Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 24. kedd

Sainz

„Egy vicc, nem F1-es szint” – pilóták a miami aszfaltról

Keményen kritizálták a most debütáló pálya aszfaltját a versenyzők: Carlos Sainz szerint olyan az ideális ív mellett a pálya, mintha vízen mennének, ez pedig az előzéseket is megnehezíti majd.

részletek

„Elfogadhatatlan az ilyen erejű becsapódás”

Kifakadt a Tecpro-fal hiánya miatt a szombati szabadedzésen 51 G-s balesetet szenvedő Esteban Ocon, aki szerint az autóját is meg lehetett volna időben szerelni, hanem betonfalnak csapódik.

részletek

Sainz: Nem volt könnyű visszaszereznem az önbizalmamat

Úgy tűnik, Carlos Sainz végre megkönnyebbülhet, hiszen a sorozatos balszerencse és baleset után Miamiban az első sorból rajtolhat csapattársa, Charles Leclerc mellől.

részletek

Leclerc-t a Mercedes, Sainzt újabb balesete lepte meg

A monacói első és második helyen végzett a két pénteki szabadedzésen, csapattársa viszont ismét összetörte a Ferrarit. A spanyolt vigasztalja, hogy tavaly is balesetek után következett legjobb szériája.

részletek

Ferrari: Csapatként dolgoznak együtt a pilótáink

Nagyszerű versenyzőnek tartja Charles Leclerc-t és Carlos Sainzt John Elkann elnök, de amire igazán büszke, hogy a pilótákat is beleértve a teljes maranellói gárda kiválóan dolgozik együtt.

részletek

Sainz: Ricciardo egy sportember

A spanyolt és a Ferrari szerelőgárdáját is lenyűgözte, hogy Daniel Ricciardo első dolgaként az imolai verseny után a csapat bokszába ment, és bocsánatot kért az első körben történt ütközésért.

részletek

Sainz nem ért egyet a csapatfőnökével

Bár Mattia Binotto nemrégiben felvetette, hogy pilótájára nagy nyomás helyezkedik, Carlos Sainz másképp látja a dolgokat. A spanyol versenyző úgy érzi, a határok feszegetése miatt hibázott annyit.

részletek

Binotto: Ez is része a versenyzésnek

Csalódott az imolai kudarc kapcsán a Ferrari F1-es csapatfőnöke, de szerinte a versenyképes autó okán a hazai nagydíjukat követően is van ok a mosolyra a maranellói alakulatnál.

részletek

Ricciardo elnézést kért Sainztól

Elismerte a felelősségét az F1-es Emilia-Romagna-i Nagydíj első körében történt ütközésért az ausztrál: a McLaren pilótája később át is ment a Ferrari garázsába bocsánatot kérni a spanyoltól.

részletek

Sainz: Ezek most nehéz pillanatok

Zsinórban másodszor esett ki Carlos Sainz, aki Melbourne után Imolában is a sóderágyban végezte. A Ferrari spanyol pilótája csalódottan értékelt a futamot követően.

részletek

Sainz: Még mindig nem vagyok magabiztos

Komoly visszatérést mutatott be a sprinten a Ferrari spanyolja, aki hat helyet javított összesen, így jó helyzetből várhatja a futamot. Ő azonban nem teljesen elégedett.

részletek

Verstappen a hajrában kapta el Leclerc-t

A startnál ugyan elveszítette a vezetést, az utolsó előtti körben viszont visszaelőzte ferraris riválisát, így a címvédő nyerte az imolai sprintet. Perez a dobogón, Sainz a negyedik helyig jött fel.

részletek