLaren motorhiba miatt adta fel a Belga Nagydíjat, az istálló pedig szeretne hamar a végére járni, mi okozta a meghibásodásokat, miközben a gyári Renault-nál nem volt probléma.

részletek

Sainzcal a piros zászló szúrt ki

Sokak időmérős körébe beleszólt a Q1 végén elfüstölő Alfa Romeo. Közéjük tartozott Carlos Sainz is, aki emiatt nem jutott be a következő etapba, pedig elmondása szerint tudott volna villantani.

részletek

McLaren: Az FP2-re eltűnt a tempóelőnyünk

A wokingiak pénteki legjobb eredménye egy tizedik hely, így érthető, hogy nem voltak teljesen elégedettek az autóval a pilóták. A második szabadedzésen akadtak inkább gondok.

részletek

Korábbi csapattársát is meglepi Hülkenberg távozása

Nico Hülkenberg keserűen vette tudomásul, hogy jövőre már nem lesz helye a Renault-nál, miután Esteban Ocon érkezik a helyére. Egy szimpatizánsa mindenképp van, méghozzá a korábbi csapattárs Carlos Sainz.

részletek

McLaren: Mindkét pilótánk kivételes

A McLaren csapatfőnöke, Zak Brown elégedetten nyilatkozott versenyzőiről, akikre semmi panasza nem is lehet 2019 első felét követően. Van egy vezérük és egy jó csapatjátékosuk.

részletek

Sainz: Verstappen talán sosem lesz bajnok

A McLaren spanyol versenyzője úgy véli, hogy még a nagy tehetségek is örökre a vesztes oldalon maradhatnak, amennyiben nem sikerül a legjobb technikába ülniük. Ez igaz Max Verstappenre is.

részletek

Nehezebb a csapatváltás, mint a többség hiszi

Egy istállónál eltöltött legalább egy év után ismeri ki a versenyző annyira az autót, hogy teljesen képes kiaknázni a benne levő potenciált – véli a rövid időn belül kétszer átigazoló Carlos Sainz.

részletek

Sainz: Nem vagyok Alonso árnyékában

Carlos Sainz egyáltalán nem érzi, hogy kétszeres világbajnok honfitársa miatt háttérbe szorulna. Ugyanakkor igazságtalannak érzi a Formula-1 rendszerét, szerinte Alonso több győzelmet érdemelne.

részletek

McLaren: Nem is kívánhatnánk jobb pilótákat

Roppant elégedett Carlos Sainz és Lando Norris idei teljesítményével a wokingiak F1-es csapatfőnöke, Andreas Seidl, aki szerint pontosan ezért jelentették be korán, hogy jövőre is velük folytatják.

részletek

Sainz: A McLaren nem tud kitörni a középmezőnyből

Kitűnő fejlődést mutat be a McLaren istálló a tavalyi évhez képest. Sajnos azonban az élcsapatokhoz még semmi köze sincs és Carlos Sainz szerint ez egy ideig még biztosan így is marad.

részletek

Sainz különlegesen készül a forró helyszínekre

Kiemelkedően jó idényt fut eddig a McLaren-Renault-val Carlos Sainz, a spanyol már Pierre Gaslyt fenyegeti a pontversenyben. Speciális módszere van arra, hogyan készüljön fel a meleg futamokra.

részletek
Olvastad már?