Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Sainz

„Leclerc legnagyobb ellenfele Sainz”

A monacói F1-es pilótának nem lesz könnyű dolga a spanyollal, aki hozzászokott már a gyors csapattársakhoz és több istállónál is komoly tapasztalatot gyűjtött - véli Jacques Villeneuve.

részletek

Leclerc: Sebbel mindig elkerültük egymást

Charles Leclerc szerint most sokkal több időt tölt a csapattársával, mint korábban, mert Sebastian Vettellel valahogy mindig elkerülték egymást, míg Carlos Sainzcal nem.

részletek

Button figyelmeztette Leclerc-t: Sainz egy mérnök

A 2009-es Formula-1-es világbajnok úgy érzi, Charles Leclerc jobban teszi, ha annak ellenére sem dől hátra, hogy ő a tapasztaltabb a Ferrarin belül, mert Sainz gyakorlatilag egy autóban ülő mérnök.

részletek

Alonso: Elég baj a Ferrarinak, ha ellenünk harcol

A kétszeres világbajnok spanyol egyáltalán nem számít arra, hogy egyáltalán versenyben lehet az idei évben a Ferrarikkal, ha azonban ez mégis megtörténik, az elég nagy bajt jelez a vörösöknél.

részletek

Sainz: A McLaren ellenfele lehet a Ferrari

Carlos Sainz még emlékszik, tavaly a McLarennel mennyire könnyű volt megelőzni egy Ferrarit, idén viszont úgy érzi, a vörös autó méltó ellenfele lehet a papajasárgának.

részletek

Futamgyőzelemben bízik a Ferrari alelnöke

Piero Ferrari elrugaszkodottnak tartja a világbajnoki címet, de úgy véli, ambiciózusnak kell lenni, ezért legalább egy győzelmet vár a csapattól, 70 évvel az első nagydíjsiker után. Tudja, hogy ez terhet jelent, de a nyomás hozzátartozik a Ferrarihoz.

részletek

Sainz elóvatoskodta első ferraris rajtját

Semmiképp sem akart már az első kanyarokban kiesni a maranellóiaknál való bemutatkozása során, emiatt viszont több pozíciót is veszített a spanyol. Pozitívumokból így sem volt hiány Bahreinben.

részletek

Leclerc: A dobogó még nem elérhető

Charles Leclerc sokáig túlhajtotta az autót, Carlos Sainz már a Q1 végén kieséstől tartott, de végül mindkét Ferrari-pilóta elégedetten nyilatkozott a Bahreini Nagydíj időmérőjét követően.

részletek

Ezért tiszteli Vettelt Sainz

A Ferrari spanyol F1-es pilótája elmondott egy történetet, amely ismét rávilágít arra, hogy Sebastian Vettel hogyan viselkedik a színfalak mögött.

részletek

„Sainz Alain Prostra emlékeztet”

A négyszeres világbajnok általában szürke volt pénteken és szombaton, a vasárnapi futamon azonban robbantott. Hasonló kvalitásokat lát Carlos Sainzban az egykori ferraris, Jean Alesi.

részletek

Sainz elismerte, még mindig lassú a Ferrari az egyenesben

A spanyol úgy érzi, valamennyit biztosan sikerült ilyen téren is fejlődnie a Scuderiának, de továbbra is úgy gondolja, az egyenesekben hátrányban lesz a Ferrari a riválisokkal szemben.

részletek

Sainz nyílt lapokkal játszana a Ferrarinál is

Úgy gondolja, hogy Charles Leclerc is nyitott erre, közösen fejleszthetik az autót, de csak akkor, ha megosztanak egymással mindent és nem lesznek köztük titkok.

részletek
Olvastad már?