Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 26. vasárnap

Sainz

Sainz harmadszor, Brabec először nyert Dakart

Véget ért a 2020-as Dakar Rali, amely Mini-sikert hozott az autósok között. Al-Attiyah nyerte a második helyért zajló csatát, Fernando Alonso erős szakasszal, a 13. helyen fejezte be bemutatkozó versenyét.

részletek

Dakar: Szikrázó küzdelem Sainz mögött

Az éllovas spanyol pilóta sokat veszített előnyéből, de így is megnyugtató különbséggel mehet neki az utolsó napnak - Peterhansel és Al-Attiyah elképesztő csatát vív mögötte.

részletek

Sainz visszavágott, Alonso szélvédő nélkül száguldott

Az erős szél miatt lerövidített 10. szakaszon Al-Attiyah és Peterhansel eltévedt, így Sainz újra jelentős előnybe került. Alonso borult, a quados éllovas, Casale pedig fél órát bukott.

részletek

Marko: Jót tettünk Sainzcal, hogy elengedtük

Mivel Helmut Marko szerint korábbi pártfogoltjuk, Carlos Sainz úgysem tudta volna felvenni a versenyt Max Verstappennel, így még jót is tettek vele azzal, hogy elengedték előbb a Renault-hoz, majd a McLarenhez.

részletek

Dakar: Al-Attiyah szinte utolérte Sainzot

Az éllovas sokat veszített a kilencedik szakaszon, ellenben fő üldözője, Al-Attiyah, valamint csapattársa, Peterhansel nagyot ment, ezzel még élesebbé vált a csata.

részletek

Serradori nyert, Alonso második a meglepetésszakaszon

Az eddigi élmenők küszködtek a Dakar nyolcadik szakaszán, Sainz közel húsz percet veszített. A vezető helyen hárman is álltak, Fernando Alonso eddigi legjobb részeredményét érte el.

részletek

Sainz menetelt, Alonso újra hatodik lett a tragikus napon

A vasárnap leggyorsabb motoros, Benavides megállt segíteni a végzetes kimenetelű balesetet szenvedő Goncalvesnek, így időveszteségét jóváírják. Az autós verseny papírforma szerint alakult.

részletek

Dakar: Sainz és Price az első duplázók

A Mini spanyolja és KTM ausztrálja váltak az első kétszeres szakaszgyőztesekké autóban és motoron. Az élen nincs változás, Fernando Alonsónak újabb erős napja volt az Arab-sivatagban az ötödik napon.

részletek

Dakar: Négy nap alatt négy szakaszgyőztes, Alonso 13. helyen

Peterhansel nyerte a szerdai napot, de Sainz továbbra is az élen. A motoros mezőnyben négyen váltották egymást az első helyen a Dakar eddigi leghosszabb szakaszán.

részletek

Képzelt riport egy világbajnokságról

Kimi Raikkönen bajnokesélyesnek tűnt, a világbajnoki címvédő csak hatodik lett, Sainz zsinórban ötször szerzett pole-t… Hogy miféle bajnokság volt ez? A 2019-es F1-es szezon. Egyetlen apró módosítással.

részletek

Méltatlankodik az F1-es középmezőny

Szerintük a tv-közvetítésekben csak az élmezőnyt mutatják, pedig ott nem sok minden történik - viszont emiatt a kiélezett csatákról lemaradnak a nézők, a legjobb előzések élőben nem láthatók.

részletek

Norris: Sajnos azt kell mondjam, Sainz volt a mentorom

Bár nehezére esett beismerni, de Lando Norris elmondta, hogy mclarenes csapattársa, Carlos Sainz egyfajta mentorként szolgált számára, hiszen rengeteget tanult a hatodikként végző spanyoltól.

részletek
Olvastad már?