Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 28. szerda

Sainz

Sainz és a korona: Ha el kell kapni, hát el kell kapni

Carlos Sainz nem hiszi, hogy két versenyzői fertőzésnél megáll a koronavírus terjedése az F1-es mezőnyben, szerinte ugyanis a sorozat által foganatosított óvintézkedésekkel nem lehet mindent kivédeni.

részletek

Sainz szerint 30-40 pontja úszott el idén

Még nem lefutott a meccs a bajnoki negyedik helyért, de a spanyol mclarenes szerint ez az ő esetében három "futamgyőzelemnyi" távolság most - furcsa és idegesítő számára ez a szezon.

részletek

Leclerc: Az új szabály segíthet a Ferrarinak

Bizonyos szempontból még jól is járhat azzal a maranellói gárda, ha idén minél hátrébb végez a bajnokságban, mert akkor több időt tölthetnek majd el a szélcsatornában. Sainz szerint ez a helyes irány.

részletek

Sainz: Alonso a legjobbkor érkezik a Renault-hoz

Carlos Sainz azon a véleményen van, hogy egykori mentora és honfitársa, Fernando Alonso a lehető legjobbkor tér vissza a Renault-hoz. A francia istálló felszálló ágban van, ez pedig mindenkinek jó.

részletek

A McLarennél az szenved, akinél a fejlesztések vannak

Carlos Sainzban felmerült a gyanú, hogy a McLarennél félrement valami az új fejlesztések kalibrálásával, hiszen ez már zsinórban a második hétvége, amikor a régi autót vezető pilóta számol be jobb tapasztalatokról.

részletek

Sainz is nevet a ferraris vicceken

Carlos Sainz is jókat nevet azokon a poénokon, amelyek a Ferrarihoz igazolásával kapcsolatban kerülnek elő - amint vége a mostani szezonnak, már költözik is Olaszországba, a csapat keresi neki a megfelelő lakást.

részletek

Sainz: Nem szabadna léteznie a 2-es kanyarnak

Noha elismeri, hogy ő mérte fel rosszul a szöget és a tempót a start utáni baleseténél, a McLaren F1-es spanyolja szerint eleve borzalmas a kialakítása Szocsi második kanyarjának.

részletek

Csökkentené a győzelmek értékét a fordított rajtrács

Ez az elsődleges aggodalmuk az F1-es versenyzőknek, akik egyöntetűen azt vallják: nem ez lenne a helyes módja annak, hogy izgalmat csempésszenek a futamokba. Sainz azért egyszer kipróbálná.

részletek

Bottas a mezőny élén, Hamilton a végén

A Mercedes finnje volt a leggyorsabb az Orosz Nagydíj egy ízben piros zászlóval is megszakított nyitó edzésén, megelőzve Ricciardót és Verstappent. A rekordbeállításra hajtó vb-éllovas csak 19. lett.

részletek

Sainz ugyan lelép, de a McLaren nem titkolózik előtte

Továbbra is minden folyamatba beavatja spanyol pilótáját a McLaren, dacára annak, hogy Carlos Sainz az év végeztével a Ferrarihoz távozik. Andreas Seidl szerint a csapat idei céljai mindenek felett állnak.

részletek

Sainz csak nevet a Ferrariban kételkedőkön

Egyáltalán nem bánta meg a spanyol F1-es pilóta, hogy aláírt a maranellóiakhoz, mert biztos benne, hogy fejlődni fognak 2021-re – ha pedig mégsem, akkor is Ferrarival fog versenyezni!

részletek

Sainz: Tanulnunk kell az ijesztő balesetből

Az újraindításnál történt tömegkarambolba belekeveredő spanyol szerint sokkal rosszabb is lehetett volna a baleset, ezért mindenki le kell vonni a tanulságokat az F1-es Toszkán Nagydíj után.

részletek
Olvastad már?