Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 16. szombat

Sainz

Ferrari: Hittünk benne, hogy Charles nyerhet

Az F1-es Török Nagydíj egy pontján nem tűnt elképzelhetetlennek, hogy Leclerc kerékcsere nélkül győzhet, végül azonban a dobogóról is lecsúszott. A csapatfőnök ennek ellenére örül, hogy megpróbálták.

részletek

Sainz: Még több ilyen versenyt!

Szép mentés, működő Ferrari-motor, élvezetes futam – mi kellhet még? Carlos Sainz úgy tűnik, versenyről versenyre boldogabb a maranellóiaknál, ez pedig összhangban van a teljesítményével is.

részletek

A Ferrarinál elégedettek, felkészültek

Laurent Mekies szerint Charles Leclerc varázslatos kört produkált az időmérő végén, Carlos Sainz pedig igazi csapatjátékosként segítette - a tempójuk jó, bizakodóak a futam előtt.

részletek

Leclerc köszönetet mondott Sainznak a szélárnyékért

Leclerc kiváló időmérőt futott Törökországban, Hamilton büntetésével ugyanis a harmadik rajtpozícióba lép előre a monacói. Carlos Sainz a motorcseréje miatt igyekezett csapattársának segíteni.

részletek

Sainz már bánja a büntetést

Charles Leclerc-t elnézve jó esélyei vannak a Ferrarinak. Vagy legalábbis lennének, ha Carlos Sainz nem a mezőny végéről indulna. A spanyol most bánkódik igazán a döntés miatt.

részletek

Sainzt még lelkesíti is a motorcserés büntetés

Isztambulban a spanyolon van a sor, hogy megkapja a Ferrari továbbfejlesztett motorját, ám az emiatt a rajtrács végére sorolandó pilóta nem csalódott, hanem inkább izgatott a hétvége előtt.

részletek

Norris szívesen lenne a Ferrari pilótája

A fiatal brit versenyző nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy egyszer akár a Ferrari versenyzője is lehet. Bár jelenleg jól érzi magát a McLaren csapatában, úgy véli a jövőben bármi megtörténhet.

részletek

Sainz: Talán őrültek vagyunk, de nyerni akarunk!

Carlos Sainz célja nem is lehetne egyértelműbb a jövő évre vonatkozóan: a győzelmet szeretné megcélozni a Dakaron az Audival, ugyanakkor számol a villanyosítás miatti nehézségekkel.

részletek

Sainz: A McLaren már kész nyerni

A Ferrari F1-es pilótája nagyon elismerően szólt korábbi csapatáról és úgy látja, hogy Wokingban már minden adott a bajnoki címhez is, leszámítva az autót. Maranellóban is tanulni kell ebből.

részletek

Leclerc: Hosszú út áll még a Ferrari előtt

Az idei szezonban megnyugodhatott a Ferrari, hiszen javult a teljesítményük a tavalyihoz képest. Charles Leclerc szerint azonban még hosszú út áll a csapat előtt, mire újra a győzelemért harcolhatnak.

részletek

„Leclerc-t Enzo is nagyon kedvelné”

A Scuderia legendás alapítójának fia, Piero Ferrari igen jó véleménnyel van a maranellóiak monacói versenyzőjéről: szerinte ő és Carlos Sainz remek csapatot alkotnak jelenleg az F1-ben.

részletek

Most Sainzot küldi a mezőny végére a Ferrari

Ezúttal a spanyol autójába is beépítik az új erőforrást, amellyel pluszteljesítményhez jut, viszont büntetést kap a Török Nagydíjra, így csak a sor végéről vághat neki a futamnak.

részletek
Olvastad már?