DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

Sainz

Siker a Ferrarinál: kiszámítható az autó

A két pilóta és Frederic Vasseur is bizakodva könyvelte el a bahreini F1-teszt tanulságait – igaz, még nem tudják, mindez versenyképesség terén mit jelent majd.

részletek

Véget ért a teszt, jön a szezon – pénteki F1-es hírek

Ma Leclerc, összességében csapattársa volt a leggyorsabb, de a vb-címet sokan már most odaadják Verstappennek, Hamilton pedig arról beszélt, hogy miért megy a Ferrarihoz. Pénteki hírek és sztorik.

részletek

Pályagondok és Ferrari-vezetés péntek délelőtt

Ismét egy csatornafedél okozott bő egy óráig tartó leállást a bahreini F1-es teszten, ahol ezúttal is Carlos Sainz diktálja egyelőre a tempót.

részletek

Reakciók a második tesztnapra – csütörtöki F1-es hírek

A leggyorsabb Sainz szerint a Red Bull a referencia, Perezt meglepte az új koncepció, téma volt a Ferrari, Mercedes és VCARB fejlődése, előkerült a Horner-ügy ma Bahreinben.

részletek

Sainz: Haladtunk a hosszabbítás felé, aztán…

A spanyol ismét elismerte: meglepte, hogy a Ferrari lecserélte Hamiltonra. Ami az F1-es jövőjét illeti: nem csak 2025-öt tartja szem előtt a választáskor.

részletek

„Túl korai értékelni a teljesítményt” – Ferrari

Charles Leclerc és Carlos Sainz is pozitív napról számolt be: szerintük a Ferrari egyelőre azt teljesítette, amit terveztek, úgyhogy elégedettek.

részletek

Két-három győzelem nem elég – Leclerc sokszor akar nyerni 2024-ben

Mennyi sikert várnak a Ferrari-pilóták? A tavaly nyeretlen monacói bizakodik, hogy kárpótolhatja magát, Sainz még merészebb: arról ábrándozik, hogy utolsó ferraris szezonjában vb-címet nyer.

részletek

„Óriási lehetőség Lewis a Ferrarinak” – Vasseur

Több mint 20 éve ápolnak jó viszont a hétszeres F1-es világbajnokkal, így természetes módon jött elő közöttük az átigazolás témája.

részletek

„Megmutattam már, mire vagyok képes” – Sainz

Továbbra is az F1-es vb-cím a célja a spanyolnak, és szeretné ezt már idén elérni a Ferrarival. Hisz benne, hogy közeledni tudnak a Red Bullra és egynél több győzelmet aratni.

részletek

„Számos lehetőségem van 2025-re” – Sainz nem akarja elsietni

A spanyolt is meglepte, hogy Hamiltonra cseréli őt a Ferrari: a következő hónapokban meghallgat minden F1-es ajánlatokat, és megfontoltan dönt jövőjéről.

részletek

A Ferrari tényleg ott tart, ahol szeretne?

A szimulátorban töltött idő alapján a Ferrari mindkét F1-es pilótája úgy véli, sikerült előrelépniük, és okot tudnak adni az örömre a szurkolóknak, akik kitartottak mellettük a nehéz időkben.

részletek

„Hamilton nem garancia a sikerre a Ferrarinál”

Az egykori F1-es csapatalapító Giancarlo Minardi nem ért egyet Hamilton leigazolásával: ő vagy Sainzt tartotta volna meg, vagy egy fiatallal helyettesítené.

részletek