Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 2. csütörtök

Sainz

Barrichello veszélyre figyelmeztette Sainzt

A Ferrari egykori pilótája szerint mentálisan kemény év vár Carlos Sainzra, akinek kulcsfontosságú lesz kordában tartania az érzelmeit, mielőtt új csapatához csatlakozik.

részletek

Sainz jön, Vettel megy – Letölthető a júniusi AFM

Körbejárjuk a hónap átigazolásainak hátterét, megünnepeljük a Formula-1 70. évfordulóját és bemutatjuk, milyen világvége-hangulatban találták magukat azok a versenyzők, akik már visszatértek a pályákra. Itt olvasható az Autósport és Formula Magazin júniusi száma.

részletek

Sainz: Nem második számúnak írtam alá

A McLarentől a Ferrarihoz átigazoló spanyol egyértelművé tette: nem szerepel semmi olyasmi a szerződésében, ami arra kötelezné, hogy Charles Leclerc-t kell majd segítenie.

részletek

Beajánlotta Sainzt a Ferrarinak, de Giovinazzit választotta volna

Többször is javasolta Carlos Sainz személyét a Ferrarinak az egykori csapatfőnök Giancarlo Minardi: ennek ellenére ő élt volna azzal a lehetőséggel, hogy olasz versenyzőt ültet a vörös autóba.

részletek

Sainz: Én még segíthetek a McLarennek

A spanyol F1-es pilóta arra kérte csapatát, hogy ne titkoljanak el előle semmit amiatt, hogy 2021-ben már biztosan a Ferrari versenyzője lesz majd és nem a McLarené.

részletek

Tanács Sainznak a Ferrarihoz: Legyen vastag bőröd

A korábbi Ferrari-mérnök, Rob Smedley egy interjúban arról beszélt, szépségei és árnyoldalai is vannak a Ferrarinak. Második legjobbnak lenni sosem elég, a nyomás állandó, figyelmeztette Carlos Sainzt.

részletek

Massa: Nem csak Vettelen múlt a kudarc

A Ferrari egykori pilótája szerint a csapat és az autó sem volt megfelelő ahhoz az utóbbi bő tíz évben, hogy győzzön az olasz istálló. A brazil arról is beszélt, hogy meglepte Sainz leigazolása.

részletek

Leclerc tagadja, hogy első számú lenne

A Ferrari fiatal reménysége eloszlatta azokat a híreszteléseket, melyek szerint Sebastian Vettel távozása után a csapata őt lépteti elő első számú pilótává. Carlos Sainzról is nyilatkozott.

részletek

A Ferrari már tavaly felkereste Sainzot

Az olaszok már tavaly év végén felvették a kapcsolatot Carlos Sainzcal, akinek a főnökei végig támogatták a két fél tárgyalását. Újabb részletek derültek ki a spanyol pilóta utóbbi hónapjairól.

részletek

Alonso segíthet Sainznak a Ferrarinál

Stefano Domenicali szerint a fiatal spanyolnak idő kell majd, hogy mindent megszokjon Maranellóban, a vb-címmel kapcsolatban pedig óvatos - ahhoz először egy megfelelő autó kellene...

részletek

Idősebb Sainz: Meg fognak lepődni a fiamon

Felidézte a Ferrari-ülésig vezető utat id. Carlos Sainz, aki szigorú édesapa volt. Már az elején figyelmeztette fiát, az ismert név előnyt és hátrányt is jelent majd.

részletek

Sainz: Furcsa volt látatlanban tárgyalni

A Ferrari újdonsült szerzeménye részleteket árult el a karanténban lebonyolított tárgyalásról, amelynek végén a pilóta kvázi látatlanban írt alá a maranellói istállóval.

részletek
Olvastad már?