DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Lapozz bele az Autósport évkönyvbe!

Már a könyvesboltokban is kapható a 2016-os nemzetközi és hazai versenyszezon átfogó összefoglalója: pillants bele a kötetbe, és rendeld meg akciós áron!

Az Autósport évkönyv 2016 készítői az Autósport és Formula Magazin, valamint Formula.hu szerzői, akiknek mindennapjai a könyvben szereplő sorozatok körül forognak. Segítségével nem csupán év végén élhetők újra a versenyek pillanatai, melyeket a legjobb fotósok képei illusztrálnak: akár évtizedek múlva is fellapozhatja az olvasó, ha arra kíváncsi, ki lett a ralikrossz világbajnoka, vagy mely pilóták nyerték a WTCC futamait. A hazai sorozatokra külön hangsúlyt fektet az Autósport évkönyv: minden országos bajnoksággal önálló fejezet foglalkozik az egész kötetre jellemző könnyen emészthető, olvasmányos stílusban.

A könyv lapjain egy különleges lista is megtalálható: a szerzők és külső szakértők összeállították Magyarország 50 legjobb autóversenyzőjének rangsorát.

Az Autósport évkönyv a könyvesbolti árhoz képest 17 % kedvezménnyel, 4990 forintért kapható, ha webshopunkból, ide kattintva rendeled meg!

Szintén kapható a kizárólag Formula-1 évadjára koncentráló Száguldás és Cirkusz. A két könyvet együtt még jobban megéri megrendelni a Formula.hu shopján keresztül, akciós áron 7990 forintért.

Pillants bele a kötet lapjaiba:

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: