Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 12. kedd

Sainz

A McLaren katasztrofális futamot zárt

Az időmérő után minden szépnek tűnt a wokingiak háza táján, de a Mexikói Nagydíjat mégis egy csúnya nullázással zárták. Ami Hamiltonnak a győzelmet, Sainznak a vesztét hozta, a kemény keverék.

részletek

A McLaren élcsapatként taktikázott

Hosszú idő után először újra olyan megközelítéssel teljesítette a Mexikói Nagydíjat a McLaren istállója, mint egy topcsapat, ami Carlos Sainzot az eredmény ellenére is boldoggá teszi.

részletek

A McLaren semmit nem bíz a véletlenre

Az élmezőnyben eldőlni látszik minden fontos kérdés, a negyedik hely sorsa viszont még bizonytalan. A McLaren mindent megtesz, hogy minél előbb bebiztosítsa ezt a pozíciót.

részletek

Sainz: Életem formájában vagyok

A formula.hu-nak az elsők között nyilatkozott az 5. helyen célba érő Carlos Sainz a Japán Nagydíjat követően. A McLaren spanyolját rendkívül boldoggá teszi, hogy Charles Leclerc Ferrariját is maga mögött tudta tartani.

részletek

Sainz: A DRS nélkül nulla előzés lenne a Formula-1-ben

A McLaren spanyol pilótája egyáltalán nem rajongója a nyitható hátsó szárnyas rendszernek, de elismeri, a DRS nélkül egyáltalán nem lehetne előzni. Ez a helyzet 2021-től azonban megváltozhat.

részletek

Sainz: A legjobb csatákat nem is látják a tévénézők

A McLaren spanyol pilótáját felbosszantja, hogy a tévés közvetítésekben szinte mindig csak az élcsapatok láthatók. Ezzel a szponzorok mellett a nézők veszítenek sokat, mert a legjobb csatákról lemaradnak.

részletek

F1-es YouTuber lett Carlos Sainzból is

Beindította csatornáját a McLaren pilótája: az első epizódja egy versenynapját követi a reggeli ébredéstől fogva. Sainz nagyot ígér: teljes életét be akarja mutatni a követőknek.

részletek

Nagyszerű eredményt ért el a McLaren a csapatfőnök szerint

Mindkét versenyzőjük pontot szerzett, ráadásul nem is rossz helyen, Andreas Seidl csapatfőnök pedig így az elégedettnél is elégedettebb az Orosz Nagydíj végkimenetelével.

részletek

Sainz: Nem volt értelme Albon ellen harcolnom

A McLaren spanyolja szerint összességében rosszabbul járt volna, ha megpróbálja feltartani a Red Bullt, érkezett mögötte ugyanis az egyenesekben roppant gyors Racing Pointban ülő Sergio Perez.

részletek

A semmiből ugrott előre a McLaren

Az egész pénteki napot végigszenvedte a McLaren-Renault, de a változtatások olyan jól sikerültek, hogy Sainzot egészen az ötödik rajthelyre repítette előre a kvalifikáción. Meddig juthat vasárnap?

részletek

Sainz: Nem az én hibám a nullás sorozat

A szezon második fele egyelőre nem igazán alakul jól a McLaren-pilóta számára, ugyanis három futamon egy pontot sem szerzett. A spanyol viszont kiállt saját magáért, és nem vállalja a felelősséget a rossz teljesítményért.

részletek

Még sosem volt ilyen erős párosa a Formula-1-nek

Bár az eredményeik sem rosszak, szórakoztatás és barátság terén mindenkit ver a már-már ikonikusnak számító Sainz-Norris duó. A pilóták kapcsolatának még a Sky Sports is külön videót szentelt, amiben egy ígéretes „románc” kezdetét vetítik előre a fiataloknak.

részletek
Olvastad már?